GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την αυτοκτονία και τα χειροκροτήματα στην πλατεία Συντάγματος...

Από το http://papatzides.blogspot.co Στην Ελλάδα του μνημονίου , της χρεωκοπίας , της φτώχειας των πολιτών και της ρεμούλας και της αρπ...


Από το http://papatzides.blogspot.co
Στην Ελλάδα του μνημονίου , της χρεωκοπίας , της φτώχειας των πολιτών και της ρεμούλας και της αρπαχτής των πολιτικών...η αυτοχειρία γίνεται πράξη ηρωισμού !
Είναι και πρωτοφανές και ...μοναδικό στον κόσμο η αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα μπροστά σε κόσμο ...Πράξη προφανώς...
συμβολική του αυτόχειρα μια και η πλατεία έγινε σύμβολο των αυθόρμητων διαδηλώσεων κατά του μνημονίου και της τρόικας !
Και η αντίδραση του κόσμου...Χειροκροτούσε όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ!

12 σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ !
    ________________________
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ

    Ποινικές διώξεις σε βάρος διοικήσεων της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ για τις υπερτιμολογήσεις.
    Βαρύτατες κατηγορίες, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απήγγειλαν οι εισαγγελείς κατά των υπευθύνων των διοικήσεων της ΔΕΗ την περίοδο 1999-2010, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Οργανισμού Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ), για την υπόθεση των υπερτιμολογήσεων σε δραστηριότητες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.

    Η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς, βάσει των στοιχείων του πορίσματος, προϊόν ενδελεχούς μελέτης συμβάσεων, αλλά και εξέτασης μαρτύρων εκ των οποίων κάποιοι με την ιδιότητα του υπόπτου τόσο από την ΔΕΗ όσο και από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αφορά τα εξής αδικήματα:

    - Απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και μη και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου. Η κατηγορία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ, της δεκαετίας 1999- 2010).

    - Άμεση συνέργεια στην απιστία, κατηγορία που στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του ΟΚΔΕ της ΔΕΗ.

    - Απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, που αφορά τους αρμοδίους υπαλλήλους, στελέχη και μη, που έλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση επίμαχων ποσών την τριετία 2008- 2010. Στρέφεται επίσης και σε βάρος εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και κάθε άλλου υπευθύνου που συμμετείχε στην όλη παράνομη δραστηριότητα.

    Το πρώτο πόρισμα του κ. Ρακιντζή διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία τον Απρίλιο του 2011 και αφορούσε μεγάλες δαπάνες της ΔΕΗ για επιχορηγήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, παροχές που κρίθηκαν παράνομες, καθώς ο νόμος απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από τους εργοδότες. Με αφετηρία εκείνα τα στοιχεία, ακολούθησε φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ επί των τιμολογίων, που είχαν εκδοθεί για διάφορες δραστηριότητες ο οποίος ανέδειξε υπερκοστολογήσεις σε δαπάνες για ταξίδια κ.α. Εντοπίστηκαν επίσης ποσά ως έξοδα για μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών και τα οποία καταβλήθηκαν χωρίς να έχουν παραδοθεί ποτέ οι φάκελοι των μελετητών.

    Στο πόρισμα, που διαπίστωνε έλλειψη ουσιαστικού διαχειριστικού ελέγχου από τη ΔΕΗ των δαπανών που κάλυπτε, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το 2005 και το 2006 καταβλήθηκε ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ταξίδια, πολυτελή δώρα και γεύματα, χωρίς να αναγράφεται στα σχετικά παραστατικά ούτε ο σκοπός της δραστηριότητας, ούτε, όπου απαιτείτο, τα ονόματα των συμμετεχόντων.

    Η δικογραφία για την υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα εντοπίσει τα πρόσωπα που θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν για την υπόθεση.

    ============================
    ZHTΩ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑ.$$$$$$$$.ΟΚ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ο φαρμακοποιός αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προλάβει να πουλήσει μαύρα... την κρατική άδεια λειτουτγρίας του φαρμακείου του (που είχε λάβει δωρεάν από το κράτος κάποτε) και δεν άντεξε να χάσει το μαύρο... εφάπαξ... που τσεπώνουν... όλοι οι κλειστοεπαγγελματίες... (φαρμακοποιοί, ταρίφες και νταληκέρια) όταν είναι να πάρουν σύνταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 Απρ 2012 4:19:00 μ.μ.
    ΝΤΡΟΠΗ ρε φίλε,
    για μια κωλοάδεια και ένα εφάπαξ να βάζεις τέλος στη ζωή σου???!!
    ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΚΑΡΤΟΥΣ??!!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ (πασοκ- νουδου) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ο φαρμακοποιός αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προλάβει να πουλήσει μαύρα... την κρατική άδεια λειτουτγρίας του

    EIΣΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙΣ.
    ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο φαρμακοποιός αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προλάβει να πουλήσει μαύρα... την κρατική άδεια λειτουτγρίας του

    EIΣΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙΣ.
    ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτες οι μολυσμενες πληδες που νομιζουν οτι κυβερνουν και που μας εφεραν στο σημειο της αυτοκτονιας το φανταζεσται οτι σπουδασαν με το συναλαγμαπου εφερνε ο ναυτικος, τι κριμα ,αντι να γινουν σοφοι εγιναν εχιδνες και σκορπιοι.ΣΑν απομαχος δεν εχω αλλο να τους ευχηθω παρα μονο η θεια δικη να ειναι σκληρη μαζι τους.Οσο για τον 4\19\00 αυτος ειναι στον κοσμο του ,καλο ξυπνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @@ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ....
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ.
    ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ .
    ΗΡΩΑΣ!
    ΗΡΩΑΣ!
    ΗΡΩΑΣ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ 300 ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΥΓΔΙΑΡΗΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΠΑΕΙ" ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ.
    ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ,ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ.
    ΠΩΣ;
    ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...
    ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ...
    ΕΝΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...
    ΕΝΑΝ ΝΕΝΕΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mπεγλίτης για την αυτοκτονία του 79χρονου στο Σύνταγμα!...“ΔΕΝ ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός
    ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του” !!

    Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 79χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε,
    ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

    Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:
    “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”;

    ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:
    ” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
    Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

    Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.”

    Ο ΞΕΦΤΙΙΛΑΣ..O AΛΗΤΗΣ. O ΠΑ$$ΟΚΟΣ!

    ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΗΣΟΥΝΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ
    ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε βρε που ψαχνετε αιτια να τον κανετε ηρωα, ο ανθρωποας βαρεθηκαι τη ζωη του και αντι να βρει αλλο τροπο διαλεξε αυτον. Με ενα σπαρο δυο τριγωνια. Και αυτοκτονια και ηρωας, φανταζομαι στην κηδεια του ποσα εκατομυρια αντιμνημονιακοι θα τον ακολουθησουν στη τελευταια του κατοικια
    Που το βρηκε το οπλο ενας ηλικιωμενος; Θα το ειχε απο παλια αρα το ειχε στο αιμα του το πιστολιδι. Φηστε τον εκιε που ειναι και προσπαθειστε να συμμορφωθειτε γιατι χωρις τροικα να σας βαλει σε μια ταξι δεν προκειται να δειτε ασπρη μερα. Ολοι δεφθαρμενοι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ
    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ...ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ
    ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ,,,ΜΕ ΓΙΟΥΦΤΟ ΣΥΦΙΛΙΦΙΚΟ
    Δ
    Ο
    Λ
    Ο
    Φ
    Ο
    Ν
    Ε
    ... ΠΑΣΟΚ . ΜΕ ΤΗΝ
    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Α
    Ν
    Α.. ΠΙΠΑΤΖΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

    Α
    Λ
    Η
    Τ
    Η....ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ


    Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΑ$$ΟΚΟΥ
    σιχαμερού Κηπουρού του Παπανδρέου. Τσόγλανου Μπεγλίτη
    για την αυτοκτονία του 77χρονου σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα.

    Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι «αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου»

    Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:

    «Πριν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις. Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος, κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, κανείς δε γνωρίζει πώς έχει φτάσει σε αδιέξοδα κάθε οικογένεια , μπορώ να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από το νομό μου», είπε.

    Και συνέχισε Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ..λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα ‘φαγαν τα παιδιά του ή αν τα ‘φαγε ο ίδιος.!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ.. απο μαλάκα μόνο μαλακίες θα ακούς.

    Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ..O AΛΗΤΗΣ. O ΠΑ$$ΟΚΟΣ!

    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.


    ΠΑΣΟΚ = ΒΡΙΣΙΑ ..ΧΟΝΤΡΗ ____________ AΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση