GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα σε βάρος ζώου στην Λευκάδα‏...

Από τον Νίκο Καββαδά http://mylefkada.gr Οι άγιες ημέρες του Πάσχα δεν στάθηκαν εμπόδιο στον άγνωστο ή στους αγνώστους να εγκλιματίσουν σ...

Από τον Νίκο Καββαδά
http://mylefkada.gr

Οι άγιες ημέρες του Πάσχα δεν στάθηκαν εμπόδιο στον άγνωστο ή στους αγνώστους να εγκλιματίσουν σε βάρους ενός δύστυχου ζώου.
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης κάτοικος της Απόλπαινας επικοινώνησε με το σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας και ενημέρωσε ότι έχει εντοπίσει ένα χτυπημένο σκύλο ο ποίος βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση. Αμέσως στο σημείο έφτασε...
μέλος του σωματείου που διαπίστωσε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Με την βοήθεια του εθελοντή το μέλος του σωματείου μετέφερε το άτυχο ζώο στον κτηνίατρο ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ζώο έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα δυο του μάτια και να έχει δεχτεί σκάγια σε όλο το κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του κάτι που δείχνει πως όποιος ή όποιοι έκαναν αυτό το έγκλημα είναι στυγνοί δολοφόνοι.
Ο κτηνίατρος που περιέθαλψε το σκυλί και ο άνθρωπος που το εντόπισε κατέθεσαν στην αστυνομία Λευκάδας η οποία ειδοποίησε τον εισαγγελέα για το θλιβερό περιστατικό.

5 σχόλια

  1. Το κτήνος που το έκανε να έχει την ίδια τύχη. Ο παλιάνθρωπος για να έχει καραμπίνα σημαίνει ότι μάλλον είναι κυνηγός. ΄Ε εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος και το θήραμα να είναι ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσω που τα λέμε γίνονται τόσα εγκλήματα στα ζώα τους Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω η αστυνομία της Λευκάδας να μην αποδειχθεί ΤΟ ΙΔΙΟ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ" ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήτες, κολόπαιδα και καθάρματα. Βρείτε έναν ρε παιδιά και ενημερώστε μας με όποιον τρόπο μπορείτε. Ξέρουμε τι να κάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση