GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμορία...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/ Βγηκε η ληστοσυμμορια στην σκηνη με νεο εργο,σκηνικα και νεα λογια και η αρχηγος,μια αντισυν...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Βγηκε η ληστοσυμμορια στην σκηνη
με νεο εργο,σκηνικα και νεα λογια
και η αρχηγος,μια αντισυνταγματικη χοντρη
ψαχνει να βγαλει τα...
ποντικια απ΄τα υπογεια

Γινεται..λεει να σας πηδαμε κι απο μπρος
δυομυσι χρονια βαρεθηκαμε απο πισω
και τρωγωντας το γουρουνοπουλο ο χοντρος
σκεφτεται...τι αλλο πια να κανω να σας πεισω....

Θα ειμαστε πρωτοι,αναγγελει στην σκηνη
κανεις δεν εχει τετοιο σκηνικο μεγαλο
εμεις ποναμε που πονατε βρε χαζοι
μαλακες ειστε να ψηφισετε τον αλλο?

Βγηκε η ληστοσυμμορια ζητιανια
δωστε μας ψηφουλακια για να πληρωθουμε
ομως εγω τους αμολαω μια κλανια
και τους αφηνω μονους τους να γαμηθουνε.

20 σχόλια

  1. Αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ συνομωσίας των -αρχαίων και πραγματικών- Ιουδαίων κοιτάχτε καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Ελληνικός λαός καθώς και τα Έθνη των χριστιανόπληκτων και ισλαμόπληκτων γειτόνων του... Όλα τα υπόλοιπα περί Σιωνισμού, Ισραήλ, Παλαιστίνιους, παγκοσμιοποίηση κτλ. είναι χάσιμο χρόνου. Καλό Πασάχ, λοιπόν, σε όλους εσάς και να ψηφίζετε Χριστιανικές Δεξιές και Ακροδεξιές καθώς και διεθνιστικές («σαν τους πρώτους Χριστιανούς») Αριστερές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΝΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΝΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ....
    ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟ?? ΜΕ ΤΟ ΠΣΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ? ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Κ Ε ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΛΑΕ!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΨΩΦΗΜΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΙΠΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
    ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΒΟΪΔΟΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ Κ Ε, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΛΑΕ!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΨΩΦΗΜΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΙΠΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
    ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ δαγκωτο τώρα ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ? ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νουδού-πασόκ το ίδιο ηλεκτροσόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιτούσα στις "ειδησεις" των μεγαλων καναλοβοθρων την προεκλογική συγκεντρωση της ΝΔ. Ο Σαμαράς μίλησε για χάος!!! ποιος; ο αρχοντας του χαους!!! ο Σαμαράς μιλησε για "αποστατες" ποιος; αυτός που εριξε κυβερνηση!!!
    Ειναι πλεον γελοίοι καραγκιόζηδες!!! και αυτοί και δεν μιλω για τα άλλα πράσινα κοπρόσκυλα που ουτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν.
    Μαζευτηκαν μαλλον σε καποιό κλειστό γήπεδο που το θεωρώ αρκετό για αυτές τις εκλογές γιατί στις επόμενες θα μαζευονται στην καντίνα του γηπέδου!!!

    Αντε να χαθείτε αλήτες που εχετε και μουτρα σκατοφατσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν σε αυτο τον τόπο ακόμα ανθρωποι που ψελλιζουν τα κόμματα της καταστροφής της υποδούλωσης και εξαθλίωσης.
    Μην πλανιέσθε εχουν υπογράψει και τον επίκηδειο μας περα απο την σε βαθος ταφή μας.
    Είναι ψευτες απατεώνες κλέφτες και κομπιναδοροι με ψευτικα λόγια και ηλίθιες δικαιολογίες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και πάλι τον λαό στην ψηφιση τους για να ολοκληρώσουν όλα αυτα που εχουν υπογράψει.
    Οι επερχόμενες εκλογές δεν εχουν να κανουν με αντιπαραθεση πολιτικών ιδεολογιών έχουν ήδη ισοπεδωθει, το δίλλημα είναι υποδούλωση ελεγχος σκλαβια ή απεξαρτηση και ελευθερία.
    Η ελευθερία όμως όπως όλοι γνωρίζουμε ιστορικά έχει κόστος το θεμα είναι ποσοι από όλους εμάς εχουμε την δυναμη και το κουράγιο να ξεφύγουμε από αυτη την μεγγενη που μαθηματικά μας οδηγεί στον όλεθρο και τον θανατο πριν της ωρας μας.
    Βεβαια αυτό συνεπαγεται ότι ο δρόμος της ελευθερίας έχει και ξεκαθαρίσματα με τους πρωταίτιους αυτης της καταστασης. Συνηθως είναι οι διαπομπευσεις οι απομυθοποιήσεις και οι παραδειγματικές εκτελέσεις όλων αυτων που συνεβαλλαν στο να βρεθεί η χώρα σε αυτή την κατάντια.
    Αντιλαμβανεστε λοιπόν γιατι τα μεγάλα κομματα δεν επιθυμουν την όποια απεξαρτηση μας γιατι μεσα απο αυτή επιβιώνουν εις βαρος όλων μας.
    Τα περί σωτηρίας μας και επαναφοράς σε ενα επίπεδο αξιοπρεπειας της ανθρωπινης υπόστασης με δικαιωματα στην υγεια την μόρφωση την εργασία είναι επεα πτερόεντα ή πιο απλά μαλακίες, την στιγμή που οι ιδιοι οι δανειστές μας δεν πιστεύουν στο όποιο έγχείρημα διασωσης μας και εμμέσως μας προτρέπουν να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια από την ΕΕ.
    Το ότι μας δανείζουν δεν το κανουν για μας αλλα για τον κωλο τους να διασωσουν όσα μπορούν ασφαλώς όμως με το αζημίωτο παίρνωντας ότιδηποτε ακόμα έχει αξία από τον τοπο και την όποια οικονομική δραστηριότητα είναι ακόμα ενεργή με τους τόκους των δανεικών.
    Ασφαλώς έχουν ξεφορτωθεί πολλα βάρη με την ετικέττα Ελλάς αλλα ακόμα εχουν αρκετα που πρεπει να πάρουν για να διασφαλιστούν πλήρως.
    Αυτό έχει σαν συνέπεια στην Ελλάδα να αυτοκτονούν να λιμοκτονούν να καταστρέφονται άνθρωποι χωρίς δουλεια και ελπίδα μεσα στην καταθλιψη και την μελαγχολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2
    Ο χρονικός ορίζοντας αναπνοής για την χωρα μας είναι είναι 30 - 40 χρόνια αυτό προβλέπεται μεσα από τα επαχθή μνημόνια που με θερμη υποστηρίζουν τα ντόπια καθαρματα, που σημαίνει θανατος στην προηγούμενη γενιά και ξευτίλα αφομοίωση της παρούσας στην φτωχεια χωρίς ελπίδα και της μελλοντικής χωρις προοπτικη, εκκίνηση πανω στα ερείπα και τα αποκαιδια που θα αφήσουν τα μνημόνια, όταν οι άλλες χώρες θα είναι χρόνια μπροστα και όπως πάντα εμείς ουραγοί και καταιδρωμενοι ξανα να τρέξουμε να προλάβουμε δανειζόμενοι ξανα από τους ιδιους και ξανα να βρεθουμε κάποτε στο μέλλον στην ίδια κατασταση. Χιλιοπαιγμένο έργο, ιστορικά αποδεδειγμένο που επαναλαμβανεται.
    Οχι ο λαός πρεπει να βαλει ενα τέλος σε αυτή την απαίσια ιστορικά πολιτική διαδρομή που συντηρει την οικογενειοκρατία των καθαρματων που ειναι οι εντεταλμενοι των ξενων σε αυτό τον τόπο κρατωντας τον παντοτε υπόδουλο και εξαρτημένο. Κάποτε φωναζανε "ανήκομεν εις την δύσιν" τωρα φωνάζουν ανηκομεν στον κλαμπ των τοκογλύφων της ΕΕ όχι σαν ισοτιμο μέλος αλλα σαν αποδιοπομπαίος τραγος πειραματόζωο και παραδειγμα προς αποφυγή. Καποιος παντοτε στις "συντροφιές" πρεπει να παίζει τον ρόλο του μουτζούρη γιαυτο εχουμε επιλεχθεί εδω και δεκαδες χρόνια για πολλους λόγους. Για την γεωγραφική μας θέση, τον ορυκτο πλούτο μας, την πληθωρα παραγωγικής αγροτικής εκμεταλλευσης λόγω κλιματος, την καπατσοσύνη του Ελληνα μα πάνω από ολα πάνω από ολα να εκμηνδενιστει ο παγκόσμιος πολιτισμός που αποπνέει και υπάρχει εδω και χιλιάδες χρόνια σε αυτο τον τόπο σε συνδυασμό με την απαραμιλλη γλώσσα που ειναι εργαλείο φιλοσοφίας επικοινωνιας και παγκόσμιας επιμόρφωσης.
    Μικρος τόπος με πολύ μεγάλη εμβέλεια επιρροής στα περατα του σύμπαντος. Αυτο ενοχλεί όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους συμπαντιστές και παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιώντας την βία και το καλπικο χρήμα ως μεσο επιβολής των βρώμικων σχεδιων τους.
    Η μερα προς τις εκλογες πλησιάζει θα βρεθούμε μπροστα στην καλπη αυτην την φορά ας αποφασίσουμε με βαση την ιστορία μας και ας ανατρέψουμε τα σχεδια όλων αυτων που εχουν ηδη εκπονήσει εναντίον μας. Ας αλλαξουμε την ιστορία μπορούμε να το κανουμε και το φοβούνται ας ψηφισουμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ στηριζοντας το δημοκρατικό πολίτευμα και εκδιωχνωντας όλα αυτα τα παρασιτα που θεωρούν τους εαυτούς τους σωτήρες ενω είναι αυτοί που θα εκτελεστούν πρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΛΙΘΙΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ..ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ
    ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ που βρίσκεσαι

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ..Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ..Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ"...!!!

    _______________________________
    "ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, ΜΕ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ"...!!!


    Το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
    Απορρίπτουμε τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.
    Γιατί τη συγκυβέρνηση την επιδιώκουν τριών ειδών συμφέροντα:

    -- Πρώτον, τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Για να «πέσει στα μαλακά».
    Για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες του που μας πήγε στο Μνημόνιο.
    Νομίζουν πως θα γλιτώσουν.
    Αλλά δεν θα γλιτώσουν…

    -- Δεύτερον, τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα.
    Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
    Ή έτσι νομίζουν. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται…

    -- Τρίτον, τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ την προτιμούν και όσοι - εντός κι εκτός Ελλάδος - θέλουν την αυριανή κυβέρνηση της Ελλάδας, αδύναμη και ελεγχόμενη.
    Αυτό επιδιώκουν. Αλλά ο κυρίαρχος ελληνικός λαός δεν θα τους κάνει το χατίρι…

    Όσοι φοβούνται την ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας, όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτε.
    Για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε.
    Για να σωθούν κι αυτοί που μας χρεοκόπησαν.
    Τι απ’ όλα αυτά μπορώ να κάνω μαζί με το ΠΑΣΟΚ;

    -- Μπορώ να μειώσω το κράτος, αν πρέπει να μοιράζουμε υπουργεία με άλλα κόμματα σε συγκυβέρνηση;
    -- Μπορώ να διώχνω ένα υπουργό που δεν κάνει, αν πρόκειται να ανατρέψω τις ισορροπίες της συγκυβέρνησης;
    -- Μπορώ να κινηθώ με την ταχύτητα που χρειάζεται – γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να σέρνεται, πρέπει να τρέξει από δω και μπρος – αν πρέπει για κάθε βήμα να υπάρχει «σπασμένο τηλέφωνο» ατέλειωτων συνεννοήσεων με άλλους πολιτικούς αρχηγούς σε μια συγκυβέρνηση;
    -- Μπορώ να μειώσω τους φόρους, μαζί με εκείνους που αύξαναν τους φόρους;
    -- Μπορώ να ελέγξω την λαθρομετανάστευση, μαζί με εκείνους που οργάνωσαν την Υπατεία;
    -- Μπορώ να κάνω την Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, μαζί με εκείνους που μας έβαλαν στο Μνημόνιο;
    -- Μπορώ να διαπραγματευθώ αποφασιστικά έξω από την Ελλάδα, μαζί με εκείνους που επί δύο χρόνια έλεγαν ναι σε όλα και υλοποιούσαν ελάχιστα;
    -- Μπορώ να δώσω προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με εκείνους που έφεραν την ατέλειωτη ύφεση;
    -- Μπορώ να λέω αλήθειες στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδευαν τον κόσμο;
    -- Μπορώ να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη στην Ελλάδα μαζί με εκείνους που απομόνωσαν την Ελλάδα ;
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι λες ρε ΑΝΤΩΝΑΚΗ ? ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΜΑΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ .ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ? ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)

    8 Απρ 2012 9:40:00 μ.μ.

    ΔΕ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΖΩΟ ΣΕ ΛΈΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. (ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)

    8 Απρ 2012 9:40:00 μ.μ.

    ΔΕ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΖΩΟ ΣΕ ΛΈΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση