GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινη «σφαγή» στην Αθήνα…

Για τα καλά έχουν «βγει τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Κυριολεκτικά, ο ένας υποψήφιος προσπαθεί, είτε να ...

Για τα καλά έχουν «βγει τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Κυριολεκτικά, ο ένας υποψήφιος προσπαθεί, είτε να κερδίσει τον άλλον στη μάχη των εντυπώσεων, αφού επί της ουσίας όλοι έχουν καταδικαστεί λόγω των Μνημονίων, που ψήφιζαν με τα …δύο χέρια.
Η σημερινή φιέστα της Άννας Διαμαντοπούλου για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας πρέπει να προκάλεσε «έκρηξη χαράς» στους Χρήστο Παπουτσή και Μιχάλη Χρυσοχοίδη, που εδώ και μήνες ως υπουργοί Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να...
κερδίσουν με «νύχια και δόντια» μερίδιο από την εκλογική «πίτα» της πρωτεύουσας.
Ειδικά, ο Χρυσοχοίδης τις τελευταίες μέρες είχε «κλέψει τη παράσταση» λόγω του «καθαρισμού» του ιστορικού κέντρου από τους λαθρομετανάστες. «Καθαρισμό» βέβαια, που επιχείρησε ένα μήνα, πριν από την διεξαγωγή των εκλογών. Τα έβλεπε όλα αυτά η Άννα και έψαχνε την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο.
Εκεί, λοιπόν, που Παπουτσής στην Α’ Αθηνών και Χρυσοχοίδης στη Β’ Αθηνών έδειχναν, να ελέγχουν επικοινωνιακά το «παιχνίδι» με το κέντρο, έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου, για να τους πάρει «τη μπουκιά από το στόμα». Μιλάμε, για «πράσινη» σφαγή και όποιος αντέξει…
Αυτοδιοίκηση και Πολιτική

27 σχόλια

  1. Όταν είμαστε μικρά παίζαμε ένα παιχνίδι.
    Κάναμε δήθεν πως δεν θυμόμαστε ένα όνομα:
    -Μωρέ αυτό το φασισταριό, αυτόν που έφυγε από τον ένα κωλοτούμπα και πήγε στον άλλο..
    - Λες το Μάκη το Βορίδη;
    -Έλα κλάσε μας τ’ αρχίδι!
    (Ανάλογο μπορείτε να κάνετε και με τον Χρυσχοΐδη).
    Αν μας λέγανε:
    -Α, ο Άδωνης ο Γεωργιάδης.
    -Σε γαμάω και συ άδεις! λέγαμε.
    Μπορείτε να το παίξετε και σεις με την παρέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Αυτήν μωρέ την σταφιδιασμένη, την πρώην θρησκευμάτων..
    -Την Διαμαντοπούλου την Άννα;
    -Σε γαμώ και βρίσκω Διάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ 40.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ::της Ελένης Ποιμενίδου

    Θέατρο του παραλόγου. Την ώρα που οι {μαϊμού» δικαιούχοι θα τσεπώσουν κανονικότατα τα προνοιακά επιδόματα} Οι 40.000 πραγματικά ανάπηροι έχουν μείνει χωρίς σύνταξη! Ο πρόεδρος της ΕΣΑμΕΑ Ι. Βαρδακαστάνης, υποστηρίζει ότι από τον Σεπτέμβριο έχει κοπεί η σύνταξη σε 40.000 πραγματικά ανάπηρους.

    40.000 φτωχοί και αδύναμοι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς τη σύνταξη γιατί είναι ακόμα σε εξέλιξη ο επανέλεγχος της αναπηρίας τους από τα κέντρο πιστοποίησης αναπήρων,

    εξηγεί ο κ. Βαρδακαστάνης .


    Φανταστείτε δηλαδή έναν συνάνθρωπό μας του οποίου η γνωμάτευση αναπηρίας ίσχυε ως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 και με υπαιτιότητα του κέντρου πιστοποίησης δεν ανανεώθηκε. Από 1ης Οκτωβρίου του κόπηκε η σύνταξη. Θα του ξαναδοθεί όταν και εφόσον ανανεωθεί η γνωμάτευση της αναπηρίας του» συνεχίζει ο κ. Βαρδακαστάνης.


    Εμφανίζεται επικριτικός για τον θεσμό των κέντρων Πιστοποίησης Αναπήρων, τονίζοντας ότι οδηγείται σε αποτυχία και λόγω κακής διαχείρισης και γιατί το σύστημα δεν είναι σοβαρό και διαφανές.


    Σημειώνεται ότι τα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας διαδέχθηκαν τις αντίστοιχες καταργηθείσες επιτροπές των ασφαλιστικών φορέων και της πρόνοιας των πρώην νομαρχιών.

    Κόβουν τις συντάξεις για...χάρη της τρόικας.

    Μεγάλες ευθύνες και στο ΙΚΑ επιρρίπτει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ.


    Εκτιμά ότι οι 40.000 κομμένες συντάξεις – αριθμός ο οποίος αυξάνεται κάθε μέρα – χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να πειστεί η τρόικα ότι έχουν μειωθεί τα κρατικά έξοδα.

    Είναι η λεγόμενη περιστολή των δαπανών του δημοσίου, με την οποία οι ιθύνοντες ελπίζουν πως θα αποφύγουν την επιβολή νέων φόρων.
    Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για ...τους απατεώνες


    Την ίδια ώρα πάντως οι περίπου 37.000 μαϊμού ανάπηροι που αποκάλυψε η απογραφή του υπουργείου υγείας θα λαμβάνουν κανονικά επιδόματα που δεν δικαιούνται, όπως παραδέχθηκε άλλωστε ο υφυπουργός υγείας Μ. Μπόλαρης.


    Για να τους κοπεί το επίδομα θα πρέπει πρώτα τα στοιχεία του υπουργείου υγείας να διασταυρωθούν με τα στοιχεία των δήμων, διαδικασία χρονοβόρα αλλά και....κοστοβόρα, δεδομένων των ταχυτήτων της κρατικής μηχανής.

    Δεν είναι όλοι οι ανάπηροι απατεώνες..

    Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι οι καταγγελίες για τους πραγματικά δικαιούχους που έχουν μείνει χωρίς σύνταξη έγιναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής μόνιμης επιτροπής της Βουλής.


    [Δεν αντέδρασε κανείς στις καταγγελίες μου} παραδέχεται απογοητευμένος ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ.


    {Δεν είναι όλοι οι ανάπηροι απατεώνε}» υπογραμμίζει ζητώντας από την πολιτεία να σταματήσει το θέμα των ανάπηρων με στοιχεία δυσφήμισης.

    http://redalert.gr/ellada/538-xwris-synta3i-pragmatika-anapiroi


    αντιγραφη: Μπούτζουκας Θ.Τ

    Βενιζέλο Σαμαρά , μην έλθετε στην ΚΡΗΤΗ , έχει τρελούς εδώ... ακούτε ηη δεν φοβάστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαυρο στην πασοκικη αλητεια..
    αυριο θα παρακαλαμε για μια δουλεια χαρη στη βλακεια τους..
    εκατομυριουχοι ειναι ολοι τους..
    δεν θα πεινασουν
    αν χασουν την εξουσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟY ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ…

    Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρω που της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι[το] που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα.

    Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας.

    Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.
    Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!
    Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»

    Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο;
    Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!»
    Και με την ευκαιρία, ο λόγος σου χθες στο Αιγάλεω ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Μας ταξίδεψε καμιά πενηνταριά χρονάκια πίσω…

    Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια. Ο,τι και όσοι (!) ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν, θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
    Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο τιμοκατάλογος(!) των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ρε ξευτιλοπουσταράδες, ρε βρομιαροβλακοκάγκουρες, ρε πουλημένα τομάρια, ρε κατουρομπασταρδόφατσες, ρε γερμανοτσολιαδοσκατοφασιστόμουτρα, τόσο δούλοι έχετε καταντήσει ρε σούργελα του κερατά;

    Τι σας έταξε αυτή η γαμημένη η τρόικα και κοντεύετε να βγάλετε στο σφυρί και την ψυχή μας ακόμα;
    Το έγκλημα ρε στουρνάρια, μπήκε στα σπίτια μας κι εσείς πιστοί στο πνεύμα που επιτάσσει η τρόικα και τα χρόνια του μνημονίου βγάλατε στη λοταρία την αστυνομία που υποτίθεται ότι καθήκον της είναι η ασφάλεια των πολιτών;

    Και γιατί δε βγάζετε και τις γυναίκες σας στο νοίκι ρε σιχτηρομαζώματα να κονομήσετε τις κάλτσες σας; Αλλά θα μου πείτε θα γίνει κι αυτό αφού πρώτοι εσείς νοικιάσατε τους κουραδοκαταπέλτες εαυτούς σας στη Μέρκελ και στο ευρωαμαρκάνικο τοκογλυφοσκυλολόι…
    Κι έχετε το θράσος Βενιζελοσαμαρομερκελγλύφτες να βγαίνετε και να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού που σύντομα, πάρα πολύ σύντομα, θα τον νοικιάσετε κι αυτόν, φτηνό εργατικό χέρι στους «επενδυτές» του νεοταξικού κεφαλαίου και της Goldman Sachs…

    Εκτός και αν ξυπνήσει, έστω και αργά, ο υπνοπαραγωγός Έλληνας και σας στείλει να κρέμεστε ανάποδα στην Πλατεία Συντάγματος…
    Αμίν και πότε…

    πηγη...ΚΛΥΝΝ ΧΑΡΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας πονά ο Καμμένος κωλοτούμπες της ΠΟΛΑΝικής ΝΔ του Σαχλαμαρά, εεεε?

    Θα φάτε καλά Φαήλοι, Τσεκουροβγάλτες και Μπουμπούκοι του άθλιου μνημονίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να μη ξεχνιόμαστε:
    Αυτή τη γιουρτωτέα, χαμηλοκώλα, σούρδα, σταφιδιασμένη γυφτογκόμενα με τις παχουλούτσικες γαμπίτσες (τύπου ντορούκλας), τη μεγαλούτσικη περιφέρεια , ένα μορφασμό ξινίλας στη θέση του χαμόγελου, το παγωμένο βλέμμα, τις μασέλες από σκυλόψαρο και με το ίχνος ενός μαύρου μαρκαδόρου στη θέση του ξυρισμένου φρυδιού ποιος μπορεί και τη γαμάει και είναι συνέχεια μέσα στα πράγματα, ρε πούστη μου;
    Η συγκερκριμένη σκατούλα αφού τα σκάτωσε στο Παιδείας (φωτοτυπίες και cdιά αντί για βιβλία, άφησε τα παιδιά μας στην πρώτη Λυκείου στον αέρα και χωρίς να καθορίσει ύλη των δύο επομένων τάξεων στο σύστημα που η ίδια άλλαξε)την έκανε για το μπουρδέλο ανάπτυξης όπου και εκεί τα σκάτωσε και τα σταφίδιασε όπως και τα μούτρα της.
    Ας βγάλει τώρα το αγγούρι της ΠΝΟ από τα κυτταριδιασμένα μπούτια της.
    Αυτήνα, όσοι κωλόγεροι φορέσατε τις μασέλες και πήγατε και ψηφίσατε τον μπουχέσα για αρχηγό, θα πάτε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ και θα την ξαναψηφίσετε λές και δεν τής φτάνει το ότι από τα 24 της είναι χεσμένη στο τάλληρο, ως νομάρχης, βουλευτής, υπούργός, επίτροπος στην ευρώπη και γενικώς κομματικό μουνόσκυλο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    sta koxones mas

    9 Απρ 2012 7:55:00 μ.μ
    ------------------------------------den gamiese re pardaogamimenomalaka.
    eisa morh noydoyla eisaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;; ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα τι λετε κυριε πολιτη 8.02..
    η τζαβελαινα?
    εχει και μαστερακι να ξερετε..
    εχει δεκαδες χρυσοπληρωμενα συμβουλακια,και χιλιαδες λιγουρια στην ποδια της.
    η χρηματοδοτις του παρατηρητηριου εργασιας?(μπαρουφακη σκασε,σε πληρωνουμε για να μιλας υπερ του ευρω στα χαζοαριστερουλια).
    αλλωστε τα ταλαρα
    αποδεικνυουν την αξιοσυνη
    οπως σκιζονται να επαναλαμβανουν
    ολοι οι κονομημενοι πασοκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....συμφορά !!!πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !
    Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.
    _________________________________
    Την πρόθεσή του να μην πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές γνωστοποίησε ο βουλευτής β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας.
    Μιλώντας από το βήμα της Βουλής,ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον.........κόσμο που τον ψήφισε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συναδέλφους του βουλευτές.

    - ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΜΟ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΕ και το σκουπίδι αυτό το μόνιμα Μιζομένο 10% !!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,
    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    χιχιχιχ..
    Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες
    από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα.. _____________________________
    Ο πανικός εξ αιτίας της οργήςπου θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων ΠΑΣΟΚΩΝ + Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.
    Τελευταίο κρούσμα η “ανεξαρτητοποίηση” της Άριας Αγάτσα, βουλευτού Βοιωτίας (τί πίνουν εκεί στη Βοιωτία ;).
    Η κα Αγάτσα γίνεται έτσι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην μακρά αλυσίδα των δοσίλογων της συμμορίας ΓΑΠ που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,
    αλλά πιστεύουν (ματαίως) οτι θα σώσουν το τομάρι τους ζητώντας πολιτικό άσυλο σε δοχεία Πασοκικών αποβλήτων, σαν τα κόμματα του Φώτη του Κουβέλη και του Χαρούλη του Καστανίδη.
    ____________________________
    Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».
    - Χεστήκαμε....βεβαίως-βεβαιως

    KAI....Τα παπάρια μας κουνιούνται:
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]στην περιφέρεια Καρδίτσας, που εκλεγόταν από το 2004.

    ΑΜΑΝ !!!__________________________________
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..
    Ενας από του πιο ηλίθιους
    πολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....
    ΩΩωωωωωω ...στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας.
    Αλλά στην πρώτη 12άδα.. ΘΑ είσαι ΚΑΘΑΡΜΑ + + +

    /*/ {Μέχρι και ο χεσμένος Νταλάρας.. Ραγκούσης: "Διαφωνώ και υποβάλω την παραίτησή μου..."}

    ///// και άλλο ..φρεσκο. Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
    π. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής
    Β΄ Θεσσαλονίκης...

    ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ρε...να γράφουμε.
    _______________________
    θΑΝΑΤΙΚΟ...ΕΠΕΣΕ + + + +
    "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".

    Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.
    Παρά το ότι το Ονειρευόταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμήστε τους πουλημένους, θάνατος στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάσχα με χιόνια στην Ευρυτανία

    http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4217:%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&Itemid=50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ λίγος, πα-α-α-ρα πολύ λίγος, ο έτερος, άεργος βουτηρομπεμπές εκ Βοστώνης, ο μη έχων ούτε ένα ένσημο εργασίας, κωλοτούμπας Σαμαρούλης, πριν από λίγο στον Πρετεντεράκο...

    Μ' αυτά τα βουτηρόπαιδα των μεγάλων τζακιών, πάτε να μας αλυσοδέσετε, κυρία Μέρκελ και κυρία Λανγκάρντ, για να περάσετε τα άθλια σχέδιά σας, για την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού????

    Θα φάτε καλά στις εκλογές, ΟΛΟΙ οι άθλιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του μνημονίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ρε...να γράφουμε.
    __________________________________
    ΜΠΑΑΑΑ θΑΝΑΤΙΚΟ...ΕΠΕΣΕ + + + +

    "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".
    Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Παρά το ότι το Ονειρευόταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπορω να τραβαω μαλακια
    με τη βανα μπαρμπα
    και να ψηφιζω
    διαμαντοπουλου?

    εγω παντως,παντα αυτο εκανα..
    ειμαι μαλακας,
    αλλα οχι σαν τους προχω
    που κανουν το αντιθετο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κ. τζων (παλιά πουτάνα της Συγγρού):

    ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣΘΙΟ ...ΜΥΡΙΣΕ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ...ΗΔΗ

    Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ..
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ...ταχύτατα!!!!!

    *****************************

    Η πουτάνα της Συγγρού, κ. τζων, στενοχωρέθηκε με την ανεπάρκεια του αρχηγού του, κωλοτούμπα Σαχλαμαρά και ξιφουλκεί κατά πάντων..%@$#&#%$&^#$$$$$$$

    Ουστ γελοία λαμόγια της Συγγρού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το πασοκ μειωσε τους μισθους εκατομυριων ελληνων,
    και εριξε ενα εκατομυριο στην ανεργια
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 10000 ΤΑΡΙΦΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    αρα το πασοκ μας δουλευει..
    γιατι ηταν δικομματικη και ειλημμενη η αποφαση πριν τις εκλογες του 2009,να καταστραφει συστηματικα η μισθωτη εργασια..
    τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες
    τους χρειαζονται προς το παρον για τα ψηφαλακια..

    οταν οι μισθοι θα πεσουν τοσο οσο οι μισθωτοι να ειναι
    στο ελεος των αφεντικων
    (οι φτωχοι και οι κατεστραμμενοι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ)

    θα ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ
    ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ..
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο μαλάκας ο Μιχάλης έχει βαλθεί να βγάλει την Αννα για καφέ ή ότι προκύψει αλλά δεν του κάθεται.
    Πολύ μαλάκας
    Μα πολυυυύ μαλάααακας . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πλειοψηφια των αστικων κομματων.
    αλλαγη του συνταγματος.
    μαζικες απολυσεις.
    πραγματικες μειωσεις μισθων.
    μειωση της φορολογιας στο 10%.
    επιδομα ανεργιας για ενα μηνα.
    ιδιωτικα τα
    σχολεια,νοσοκομεια,αστυνομια,πυροσβεστικη,εκκλησια,ΚΑΠΗ,δικαστηρια,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,ΔΕΗ,νερο,στρατος.
    ελευθερες ατομικες συμβασεις εργασιας χωρις καμμια κρατικη παρεμβαση/ρυθμιση.
    ελευθερια εισοδου και εξοδου σε ολα τα επαγγελματα,χωρις κριτηρια και προυποθεσεις.
    ανωνυμες εταιρειες παντου.
    συνταγματικη δεσμευση ισοσκελισμενου κρατικου προυπολογισμου.
    αυξησεις φορων μονο με πλειοψηφιες 70% και πανω.
    κρατικη ενισχυση μονο στην σοβαρη επιχειρηματικοτητα.
    κοινωνικη αναγνωριση και σεβασμος στους επιτυχημενους.
    τιμωρια της αποτυχιας.
    δικαιωμα ψηφου με αυστηρα περιουσιακα/μορφωτικα κριτηρια.

    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε 10 Απρ 2012 11:17:00 π.μ.
    μπας και είσαι ο ανδριανόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΑΝΟΥΛΑ είχε ένα μεταχειρισμένο Ντε σε Βω CITROEN όταν ξεκινησε την πολιτική της σταδιοδρομία με τις ΕΓΕς της Βασιλομήτορος MARGARET κατόπιν με τον Γιγαντα του Χρηματιστηρίου ΣΙΜΗΤΗ κατοπιν με τον μέσα στους 100 ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ στο ΚΟΣΜΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ συμφωνα με το αμερικάνικο πρακτορικό περιοδικό ΤΙΜΕ, καλεσμένη σε στη ΛΕΣΧΗ BILDEBERG και με όλα αυτά με το σπαθί της τώρα Πνιγεται στο Πλουτο και την Χλιδα την ώρα που οι συμφοιτητές της απο το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΑΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση