GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σποτ από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας...

To Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. www.pirateparty.gr .

To Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.
www.pirateparty.gr.

10 σχόλια

  1. ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΡΕ?_?

    ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

    AYTO TΡΕΜΟΥΝ Κ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΤΗ ΤΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    το γυρο του διαδικτυου κανουν
    α) οι προβλεψεις του δρ κουτσουκου για νικη του Πασοκ\\

    β) οτι ο δηθεν εν δυναμει Πρωθυπουργος Σαμαρας, δεν παει σε τηλεοπτικη μονομαχια - καταργώνας ο δηθεν αμερικοεκλεκτος - την πιο σοβαρη αμερικανικη συνηθεια και

    γ) οτι τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!



    1. Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ κουτσούκου και επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται !

    2. Εκπληξη γιατι το "αυτσαιντερ τους βγαινει "κουτσαλογο" βλεπουν οι δεξιοι και αμεριακανοι αναλυτες!
    Η φοβια Σαμαρα να αναμετρηθει τηλεοπτικα με τον δηθεν δευτερο κ. Βενιζελο του αφαιρει το φωτοστεφανο της νικης! Προβληματισμοι και κατηφεια των δεξιων για τις πραγματικες ικανοτητες Σαμαρα, που με αυτην την τακτικη χανει μονος του!

    3. Τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα! Αισθηση σε ολη την Ελλαδα εκαναν οι δηλωσεις του δρ Κουτσουκου οτι οι Σαρκοζι Μερκελ μας εβαλαν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Το Πασοκ δεν ειχε αυτην την πολιτική. Μας εκβιασαν οι φιλοι του Σαμαρα!

    Το Πασοκ μετα την Πρωτομαγια θα συσπειρωθεί ταχυτατα!. Το το 35% που ειναι ολοι αναποφασιστοι ειναι ολοι Πασοκ και θα πανε -ολοι- τελευταια στιγμη και θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ, ειπε απο τις Κυκλαδες ο δρ Κουτσουκος!

    Ερχεται πασοκικο τσουναμι....
    σεισμος σοσιαλιστικος στην Γαλλία, με τον Ολανατ...
    τσουνάμι πρασινο στις καλπες στην Ελλάδα με τον Βενιζελο!

    Μην λιγοψυχατε, ωρε θα νικησουμε!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Κατω απο τα γραφεια της ΝΔ εμφανιστηκε λενε καποιος πασοκος

    που φωναζε

    ριχτο...δρ Κουτσουκο....
    ριχτο....

    επιρεασμενος απο την επερχομενη νικη των σοσιαλιστων δεν αντεξε και ετρεξε πρωτος να δει την πτωση της ΝΔ

    Θα πεσει,,,,η ΝΔ στην ωρα του.....μετα τον σεισμο στην γαλλια....

    Νικος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ? (ΠΑΣΟΚ)..ΟΜΩΣ. Ο ΗΜΙΘΑΝΗΣ(ΝΔ) ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...ΘΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανακοίνωση

    παρακαλείται ο δρ. κουτσούκος να μην υπογραφει 10 διαφορετικά κείμενα με άλλα ψευδώνυμα.

    φαίνεται ότι είναι ο ίδιος. Και να του πείτε ότι δεν ταιριάζει την ώρα που 1 εκ. Έλληνες είναι άνεργοι, και 100.000 τρώνε στα συσσίτια, αυτός να γυρνά στις πισινες της Μυκονου , για μαύρισμα και καμάκι !

    Παράτησε τις εκλογές και έχει μπλέξει με τη νυχτερινή ζωή και το κυριότερο ρίχνει το ηθικό των εναπομεινάντων πασοκτζήδων, αφού θεωρούν ότι σήκωσε λευκή σημαία !

    Εκτός αν προετοιμάζεται για το μαύρισμα της άλλης κυριακής που επιφυλάσσει ο ελληνικός λαός στον αρχιχαρατσάκια φορομπήχτη μπουρδολόγο !

    λαλάκης μύκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και νόμιζα ότι είχε εξαλειφθεί το είδος ΝΔ/ΠΑΣΟΚ....

    Κρίμα γιατί η λέξη δεσμεύσεις και ΝΔ/ΠΑΣΟΚ αν και έχουν μπει ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε προτάσεις, με τα χρόνια μας απέδειξαν ότι αυτές οι προτάσεις δεν βγάζουν νόημα.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων για το λαμπρό μέλλον που δε θα έχουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο αφορά τη Χρυσή αυγή στην οποία αναφέρθηκε ο πρώτος, δυστυχώς αυτοί θέλουνε να αφανίσουν πολλά περισσότερα πράγματα από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασα να "υπογράψω" στα 2 παραπάνω

    "Yo ho ho ...and a bottle of rum"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση