GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλικές εκλογές: Ήρθε η ώρα για αλλαγή;...

Από το Greekragnaroker. Δεν έχω παρακολουθήσει τη γαλλική προεκλογική εκστρατεία όσο ήθελα, δυστυχώς. Λόγω της πολιτικής κατάστασης της Ελ...

Από το Greekragnaroker.
Δεν έχω παρακολουθήσει τη γαλλική προεκλογική εκστρατεία όσο ήθελα, δυστυχώς. Λόγω της πολιτικής κατάστασης της Ελλάδας δεν έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ με οποιοδήποτε άλλο θέμα. Από τα λίγα που έχω δει, η βαθιά συντηρητική Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) μπορεί να έχει την ευκαιρία να αρχίσει να αλλάζει αν και μόνο αν ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χάσει στις 29 Απριλίου.
Ο Σαρκοζί έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να φτάσει η Ευρώπη μέσα στο βούρκο που βρίσκεται τώρα. Στην αρχή της θητείας του ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, καθώς ήταν πολύ πιο εύκολο να το παίζει μεγάλος παγκόσμιος ηγέτης και να προσποιείται ότι λύνει τα προβλήμματα άλλων χωρών και όχι της δικής του. Είχε μείνει με την εντύπωση ότι ο γάμος του με την Κάρλα Μπρούνι ήταν αρκετός για να παραμείνει δημοφιλής στη Γαλλία.
Πέραν του γάμου δημοσιότητας με την Κάρλα, στη συνέχεια ερωτεύθηκε, πολιτικά αυτή τη φορά, τη Γερμανία. Η συμμαχία αυτή προκάλεσε ασφυξία στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι η κοινωνική καταστροφή και η οικονομική κρίση στις χώρες των λεγόμενων P.I.I.G.S. (Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και φυσικά Ισπανία) ήρθε εν μέρει με τους χειρισμούς των 2 μεγαλύτερων οικονομιών της Ευρωζώνης: Αυθαιρεσία, θράσος, απειρία, απληστία, κοντόφθαλμη λογική. Οι συντηρητικές ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα παρέχοντάς τους χρήματα των φορολογουμένων, αντί να αποφασίσουν να υποστηρίξουν τους πολίτες τους. Οι μαριονέτες των αγορών έκαναν σπουδαία δουλειά στη μείωση του βιοτικού επιπέδου του πληθυσμού τους. Ο Σαρκοζί μπορεί να λέει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι έσωσε το Ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα οι χειρισμοί του, μαζί με αυτούς της Γερμανίδα Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό στα συμπτώματα της κρίσης στην Ευρώπη.
Στο εσωτερικό μέτωπο, η γαλλική οικονομία είναι στη χειρότερη κατάσταση από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ανεργία και η δυστυχία αυξάνονται κάθε μέρα. Τα προβλήματα διαρκώς διογκώνονται από το 2007 όταν ο «Σαρκο» ανέλαβε την εξουσία. Οι συντάξεις και οι συνθήκες εργασίας έχουν επιδεινωθεί ενώ οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς. Προσπαθώ να θυμηθώ έστω μία σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Σαρκοζί στη Γαλλία, η οποία να άλλαξε τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο. Χωρίς ομολογώ ενδελλεχή έρευνα, δυσκολεύομαι να βρω έστω και μία σημαντική πρωτοπόρα πρόταση από έναν πρόεδρο για τον οποίο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρονται ως «ιδιαίτερα ευφυή».
Το αντίπαλο δέος, ο Σοσιαλιστής προεδρικός υποψήφιος Φρανσουά Ολλάντ λέει ότι ανήκει στην Αριστερά και ότι θέλει να επιστρέψει η κοινωνική δικαιοσύνη. Αν τον συγκρίνουμε με άλλους «Σοσιαλιστές» ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών, του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος, (Τόνι Μπλερ στη Μεγάλη Βρετανία, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο στην Ισπανία, Γιώργος Παπανδρέου στην Ελλάδα), είναι απίθανο ότι να κάνει όσα λέει. Χρησιμοποιεί μόνο μια ρητορική για να χαϊδεύει τα αυτιά των Γάλλων που τον προτιμούν σε σχέση με την αλαζονεία του Σαρκοζί.
Ο Ολλάντ ισχυρίζεται ότι θέλει μια πιο δίκαιη φορολογική νομοθεσία, καθώς και τη μεταρρύθμιση του τραπεζικού συστήματος. Σίγουρα τα έχουμε ακούσει αυτά πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά παίρνει ένα θετικό πρόσιμο από εμένα από την ώρα που δεν αρέσει καθόλου ούτε στη Μέρκελ, ούτε στους τραπεζίτες ...
Γεγονός είναι ότι, αν ο Ολλάντ κερδίσει τις εκλογές, όπως λένε οι δημοσκοπήσεις, δε βλέπω πωςμπορεί να κάνει ριζικές αλλαγές σε σημαντικά ζητήματα, όπως η γραφειοκρατία της ΕΕ, ο μονόδρομος των «Μερκοζί» και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) στην οικονομία, χωρίς άλλους συμμάχους στην Ευρώπη. Περαιτέρω, δεν μπορώ να προβλέψω ποιο δρόμο θα ακολουθήσει για την καταπολέμηση των εσωτερικών θεμάτων: την ανεργία, τη φτώχεια, τα προβλήματα πιστοληπτικής ικανότητας, το μεταναστευτικό την εγκληματικότητα. Ποιοι είναι οι στόχοι του, ποιες είναι οι πολιτικές του θέσεις, ποια είναι η ιδεολογία του, το σχέδιό του για το μέλλον;
Τέλος, η αριστερή προοπτική του Μελενσόν μοιάζει να μπορεί να δώσει κάποια ελπίδα. Πιστεύει σε μια διαφορετική προσέγγιση για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τόσο τη Γαλλία, όσο και την Ευρώπη. Δεν ήταν υπέρ της αλλαγής στο ασφαλιστικό το 2010, και έφυγε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα πριν από λίγα χρόνια, όταν κατάλαβε πολιτικές αντιφάσεις του. Μόλις προχθες (Πέμπτη βράδυ στο Παρίσι), είπε: «Θα πω σε όλους εκείνους που λένε ότι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι [...] θα τους πω ότι δεν έχει νόημα, γιατί οι Έλληνες αδελφοί μας έσφίξαν το ζωνάρι τους, και τώρα ξεπουλανε τα πάντα, έχασαν τα πάντα. Στο τέλος, δεν πήραν τίποτα σαν αντάλλαγμα, απολύτως τίποτα. Πρέπει να αντισταθούμε! »
Δεν πιστεύω ότι ο Μελενσόν θα μπορούσε να περάσει στο 2ο γύρο της επόμενης εβδομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του θα υποστηρίξουν πιθανότατα τον Ολλάντ, μια «αναπόφευκτη επιλογή» για τους Γάλλους αριστερούς ... Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περισσότερο από το 80% των υποστηρικτών του Μελενσόν λένε ότι θα ψηφίσουν υπέρ του υποψηφίου των Σοσιαλιστών στο 2ο Γύρο. Φυσικά και ο Σαρκοζί θα λάβει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους στο 2ο γύρο, αλλά δεν θέλω να μιλήσουμε περισσότερο για τους ξενοφοβικούς υποστηρικτές στη Γαλλία σε αυτό το άρθρο καθώς θα ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειάς να ασχοληθώ με αυτούς τους μικρόμυαλους.
Η πρόταση μου είναι για τους Γάλλους να ψηφίσουν το Μελενσόν στον 1ο γύρο αυτή την Κυριακή. Αν ήμουν Γάλλος αυτό θα έκανα. Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αλλάξει τη Γαλλία για τα καλά. Και ακόμα κι αν δεν εκλεγεί, ένα πολύ υψηλό ποσοστό του στις εκλογές θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα προς όλη την Ευρώπη ότι η Αριστερά είναι παρούσα σε αυτή την κρίση, έτοιμη να παίξει ένα μεγάλο ρόλο και να αντισταθεί σε νεο-φιλελεύθερη ιδεολογία. Όσο για το δεύτερο γύρο ... Θα το αφήσω ίσως για την επόμενη εβδομάδα.
http://greekragnaroker.weebly.com/1/post/2012/04/3.html

14 σχόλια

  1. Πασοκ

    Γιατις γαλλικες εκλογες εχει γαψει ο δρ κουτσουκος

    και εχει στειλει στο πρεσσσ


    αλα δεν τα εμφανιζουν γιατι πιοστευουν οτι θα κερδισει η δεξια

    κριμα

    την πατησατε
    θα κερδισει το Πασοκ

    αλλα εινο το βραδυ θα πειτε οτι το ειχατε προβλεψει!


    φιλικα

    Μαιρυ πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουιζ

    Χθες ήταν Μαρία και Νίκος
    Σήμερα έγινε Γιώργος,Νίκη και Μαίρη.

    Κάνει μαύρη διαφήμιση σε γνωστό μέντιουμ της Αθήνας, δρ. κουτσούκο και κομμένο από το νεο πασοκ

    Ποιος είναι αυτός ο εκπληκτικός, μοναδικός στα ταρώ και στην ονειρομαντεία ; έχει δοκτορά στην αστρολογία και στη μελλοντολογία.

    Όχι δεν είναι ο Πητ, ούτε Λίτσα, ούτε εκείνο το φοβερό μέντιουμ από την Αίγυπτο!

    χαχαχα. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πρεςς, γιατί μας κρύψατε αυτή την ανάλυση του μέντιουμ Λίτσα Μητέρα ;
    Είναι δυνατόν να λείπουν τόσο σοβαρά κείμενα ;

    Αλήθεια, μαίρη, ο δρ. κουτσούκος πότε είπε ότι θα γίνει η δευτέρα παρουσία ;

    Το αγγούρι από τα νέα μέτρα που θα φέρει το πασοκ το καλοκαίρι, το έχει προβλέψει ;

    σουργελα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σουργελα πασοκ

    θα σας πηδησουν την κυροακη 6 μαιου

    εχετε τηνν γραμμη οτι Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟ "ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ"!

    ΤΟΝ ΔΡ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΠΩς ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ!

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΦΑΠΕΣ

    ΝΕΛΛΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 Απρ 2012 10:04:00 μ.μ.

    αν ποτε

    ερθεις στο γραφειο του δρ θα δεις και την μαιρη αι τον νικο και ολους

    τωρα λιβανισε τον Σαμαρα και 6 μαιου θα πεις

    το ειχαμε προβλεψει οτι θα κερδιζε το Πασοκ!

    Ναντια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ομογάλακτοι του Σαμαρά στην Ευρώπη
    πάνε να διαλύσουν την ΟΝΕ και την ΕΕ εξαπολύοντας πογκρόμ κατά των λαών.
    Εσείς τι πιστεύετε;Ότι ο Σαμαράς θα κάνει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που κάνει η Μέρκελ,ο Σαρκοζί,ο Ραχόι,ο Κοέλιο;
    Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    Άρα ο Σαμαράς δεν είναι η λύση.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
    Πάνο Καμμένε και Αλέξη Τσίπρα
    πάρτε τους τα σώβρακα.
    Στα τάρταρα ο Σαμαρούλης.
    Στα τάρταρα ο Χοντρός.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΖΕΛΑΚΗ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    ο Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    Δεν ειναι ακριβως ετσι ο δρ λεει το 30%του μισθου του για το "πακετο - συνολο των δανειων- αν εχει πολλά σε ενα πακετο", τα οποία θαμαζευτούν σε ενα !

    δηλ. αν περνει 1.000 ευρω να δινει μονο τα 300 για το πακετο συνολο των δανειων και οχι 300 για το δανειο στην Αλφα 300 για την Εμπορικη κλπ....

    Καταλαβατε την δαφορα?

    Ο Σαμαρας εμφανιστηκε σχετικα καλος γιατι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

    Ομως δεν θα γινει ετσι
    στις 6 Μαιου οι πολιτες μετα την σημερινη νικη Ολαντ θα δώσει την νικη στο Πασοκ

    Βαγγελη
    προσεχε τα στελεχη σου,,, ειναι "λιγοι"!

    Δεν μπορει ο Σαμαρας να βγαινει απο "αριστερα"!

    Να συλληφθουν και δεξιοι και αριστεροι που ειναι μπλεγμενοι σε σκάναλα!

    φιλικα
    Μπαμπης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    ο Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    Δεν ειναι ακριβως ετσι ο δρ λεει το 30%του μισθου του για το "πακετο - συνολο των δανειων- αν εχει πολλά σε ενα πακετο", τα οποία θαμαζευτούν σε ενα !

    δηλ. αν περνει 1.000 ευρω να δινει μονο τα 300 για το πακετο συνολο των δανειων και οχι 300 για το δανειο στην Αλφα 300 για την Εμπορικη κλπ....

    Καταλαβατε την δαφορα?

    Ο Σαμαρας εμφανιστηκε σχετικα καλος γιατι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

    Ομως δεν θα γινει ετσι
    στις 6 Μαιου οι πολιτες μετα την σημερινη νικη Ολαντ θα δώσει την νικη στο Πασοκ

    Βαγγελη
    προσεχε τα στελεχη σου,,, ειναι "λιγοι"!

    Δεν μπορει ο Σαμαρας να βγαινει απο "αριστερα"!

    Να συλληφθουν και δεξιοι και αριστεροι που ειναι μπλεγμενοι σε σκάναλα!

    φιλικα
    Μπαμπης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    KΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    KΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    KΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση