GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπλήξεις…(;)

Του Θανάση Νικολαΐδη  . «ΦΤΑΙΜΕ για ό,τι κάνουμε, αλλά πιο πολύ για ό,τι δεν κάνουμε». Κι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Χτύπησε η κρίση την ...

Του Θανάση Νικολαΐδη .

«ΦΤΑΙΜΕ για ό,τι κάνουμε, αλλά πιο πολύ για ό,τι δεν κάνουμε». Κι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Χτύπησε η κρίση την πόρτα μας, σείονται τα κόμματα, ωχριούν οι «ενδιαφερόμενοι», βγαίνουν στο φως του Ήλιου (κάποια) σκάνδαλα κι άλλα παραμένουν θαμμένα βαθιά στο χώμα. Μικρά, μεγάλα, μέτρια, που όμως δεν τους καίγονταν καρφί τότε που «έτρεχαν» κι αυτοί σφύριζαν αδιάφορα.
ΟΙ μεν «κυβερνούσαν» εναλλάξ και οι…περιφερειακοί άρμεγαν ψηφαλάκια κοιτώντας απαθώς, όταν δεν ανασήκωναν τα μανίκια για δουλειά δολιοφθορική, για «έργο» δολιοφθορέα. Δεν είδαμε κλάδο να μην διεκδικεί, το «Κόμμα του λαού» να μην καλύπτει απεργούς ή να φρενάρει συνδικαλιστές και θολοκουλτουριάρηδες να μην τους ενθαρρύνουν, ψαρεύοντας σε ρηχά, θολά νερά.
ΚΑΙ, βέβαια, τον πρώτο λόγο και την ευθύνη του κυβερνώντος είχαν οι «κλειδοκράτορες». Με το μάτι καρφωτό στην ψήφο, δεν έσφιξαν ποτέ τα γκέμια κι ας πήγαινε το κάρο στο γκρεμό, το πλοίο για τα βράχια κι όλα χαρούμενα κι ανέμελα. Με τη διαφθορά σε διαπίδυση απ’ το (παχύ) τους δέρμα ως το μεδούλι και μια περίεργη ηδονή να απλώνεται στο κορμί και την ψυχή του κλέφτη, κλεφταράκου και απατεώνα κάθε βαθμίδας. Ωστόσο, έρχεται (από ανάγκη) κάποτε η ώρα του απολογισμού και των λογαριασμών.
ΤΙ άλλο δεν έκαναν (κι ας το’ ξεραν ποιος και τι έφταιγε) οι μαλθακοί (για το «πολιτικό κόστος») της εξουσίας και «δραστήριοι» για πάρτη τους; Μοίρασαν αγαθά και μοιράστηκαν προνόμια. Εδώ σταματάμε, με τα λοιπά ευκόλως εννοούμενα και χιλιοειπωμένα. Γι αυτό, πάμε στα «έργα» τους ων ουκ έστι αριθμός, ωστόσο, μόνο ένα, μεγάλο και εγκληματικό θα μνημονεύσουμε. Το χρήμα των επιχορηγήσεων που άρπαξαν τα κόμματα κι αποκόμματα. Κατά τη δύναμη και την «προσφορά» του έκαστο, με τα δυο «μεγάλα» να προεισπράττουν τον…των χειρών τους. Λες και δεν έχει μάτια ο κοσμάκης να δει τη νόμιμη…λαθροχειρία τους. Με λογαριασμούς ακόμα ανοιχτούς, με τον πένητα στα συσσίτια, τον φορολογούμενο να τραβάει τα μαλλιά του κι αυτοί, ως πολιτικοί και κομματικά μορφώματα να τραβούν τον δρόμο τους. Με ταμεία γεμάτα, περήφανοι μπροστά στο οικοδόμημα των προνομίων τους, (επι)καλυμμένο με τη χρυσόσκονη της πολιτικής αλητείας.
ΣΗΜΕΡΑ βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια και αύριο θα τσακώνονται. Η Ελλάδα θα τους περιμένει-έτσι νομίζουν-αλλά ο ψηφοφόρος τους ετοιμάζει εκπλήξεις. Θα το νιώσουν όταν πάνε «σηκωτοί» στα σπίτια τους οι παλιοί, δοκιμασμένοι και…αναντικατάστατοι, οι «φίρμες» που μας δούλεψαν κι ας (κάποιες-πολλές) δεν έχουν ποτέ δουλέψει στη ζωή τους.

16 σχόλια

  1. ////////////////////////////////////
    Τρέχουν να καλύψουν τους κώλους τους οι ΠΑΣΟΚοι:

    "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους".
    Με κατεπείγον έγγραφό του το Υπ. Εσωτερικών καλεί τους αρμόδιους (Δήμους κ.λπ) να διαγράψουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους λαθραίου που ανακλήθηκαν οι ελληνοποιήσεις τους ακόμα και μετά την 29η Φεβρουαρίου!!!
    __________________________
    Έγραψαν παρανόμως διάφορους λαθραίους στου εκλογικούς καταλόγους και τώρα που βλέπουν, ότι χάνουν πανηγυρικά τρέχουν να καλύψουν τους κώλους τους και κουκουλώνουν ότι προλάβουν !!!

    //////////////////////////////////////

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Αθήνα 23 Απριλίου 2012
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Αριθ. πρωτ.: 15695
    ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
    ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
    Πληροφορίες :2131361143 ______________________________
    ΘΕΜΑ: "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης
    των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους ".

    Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
    Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως την 29η Φεβρουαρίου 2012.
    Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.
    Προκειμένου, λοιπόν, να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση.
    Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
    α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης τις σχετικές αποφάσεις, και
    β/ να εφοδιάσουν με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ



    Δείτε τη Υπ. Απόφαση στο koinos-topos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΑΕροψεκασμένοι δεν βγήκε τυχαία...
    Για να ανήκεις στους ΑΕ πρέπει να είσαι πραγματικός ΑΕροψεκασμένος... Από τον Πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς.
    -----------------------------------
    Απάντησε στο twitter ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων για τους τελευταίους ΑΕροψεκασμούς!!!

    Τα σχόλια περιττεύουν...
    -----------------------

    Παίδες τους αεροψεκασμούς τους κάνει ο Σαμαράς για να σας υπνωτίσει προσοχή προσοχή ο αρχηγός θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα, μην ακούτε κανέναν, γιατί σας παραμυθιάζουν..
    Ένας είναι ο αρχηγός ο Καμμένος ο ...(βάλτε εσείς ότι θέλετε)..

    Σε πείραν πρέφα ρε βλήμα!!!!
    αμααααανννννννννννν γιαούρτια με πέτσα αγελαδιτσα της ΦΑΓΕ

    Ρε πατριώτες μήπως σας βάρεσε γερά το κανόνι του ΑΕροψεκασμού γιατί βλέπω πολλά λαθάκια να κάνετε μήπως λέω μήπως σας πείραξε το νέφος;

    Η ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ βάρεσε ΚΟΚΚΙΝΟ
    ...ο Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας με Καμμένο!!!...
    Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... τύφλα να 'χουν οι ηλίθιοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα μέσω ΑΕ.
    Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.
    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας...χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

    Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
    Είπατε τίποτα ;

    - Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ο Καμμένος

    Τέρατα νοημοσύνης οι ψηφοφόροι του!

    Μας ψεκάζουν !
    Είναι αλήθεια.
    Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το μέτωπο του Σαμαρά;
    Δεν διακρίνετε μια πεντάλφα πάνω από το δεξί του μάτι;
    Το 666 κάτω από το σαγόνι του;
    Είναι αυτός.
    Το μοχθηρό υποχείριο του Μπαχομέχ, που θα εξολοθρεύσει η Λευκή Αδελφότητα του Πάνου Καμμένου.
    Έσεται ήμαρ νενέκοι νεοδημοκράτες, προδότες, δοσίλογοι, τσολάκογλου, ρουφογάληδες.
    Έσεται Πάνος !
    ήγγιγε γαρ η βασιλεία των Ανεξάρτητων.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    ___________________________
    ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ME TSIPRA".....
    φρουυυυυυυυυυυυυυυππππππππ
    KOΛΟΤΟΥΜΠΑ.... ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΝΟ ΤΟΝ ΑΨΥΧΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ. ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ .Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΣΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +
    ___________________________________________________
    MAYΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    ___________________________________________________

    Άκης: Σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!
    Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα..
    ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΒΑΧΧΧΧΧΧ

    +
    Νέα κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απέδωσαν οι δικαστικές αρχές στον Άκη Τσοχατζόπουλο, στον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, μέλη της οικογένειας του και στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού.

    Παράλληλα, με διάταξη του ανακριτή δεσμεύτηκαν προσωρινά ακίνητα της ιδιοκτησίας του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του.
    ////////////////////////////////////////////////////////

    _________________________________
    Γεια σου ρε Τράγκα αντιμνημονιακέ
    με σπίτι στη Ριεβιέρα !

    Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που οι αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τραντάζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιος λοιπόν θα το λεγε ότι αυτό το τρελό μαχίμι , αυτό το παλικάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε!

    Τουλάχιστον ας το έπαιρνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το τετραγωνικό !

    Όχι τίποτα άλλο απλά για να μη σκανδαλίζει το κοινό του που τον λατρεύει και για να μην του χαλάσει το image του αντιμνημονιακού λεβέντη....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλα Θανάση,καλησπέρα.
    Ακόμα και τα σαλιγκάρια είναι
    τοποθετημένα.
    Δεν βλέπεις οτι δεν άφησαν ίχνος?
    Ας υποθέσουμε οτι το σχόλιο μου
    καταδεικνύει τους πολίτες που
    έσβησαν το παρελθόν τους και
    μέθεξαν σε παρθενογέννεση.
    Ίδιον συμφέρον λέγεται και το
    πολεμώ επί χρόνια με φυσοκάλαμο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ.

    Αυτή τη στιγμή έχουμε

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%

    ΚΚΕ 15%

    ΝΔ 15%

    ΠΑΣΟΚ 15%

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που αποχωρούσαν από το χώρο ενώ ένας πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον Ε.Βενιζέλο. Μεγάλη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή!

    Μεγάλη ένταση επικράτησε για αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο της Ε.Α.Π. καθώς πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του ίδιου.

    Στην περιοχή υπήρχε πρωτοφανή αστυνομική παρουσία για ομιλία αρχηγού κόμματος.

    Φωνές και έντονες διαμαρτυρίες από τους συγκεντρωμένους έξω από το χώρο που αποδοκίμασαν και φωνάζαν κλέφτες όσους αποχωρούσαν από την ομιλία. Παράλληλα φώναζαν συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73", "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" και άλλα παρόμοια.

    Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".

    Γύρω στις 20:20 έφτασε στο γήπεδο της ΕΑΠ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον τέως Πρωθυπουργό και υποψήφιο στην Αχαϊα Γιώργο Παπανδρέου. Ένταση επικράτησε καθώς ομάδα περίπου 60 ατόμων είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο και γιουχάραν φωνάζοντας "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές".

    Οι συγκεντρωμένοι που ήταν άτομα όλων των ηλικιών, φώναζαν ότι έχουν αναγκαστεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση από την πολιτική του μνημονίου. Η αστυνομία τους απώθησε σε μια γωνία κοντά στο γήπεδο της ΕΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΥΓ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΔΟΛ.ΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?????

    ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ????

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ????

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,

    ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση