GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αναστάσεως ημέρα και εκλογές Ανάστασης»....

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ www.koutsoukos-anastasios.gr «Αναστάσεως ημέρα και Εκλογές Ανάστασης»! Στις 6 Μαΐου 20...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ
www.koutsoukos-anastasios.gr

«Αναστάσεως ημέρα και Εκλογές Ανάστασης»!
Στις 6 Μαΐου 2012, οι εκλογές… νίκης του Νέου ΠΑΣΟΚ!
Προειδοποίηση: Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ., οι δημοκρατικοί πολίτες, θα χαλάσουν αυτήν την «συμφωνία»! Το 40% των πολιτών που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για να τους χαλάσει την «συμφωνία»! Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται 1,5% της Ν.Δ.
«Αναστάσεως ημέρα.
Αναστάσεως ημέρα, και λαμπρυνθώμεν...
τη πανηγύρει
και αλλήλους περιπτυξώμεθα.
Είπωμεν, αδελφοί, και τοις μισούσιν ημάς,
συγχωρήσωμεν πάντα τη αναστάσει, και ούτω βοήσωμεν,
Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος».

Βαγγέλη προχώρα! Υπάρχει ελπίδα! Οι υπερδανεισμένοι «ρυθμίζουν» τις εκλογές!
Η πράξη που θα δώσει την νίκη στο ΠΑΣΟΚ. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η «ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»! Σήμερα το βράδυ, δόθηκε το «πράσινο φως από την Ευρώπη! Τελικά, ο κ. Κουτρουμάνης και το ΠΑΣΟΚ, σώζει τα σπίτια του κοσμάκη από τους ληστρικούς τραπεζίτες! Όχι άλλες αυτοκτονίες υπερδανεισμένων πολιτών!
Νέοι, έντιμοι, δημοκράτες και ικανοί θα φέρουν την νέα Νίκη!
Σύντροφοι, έγιναν λάθη, αλλά μπορεί να διορθωθούν! Οι πολίτες θα φέρουν την κάθαρση.
Σημείωση: Αν κερδίσει η δεξιά τα σπίτια των υπερχρεωμένων θα βγουν αμέσως, στο «σφυρί»! Έλληνα, το σπίτι είναι δικό σου, μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο πάρουν!
Ήρθε η ώρα του Βαγγέλη!
Σύντροφε του ΠΑΣΟΚ, χρέος σου είναι τώρα,
να αγωνιστείς και να πας να ψηφίσεις στις εκλογές.
Η νίκη της Δημοκρατίας είναι στα χέρια σου!
Να επιστρέψουν όλοι οι διαγραφέντες!
Η αποχή, το λευκό και τα μικρά κόμματα συμφέρουν την Δεξιά.
Καμιά υποχώρηση στην δεξιά
Το Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, κάνει πράξη την Νέα Σεισάχθεια, αντισταθεί στην κ. Μέρκελ, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!
Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά! Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει», «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων. Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!
Για τις 6 Μαΐου «κλείδωσαν» οι εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, όσο και οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμφώνησαν ότι η πρώτη Κυριακή του Μαΐου είναι η πλέον ενδεδειγμένη ημερομηνία για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών. Την Μεγάλη Τετάρτη ο Πρωθυπουργός θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικό Μεγάρου και θα ζητήσει από τον Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Το Νέο Πασοκ, είναι η νέα ελπίδα μας
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενδέχεται να προωθηθούν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης. Ο κ. Κουτρουμάνης ενημέρωσε ότι μόλις προ ολίγου ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το θέμα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και υπήρξε θετική εξέλιξη ως προς τις προτεινόμενες από την κυβέρνηση ρυθμίσεις.
Ως εκ τούτου υπάρχει πλέον η δυνατότητα να προχωρήσει η δέσμη των ρυθμίσεων για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες.
Το μόνο πρόσκομμα που τίθεται είναι ότι απόψε η Βουλή ολοκληρώνει τις εργασίες της κι έτσι ο κ. Κουτρουμάνης ενημέρωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο του πρωθυπουργού μπορεί να προωθηθεί πράξη νομοθετικού περιεχόμενου έτσι ώστε η δέσμη των μέτρων να αποκτήσει ισχύ.  
Επανέρχεται το Νέο ΠΑΣΟΚ, στην ιδεολογία της «κεντροαριστεράς, του λαϊκού κινήματος, της συντροφικότητας και του πατριωτισμού»!! Οι ανίκανοι άνθρωποι του κ. Γ. Παπανδρέου, δεν έχουν αντιληφθεί, πόσο κακό έκαναν στον κ. Γ. Παπανδρέου και στον χώρα και καλό είναι να αποσυρθούν μόνοι τους! Πρέπει να υπάρξει και ηλικιακή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ!
Μετά από την ανεπιτυχή διακυβέρνηση του «λάιτ» ΠΑΣΟΚ το κίνημα χρειαζόταν νέο ηγέτη που ήταν ήδη έτοιμος να διαδεχτεί τον κ. Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του κινήματος. Από αυτές τις στήλες είχαμε γράψει από το 2007 «Μπράβο στην κ. Βενιζέλο που δεν διέσπασε το ΠΑΣΟΚ και θα γίνει Πρωθυπουργός μετά τον κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν διαψευστήκαμε.
Ο κ. Ευάγγελο Βενιζέλος, λαμπρός επιστήμονας από φτωχή οικογένεια της Εύβοιας, είναι ένας με εσένα ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος, πρέπει να στρέψει το κίνημα προς την εντιμότητα και να παραγκωνίσει τα ανέντιμα ανίκανα στοιχεία. Πρώτα ο ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ, που έχει τα προσόντα και μετά οι «τυχοδιώκτες»!
Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Kίνγκ Πάλας» στην οδό Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ" "Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους:
Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία" Ας θυμηθούμε μερικά σημεία της διακήρυξη:
"Βασικός κυρίαρχος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του έθνους και στην υπηρεσία του λαού. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν. Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."
Σήμερα, χρέος του δημοκράτη είναι, να πάει να ψηφίσει στις εκλογές! Η νίκη της Δημοκρατίας είναι στα χέρια σου! Να επιστρέψουν όλοι οι διαγραφέντες! Καμιά υποχώρηση στην δεξιά!
Υπάρχει ελπίδα Είσαι εσύ ψηφοφόρε! Νέε, άνεργε, υπάλληλε, μεροκαματιάρη υπερδανεισμένε. Το Νέο Πασοκ είναι η ελπίδα μας! Πάρε την τύχη της χώρας στα χέρια σου! Αντισταθείτε!

123 σχόλια

  1. Να ζησει ο Εθνικος Ελληνικός Στρατος
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!! ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ…..

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!!!
    ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μουνί της μάνας σου το 'χεις δει στη φεγγαράδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΕΝ ΘΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ!!!!!ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ????????????ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ Ε ΚΛΑΝΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ούτε σε διαβασα ουτε θελω.φευγαλεα ειδα που γραφεις ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ και καταλαβα ΤΟ ΛΙΒΑΝΗΣΤΗΡΙ ΣΟΥ Αρχιδη.
    Εισαι και δόκτωρ λέει.
    Ου να χαθεις.
    Με αυτα που κανετε και οιυ λετε η Χρυση Αυγη θα ανεβει στο 10 τοις εκατό και θα τριβετε τον κωλο σας
    λαμόγια του κερατα.Οι περισσοτεροι τι νομίζετε οτι ειστε??? Τσοχατζοπουλοι ειστε κλεφτες των ονειρων του Ελληνικου λαού.
    Αλήτες περναμε μια συνταξη που μπορούσαμε να ζησουμε με αξιοπρέπεια και μας φτωχοποιησατε.
    Γιατι δεν εκποιητε τα περιουσιακα στοιχεια του Ακη και της οικογενειας του και να τα μοιρασετε τα χρηματα στους φτωχους??
    ;Αν στις 7 του Μαι σχηματισετε κυβερνηση εσεις οι δύο θα παω να αυτοκτονήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!! ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ,

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ βγάλε το βρακί και στήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΨΟΦΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΣ 500 ΠΙΘΗΚΩΝ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΗ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΣΑΙ.ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΗΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεε,ανεργε,υπάλληλε ,μεροκαματιαρη,πάρε τη τυχη στα χερια σου
    Ψηφησε ΧΡΥΣΓ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΚΕ δαγκωτο να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζί σου Κούτσουκε. ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχα .. μας εφτιαξες.. ουτε καν χρειαζονται σχολιασμου ΔΟΚΤΟΡ τα γραφομενα σου..Ερωτηση ..το πρωι το εβαπορε που εκλεψες απο το εγγονι σου και ειπιες ηταν ληγμένο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Κουτσούκο τόσο βαμένος είσαι που δε σέβεσαι τίποτα;;;;;;;; Μέχρι και στην Ανάσταση εσύ βλέπεις οράματα για τα κομματικά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΑΙ ΔΡ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΚΤΑ
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουτσούκο διάβασε αυτό το άρθρο του κ. Γιάννη Πρεβενιού μήπως και καταλάβεις τίποτα ..... και τουλάχιστον πάψεις ... να μας προκαλείς!!!

    Οι τέσσερεις σημαντικότερες λεξοεικόνες της ζωής μου!!!


    Πριν λίγες μέρες αναπολούσα τα πρώτα μου σχολικά χρόνια τότε που η πρωτόγνωρη γνώση έπλαθε απλά σενάρια στη φαντασία, παντρεύοντας τις έννοιες και τις λέξεις με εικονογραφημένες εικόνες και σκίτσα. Θυμήθηκα χαρακτηριστικά τέσσερεις λέξεις τις οποίες οι ...
    πρώτοι μου δάσκαλοι αλλά και τα τότε σχολικά βιβλία με είχαν κάνει να σχηματοποιήσω στο μυαλό μου δένοντας αρμονικά την κάθε λέξη με μια αντίστοιχη εικόνα.
    Οι τέσσερεις λέξεις ήταν ...
    Ελλάδα, Ελευθερία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη και στο παιδικό μου μυαλό φάνταζαν σαν τέσσερεις αδερφές που ήταν νέες, όμορφες, χαρούμενες και ανεξάρτητες!
    Η Ελλάδα ήταν η ομορφότερη και θεωρούσα ότι μπορούσε να πετάξει και να βρεθεί στη στιγμή, από την κορυφή του Ολύμπου στα βουνά του Ψηλορείτη και από την Καλντέρα της Σαντορίνης στα καντούνια της Κέρκυρας!
    Η Ελευθερία με την Δημοκρατία μου φάνταζαν δίδυμες σαν μια σταγόνα νερό και λυπόμουν!... γιατί η τέταρτη αδερφή η Δικαιοσύνη φορούσε ένα μαντήλι στα μάτια και όλοι έλεγαν ότι είναι τυφλή, ενώ αναρωτιόμουν (με την τότε παιδική μου αφέλεια) γιατί κρατούσε την ζυγαριά στα χέρια της!!!
    Αναπολώντας αυτά και χωρίς να το θέλω τις είδα με τα μάτια του σήμερα και τρόμαξα, μια και η εικόνα τους (προσαρμοσμένη με στην ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό) φάνταζε ... αποκρουστική!!!
    Η όμορφη Ελλάδα μας μοιάζει πλέον με πόρνη που εκποιείται από εγχώριους γραβαντοφορεμένους πολιτικονταβατζήδες σε Ευρωπαίους λελέδες, μισογύνηδες και αντρογύναια!
    Η Ελευθερία και η Δημοκρατία, οι δίδυμες, όμορφες και αχώριστες αδερφές εδώ και μερικά χρόνια βολοδέρνουν χαμένες και τρομαγμένες μέσα στα δακρυγόνα και τους καπνούς των χειροβομβίδων κρότου λάμψης της κοινοβουλευτικής χουντοδημοκρατίας που βιώνουμε και την οποία μας παρουσιάζουν ως νόμιμη στα τηλεπαράθυρα τους (μακιγιαρισμένη με μπόλικη πούδρα παραπληροφόρησης και διαπλοκής) οι εργολαβοκαναλάρχες!!!!

    Η τέταρτη αδερφή, η τυφλή Δικαιοσύνη πέταξε πια το μαντήλι από τα μάτια της και φάνηκε καθαρά ότι έχει μεγάλο στραβισμό και επιλεκτικό αλληθώρισμα. ενώ η ακριβοδίκαιη ζυγαριά της έχει χαθεί από τα χέρια της που τον τελευταίο καιρό φαίνονται πολύ μα πολύ ... βρώμικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..(ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ?) ΙΣΩΣ-?ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΗΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελεος φτανει ξεσκιστικαμε στο γελιο Ανασταση Κουτσουκο ΔΡ και Πολιτευτη του ΠΑΣΟΚ Αν κερδισει η ΝΔ τις εκλογες Θα εχει καμμια διαφορα απο οτι αν κερδιζε τις εκλογες το ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόνο ένας Πασόκικο κομματόσκυλο θα μπορούσε να έχει το θράσος μέρα που είναι να γράψει αυτά που έγραψε. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ συγνώμη στο ΔΟΚΤΩΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συντροφε συναγωνιστή,
    συναθλητη στον τιμιο αγωνα της ρεμουλας και απατης,

    δρ. Κουτσουκο,

    σε παραδεχομαι!

    οσο και να σε βριζουν, δεν αντιδρας ουτε απαντας,

    εισαι το ιδανικό παχυδερμο της κομματικης μας φαυλοκρατίας.

    Ας τους να λένε,

    μεθαυριο, ολοι αυτοι που ανωνυμα βριζουν, επωνυμα θα παρακαλουν για μια θεσουλα στο Δήμο, κανα στειτζ, καμια αναπηρικη συνταξη, μια μεταθεσουλα στη κορη που ειναι αστυνομικος.

    Ας τους να λένε,

    μαλάκες ελληνες ειναι γιατι αν δεν ηταν,

    δεν θα ειχαμε 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους, μονιμοι κι ακουνητοι απο τη καρέκλα τους,
    μονιμο κομματικο στρατο ψηφοφόρων που τα κομματα ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ, τους ικετευουν για μια ψηφο.

    1.000.000 μόνιμοι δημοσιοι υπαλληλοι, χαρτογιακαδες, ρουφιανοι και ενστολοι χαφιεδες, που με τη βουλα του κρατους νομοθετουν, αυθαιρετουν, αδικουν, προστατευουν και συντηρουν το αθλιο πολιτικο τους συστημα που ονομαζουν,

    Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μία ελάχιστη πιθανότητα υπάρχει "δόκτωρα" ή ότι άλλο είσαι να πιστεύεις στα αλήθεια αυτά που γράφεις.

    Και αυτό διότι όλα τα βλήτα πράσινου χρώματος είναι.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EIDHSH

    Προειδοποίηση: Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ., οι δημοκρατικοί πολίτες, θα χαλάσουν αυτήν την «συμφωνία»!

    Το 40% των πολιτών που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για να τους χαλάσει την «συμφωνία»!

    Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται 1,5% της Ν.Δ.


    NASOS PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NEA


    O DR KOYTSOYKOS EPISASE TON KOYTROYMANH STHN MHTROPOLH KAI TOY EIPE OTI AN DEN PERASEI H RYUMISH GIA DANEIOLHPTES TO PASOK XANEI...

    TO AKOYSA

    KAI META O KOSMOS FVNAZE ENANTION THS ANNAS DIAMANTOPOYLOY


    ELENH .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. e e erxetqi


    ,etq Givrgo Bqggelh

    erxetqi o gnhsioz hgethz Pqsok
    o dr Koytsoykoz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. e e erxetqi


    ,etq Givrgo Bqggelh

    erxetqi o gnhsioz hgethz Pqsok
    o dr Koytsoykoz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. APOKALYCH

    Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.


    PESTA DOKTORA

    STELIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O DR KOYTSOYKO

    EINQI H FVNH TOY G?HSIOY PQSOK

    OI QLLOI TELEIVSQNE1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ε ε ερχεται

    ζητω ο δοκτωρ του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πασοκ


    Η νίκη του σοσιαλιστή κ. Ολάντ στην Γαλλία, θα δώσει φτερά στο κίνημα, θα συμπαρασύρει και τους ηττοπαθείς και θα φτάσει σε διαφορά νίκης +3% έως + 7 %, υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

    Αυτα ειπε ο δρ Κουτσουκος
    στον Κουτρουμανη στην Μητροπολη να περασει την ρυθμιση για δανειοληπτες

    Πανος π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. nea


    Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά!

    Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει», «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων.

    Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!


    pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προειδοποίηση: Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ., οι δημοκρατικοί πολίτες, θα χαλάσουν αυτήν την «συμφωνία»! Το 40% των πολιτών που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για να τους χαλάσει την «συμφωνία»! Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται 1,5% της Ν.Δ.

    ==

    ti ennoei o poihths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προειδοποίηση: Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ., οι δημοκρατικοί πολίτες, θα χαλάσουν αυτήν την «συμφωνία»! Το 40% των πολιτών που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για να τους χαλάσει την «συμφωνία»! Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται 1,5% της Ν.Δ.

    ==

    ti ennoei o poihths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ.,

    poioi exoun syμfonisei nq xαsoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, κάνει πράξη την Νέα Σεισάχθεια, αντισταθεί στην κ. Μέρκελ, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!
    Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά! Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει», «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων. Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ανουλα εισαι για κρεμαλα
    φωναζαν στην διαμαντοπουλου στην μητροπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Pasok

    Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά!

    Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει», «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων.

    Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!


    dr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.

    Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. περιμενω την 6η Μαιου να δεις πως γαμαει ο διαμαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΛΑΙΟΥ".


    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΣΦΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ.
    ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΔΡΑΣ ΜΑΖΕΨΕ 45 ΣΧΟΛΙΑ

    ΟΥΤΕ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΗΓΕΤΟΥΚΟ

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥ ΜΠΕΝΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΛΙΓΟΙ"


    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ!

    Η.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ε ε ερχεται

    αν ο μπενει δεν μπορει να κερδισει

    μπορει η νεα γενια με τον δρ Κουτσουκο

    το νεο εντιμο γνησιο Πασοκ ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ε ε ερχεται

    αν ο μπενει δεν μπορει να κερδισει

    μπορει η νεα γενια με τον δρ Κουτσουκο

    το νεο εντιμο γνησιο Πασοκ ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μα παλι οι λολιτεςστα ψηφοδελτια?

    Μπουρδελο ή κομμαειναι αυτο?

    Βαγγελη
    διωξε τωρα τις λολιτες και λαλακηδες

    και βαλε γνησιους νεους δυναμικους

    εξω οι μιζαδψροι Ευθυμιου Νταλαρα Ραγκουσης Πρωτοππαπας Χυτηρης κλπ..

    Βαγγελη ΔΕΝ θα εχεις αλλη ευκαιρια

    αν δεν πας καλα 7 Μαιου ....αντε γεια

    Πασοκοι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται
    1,5% της Ν.Δ.

    Αντε ρε δοκτωρα Χρονια Πολλα στην γιορτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΟ ΣΙΚΑΓΟ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    τΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κύριε Κουτσούκο

    Χρονια Πολλά

    Μαρία Πάτρα
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειδηση

    Ναι ειναι αληθεια

    ο δρ Κουτσουκος επιασε τονκ. Κουτρουμάνη στον Αγιο Διονυσιο

    και του ειπε να κανει αμεσως την πραξη νομοθετικου περιεχομενου
    για τους δανειοληπτες

    Ετσι θα παρουμε τις εκλογες

    ο Κουτρουμανης το υποσχεθηκε

    Αυτά χρονια Πολλα

    φωτορεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Από Ξάνθη

    Χρονια Πολλα
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ

    ΝΩΝΤΑΣ ΣΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Επιτελους

    μια ευχαριστη ειδση!

    Χρονια Πολλα κυριε Καθηγητα

    Κατερινα από Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΡΕ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ

    ΟΤΑΝ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
    ΕΝΩ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΞΕ

    ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!

    ΧΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. EXEI DIKIO O DR KOYTSOUKOS


    Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά!

    Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει», «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων.

    Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!


    STELIOS PETRALONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. NAI

    ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ
    ΤΟΝ ΘΕΛΛΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ!

    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΗΤΑΝ

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΜΕΛΙΝΑ Ν. ΨΥΧΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΤΑΝ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΨΟΦΑΕΙ.....ΚΑΥΛΩΝΕΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ

    πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών ο Σοσιαλιστής υποψήφιος Φρανσουά Ολάντ και ενώ οι δημοσκοπήσεις τον αναδεικνύουν σε φαβορί.
    «Το να φαντάζεσαι ότι έχεις ήδη κερδίσει τις εκλογές ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ

    ΘΑ ΓΙΝΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΤΤΕΡΑΝ!

    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981 ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΤΕΡΑΝ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 15 Απρ 2012 12:49:00 μ.μ.


    Αν σου αρεσει ηγαιδουρνη μην την στερησουμε σε σενα

    θα την φας στις 6 μαιου
    υπομονη

    πασοκτζης από Πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. να ερχεται η νικη του Πασοκ
    την φερνει ο δρ Κουτσουκος

    λιμπερτε εγκαλιτε φρατερνιτε!

    ιακωβος ελληνογαλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ποια χρυση Αυγη κλαι μαλακιες

    ερχονται οι γνησιοι πρασινοφρουροι

    γαμ.. και δ.... στην πολιτικη


    η νεα γενια με τον δρ Κουτσουκο

    το νεο εντιμο γνησιο Πασοκ ερχεται



    Νανσυ Πασκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εκλογές…

    Υπερδανεισμένοι, Δανειολήπτες και εκλογική συντριβή ή νίκη, υπό την σκιά του αεροπλανοφόρου «Εντερπράιζ»!.

    Τα προβλήματα των φτωχών πολιτών θα κρίνουν τις εκλογές και όχι τα προβλήματα των μεταναστών!
    “όπως στρώνει κανείς κοιμάται”,
    λαϊκή παροιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Οι εκλογές δύνανται να κερδηθούν, με +7%, από το Νέο ΠΑΣΟΚ, αν ασχοληθεί με τους «εσωτερικούς οικονομικούς μετανάστες», τους υπερδανεισμένους πολίτες!

    Ενώ, του Έλληνα πολίτη του κατάσχουν το σπίτι και την περιουσία του, αντίθετα στον οικονομικό μετανάστη δείχνουν περίεργο «ανθρωπισμό», που δεν έδειξαν στον Έλληνα υπερδανεισμένο πολίτη! Με άλλα λόγια θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών για να τα δώσουν στους ξένους! Πρώτα ο Έλληνας πολίτης και μετά οι άλλοι.

    σεμιναρια δρ Κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι δανειολήπτες είναι η μεγαλύτερη εκλογική εφεδρεία σήμερα και κινούνται στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ. Το τι λέει ο κάθε κ. Τόμσεν και η Τρόικα (που αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, υπάρχουν μηνύσεις εναντίον τους), για αυτά που κάνουν δεν μας αφορούν ή τα κάνουν σκοπίμως για να «πριμοδοτήσουν» τον κ. Σαμαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αναλυση


    Ο κ. Κουτρουμάνης, μπορεί να σώσει τώρα το ΠΑΣΟΚ από την εκλογική καταστροφή!

    Να επαναφέρει με τροπολογία, έστω και μερικώς, τις διατάξεις που αποσύρε για τους υπερδανεισμένους «δανειολήπτες». Κανένας πλειστηριασμός καμία νέα υποθήκη, για τα επόμενα επτά χρόνια. Αν δεν το κάνει να γνωρίζει ότι θα είναι ο υπεύθυνος της εκλογικής οπισθοχώρησης ή συντριβής του ΠΑΣΟΚ κατά 10% περίπου, γιατί οι υπερχρεωμένοι θα κινηθούν εκλογικά προς άλλα κόμματα!

    Εκτός και αν κάποιοι το έχετε ήδη «συμφωνήσει» να χάσετε τις εκλογές, ενόψει και της παραμονής στο Φάληρο του αεροπλανοφόρου Εντερπραιζ»!

    =====
    προσοχη στην "συμφωνια"

    δρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σήμερα ο κ. Σαμαράς δήλωσε ρύθμιση δανείων και ο κ. Σταικούρας της Ν.Δ. δήλωσε ότι η δόση των δανείων δεν πρέπει να ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη κάτι που είχε ήδη προταθεί από εμάς στο ΠΑΣΟΚ.. Δεν είναι «φυσιολογικό» το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει διατάξεις και η Ν.Δ. να εμφανίζεται «αριστερότερα» του ΠΑΣΟΚ! Κάτι δεν πάει καλά!


    δρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΝΤΕΡΠΡΕΑΙΖ"

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΞΚΙΖΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ???



    ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΝΤΕΡΠΡΕΑΙΖ"

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ???



    ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΝΤΕΡΠΡΕΑΙΖ"

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΞΚΙΖΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ???



    ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ@

    15 Απρ 2012 1:14:00 μ.μ.


    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ?

    ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΙΓΧΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?

    ΓΙΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΤΑΛΑΡΑΙΝΕΣ?/

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΗΜΕΙΩΣΗ

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

    ΠΑΝΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΠΑΣΟΚΟΙ@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΠΟΙΚΑΛΥΨΗ

    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ?

    Εκτός και αν κάποιοι το έχετε ήδη «συμφωνήσει» να χάσετε τις εκλογές, ενόψει και της παραμονής στο Φάληρο του αεροπλανοφόρου Εντερπραιζ»!


    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΠΟΤΑ?

    ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ?

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ?

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ!


    ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΔΤΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΑΓΕΛΗ

    ΠΑΤΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Ή ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ??


    ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ?

    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ?

    Εκτός και αν κάποιοι το έχετε ήδη «συμφωνήσει» να χάσετε τις εκλογές, ενόψει και της παραμονής στο Φάληρο του αεροπλανοφόρου Εντερπραιζ»!


    ΠΑΣΟΚΟΣ@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. χαμος στο Πασοκ μετα τις

    αποκαλυψεις
    του
    πρεσσσ

    υπαρχει η "συμφωνια του Φαλήρου"??

    ρε το πουλησαν το παιχνιδι?

    ντροπη ρε

    φτου σας καθικια

    πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ελεος

    ο Ραγκουσης
    η Νταλαραινα
    ο Πρωτοπαπας

    θα σς φερουν την νικη

    και η Γκερεκου?

    αντε σας πηρε την τσιτσιολινα ο Βεργης

    ντροπη

    ελεος

    κριμα

    χριστος πασοκτζης με @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το Νέο Πασοκ, είναι η νέα ελπίδα μας!

    Ο Βαγγέλης Βενιζέλος... αναδείχτηκε επάξια ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
    Και θα είναι ο αυριανός αρχηγός και Πρωθυπουργός …
    που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Το Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. στην Εθνική συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ, εκλέχτηκε χωρίς αντίπαλο, αλλά και στις 18 Οκτώβρη 2012, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλέγεται, παμψηφεί, ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του νέου κοινωνικού ευρωπαϊκού ΠΑΣΟΚ! Μετά από την ανεπιτυχή διακυβέρνηση του «λάιτ» ΠΑΣΟΚ το κίνημα χρειαζόταν νέο ηγέτη που ήταν ήδη έτοιμος να διαδεχτεί τον κ. Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του κινήματος. Από αυτές τις στήλες είχαμε γράψει από το 2007 «Μπράβο στην κ. Βενιζέλο που δεν διέσπασε το ΠΑΣΟΚ και θα γίνει Πρωθυπουργός μετά τον κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν διαψευστήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Kίνγκ Πάλας» στην οδό Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ" "Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους:
    Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Η νίκη της Δημοκρατίας είναι στα χέρια σου! Να επιστρέψουν όλοι οι διαγραφέντες! Καμιά υποχώρηση στην δεξιά!
    Υπάρχει ελπίδα Είσαι εσύ ψηφοφόρε! Νέε, άνεργε, υπάλληλε, μεροκαματιάρη υπερδανισμένε, το Νέο Πασοκ είναι η ελπίδα μας! Πάρε την τύχη της χώρας στα χέρια σου! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ειδηση


    το Πασοκ ξεσηκωνεται μετα το αρθρο του δρ κουτσουκου
    στο πρεσσ!!!

    Ερχεται λαικος ξεσηκωμος
    πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ε ε ερχεται
    ο δοκτωρ ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΝΙΚΗ ΝΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΘΚΟ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΝΙΚΗ ΝΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΘΚΟ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Επανέρχεται το Νέο ΠΑΣΟΚ, στην ιδεολογία της «κεντροαριστεράς, του λαϊκού κινήματος, της συντροφικότητας και του πατριωτισμού»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Επανέρχεται το Νέο ΠΑΣΟΚ, στην ιδεολογία της «κεντροαριστεράς, του λαϊκού κινήματος, της συντροφικότητας και του πατριωτισμού»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. αΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΣΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. "Βασικός κυρίαρχος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του έθνους και στην υπηρεσία του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ζΑΚΥΝΘΟ

    ΧΡΟΝΙΑ πΟΛΛΑ
    κΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΠΟΤΩΝΗ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Σήμερα, χρέος του δημοκράτη είναι, να πάει να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές,

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. δρ κουτσουκο

    πολλες ευχες

    απο Μοναχο Γερμανιας
    Κωστας Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΙΔΗΣΗ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ - ΑΚΟΥ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ- ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΠΥΣ

    ΝΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αν και οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν φαβορί για το Μέγαρο των Ιλισίων Πεδίων, ο Ολάντ χαρακτηρίζει «πολιτικό και ηθικό λάθος» το να φαντάζεται κανείς ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές. «Όμως, υποθέτω, είμαι έτοιμος να αναλάβω την προεδρία της Γαλλίας! Τα μέλη της ομάδας μου επίσης, οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν ήδη συνταχθεί. Δεν πρόκειται για μια πρόωρη κίνηση, αλλά για ένα καθήκον» τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα Journal du dimanche.

    Σύμφωνα με τον σοσιαλιστή υποψήφιο το θέμα δεν είναι μόνον η τιμωρία ενός απερχόμενου προέδρου αλλά να επιτευχθεί η «ανόρθωση της χώρας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Σύμφωνα με τον σοσιαλιστή υποψήφιο το θέμα δεν είναι μόνον η τιμωρία ενός απερχόμενου προέδρου αλλά να επιτευχθεί η «ανόρθωση της χώρας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή».

    Με βάση τις δημοσκοπήσεις, Ολάντ και Σαρκοζί έρχονται στα ίδια επίπεδα στον πρώτο γύρο, αλλά ο σοσιαλιστής υποψήφιος κερδίζει τις εκλογές στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό από 54 ως 56%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Με βάση τις δημοσκοπήσεις, Ολάντ και Σαρκοζί έρχονται στα ίδια επίπεδα στον πρώτο γύρο, αλλά ο σοσιαλιστής υποψήφιος κερδίζει τις εκλογές στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό από 54 ως 56%.

    Στην ίδια συνέντευξη, ο Ολάντ ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να είναι «πρόεδρος από λάθος», εκλεγόμενος λόγω της δυσαρέσκειας των πολιτών για το Νικολά Σαρκοζί, σημειώνοντας: «η χώρα μας δεν περιμένει την αποχώρηση ενός προέδρου, αλλά τον ερχομό ενός άλλου».

    Επίσης, επανέλαβε την πρόθεσή του να επαναδιαπραγματευτεί το δημοσιονομικό σύμφωνο, ώστε να προστεθεί και η αναπτυξιακή διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. oland baggelhs dr koytsoykos

    oi sosialistes ths nikhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου και παρουσία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, δεκάδες ήταν οι πιστοί που αντί του ... «Χριστός Ανέστη», προτίμησαν να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο τόσο δυνατά, που δεν γινόταν να καλυφθεί από τα μεγάφωνα.

    Παρά την αμηχανία, η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με τους γύρω δρόμους αποκλεισμένους από την αστυνομία.

    Κατά την έξοδο των πολιτικών, κάποιοι πολίτες που παρέστησαν στη λειτουργία αποδοκίμασαν, thn anna ενώ o dr koutsoukos etyxe xeirokrothmaton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. «Πάσχα σημαίνει έξοδος. Σημαίνει τη διάβαση από την περιοχή της οδύνης στον χώρο της ελπίδας», τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος στο μήνυμά του για το Πάσχα.

    Αναφερόμενος στις δύσκολες μέρες που διέρχεται η χώρα μας, επισημαίνει ότι «έχουν έντονη τη γεύση των θλίψεων, της πικρίας, της κόπωσης και της απόγνωσης που αναδύονται σε κάθε ανάβαση προς τον Γολγοθά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. dr Koytsoyko

    esoses to pasok shmera

    xronia polla
    apo

    Melbourni aystralia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. APO PARIS

    BONJOUR!

    CHRONIA POLLA
    NICK LE GRECQUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. XRONIA POLLA

    ΔΟΚΤΟΡΑ ΠΡΟΧΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. DR KOUTSOUKOS

    ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


    LINA PASP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Έτοιμος να αναλάβει πρόεδρος ο Ολάντ-

    Αν και οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν φαβορί για το Μέγαρο των Ιλισίων Πεδίων, ο Ολάντ χαρακτηρίζει …NIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. XRISTOS ANESTH

    PASOK ANESTH

    DR ANESTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΦΩΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. EIDHSH


    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση