GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαράκης: Θα συναντηθούμε ξανά, πιο σύντομα απ΄όσο περιμέναμε...

Με μια πρωινή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook o πρωην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς αρχηγο...

Με μια πρωινή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook o πρωην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι του έκαναν πρόταση να πολιτευτεί, ωστόσο είπε πως παραμένει στο Πανεπιστήμιο.
Δεν αφήσε όμως ασχολίαστη και την πολιτική επικαιρότητα, με σαφείς αιχμές εναντίον του πρόεδρου της ΝΔ, ενώ προέβλεψε και σύντομη αντάμωση
Αναλυτικά έγραψε:
«Ευχαριστώ πολυ όλες και όλους που με οποιοδήποτε τροπο μου εξέφρασαν την υποστήριξη τους. Ευχαριστώ ακόμα τους πολιτικους αρχηγούς για τις προτάσεις συνεργασίας που μου έκαναν. Είχα προ πολλού αποφασίσει να μην συμμετέχω σ αυτη την εκλογική αναμέτρηση και να παραμείνω στο Πανεπιστήμιο. Να είστε όμως βέβαιοι, οτι θα συναντηθούμε ξανά ,μεσα απ τις τάξεις μιας πραγματικά μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης, και απ οτι βλέπω, πιο σύντομα απ όσο φανταζόμαστε'

21 σχόλια

  1. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο...μινι εκδοση του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ στην ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑ εντιμε και ασυμβιβαστε ...ΚΑΙ ...στα θεματα διαφθορας ΑΡΧΗΓΕ...ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...??????ο...ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ...ΚΛΠ.. που ειναι..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεντίκολο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:
    Εχει πληγεί και η οικογένεια του Βενιζέλου από την ανεργία!!!

    Γ. Αυτιάς: Κύριε Πρόεδρε, στο σπίτι σας έχετε άνεργο;

    Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει άνεργο, βεβαίως έχω, στην οικογένεια έχουμε παιδιά με προσόντα με διπλώματα, με μεταπτυχιακά, που δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

    Γ. Αυτιάς: Ναι, τι σας λένε αυτά τα παιδιά;

    Ευ. Βενιζέλος: Έχω στενούς μου συγγενείς, με οικογένειες, με μεγάλα προσόντα, ας πούμε έχω ξάδερφο διδάκτορα πολιτικό μηχανικό εξειδικευμένο, που δεν μπορεί να βρει μια δουλειά, δεν μπορεί να σταυρώσει ένα μεροκάματο.

    Γ. Αυτιάς: Αυτός ο άνθρωπος ήρθε να σας πει «Βαγγέλη, ξάδερφε δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ»;

    Ευ. Βενιζέλος: Πως δεν ήρθε, προφανώς.......


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πασοκ

    ο κ. βουλγαράκης θα συναντηθεί μαζί μου για να πάρει άφεση αμαρτιών

    είπε ο δρ. Ζιβάγκο

    μαζί με Άκη, Τσουκάτο, Μαντέλη
    θα οργανώσουν την προεκλογική
    εκστρατεία του Μπένυ Χιλλ και του νεου πασοκ του μέγκα και λοιπών
    διαπλεκόμενων δυνάμεων

    είπε ο Μπενίτο

    Κούλα ( αααχχχ ) πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αντάμωση...
    Στο κελί 33 μέσα στο κορυδαλλό...
    Ξεβρωμίστε τη Βουλή και στείλτε το ΠΑΣΟΚβενιζέλου, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα την εξερευνήτρια και φώκια μάνους μάνους κάτω από το 3%... Καλή λευτεριά !

    Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες,

    είπε ο δρ. Μύλλλεεερρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >>ωστόσο είπε πως παραμένει στο Πανεπιστήμιο

    Ως τί παρακαλώ;!

    Άφησε τα βο(υ)λευτικά του καθήκοντα και επέστρεψε στο πανεπιστημιακό πόστο, λες και είναι τίποτα καφενείο! Με την ανοχή και τις ευλογίες των...«φοιτητών»!

    Μαλάκα ελληνάκο! Φάε σκατά και βούλωστο μαλάκα ελληνάκο! Δε θα γίνεις ποτέ άνθρωπος ελληνάκο! Γιατί..έτσι σου αρέσει, ελληνάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΕΠΟΝΙ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΓΛΙΤΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΘΡΑΑΣΥΤΑΟ ΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΕΤΗΜΙΟ Ο ΒΟΥΛΓΑΣΡΑΚΗΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΦΣΟΡ ΕΤΕΡΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε μαλάκα λαό απεθύνεται και καλά λέει και κάνει τέτοιοι παπάρες που είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λες ρε Γιωργάκη. Ποιος σε ζήτησε για συνεργασία ; Πετάς μια Off shore μπαρούφα και ό,τι βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Βουλγαράκης:

    Πές μου πού, πότε, τί θα φοράς και άν θα έχεις ξυρισμένο τον πρωκτό σου, καραφλή αγορίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ,ΤΟΝ ΝΤΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    'Ένσημα μηδέν…Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές…
    Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα .
    Δηλώνει όμως μεγάλο -εισοδηματίας από τον μπαμπά την μαμά ,τον πεθερό του και από την πολύ-xρoνη ασχολία τους με την πολίτικη , λόγω διαδοχήs και νεποτισμού του πάτρωνα Μήτσο-ντορα-κούλα….

    Μπήκε στην πολιτική “ξεβράκωτος ως υποτακτικός της Ντόρας ” και βγήκε με κότερα ,πισίνες και off shore !

    ΑΙΔΩΣ ΝΤΟΡΑΚΗ …ΣΕ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ,ΤΟΝ ΝΤΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    'Ένσημα μηδέν…Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές…
    Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα .
    Δηλώνει όμως μεγάλο -εισοδηματίας από τον μπαμπά την μαμά ,τον πεθερό του και από την πολύ-xρoνη ασχολία τους με την πολίτικη , λόγω διαδοχήs και νεποτισμού του πάτρωνα Μήτσο-ντορα-κούλα….

    Μπήκε στην πολιτική “ξεβράκωτος ως υποτακτικός της Ντόρας ” και βγήκε με κότερα ,πισίνες και off shore !

    ΑΙΔΩΣ ΝΤΟΡΑΚΗ …ΣΕ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας για την Προανακριτική Επιτροπή...(Ψήφισαν 282 ΒΟΛΕΥΤΕΣ )
    Ελαβον :…..
    Γ. Βουλγαράκης- Ντοράκης
    167 ΝΑΙ , 91 ΟΧΙ , 17 ΠΑΡΩΝ ,1 ΛΕΥΚΟ ,6 ΑΚΥΡΑ

    ==============
    ''να μιλήσεις δεν ξέρεις , να σκάσεις δεν μπορείς?''.
    Ίσως φανεί περίεργο , αλλά ως χώρα καλά είμαστε αν αναλογιστούμε ότι τέτοιοι φελλοί υπήρξαν υπουργοί κυβερνήσεων.
    Χάρη σας το ζητάμε , μην προκαλείτε την νοημοσύνη μας , η υπομονή έχει και αυτή τα όριά της.
    ==============

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπήκε στην πολιτική “ξεβράκωτος ως υποτακτικός της Ντόρας ” και βγήκε με κότερα ,πισίνες και off shore ...

    Εσύ Ντοράκι,αχρείε πολιτικατζή, που μπήκες στην πολιτική γλύφοντας την αλόγα και διά της πολιτικής απόκτησες βίλες , κότερα και πισίνες ,επιδεικνύεις δε ασύστολα τη χλιδή σου, μπερδεύοντας το νόμιμο με το ηθικό ,είσαι ανάξιος του ελέους και υπόλογος των πεπραγμένων σου και των συσσωρευμένων σου...

    Ο λαός μας δέν ξεχνά και τα λαμόγια τα κυνήγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση