GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι πραίτορες του καθεστώτος…

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Καταγγελία - όχι στον υπουργό της μπουρδελότσαρκας του Αλαφούζου - αλλά στους πολίτες που ζ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Καταγγελία -όχι στον υπουργό της μπουρδελότσαρκας του Αλαφούζου- αλλά στους πολίτες που ζουν την τρομοκρατία από αυτούς που μας διαλαλούν ότι προστατεύουν τη δημόσια ασφάλεια.
Φοιτητής που έχει νοικιάσει σπίτι στο κέντρο και στις 23:15 έβγαλε βόλτα το σκύλο του επί της οδού Μαυρομιχάλη, είχε την ατυχία να...
πέσει πάνω στα γουρούνια της ΔΕΛΤΑ…
Λες και ήταν τρομοκράτης… του ζήτησαν ταυτότητα… τους την έδειξε και έδωσε… και τα γουρούνια απαιτούσαν να κατεβάσει το παντελόνι του!
Διασώθηκε από τον εξευτελισμό, μόνο και μόνο γιατί οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τα γουρούνια σου κύριε Χρυσοχοϊδη!
Τα γουρούνια του ΠΡΟΠΟ ξέρουν να πουλάνε τσαμπουκά σε νεαρούς ανυπεράσπιστους φοιτητές… Ο ανδρισμός τους εξαντλείται στο να θέλουν να γυμνώσουν ένα 19χρονο αγόρι, να δείρουν κάποιο διαδηλωτή, να κτυπήσουν ύπουλα με δολοφονικό κτύπημα τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ, μια κοπέλα, ένα γέρο…
Κύριε στιβαρέ υπουργέ ΠΡΟΠΟ,
αν δεν μπορείς να μαζέψεις τους μπάτσους σου και είσαι μόνο για προπαγανδιστικές προεκλογικές σκηνοθετημένες μπουρδελότσαρκες με τον σταθμό του Αλαφούζου, που να βρεις χρόνο να το παίξεις υπουργός… θα πάρεις απάντηση από τους πολίτες, τόσο στη Β΄ Αθήνας, αλλά κι οι πραίτορές σου από τη νόμιμη Συνταγματική Αντίσταση των πολιτών.
Η τρομοκρατία και ο τσαμπουκάς στους 19χρονους δεν θα περάσει!
Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά μας!

12 σχόλια

  1. Και αυτοί είναι οι υπαλληλοι ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΦΕΙΣ .ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΜ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΕΙΧΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ .ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣ (ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ) ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ,

    ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,

    ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ

    ΤΟΝ Π. ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

    ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΠΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΖΟ-ΠΟΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος (ακροαριστερές και ακκροδεξιές "κρεμάλες") εκεί θα τα σπάσουν: στο πώς προσεγγίζουν την καθημερινότητα:

    Οι μεν με αυτοδικία παντού και με ... χειροπιαστή εμπλόκή νομίμων οργάνων και παραοργάνων

    Οι δε με ... πλέριες αναρχικές ελευθερίες ασυδοσίας


    Για αυτό φυσικά και το σύστημα θα επιβιώσει παρά τις ατέλειές του

    Γιατί βρίσκεται στο ενδιάμεσο, όχι πάντα το καλύτερο αλλά σαφώς πιο άνετο να επικρατήσει και να λειτουργήσει ανεκτά

    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με προτίμηση στο πρώτο και άντε σαν τσόντα καλή είναι και η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή οι΄μέρες είναι πονηρές(εκλογες γαρ)και οι κουβέντες λέγονται εύκολα,οφείλει ο υπουργός να πάρει θέση στο θέμα και παραυτα να στείλει τα τσογλανάκια στο σπίτι τους.Αυτό το παιδί θα μπορούσε να ήταν το παιδί του καθενός μας μη εξαιρουμένου και του ίδιου.Οσο για την "μπουρδολότσαρκα"κάποιοι ενοχλήθηκαν που έδιωξε τους βρωμιάρηδες από το κέντρο(ντόπιους και ξένους).Δεν ενοχληθήκαμε εμείς που ζούμε εκεί και επιτέλους περπατησαμε έστω και κάποιες βραδυές χωρίς τρόμο.Και αν τους λυπάστε παρτε τους στα βόρεια προάστια που ζείτε και εμείς θα γίνουμε οι προστάτες τους εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:46:00
    ΤΟ ΛΑΣΠΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΣΠΟΧΩΡΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΓΥΦΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς chibla.gr
    Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε τεράστιο λάθος (και προφανώς κάνετε)
    με τις αηδίες που γράφετε και τον τρόπο που σκόπιμα τις στολίζετε.
    Ατομα και παραμάγαζα προπαγάνδας σαν κι εσάς θα έπρεπε να τρώνε τα περισσότερα γιαούρτια "ή μη τι άλλο" . .
    Πρός αποφυγή συσκότισης, τον Χρυσοχοΐδη & co. δεν τον π/δάω ούτε διαβασμένο, αλλά ουτε και την πουστιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:17:00
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;;;;
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίο το παραμύθι.
    Απόψε θα κατσεις θα το απαγγείλεις
    μπροστα στον καθρέφτη σου .
    Αυριο θα μας πεις : Σε εφτυσε η οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση