GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Έψησαν αλεπού λόγω κρίσης...‏

Ένα δράμα αποκαλύφθηκε σε χωριό της Εύβοιας όταν από την μυρωδιά του φαγητού αποκαλύφθηκε η οικονομική εξαθλίωση μιας οικογένειας λόγω της ...

Ένα δράμα αποκαλύφθηκε σε χωριό της Εύβοιας όταν από την μυρωδιά του φαγητού αποκαλύφθηκε η οικονομική εξαθλίωση μιας οικογένειας λόγω της κρίσης.Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όταν...
πριν από λίγες ημέρες μια περίεργη μυρωδιά έβγαινε από γειτονικό σπίτι.
Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν. Ο πατέρας δύο παιδιών όπως αναφέρει το evianews.gr έπειτα από αρκετή πίεση αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έμειναν άνεργοι πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να πάει σε ένα χωράφι για να βρει τροφή. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει μια αλεπού και να την μαγειρέψουν.
Ο ίδιος ανέφερε στους συγχωριανούς του: «Ξέρετε ότι δεν έχω γάλα για να θρέψω τα παιδιά μου; Εδώ και αρκετές μέρες είναι νηστικά. Σπαράζει η καρδιά μου δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι.» Και τότε αποκάλυψε το μυστικό του. «Εγώ κλέφτης δεν θα γίνω έτσι αποφάσισα να βγω στα χωράφια για να βρω φαγητό. Όταν λοιπόν βρήκα μία αλεπού στο χωράφι, αναγκάστηκα να την μαγειρέψω.»
Την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι συγχωριανοί του που συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια...
 Από το OXI ALLO KAPBOYNO 

9 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΒΟΥΛΗΣ -300 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ- ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑ 50 ΓΕΝΕΕΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚ0ΜΟΙΡΗΔΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον υπερβολες
    στα χωριά δεν πεινάει ακόμα κανένας γιατί ευτυχώς υπάρχει αλληλεγγύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες,

    επειδή για δεκαετίες εσείς και οι όμοιοί σας ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και λοιπά άσπρα, πράσινα κόκκινα και κίτρινα κομματικά σκατά, φέτος αντί για αρνί...

    ...ΣΟΥΒΛΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του: Ο Άκης έπαιρνε προκαταβολικά τις μίζες
    Τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στο φως για το φαγοπότι του Άκη Τσοχατζόπουλου, πραγματικά σοκάρουν!

    Ούτε μιά προμήθεια οπλικού συστήματος δεν γινόταν επί των ημερών του στο υπουργείο Άμυνας, αν προηγουμένως δεν είχε πάρει μίζα!
    Είναι χαρακτηριστικό ότι εννέα ολόκληρους μήνες πριν βάλει την υπογραφή του στην αγορά των ρωσικών πυραύλων TOR M1, είχε «λαδωθεί» με ένα εκατομύριο επτακόσιες σαρανταοκτώ χιλιάδες δολάρια.

    Είχε πάρει, δηλαδή, προκαταβολή της μίζας.
    Στο εισαγγελικό πόρισμα φαίνεται να παίρνει τη μίζα τον Ιούνιο του 1998, ενώ υπογράφει τη σύμβαση τον Μάρτιο του 1999!

    Σκεφτείτε ότι η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών του Πενταγώνου του έλεγε να μην προχωρήσει η αγορά των ρωσικών πυραύλων, διότι ήταν ασύμβατοι με τα υπόλοιπα συστήματα αεράμυνας της χώρας.

    Φυσικά, τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, πήρε την προκαταβολή της μίζας του, και ξεκίνησε τη συλλογή ακινήτων!
    __________________________________________________
    Αναφέρεται απο τον Ακη Τσοχατζόπουλο: παρολίγον ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΣΟΚ.

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."
    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".
    _______________________________________
    Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει..
    ΕΤΣΙ !
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.
    Eμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ ,για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο...
    ____________________________________
    [ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]..


    ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΙΞΕ τα άλλα λαμόγια ΠΑ$ΟΚ...
    ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι εγινε,αν δεν φανε αρνι.Και εγω που ζω στην Αυστρια,εχω χρονια να φαω αρνι και να κατεβω Ελλαδα το Πασχα.Τι εγινε?Εφαγα κατι αλλο...ας φανε κοτοπουλο...αυτα ειναι τα προβληματα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΗΔΗΧΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ .ΕΙΝΑΙ
    ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΩΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατραβηγμένο !!!!
    Το κυνήγι τελειώνει τέλος Φεβρουαρίου. Με τι σκότωσε την αλεπού???? Το να βγεί στα χωράφια με όπλο , είναι παράνομο. Η τουφεκιά ακούγεται.
    Είμαι από χωριό και γνωρίζω πολύ καλά , ότι οι άνθρωποι είναι δεμένοι μεταξύ τους και υπάρχει αλληλεγγύη .
    Μην ξεχνάμε ότι στις Ασιατικές χώρες ,΄(Κινα κ.λ.π) τρώνε τα σκυλιά και έχει ακουστεί ότι το ίδιο κάνουν και μερκοί λαθρομετανάστες στην Αθήνα. Εκεί δεν πήραν είδηση οι γείτονες , όταν τα μαγείρευαν ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8.37..Οταν η αναγκη σε φερνει αντιμέτωπο με τον ..συναθρωπο σου τοτε παει περιπατο η αλληλεγγυη..ειναι πια θεμα επιβιωσης..για του λογου το αληθες σε χωρια της Δ.Μακεδονιας με ανεργια πανω απο 40% ..σχεδον εχουν ερημωσει.. η καθε μερα ειναι γολγοθας..προσφατα ηρθε επισητικη βοηθεια απο την ..ΚΥΠΡΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΥΤΑ για οσους νομιζουν ακομα οτι ολα πανε καλα στην επαρχια τελος εποχης ..και σιγα σιγα οι πεινασμενοι και οι σκλαβοι- ελεω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΚΛΠ δεν εχουν να χασουν παρα μονο ..την πεινα τους..καλο ειναι καποια ΜΜΕ που δεν ειναι παπαγαλακια να δειξουν τι γινεται στην επαρχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση