GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη συνάντηση Καμμένου-Δημαρά...

Κι άλλη φωτογραφία...

Κι άλλη φωτογραφία...

14 σχόλια

  1. ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΦΤΥΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ !!!!!!!
    Η αγανάκτηση του κόσμου και η οργή έχει ξεχυλίσει. Ψάχνει να βρεί ο καθένας τρόπο να ξεθυμάνει.
    Δύο συνταξιούχοι συζητούσαν όρθιοι στην πλατεία. Η συζήτηση φυσικά γύρω απο τα μέτρα και τα μνημόνια, τίς εκλογές και τους πολιτικούς.
    Πόσα σου έκοψαν εσένα? ρωτάει ο πρώτος.
    Άσε μη ρωτάς, απαντάει ο δεύτερος και συνεχίζει. Μ΄ αυτά τα "καλά" που έχουν κάνει, να μη βρεθεί ούτε φτυάρι να τους χώσει !!!!!!!!
    Αυτή την "ευχή" δεν την είχα ξανακούσει ........
    Και που είσαι ακόμα, τι έχουμε να ακούσουμε και τί θα δούν τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑΣ &(ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το φτυαρι ΦΟΥΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΟΧΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ - ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΟΥΒΕΛΗ..ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δημαράς έκανε την υπέρβαση και ενισχύει το Αντιμνημονιακό μέτωπο.Τώρα πρέπει και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις να συνταχθούν με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και το Άρμα Πολιτών, για να δώσουν τέλος στο δικομματισμό και στα χαράτσια. Στείλτε τα παλιά κόμματα στον αγύριστο, στείλτε τους σπίτια τους. Είναι ευκαιρία να απαλλαγούμε από αυτούς και τα αφεντικά τους, τους διαπλεκόμενους, και τα κομματόσκυλα που ξερογλείφονται για καρέκλες και για παχυλούς μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΒΡΑΣΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη ειναι η Ελλαδα, αυτοι ειναι οι Πολιτικοι της και κατ'επεκταση οπ Λαος που τους ανεχεται και τους ψηφιζει. Γραφοντας μολις τωρα μου ηρθε στο μυαλο η ειδηση που ακοσα το πρωι για 20 εκατομυρια ετησιως σε βαρος του ΟΓΑ απο τον κοινονικο τουρισμο μαιμου. Ειναι τοσα πολλα τα εκατομυρια και γιατι οχι τα δις που πετανε πανω απο τα κεφαλια μας που εφαγαν οι επιτηδειοι με την ανοχη των πολιτικων που δεν μπορω να μη το πω και χεστηκα αν μερικοι αντιδρασουν. Ναι ρε αδερφια, ο Παπανδρεου σας εφταιξε οταν ειπε στους Ευρωπαιους ο κυβερνα μια Χωρα διαφθαρμενη με διεφθαρμενους Ελληνες. Ας εκανε χιλια κακα αλλα αυτο που προκαλεσε ωστε να μπει καθε κατεργαρης στον παγκο του και να μην υπαρξει ποτε γυρισμος (η τροικα ειναι εδω) στην αθλια αυτη κατασταση που εχει ελθει η χωρα, ειναι η μεγαλυτερη προσφορα για μενα και θα φανει στο μελλον. Λαμογια πασης φυσεως και χρωματος, το παρτι ελαβε τελος οριστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΙΛΟΚΑΜΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΔΗΜΑΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ καί ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΑΝΑΧΩΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

    «ΑΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ καί ΑΛΟΓΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ»...!!!!

    Με μία ταπεινωτική και εξευτελιστική ανακοίνωση για τον Δημαρά, η πλειοψηφία των στελεχών τού «Άρματος Πολιτών», αποδοκιμάζει και αρνείται να συμπράξει με το κόμμα του Καμμένου

    πού αποφάσισε σε προσωπικό επίπεδο ο Δημαράς προκειμένου να εξασφαλίσει την προσωπική του εκλογή ως Βουλευτής.
    Η αποδοκιμασία της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών έχει ως εξής:
    Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.
    Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
    Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
    Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο.
    Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
    Την ανακοίνωση υπογράφουν:
    Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
    Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
    Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
    Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
    Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανο γερα. Αρχισαν τα στουτσεκια και ζοριζονται. Ηρθε η ωρα της Ελλαδος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα καλά!
    Για πόσο βλάκες, για πόσο αφελείς μας περνάς ρε Καμένε;
    Και μόνο που βλέπω στην φωτο αυτά τα υποκριτικά χαμόγελα του μέγα αρχηγού αλλα Καρατζαφέρη, Καμέμου και του κατημά της πολιτικής Δημαρά μου ρχεται να ξεράσω!
    Με ποιούς ακόμα είσαι διατέθημένος να κάνεις τέτοιες κολεγιές Καμένε προκειμένου να υφαρπάξεις την ψήφο κάποιων αφελών;
    Τελίκά είσαι το ίδιο πράμα ένα και το αυτό με αυτούς που μας κοροϊδεύουν και μας εμπαίζουν χρόνια και χρόνια.
    Και μεις που νομίσαμε....... Αστο καλύτερα!
    Καμένε! Ξεχνα την ψήφο μας και δες τι θα πάρεις στο επόμενο Γκάλοπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ______________________________
    Είναι τρέλα ο Πάνος κάτω απ' το εικόνισμα του Αντρέα.

    Καμαρωτός καμαρωτός ποζάρει ο Π. Καμμένος μπροστά στα εικονίσματα του Αντρέα που έχει ο Γ. Δημαράς... Κ
    ατά τ' άλλα οι Α.Ε. δηλ. οι ΑΕροψεκασμένοι...
    θα κρεμάσουν το Γιωργάκη... άμα τους επιτρέψει ο Πάνος.

    Δεξιά βλέπετε και τον Νοριέγκα ... αλλά είπαμε δεν υπάρχουν ιδεολογίες... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη κι αυτός λέει ότι δεν χρωστάμε πουθενά και τίποτα...
    _____________
    Διαβάστε κι αυτό: Ε όχι κι έτσι Πάνο Καμμένε !

    Ο Πάνος Καμμένος επικέφθηκε τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά και νυν πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, με τον οποίο έκαναν μαζί Πάσχα στο Γαλαξίδι, στο γραφείο του στην οδό Φιλελλήνων και συμφώνησαν σε εκλογική συνεργασία.
    Ο Γιάννης Δημαράς, λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου, έβαλε τον Πάνο Καμμένο να φωτογραφηθεί με φόντο τα ...εικονίσματα του Ανδρέα.

    Κακή επικοινωνιακή πολιτική, αφού..υποτίθεται ότι ο κύριος όγκος των οπαδών των Α.Ε. έφυγε από τη ΝΔ, επειδή ο Σαμαράς είναι "προδότης που χαρίζεται στους Παπανδρέου", ενώ ο Καμμένος, ο "ασυμβίβαστος μαχητής, που θα τους βάλει όλους φυλακή".
    Τι να πείς ;
    Χάσαμε τη μπάλα...

    Είναι ευχάριστο πάντως, το γεγονός ότι οι οπαδοί του Καμμένου, αρχίζουν να ψυλλιάζονται σιγά-σιγά, ότι είναι μια απ΄τα ίδια.
    Και πού είστε ακόμη...
    Όχι, ότι είναι χειρότερος απ΄τους άλλους, αλλά η κωμωδία των φασιστοειδών που έγιναν ξαφνικά οπαδοί του, πρέπει να τελειώνει.

    Κούρασαν και απωθούν με τον εμετικά ακραίο λόγο τους, βαφτίζοντας τις δικές τους ακρότητες ως πατριωτισμό, λες και το υπόλοιπο 93% που δεν ψηφίζει Καμμένο, είμαστε προδότες, ανθέλληνς και δοσίλογοι.

    Α, μια και είπα δοσίλογοι,
    γιατί δεν κατέβηκε αυτό το παπάρι ο Τράγκας με τον Καμμένο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν εχετε καταλάβει κατι τσουτσεκάκια του κατεστημένου: Ο ελληνας ξυπνησε δεν μας ενδιαφερει αν θα γινει πρωθυπουργός ο καμένος ή ο δημαράς ή ο διάολος ο ίδιος. Το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι να φτιαχτει ενα κόμμα αχταρμάς το οποίο ομως σε καθε περιπτωση ειναι καλύτερο από το κομμα του βενιζελοσαμαρα. Αν ο Καμενος καταφερει να διαολοστειλει τα 2 κόμματα της σαπίλας εμένα μου κάνει. ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΜΠΕΞ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΔΕΞΙΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ..ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ξεφτιλα Δημαρα.Εδω πουλησες τον φιλο σου τον Δημ.Τσοβολα,με τον Καμενο δεν θα πας?
    Αν εχεις λιγη τσιπα,που δεν το βλεπω,να πας να πεσεις απο καμια ταρατσα ρε λομογιο.
    Δεν θελουμε αλλους σωτηρες ρε. Για την πουτανα την κουταλα ξεπουλατε και την ψυχη σας στον διαβολο.
    Ακομα ηχουν στα αυτια μου τα λογια του Τσοβαλα....Αφου με πουλησε ο καλυτερος μου φιλος δεν πιστευω πλεον σε φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση