GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες φωτιές από τον Πάγκαλο για το ΠΑΣΟΚ, τον Παπανδρέου και τον Ακη...

«Δεν έριξε η ΝΔ τον Γ. Παπανδρέου, αλλά καμιά δεκαριά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μνημόνιο», είπε σε συνέντευξή του στ...

«Δεν έριξε η ΝΔ τον Γ. Παπανδρέου, αλλά καμιά δεκαριά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μνημόνιο», είπε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Σκάϊ», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε ευτυχή τον εαυτό του που γνώρισε και συνεργάσθηκε με τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο.
Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι η νέα Βουλή δεν...
πρόκειται να κρατήσει πάνω από δύο χρόνια και σημείωσε ότι μόνο το κόμμα του Φ. Κουβέλη θα μπορούσε να συμμετάσχει στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Ειδική αναφορά έκανε για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ εκείνης της εποχής για τα υποβρύχια, λέγοντας ότι η απόφασή του ήταν σωστή, αφού εκείνη την εποχή, όπως είπε, βρισκόμασταν μπροστά σε μια μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, με τη γείτονα χώρα να απειλεί με στρατιωτική επέμβαση στην Κύπρο, η οποία τότε δεν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόσθεσε: «θα ήταν τερατώδες εάν εγώ έλεγα ότι διαφωνώ με την εισήγηση των στρατηγών». Αναφερόμενος στις μίζες σημείωσε πως δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον εάν δεν έχεις αποδείξεις.
Επέμεινε στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, εξηγώντας ότι εάν έβαζε υποψηφιότητα, θα έπρεπε να ήταν στη Βουλή για μία τετραετία: «είμαι ήδη 74 ετών και σε τέσσερα χρόνια θα είμαι 78... και πρέπει σε κάποια στιγμή να αποσυρθώ», είπε.
Όσον αφορά την πιθανή υποψηφιότητα της συζύγου του Χριστίνας Χριστοφάκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι η ίδια αποφασίζει τι θέλει να κάνει, αλλά αυτή τη στιγμή έχει δουλειά στον καλλικρατικό δήμο του Σαρωνικού, ως αντιπολίτευση με το 30% των ψήφων που έλαβε: «Εάν έπαιρνε τέτοιο ποσοστό ο κ. Τσίπρας θα έβγαινε στα δένδρα και θα κελαηδούσε σαν καρδερίνα», είπε χαμογελώντας.

25 σχόλια

  1. Και φυσικα μπορει να λεει οτι θελει αυτο το σιχαμερο κητος παγκαλο.
    Αφου ξερει οτι δεν προκειται να γευτει την θηλεια στο χοντρο απαισιο λαιμο του..

    Ξερει οτι δεν προκειται να εκτελεστει δια απαγχονισμου το τερας...

    Αειμνηστε Ιωαννη Μεταξα..
    Σηκω απο το ταφο σου και στησε κρεμαλες,μεγαλε...
    Και ζητα εθελοντες να κανουν την "βρωμικη δουλεια"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά καλά έπραξαν ή όχι. Και αν έπραξαν καλά αυτοί που το έπραξαν ο ίδιος ήταν λάθος, και αν έπραξαν κακώς εκείνοι που το έπραξαν γιατί δεν τους κατήγγειλε στον ελληνικό λαό τότε ; Ας αφήσει τις εκ των υστέρων προφητείες.... 32 χρόνια εμπειρείας σημαίνουν 32 χρόνια κοροιδίας του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Πάγκαλος, γαμώ τους επιχειρηματίες μεταξύ 1996 και 2009... ήταν ο πιο καλός μαθητής της τάξης του Άκη..
    ______
    1996: 1 διαμέρισμα, 1 γραφείο, 5 χωράφια, 1 οικόπεδο, 1 ημιτελή οικοδομή 1800 τ.μ., εισόδημα 40.000 ευρώ

    Ο υπουργός εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος (στη φώτο ακούει με ευλάβια τις συμβουλές του Άκη για να μαθαίνει) διαθέτει οικόπεδο στο Σκορπιονέρι από τον συνεταιρισμό των βουλευτών, τεσσάρων αγροτεμαχίων στην Τζιά, ένα Ι.Χ. και δήλωσε συνολικό εισόδημα 13 εκατ. δρχ. από τη βουλευτική του αποζημίωση. Επίσης διαθέτει γραφείο 82 τ.μ. στην Αθήνα και ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι ενώ μέσα στο 1995 κληρονόνησε αγροτεμάχια στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Η σύζυγός του διαθέτει αγροτεμάχιο 1800 τ.μ. στο Λαγονήσι από γονική παροχή με ημιτελή οικοδομή 1300 τ.μ. στην ίδια περιοχή.

    _________________________________________
    2009: 31 ακίνητα (+20 από κληρονομιά ;))
    καταθέσεις 66.000 ευρώ, 237.000 ευρώ

    Ο κ Πάγκαλος δηλώνει βουλευτική αποζημίωση: 111.948 και λοιπά εισοδήματα: 44.915. Η σύζυγός του δηλώνει εισοδήματα, ύψους 80.291 ευρώ. ΑΚΙΝΗΤΑ: 51 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ (20 ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ). ΜΕΤΟΧΕΣ: Σύζυγος: Πώληση αμοιβαίων Εθνικής 55.340 τεμάχια. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 16.000 σε ελληνικές τράπεζες – Σύζυγος: 51.000.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τί να σχολιάσει κανένας απο τα λεγόμενα ένός "γεροπαραλυμένου και πυροβολημένου", μόνο ένα, ούστ απο δώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ,
    ΓΕΡΑΣΕΣ, ΑΠΕΤΥΧΕΣ, ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ..
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ~~~~~~~~~~~~~~~
    Κάνει τον βλάκα ή είναι ;
    Δεν είχε στοιχεία το 2005 για τον Άκη,
    λέει ο Μπένυ !!

    [ Και για την Torcaso ήξερε και στοιχεία είχε αλλά έλεγε ότι ήταν αριθμοί τηλεφώνων και πήρε έναν και από την άλλη άκρη της γραμμής βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ... αυτά έλεγε τότε ο χοντρόπετσος που τώρα κάνει τον βλάκα...]

    Το ΠΑΣΟΚ έχει αποβάλει από το σώμα του τον κ. Τσοχατζόπουλο, τον έχει διαγράψει από τις τάξεις του, δήλωσε την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη σύσκεψη που είχε στην Ιπποκράτους...με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής.

    Η προσωπική ποινική ευθύνη, συνέχισε ο κ. XONTΡΟΜΑΛΑΑΑΑΚΑΣ του 2 ΕΥΡΩ Βενιζέλος, είναι άλλο ζήτημα από την ευθύνη που έχουν κόμματα και κυβερνήσεις, ενώ πρόσθεσε ότι αν ξέραμε το 2005 στην Εξεταστική τα στοιχεία που βγήκαν στη συνέχεια, η στάση των κομμάτων θα ήταν διαφορετική..

    ΕΝΩ..Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ήταν και ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!

    «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!

    «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:
    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ
    του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη
    του Παπακωνσταντίνου,
    του Σημίτη,
    του Παπανδρέου,
    του Βενιζέλου.

    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει = ΒΡΙΣΙΑ ΑΙΩΝΙΑ.

    Επισυνάπτονται οι σελίδες 233, 303 & 305 του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερεύνησε τα θέματα εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον κακο σας τον καιρο αρχηφασιστες.Οτι λεει ο Παγκαλος ειναι αληθεια γιαυτο και σας καιει οπως καιει ολα τα λαμογια που τους κοπικε ο κωλος απο αυτον που αποκαλειτε λαθος. Λαθος ο ΓΑΠ ητανε για τα πασης φυσεως και χρωματος λαμογια και γιαυτο τον ριξανε κατ'εντολην 10 προδοτες διαφορετικα αν εμενε θα τους αλλαζε τα φωτα και η φυλακη θα γεμιζε απο καταθετες της Ελβετιας. Δεν πειραζει ομως, το νερα το εβαλε στ'αυλακι και δεν γυριζει πισω γιατι υπαρχει το αγρυπνο ματι της Τροικας και της Μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΓΕΤh

    DR KOUTSOUKO

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥ ΜΠΕΝΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΛΙΓΟΙ"


    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ!

    Η.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλακα χοντρο κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάγκαλος ή Χρυσή Αυγή;;;;;

    Πάγκαλος

    Πάγκαλος ή Τσίπρας;;;;;

    Πάγκαλος

    Πάγκαλος ή Σαμαράς;;;;;

    Πάγκαλος

    Πάγκαλος ή Παπαρήγα;;;;

    Πάγκαλος

    Πάγκαλος ή Καμμένος;;;;;

    Πάγκαλος

    Πάγκαλος ή Γλέζος;;;;;

    ζορίζομαι, αλλά ... Πάγκαλος!!!!

    Πάγκαλος ή Ιησούς Χριστός;;;;;

    Ε, μάλλον για Ιησού προσανατολίζομαι

    Γκέγκε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παγκαλος η μαλακια?...ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα έλθει η ώρα σου ΠΆΓΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    Και εσένα και τον υπολοίπων !!!! η ΠΕΙΝΆ ΚΑΙ Η ΚΑΒΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΈ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ,ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΈΛΟ!!! ΈΧΕΤΕ ΛΙΠΟΣ ΝΑ ΖΗΖΩΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΓΚΑΛΟΣ..ο πυρομανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αμετανοητοι καθεστωτικοι νουδουπασοκοι..
    στην καλπη η απαντηση..
    να πεσουν κατω απο τις 150 εδρες
    οι υπηρετες του καθεστωτος
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΜΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καραγκιόζη πάγκαλε, δεν μας ενδιαφέρουν οι ασυναρτησίες σου. Ντενεκέ, ηλίθιε που ο στοχασμό σου θέλει επίλυση από ψυχιάτρους, βλακέντιε.
    Είπες τους αγανακτισμένους Έλληνες «Μαλάκιδες» βλάκα και εξακολουθείς να τσαμπουρνάς και άλλες ηλιθιότητες κατά καιρούς. Σκάσε βλάκα.
    ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 72% των αμερικανων ειναι υπερ της φορολογιας των εκατομυριουχων..
    και 68% πιστευει οτι ευνοει τους πλουσιους..

    οι κυριοι σαμαρας και βενιζελος
    μας προσφερουν δικαστικο δραμα
    αντι για σοβαρες προτασεις φορολογιας των πλουσιων,που μονο αν θελουν πληρωνουν φορους..

    http://pollingreport.com/budget.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΠΡΟΜΟΥΜΟΥΛΟ ΠΑΓΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EΣΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ .ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΥΤΕΥΤΕΙΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΓΕΤh

    DR KOUTSOUKO

    Τράβα να δεις αν έρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΓΕΤh

    DR KOUTSOUKO

    Τράβα να δεις αν έρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΟΜΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ.

    ΚΑΛΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ; ΜΗΠΩΣ "μαζί τα φάγαΤΕ"; ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση