GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τέλος οι προειδοποιήσεις του ΔΝΤ για τις εκλογές...

Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι προειδοποιήσεις του ΔΝΤ για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα. Το Ταμείο διαμηνύει σε όλους τους τόνους ό...

Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι προειδοποιήσεις του ΔΝΤ για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα. Το Ταμείο διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι η Αθήνα θα πρέπει να τηρήσει πιστά το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει υπογράψει με τους δανειστές της.
Έτσι μετά την παρέμβαση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ για τις εκλογές σειρά είχε χθες ο επικεφαλής του Ταμείου στην Αθήνα, Πολ Τόμσεν που χαρακτήρισε τις κάλπες «δοκιμασία» για την στήριξη του προγράμματος.
«Τα δύο βασικά κόμματα συναίνεσαν και στήριξαν το πρόγραμμα. Αυτή είναι μία τεράστια αλλαγή σε σύγκριση με τις θέσεις τους παλαιότερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλογές θα θέσουν σε δοκιμασία τη στήριξη του προγράμματος. Αυτή είναι μία σημαντική αλλαγή και γι’ αυτό ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα φτάσει στο σημείο καμπής όπου θα ενδυναμωθούν και πάλι οι διαρθρωτικές αλλαγές» είπε ο Πολ Τόμσεν.
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην τρόικα έκρουσε όμως των κώδωνα του κινδύνου και προανήγγειλε νέα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εάν η χώρα μας δεν εμφανίσει καλύτερες επιδόσεις στο μέτωπο της είσπραξης των φορολογικών εσόδων τότε οι νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.
«Δεν μπορώ να δω πως η Ελλάδα θα πετύχει τις δεσμεύσεις της, τους δημοσιονομικούς της στόχους μεσοπρόθεσμα ενώ ταυτοχρόνως θα πρέπει να διατηρήσει ένα επαρκές επίπεδο προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικών υπηρεσιών χωρίς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Αν δεν το αντιμετωπίσει θα πρέπει να γίνουν περικοπές προνοιακών επιδομάτων μεσοπρόθεσμα οι οποίες είναι απλώς παρά πολύ σκληρές» σημείωσε ο Πολ Τόμσεν.
real
filologos10.wordpress.com

16 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη μαζι με τον Ματθαιου προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΤΑΠΙΟΝΕΣ.

    ΑΠΑΝΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΝ ΑΥΓΗΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΩΣΙΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση όσων υποστηρίζουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται τώρα στο παρασκήνιο και όσοι ψηφίσουν σήμερα ΝΔ στέλνουν και πάλι στην εξουσία την επομένη των εκλογών, (αν συγκεντρώσουν πλειοψηφία) τους Ε.Βενιζέλο, Γ.Παπακωνσταντίνου, Α.Διαμαντοπούλου, Α.Λοβέρδο, Γ.Κουτρουμάνη Φ.Σαχινίδη κλπ, ήρθε πριν από λίγο με μια απίστευτη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, της ΝΔ, Γ.Μιχελάκη, υπέρ του βουλευτή, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και φανατικού υπέρμαχου των Μνημονίων, Πέτρου Ευθυμίου.

    Έτσι λοιπόν η γνωστή παρέα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν την αγαστή συνεργασία τους με την υποτιθέμενη φραστική επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π.Ευθυμίου!

    Είναι η πρώτη φορά που στην προεκλογική περίοδο η ΝΔ υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ από το 1974 που ιδρύθηκαν και τα δύο κόμματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο Συνασπισμός που αποτελούν τους πλέον άσπονδους ιδεολογικούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, θέλησαν να εκδώσουν ανακοίνωση που να υιοθετούν τους ισχυρισμούς του Π.Ευθυμίου, αλλά το έκανε ο Γ.Μιχελάκης της ΝΔ υπερασπιζόμενος το ΠΑΣΟΚ!

    Ιδού λοιπόν, τι δήλωσε ο, κατά τα άλλα, αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης:

    «Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, για μια ακόμη φορά, τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται. Οι Αρχές οφείλουν να ερευνήσουν σε βάθος το επεισόδιο, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες.

    Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας.

    Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες…».

    Όταν μιλάει για νοσταλγούς του Χίτλερ ο Γ.Μιχελάκης, προφανώς εννοεί τα κυβερνητικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως ο Π.Ευθυμίου, πιστός οπαδός του Γ.Παπανδρέου, που έσκυψαν το κεφάλι στους Γερμανούς απογόνους τους Χίλτερ και εξαφάνισαν τα αρχεία με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

    Είναι απίστευτο το πως η ΝΔ υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες του Πέτρου Ευθυμίου (γνωστού εκλεκτού του πολιτικοδημοσιογραφικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή), και δεν ερεύνησε περισσότερο το θέμα ή τουλάχιστον δεν περίμενε να περάσουν οι εκλογές πριν προδώσει την υπόγεια συμφωνία που αποδεικνύεται ότι υπάρχει με το ΠΑΣΟΚ.

    Ακόμα και να έγιναν τα πράγματα όπως είπε ο Π.Ευθυμίου (δηλαδή ότι "τον έβρισαν" -προσοχή δεν ισχυρίζεται τίποτα άλλο, ότι π.χ. τον κτύπησαν ή του επιτέθηκαν, απλά τον έβρισαν όπως το 90% των πολιτών βρίζει αυτή την στιγμή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ), πως ο Γ.Μιχελάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

    Θα λέγαμε είναι απορίας άξιο πως έκανε τέτοια γκάφα η ΝΔ, αλλά μετά την περίπτωση Συμπιλίδη τίποτε δεν μας εκπλήσσει...

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης και οικονομικών προβλημάτων.

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν πριν από μια εβδομάδα τη Θράκη, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αυτοκτονιών στην περιοχή την τελευταία διετία.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαρουφάκης, ο Καζάκης, ο Κρούγκμαν και ο «κύριος Μπάμπης»
    του Αριστοτέλη Βασιλάκη

    Τον Βαρουφάκη τον κατηγόρησαν για «σορτάρισμα» των ελληνικών ομολόγων σε συνεργασία με Σόρος και Ρουμπίνι (!!!!!), τον Καζάκη τον κατέταξαν ως τον γραφικό του χωριού και οποιονδήποτε άλλο αντιτάχθηκε στο Μνημόνιο, (Τσίπρα, Καμμένο, Φωτόπουλο), τον «βάπτισαν» ακραίο, αναρχικό ή λαμόγιο…

    Σημασία στην Ελλάδα έχει τι λέει, ο «κύριος Μπάμπης», ο Πρετεντέρης και οι..... διάφοροι πανεπιστημιακοί σφουγγοκωλάριοι του συστήματος…

    Δυστυχώς όμως ο Αμερικάνος νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν για ακόμα μία φορά του έκλεισε το σπίτι…

    Μόνο που μεγάλες μνημονιακές φυλλάδες και τα κανάλια της διαπλοκής, δεν κάνουν ούτε αναφορά… Λέει λοιπόν ο Κρούγκμαν:

    Οι πολιτικές σκληρής λιτότητας που επιβάλλονται από τη Γερμανία στις υπερχρεωμένες χώρες της περιφέρειας θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ευρωζώνη και τον κόσμο ευρύτερα.

    Κλασσικό θύμα αυτών των λανθασμένων πολιτικών είναι η Ισπανία, «επίκεντρο πλέον της κρίσης». «Η ιστορία της Ισπανίας δεν έχει καμία ομοιότητα με τα παραμύθια ηθικής που είναι τόσο δημοφιλή ανάμεσα στους ευρωπαίους αξιωματούχους, ειδικά στη Γερμανία», σχολιάζει ο κ. Κρούγκμαν.

    Αντίθετα, «Η Ισπανία δεν ήταν δημοσιονομικά ακόλαστη και πριν την κρίση είχε χαμηλό χρέος και πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της».

    Το πρόβλημα της ιβηρικής χώρας ήταν η «φούσκα» των ακινήτων, ενώ τα τωρινά δημοσιονομικά προβλήματά της είναι οι συνέπειες κι όχι τα αιτία της κρίσης που βιώνει.

    «Παρά ταύτα, η συνταγή που έρχεται από το Βερολίνο και την Φρανκφούρτη είναι περισσότερη λιτότητα. [...]

    Χωρίς να μασάμε λόγια αυτό είναι απλούστατα τρελό». Σύμφωνα με τον κ. Κρούγκμαν, απόφαση-κλειδί για την επιδείνωση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους αποτελεί η μη λήψη μίας νομισματικής πολιτικής, που θα συνιστούσε συνέχεια της «γενναίας και αποτελεσματικής» απόφασης της ΕΚΤ να διαθέσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε χαμηλότοκα δάνεια προς τις ευρωπαϊκές ιδιωτικές τράπεζες.

    Η «ανάσα» ρευστότητας που προσέφερε η ΕΚΤ θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία συνολική αναθεώρηση της ευρωπαϊκής προσέγγισης, «Αντ’ αυτού, [οι ευρωπαίοι] επένδυσαν εκ νέου στις αποτυχημένες πολιτικές και ιδέες [λιτότητας]», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Κρούγκμαν.

    Το κακό είναι ότι οι επίμαχες πολιτικές θέτουν σε κίνδυνο τη δυνατότητα των υπερχρεωμένων χωρών να παραμείνουν στο ευρώ, δεδομένου ότι ασκούν μικρό έλεγχο στη νομισματική πολική που ακολουθείται από την ΕΚΤ. «Εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες ήθελαν πραγματικά να σώσουν το ευρώ, θα αναζητούσαν μία εναλλακτική πορεία», γνωμοδοτεί ο Κρούγκμαν. «Χρειάζεται μία επεκτατική νομισματική πολιτική με τη μορφή της προθυμίας της ΕΚΤ να αποδεχτεί έναν υψηλότερο πληθωρισμό˙ χρειάζεται μία πιο επεκτατική δημοσιονομική πολιτική με τη μορφή προϋπολογισμών στη Γερμανία που θα αντισταθμίζουν την λιτότητα στην Ισπανία και τις άλλες δοκιμαζόμενες χώρες».

    Έστω κι έτσι, οι δυσκολίες θα συνεχίζονταν, αλλά «τουλάχιστον θα υπήρχε η ελπίδα της ανάκαμψης».

    Η Ευρώπη όμως επιμένει στις πρακτικές λιτότητας, οι οποίες μάλιστα αποκρυσταλλώθηκαν επισήμως στο νέο δημοσιονομικό σύμφωνο που γεννήθηκε κατά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις αρχές Μαρτίου.

    Συνάμα, αξιωματούχοι της ΕΚΤ εξακολουθούν να «τονίζουν την προθυμία της Τράπεζας να αυξήσει τα επιτόκια με την ελάχιστη ένδειξη αύξησης του πληθωρισμού».

    Υπό το πρίσμα της επιμονής στη λιτότητα, είναι δύσκολο να «αποφευχθεί μία αίσθηση απελπισίας», παραδέχεται ο κ. Κρούγκμαν, προειδοποιώντας πως η Ευρώπη κινδυνεύει να οδηγηθεί στο γκρεμό, και ο υπόλοιπος κόσμος «να πληρώσει το τίμημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θήνα Εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ζητεί η Eυρωπαϊκή Tράπεζα Eπενδύσεων (ΕΤΕπ) στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

    H αρχή έγινε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ΕΤΕπ με τη ΔEH για την υπογραφή δανείου ύψους 70 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Mεγαλόπολη.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή, η ETEπ έθεσε για πρώτη φόρα στη διοίκηση της ΔEH δύο νέους όρους: πρόβλεψη για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος, με το επιχείρημα είτε της αποχώρησης της χώρας από την Eυρωζώνη είτε της διάλυσης της Eυρωζώνης, και υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο για την περίπτωση αθέτησης της αποπληρωμής.

    Πηγές από την ETEπ υποστηρίζουν ότι η ρήτρα αλλαγής νομίσματος θα συμπεριληφθεί σε όλες τις συμβάσεις με τις χώρες που εφαρμόζουν αυτή τη στιγμή προγράμματα σταθερότητας (Eλλάδα, Πορτογαλία και Iρλανδία) και θα επεκταθεί συνολικά στις χώρες της Eυρωζώνης.

    Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΤΕπ έχει διαμηνύσει στο υπουργείο Oικονομικών πως το σύνολο των νέων συμβάσεων για δάνεια προς τις ελληνικές επιχειρήσεις θα συμπεριλαμβάνουν «ρήτρα δραχμής» καθώς επίσης και ότι θα διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο.

    ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ

    ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΆΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!! ΠΙΆΣΕΤΕ ΤΑ ΆΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΆΚΙΑ!!!!ΑΝ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΤΑ 600.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ!!! ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;


    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φούντωσαν και πάλι τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, στον γερμανικό Τύπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle η νέα έξαρση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη αλλά και τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη σχολιάζονται σήμερα από πολλές γερμανικές εφημερίδες.

    «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Die Welt, που αναφέρεται στις εκτιμήσεις της επενδυτικής εταιρείας Threadneedle. «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει εντός του επομένου έτους την ευρωζώνη. Θα την ακολουθήσουν πιθανότατα περισσότερες χώρες, επειδή η δημοσιονομική πολιτική των περικοπών που υπαγορεύει η Γερμανία αποδεικνύεται υπερβολικά αυστηρή στην εφαρμογή της».

    Σύμφωνα με το σενάριο της Threadneedle, που παρουσίασε χθες στο Λονδίνο στέλεχος της εταιρείας και το οποίο επικαλείται η Die Welt, «στην τελική φάση θα προκύψει μια σειρά αποχωρήσεων από την ευρωζώνη». Η Ελλάδα έχει δύο εναλλακτικές επιλογές: «Η μία είναι τρομακτική και παραπέμπει στην τήρηση των γερμανικών υπαγορεύσεων. Η άλλη είναι επίσης τρομακτική αλλά παραπέμπει στο „παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας“. Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν το τελευταίο», φέρεται να δηλώνει το στέλεχος της επενδυτικής.

    Η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου σε εκτενές της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το μέλλον του ευρώ εξαρτάται από το εάν η Γερμανία είναι διατεθειμένη να βοηθά στο διηνεκές τις αδύναμες χώρες της ευρωζώνης: «Μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, η Γερμανία είναι η μόνη που επιτυγχάνει οικονομική ανάπτυξη, δημοσιονομικούς στόχους και που προσφέρει εργασία σε τόσους ανθρώπους όσο ποτέ…. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της ευρωζώνης. Πώς μπορεί να λειτουργήσει στο διηνεκές μια νομισματική ένωση όταν διαρκώς διευρύνεται το χάσμα μεταξύ των οικονομιών της;».

    Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Η απάντηση στο ερώτημα σχετίζεται με ένα «ναι» ή ένα «όχι» σε μια ευρωπαϊκή αναδιανεμητική ένωση. Πρέπει οι ισχυρές χώρες να βοηθούν διαρκώς τις αδύναμες προκειμένου να μην αυξηθούν οι εντάσεις και διασπαστεί η ένωση; Από την απάντηση στο ερώτημα αυτό θα κριθεί το εάν η Ελλάδα, η Πορτογαλία αλλά και η Ισπανία θα παραμείνουν στο κλαμπ του ευρώ», επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

    ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΆΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!! ΠΙΆΣΕΤΕ ΤΑ ΆΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΆΚΙΑ!!!!ΑΝ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΤΑ 600.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ!!! ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;


    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%%@ ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ!
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!!!!
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιο είναι το χαΐρι μας « με την δημοσιονομική προσαρμογή» και της πουτάνας το μουνί. Ανεργία – δυστυχία – απελπισία – φτώχια – αβεβαιότητα για το αύριο και όπως εκτιμά ο γκουρού των οικονομικών κ. Γαρουφάκης θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ διότι είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε στις αποπληρωμές των δανείων, δεν αντέχει περισσότερο στην δίαιτα ο Έλληνας.
    Εκει που ήταν γραμμένα στο χιόνι τα χρέη έγιναν ενυπόθηκα και θέλουν οι Γερμαναράδες τοκογλύφοι να αρπάξουν και την περιουσία του τόπου, όπως ΔΕΗ, υπηρεσίες ύδρευσης και ότι άλλο φιλέτο υπάρχει, μισοτιμής.
    Να πάρουν τα μνημόνια και όξωωωωωωωωωωωωωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των τραμπουκων της ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.


    Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ
    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

    Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

    Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    Ε
    ΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση