GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας...

« Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας , για την δημιουργία ΝΕΩΝ θέσεων εργασίας μέσα από την ίδρυση Συνεταιρισμού Ανέργων» Γνωρίστε την κίνησ...

«Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας,
για την δημιουργία ΝΕΩΝ θέσεων εργασίας μέσα από την ίδρυση Συνεταιρισμού Ανέργων»
Γνωρίστε την κίνησή μας στο http://anonymoi-anergoi.blogspot.com
Ενωμένοι επιδιώκουμε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και διεκδικούμε καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από την ίδρυση συνεταιρισμού ανέργων, ενός Συνεταιρισμού στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν ελευθέρα, ισότιμα, ανώνυμα και κυρίως ανέξοδα, όσοι άνεργοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (καταγραμμένοι ή ακατάγραφοι) ή όσοι άλλοι (πχ εργαζόμενοι, χορηγοί, χρηματοδότες, διαφημιστές, επιχειρηματίες) το επιθυμούν.
Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και συνεργασία, για...
οποιοδήποτε θεμιτό λόγο, στόχο και σκοπό, και αν θέλετε, μπορείτε επωνύμως ή ανωνύμως, να μας εκφράσετε τη γνώμη, τη θέση και την άποψή σας, και να καταθέσετε σκέψεις και προτάσεις.
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γιάννης Στεφάνου

… και, αν σας βρίσκουν σύμφωνους οι θέσεις μας,
γίνετε μέλος στην κίνηση Ανώνυμοι Άνεργοι και δημοσιεύστε - διαδώστε - κοινοποιήστε - προωθήστε αυτό το μήνυμα και σε άλλους, ανέργους ή μη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά
210 46 53 504, 69 78 157 451
--

Γιάννης Σ. Στεφάνου / Τρωξάρτης
Yannis S. Stefanou / Troxartes
Γ. Παπαμιχαήλ 35, 189 00  ΣΑΛΑΜΙΝΑ
G. Papamichael 35, GR 189 00 Salamina, HELLAS (Greece)
Tηλ. - Tel. +30 210 46 53 504, +30 69 78 157 451


12 σχόλια

  1. Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο e-bay

    Ελληνας έβαλε αγγελία στο e-bay και πουλάει την ψήφο του.
    Εγραψε:

    "Πριν από λίγες ημέρες, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ στις εκλογές.
    ΔΕΝ θέλω να τον απογοητεύσω.

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ πρόκειται πιθανώς να διεξαχθούν τον Μάιο, γι 'αυτό ακολούθησα τη συμβουλή του. Πουλάω την.......
    ψήφο μου, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ οτιδήποτε μου πείτε εσείς.. ΔΕΝ χρειάζεται να είναι πολιτικό κόμμα. ΘΑ μου πείτε τι να βάλω στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμα , όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, ΚΛΠ.

    ΑΡΧΙΚΗ Η πρόθεσή μου για την ψηφοφορία μου ήταν Λευκό. Αλλά, δυστυχώς, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ το λευκό..

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ δεν θα γίνεταιι δεκτό είναι ότι αναφέρεται σε ρατσιστικό περιεχόμενο, περιεχόμενο για ενηλίκους, ΒΙΑ, κατάρα."

    Το ebay αρνήθηκε να βγάλει σε δημοπρασία την ψήφο και ο Ελληνας απάντησε

    "Αγαπητοί Ebay, μου είπατε ότι δεν μπορώ να πουλήσω αυτό το στοιχείο. Είναι σαφές ότι δεν παραβιάζει κανένα κανόνα ή πολιτική. Πουλάω το χώρο μέσα στο φάκελο μου για την ημέρα των εκλογών. Δεν είμαι πωλητής της Ελλάδας, είμαι πωλητής μιας υπηρεσίας. Σας ευχαριστώ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ,,ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!


    ****** Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής
    θα είναι ο δημοσιογράφος του MEGA... Aντώνης Λιάρος.

    Συγκεκριμένα στο site αναφέρει:
    «Ένα αληθινό διαμάντι της δημοσιογραφίας, ο Αντώνης Λιάρος, αποφάσισε να την εγκαταλείψει μετά από 30 χρόνια και να αλλάξει ... πίστα! Μπαίνει στην πολιτική! Θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής.

    ΠΩ-ΠΩ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΑ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...χιχιχι
    Πέφτω από τα σύννεφα λέμε!!!

    Κομματικό στέλεχος δεν ήταν....Κομματικός χούλιγκαν ήταν.
    Καλάαααα για MΕGA ρεμάλια...μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Show biz περναει σοβαρη κριση.
    Το επαγγελμα του πολιτικου προσφερει σιγουρη δουλεια και εγγυημενο εισοδημα.

    Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

    «Βιομηχανία» στελέχωσης των προεκλογικών ψηφοδελτίων των κομμάτων με ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλους πολιτικά «ευαισθητοποιημένους» celebrites, είχαν στήσει επιτήδειοι μέσω internet!

    Μετά το «ενοικιαστήριο» στους αστυνομικούς μια ακόμα επαγγελματική κατηγορία ελλήνων, οι λεγόμενοι «Επώνυμοι», βγαίνουν στο σφυρί και........
    διατίθενται σε όσους έχουν να διαθέσουν μερικές χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος.
    Το κύκλωμα εκμετάλλευσης ελλήνων celebrities, τους παραχωρούσε προς εκμετάλλευση σε κόμματα, έναντι αδρού ενοικίου, προκειμένου εκείνα να τους εντάξουν στους προεκλογικούς τους συνδιασμούς και να αυξήσουν έτσι την θέση τους στα νούμερα της AGB. Και όλα αυτά, αδιαφορώντας για την φθορά που θα επέφεραν στους δύστυχους «σταρ» η καριέρα των οποίων θα πάθαινε σοβαρές φθορές.

    Για την διευκόλυνση μάλιστα των πελατών, το κύκλωμα είχε στήσει ολόκληρη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου αναγράφονταν οι «τιμές ενοικίασης» ανάλογα με την αναγνωρισιμότητα του κάθε επώνυμου, το πόσο «οργισμένος» με την κατάσταση ένοιωθε και το πόση επίδραση είχαν οι δηλώσεις του στην συσπείρωση ψηφοφόρων του κόμματος.

    Για παράδειγμα, υπήρχε διαφορετικό κόστος για απλή συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο περιφέρειας και διαφορετική για χρήση του συγκεκριμένου επώνυμου στο επικρατείας, όπου η χρήση γινόταν με leasing, ανάλογα αν θα τοποθετούνταν σε εκλόγιμη θέση ή όχι.

    Ας ελπισουμε οτι ο χαχολος ο ελληνας δεν θα πεσει στην παγιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΕΛΟΣ και ο Μπεντενιώτης!"..Δεν θα είναι υποψήφιος…
    Αυτό, σίγουρα, θεωρείται έκπληξη, καθώς ο Μανώλης Μπεντενιώτης, ένα από τα… σίγουρα χαρτιά στην Α΄ Πειραιά για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος, κάτι που προβλημάτισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος:
    προς το ΠΑΡΩΝ !
    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης...
    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.
    - Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ....Πάει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η Άρια Αγάτσα..
    - Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    - Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..Βαρέθηκε να τρώει..
    - Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣπ. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης...
    - "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!
    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ..
    Το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    και τα ΡΕΜΑΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ & KΡΑΤΟΣ

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σημείωση..
    Ο Άκης θα είναι υποψήφιος; ο Σμπώκος;
    ο Μαντέλης; ο Τσουκάτος; ο Σκαρπέλης ;

    Αυτοί δηλαδή οφέλησαν την Ελλάδα λιγότερο από τον gap και τον παπακωνσταντίνου ;
    Ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρτήσαντα,γράωε με στο κίνημα,
    αλλά όχι στο κόμμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Poly swsth kinhsh. Epishs, zhtame plhres anoigma... (gia osoys exoyn ta prosonta fysika) olwn twn 8eokleistwn... epaggelmatwn. Akomh kai shemra gia paradeigma, farmakopoioi, tarifes kai ntalikeria synexizoyn to party... me thn klhronomikothta kai to mayro.../paranomo emporio kratikwn adeiwn leitoyrgias - kratikhs perioysias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    Καλό χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση