GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Κατσέλη: "Συγκυβέρνηση και μνημόνιο οδηγούν τη χώρα στο χάος"...

Aπό " 114 "

Aπό "114"

7 σχόλια

  1. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι-
    κ. Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 400-600Ε ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 170Ε..ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013...ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΕΛΟΣ και ο Μπεντενιώτης!"..Δεν θα είναι υποψήφιος…
    ________________________________
    Αυτό, σίγουρα, θεωρείται έκπληξη, καθώς ο Μανώλης Μπεντενιώτης, ένα από τα… σίγουρα χαρτιά στην Α΄ Πειραιά για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος, κάτι που προβλημάτισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

    ////////////////////////////
    Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος:
    προς το ΠΑΡΩΝ !
    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης...
    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.
    - Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ....Πάει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η Άρια Αγάτσα..
    - Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    - Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..Βαρέθηκε να τρώει..
    - Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣπ. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης...
    - "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,
    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ντροπή στα ξεφτιλισμένα βρωμοκάναλα, που έβγαλαν καταλαλληλότερο τον Μπενιζέλο Ρούφο, που έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με τους φόρους.
    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ.
    Να βάζει τόσα χαράτσια και να τον βγάζουν καταλληλότερο.
    ____________________________________________
    Ναι, BAZEΛΙΝΑΣ...ο καταλληλότερος ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Το ΠαΣοΚ επιμένει μνημονιακά.

    Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης και Από το εθνικό συμβούλιο του ΠαΣοΚ, ανακοινώθηκε και επίσημα πως οι Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα είναι υποψήφιοι.

    Ούτε μια σύγκρουση δεν μπορεί να κάνει ο Βενιζέλος.
    Τον έφτυνε ο Ραγκούσης
    τόσες ........ ημέρες αλλά ο Βαγγέλης δεν έχει πια κουράγια, επιμένει μνημονιακά..

    Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Περιφέρεια Αττικής.

    φτούυυυυυυυυυ σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ MEDIA ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΩΝ EΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΤΙΜΩ TROIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση