GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχα στην Αδελαΐδα στον Άγιο Νικόλαο Θέμπαρτον Νοτίου Αυστραλίας...

Το «Χριστός Ανέστη» έψαλαν οι χιλιάδες Έλληνες που είχαν μαζευτεί από την Αδελαίδα στον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου Θέμπαρτον, ...


Το «Χριστός Ανέστη» έψαλαν οι χιλιάδες Έλληνες που είχαν μαζευτεί από την Αδελαίδα στον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου Θέμπαρτον, κόσμος διψασμένος να βιώσει για μια ακόμη χρονιά τη θρησκευτική του παράδοση μακριά από την πατρίδα.
Οι Έλληνες του Θέμπαρτον, συνέρρευσαν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ο Ιερατικός Προιστάμενος Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος ομίλησε στους πιστούς στην Ελληνική και στην Αγγλική ευχήθηκε σε όλους ο Αναστημένος Κύριος να αναστήσει την ελπίδα στις καρδιές μας και να προσευχηθούμε όλοι μας να διέλθουν οι συμπατριώτες μας την κρίση . «Τι και αν μας χωρίζουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα είμαστε Ελληνες και το μυαλό μας είναι στην Πατρίδα κοντά στους Αδελφούς μας είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να συμπαρασταθούμε υλικα, ηθικά και πνευματικά στους συμπατριώτες μας. Χριστος Ανέστη» είπε.
Περίπου 3.500 χιλιάδες πιστοί προσήλθαν και τις τρείς ημέρες Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή της Ανάστασης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι έοι φέτος της περιοχής όπου περίπου 300 νέοι και νέες παρακολούθησαν τη Αναστάσιμη λειτουργία μετά το πέρας της Θείας Λειτουργιας ο Ιερέας μας έδωσε κόκκινα αυγά στους πιστούς.

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO KSERO TO PAPA AFTON PAIDIA PRAGMATIKA EINAI FENOMENO ELLINAS PRAGMATIKOS KAI PAPAS ME TA OLA TOY BRAVO TOY EXEI PAEI KAI ELLINIKO STRATO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση