GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιούδας είχε φιλότιμο, οι πολιτικοί μας όχι...

Από τον Χρήστο Μαγγούτα Chris Mangoutas «Θα τιμωρήσετε ποτέ αυτούς που ξευτέλισαν αυτό το καμάρι της ανθρωπότητας, την Ελλάδα;» Αυτές τι...

Από τον Χρήστο Μαγγούτα
Chris Mangoutas

«Θα τιμωρήσετε ποτέ αυτούς που ξευτέλισαν αυτό το καμάρι της ανθρωπότητας, την Ελλάδα;»
Αυτές τις μέρες κρεμάμε και καίμε το ομοίωμα του Ιούδα σε κάποιο δέντρο στις πλατείες πόλεων ή χωριών της Ελλάδας. Δε θάπρεπε. Τα ομοιώματα κάποιων άλλων θα έπρεπε να κρεμάμε και να καίμε για να είμαστε συνεπείς με την εξέλιξη της παράδοσης της φυλής μας.
Γιατί ο Ιούδας είχε φιλότιμο. Ναι, πρόδωσε τον αγαπημένο του δάσκαλο για 30 αργύρια, αλλά...
 μετάνιωσε και τη ίδια μέρα «ρίψας τα αργύρια εις τον ναόν ανεχώρησεν και απελθών απήγξατο» (έρριξε τα αργύρια στο Ναό – στους αρχιερείς- και φεύγοντας κρεμάστηκε». «Οι δε αρχιερείς λαβόντες τα αργύρια είπον· ουκ έξεστι βαλείν αυτά εις τον κορβανάν, επεί τιμή αίματός έστι». (Ακόμα και οι αρχιερείς, που πιθανότατα τον είχαν πληρώσει, είχαν μεγαλύτερη τσίπα από τους σημερινούς τραπεζίτες και δε δέχτηκαν τα χρήματα)
Οι δικοί μας Ιούδες, πολιτικοί και οι συν αυτοίς, για να σταυρώσουν την Ελλάδα, εδώ και τριάντα χρόνια έχουν πάρει όχι μόνο τριάντα αργύρια ο καθένας τους, αλλά εκατομμύρια αργύρια και όχι μόνο δεν τα πέταξαν στα μούτρα των αρχιερέων του ΔΝΤ ή των Τραπεζιτών, αλλά τα επένδυσαν σε επαύλεις στην Εκάλη και σε νησιά στο Αιγαίο, σε offshore εταιρείες, σε επιχειρήσεις του συζύγου τους που αναλαμβάνει δημόσια έργα, σε καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, σε πολυτελείς κατοικίες και εμπορικά κέντρα, ως μαθαίνουμε, σε κάθε σημείο του πλανήτη και σε ό,τι άλλο ένας σύγχρονος έλληνας πολιτικός χωρίς τσίπα μπορεί να κάνει.
Είναι αδικία να κρεμάμε και να καίμε τον Ιούδα. Άνθρωπος ήταν, έκανε ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος, αλλά στο τέλος νίκησε η ανθρωπιά του και αποφάσισε να το πληρώσει με το ακριβότερο «νόμισμα» που έχει αυτός «ο ντουνιάς και ο απάνω κόσμος»: με τη ζωή του.
Σε τούτους τους σημερινούς Ιούδες που μας καλούν να τους (ξανα) ψηφίσουμε για να ξαναπάρουν τα 30 αργύρια της προδοσίας και να εξασφαλίσουν την ασυλία για τα προηγούμενα, τι εκτίμηση μπορούμε να έχουμε; Που όταν η χώρα καίγεται, αυτοί αντί να σβήσουν τη φωτιά, βιάζονται πού θα επενδύσουν τα τελευταία αργύρια της προδοσίας τους, κατηγορώντας ότι ο άλλος έβαλε τη μεγαλύτερη πυρκαγιά;
Ο Ιούδας εξαγνίστηκε με το να δώσει το πολυτιμότερο πράγμα που είχε για να περάσει την κάθαρση, τη ζωή του.
Θα ήθελα να δω έναν από τους μεγάλους προδότες που τώρα μπορεί να είναι εντός ή εκτός Βουλής να δώσει πίσω τα 30 αργύρια και να βρει μια συκιά να κρεμαστεί.
Ξέρω ότι θα χρειαστεί να περιμένω πολύ ακόμα.
Αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα, φέτος, τη μεγάλη Παρασκευή, αντί να κάψουμε τον ομοίωμα του Ιούδα, που είναι άδικο, να κάψουμε ένα ομοίωμα από αυτούς, έστω τους πιο μεγάλους απατεώνες και προδότες μια και οι ίδιοι δεν έχουν το φιλότιμο να το κάνουν. Δεν έχει σημασία ποιον, λίγο πολύ όλους τους ξέρουμε.
Και ίσως, αν ο λαός καταλάβει πλήρως πια την προδοσιά, μπορεί να ζητήσει πίσω και τα 30 αργύρια των νέων προδοτών, που είναι πολλά δις ευρώ και να τους στείλει στη φυλακή.
Ο Ιούδας μας έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς, τσίπας και φιλότιμου. Αυτά λείπουν από όσους σήμερα παρουσιάζονται ως σωτήρες αλλά είναι οι καταστροφείς της Ελλάδας.
Όχι δε θα αναφέρω μερικές εκατοντάδες πολιτικούς και τους συν αυτοίς του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.. όλα βροντερά ονόματα, που αν είχαν το μισό φιλότιμο του Ιούδα θα είχαν αυτοβούλως κρεμαστεί σε κάποιο δέντρο της Πλατείας Συντάγματος για την προδοσία της Ελλάδας μας.
Οι ξένοι φίλοι μου, από πολλά σημεία του πλανήτη, μου γράφουν: «Για μας η Ελλάδα ήταν πάντα το φως της ανθρωπότητας. Για χρόνια διδασκόμαστε στα σχολεία μας την ιστορία και την προσφορά της στον κόσμο, θα τιμωρήσετε ποτέ αυτούς που ξευτέλισαν αυτό το καμάρι της ανθρωπότητας;» Θα τους τιμωρήσουμε;

25 σχόλια

  1. Πολύ λίγος, π-α-α-α-ρα πολύ λίγος, ο έτερος, άεργος βουτηρομπεμπές εκ Βοστώνης, ο μη έχων ούτε ένα ένσημο εργασίας, κωλοτούμπας Σαμαρούλης, πριν από λίγο στον Πρετεντεράκο... (πουλήθηκε κι αυτός για 30 αργύρια στην Τρόϊκα- μην το ξεχνάμε!!)

    Μ' αυτά τα βουτηρόπαιδα των μεγάλων τζακιών, πάτε να μας αλυσοδέσετε, κυρία Μέρκελ και κυρία Λανγκάρντ, για να περάσετε τα άθλια σχέδιά σας, για την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού????

    Θα φάτε καλά στις εκλογές, ΟΛΟΙ οι άθλιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του μνημονίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ μειωσε τους μισθους εκατομυριων ελληνων,
    και εριξε ενα εκατομυριο στην ανεργια
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 10000 ΤΑΡΙΦΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    αρα το πασοκ μας δουλευει..
    γιατι ηταν δικομματικη και ειλημμενη η αποφαση πριν τις εκλογες του 2009,να καταστραφει συστηματικα η μισθωτη εργασια..
    τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες
    τους χρειαζονται προς το παρον για τα ψηφαλακια..

    οταν οι μισθοι θα πεσουν τοσο οσο οι μισθωτοι να ειναι
    στο ελεος των αφεντικων
    (οι φτωχοι και οι κατεστραμμενοι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ)

    θα ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ
    ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ..
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σας και χαρά σας φοροκαμένοι ιθαγενείς της
    Μέρκελ – Siemens & Ελλάς corporation
    Με χαρά και τιμή, ο ύπατος αρμοστής της εταιρίας ο
    Mr. Lukas Papadimos θα μας ανακοινώσει εντός των ημερών την ημερομηνία των εκλογών, που πρέπει να πάμε να ψηφήσουμε οπωσδήποτε ένα απ’ τα μνημονικά κόμματα
    Κι όποιος δεν το κάνει μαύρο φίδι που τον έφαγε.
    Γιατί ποιος σας είπε ότι οι τοκογλύφοι θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους ρε;

    Μια χαρά θα στοιχιθούμαι όλοι σα στρατιωτάκια και με βήμα γοργό και βλέμμα χαρωπό, θα πάμε να κάνουμε το ιερό καθήκον μας, που είναι το ξεπούλημα των ιερών και οσίων αυτού του τόπου, προς ικανοποίηση της Μέρκελ – Siemens & Ελλάς corporation και των εδώ φερέφωνων τους Βενιζέλο Σαμαρά και σια – σια είναι η Μπακογιάννη .

    Και μετά η εταιρία δείχνοντας το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, θα κάνει εράνους υπέρ υμών και ημών, για την αγορά τροφίμων καθώς επίσης θα μοιράσει και σκηνές για να μένουμε μιας και θα μας έχει κατάσχει τα σπίτια.

    Μετά απ αυτές τις άκρως θεάρεστες ενέργειες, θα πρέπει κα Έλλην και Ελληνίς να εργάζεται 50 ώρες την εβδομάδα, υπέρ της εταιρίας και μετά θα κάθετε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατουρήστε και λίγο ρε παιδιά. Μην κρεμάτε μόνο.

    Και κοιτάξτε, ψηφίστε εσείς ΠΑΣΟΚ, να ασφαλίσουμε το θέμα της κάλπης, και μετά θα κάνουμε και κανένα σόου με κρεμάλες να εκτονωθείτε.

    Για πλάκα θα είναι αλλά θα διασκεδάσετε...

    χαχαααααααααααααα


    η ροβεσπιερική παπαρολογία στο απόγειο όσο πλησιάζουμε σε εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ..... Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Θα τιμωρήσετε ποτέ αυτούς που ξευτέλισαν αυτό το καμάρι της ανθρωπότητας, την Ελλάδα;»

    Από που να ξεκινήσουμε; Απο τους πνευματικούς απογόνους των ελληνοφώνων ρωμαιοιουδαίων, Χριστιανών κατά κόσμον, που γράφουν αυτές τις γελιότητες περι Ιούδα, ενώ ο κόσμος αυτοκτονεί γύρω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.43
    The people of Paris and the French countryside loved their king as a child loves his father.

    dont worry,be happy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SOS:ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΤΑ...ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

    http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4218:%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5&Itemid=50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ!!ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! 2- 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,43

    Πολλές φορές συζητιέται αλλα μια φορά μπαίνει ο λύκος στο μαντρί.

    Κανείς δεν φανταζοτανε οτι θα έβλεπε άλλοτε πανισχυρους δικτακτορες ηγεμονες τύπου Τσαουσεσκου Μουμπαρακ Χονεκερ Κανταφι Μπεν αλι Σανταμ Σαχης Χοτζα Ζιβκωφ Μεντες Μαρκος Πινοσετ άλλοι να την κοπανανε με αεροπλάνα και βαπόρια κυνηγημένοι άλλοι να σερνονται σαν αδεια σακια στον τοίχο άλλοι να λυντζάρονται άλλοι να σαπίζουν στις φυλακές άλλοι περναει η θηλεια στον λαιμό τους.
    Γιαυτό ποτε μην λες ποτέ!!! όλα κρίνονται σε μια στιγμή και όλες οι εξεγερσεις με τις συνεπειες τους σε μια στιγμή κρίθηκαν.

    Ξέρεις κατι, όλα τα καθαρματα πολιτικους που χρησιμοποιούν οι πατρονες τους όταν τους είναι πλέον άχρηστοι τους αφηνουν στο έλεος ή τους πετανε σε κανενα χαντακι και κατι κοπρόσκυλα εδω στην χωρα είναι ήδη για αυτους καμμενα χαρτιά και για το χαντακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΕ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΨΕΙΜΟ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΩΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ Δ Α Γ Κ Ω Τ Ο ! ! !

    Μόνο το Πασοκ μπορεί να κυβερνήσει δημιουργικά αυτό το μπ$#^#έλο.

    Για να μην πω τίποτα χειρότερο για τους έλληνες αλλά δε χρειάζεται. Τα ανείπωτα τα ξέρουν οι περισσότεροι χωρίς να ειπωθούν:
    -είτε γιατί διαβάζουν
    -είτε γιατί διαισθάνονται
    -είτε γιατί παρόλο που είναι τεμπέληδες ή θρασύδειλοι για να αντιδράσουν έγκαιρα, τελικά έχουν μπέσα για το "τις πταίει" και το "τι πταίει"

    Καλά, όσοι πεινάνε πραγματικά έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτοί θέλουν τιμωρία. Θα ρίξουν Καμμένο και Σύριζα. Αλλά είναι 20% όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πεινάνε. Οι άλλοι απλά ξεβολεύονται. Αυτό δεν αρκεί για κρεμάλες.

    Και πάλι ΠΑΣΟΚ λοιπόν. Ο έλληνας όσο μ#$^3άκας και να είναι, τελικά την κρίσιμη ώρα ξέρει το καθήκον του στην πατρίδα και το συνδέει με τις προσωπικές του προοπτικές και αναζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γαμω τη τρελλα μου 9.33 εχεις δικιο προς το παρων αργοτερα ομως η εξαθλιωση θα παρει διαστασεις χιονοστιβαδας και τοτε τα ματ θα κανουν υπερωριες (θα τις πληρωθουν αραγε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης.

    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.
    Ο κ. Αργύρης καλώντας στο βήμα επί του νομοσχεδίου για το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».

    Πριν λάβει το λόγο η ομιλήτρια ρώτησε τον κ. Αργύρη «δηλαδή δεν θα είστε υποψήφιος;» κι εκείνος απάντησε: «Ναι, δεν θα είμαι υποψήφιος».

    ____________________________________
    Ἐφυγε απo την επίσημη συμμορια παΣΟΚ
    αυτο δεν σημαἰνει οτι το αρχιλαμόγιο της Ηπεἰρου
    θα αποφὐγει την εσχἀτη των ποινὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πλειοψηφια των αστικων κομματων.
    αλλαγη του συνταγματος.
    μαζικες απολυσεις.
    πραγματικες μειωσεις μισθων.
    μειωση της φορολογιας στο 10%.
    επιδομα ανεργιας για ενα μηνα.
    ιδιωτικα τα
    σχολεια,νοσοκομεια,αστυνομια,πυροσβεστικη,εκκλησια,ΚΑΠΗ,δικαστηρια,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,ΔΕΗ,νερο,στρατος.
    ελευθερες ατομικες συμβασεις εργασιας χωρις καμμια κρατικη παρεμβαση/ρυθμιση.
    ελευθερια εισοδου και εξοδου σε ολα τα επαγγελματα,χωρις κριτηρια και προυποθεσεις.
    ανωνυμες εταιρειες παντου.
    συνταγματικη δεσμευση ισοσκελισμενου κρατικου προυπολογισμου.
    αυξησεις φορων μονο με πλειοψηφιες 70% και πανω.
    κρατικη ενισχυση μονο στην σοβαρη επιχειρηματικοτητα.
    κοινωνικη αναγνωριση και σεβασμος στους επιτυχημενους.
    τιμωρια της αποτυχιας.
    δικαιωμα ψηφου με αυστηρα περιουσιακα/μορφωτικα κριτηρια.

    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ανείπωτα τα ξέρουν οι περισσότεροι χωρίς να ειπωθούν


    μας τα ειπε ο 11.13..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΣΟΚ Δ Α Γ Κ Ω Τ Ο ! ! !

    Ίσα μωρή βέσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9.33 ΕΣΤΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ Μ.Ο 80% ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ 20% ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΠΟ 7% ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 11-12 ΑΛΛΟ 5 % ΜΕΙΟΝ ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΗΜΑΡΑΣ ΜΑΝΟΣ 2+1+1+1=5% ΚΟΥΒΕΛΗΣ 7,5% ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΣΩΣ 5,5 13&ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΟ 0.18 ΣΤ0 1,3 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ 2,1 3,5 ΣΥΝΟΛΟ 20+5+513+2=45 ΧΑΛΑΡΑ ..ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ 80-45=35 ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ


    Σε Διάβασα, είδα ότι γράφεις χοντρομαλακίες και δε ξέρεις που παν τα τέσσερα, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση