GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σεισμολόγος Α. Τσελέντης με τον Καμμένο...

Ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης με δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι συντάσσεται με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ...

Ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης με δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι συντάσσεται με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγκεκριμένα η δήλωσή του έχει ως εξής:
"Ποτέ δεν υπήρξα κυβερνητικός σεισμολόγος. Ποτέ δεν...
ζήτησα πολιτικά ή άλλα δεκανίκια στην όποια καριέρα μου από σάπια πολιτικά συστήματα που ξεπούλησαν τα όνειρα όλων μας. Και ειδικά της δικής μας της γενιάς, του Πολυτεχνείου, που πιστέψαμε σε μιά ελεύθερη πατρίδα,δημοκρατική και αξιοκρατική. Γι' αυτό και επενδύω τις όποιες ελπίδες και όνειρα μας απέμειναν και δεν μας στέρησαν οι προσκυνημένοι πολιτικοί στη Τρόϊκα, σε αυτή την πατριωτική κίνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής Άκης Τσελέντης θα βρίσκεται σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

8 σχόλια

  1. Συνεχίζονται (για 11η και 9η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ.
    Σε μια περίοδο όξυνσης του κοινωνικού/ταξικού πολέμου, σε μια περίοδο που το καθεστώς χορεύει σε προεκλογικούς ρυθμούς θέλοντας να παραπλανήσει τους υπηκόους με δημοκρατικά άλλοθι, στις φυλακές-κάτεργα του ελληνικού κράτους, οι πολιτικοί κρατούμενοι μάχονται για την ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.
    Από τις 6/4 οι Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γιώργος Καραγιαννίδης και Κώστας Σακκάς έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την άρση των νέων προφυλακίσεων και την άμεση απελευθέρωση της συντρόφισσάς τους, της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που χρήζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση της από τη συνθήκη του εγκλεισμού.

    Ακόμα, τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες του Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω
    της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο.
    Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους.
    Ήδη με σημερινή (15-4-12) ανακοίνωσή τους οι: Χάρης Χατζημιχελάκης , Δαμιανός Μπολάνο και Γιώργος Πολύδωρος ανήγγειλαν την έναρξη απεργίας πείνας απο τη Τρίτη 17-4-12 δίπλα στους συντρόφους τους.

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε και ακόμα πιο αριστερά...
    «Κλείδωσε» η συνεργασία Καμμένου - Δημαρά;

    Κλείδωσε η συνεργασία του Γιάννη Δημαρά με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

    O Γιάννης Δημαράς, οπως είχε γράψει η prionokordela.gr , πέρασε το Πάσχα στο σπίτι του Πάνου Καμμένου στο Γαλαξίδι και πλέον είναι θέμα ημερών να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

    Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο Γ. Δημαράς εξέδωσε ανακοίνωσε, ως
    πρόεδρος του »Αρματος Πολιτών», με την οποία ήταν ανοικτός σε συνεργασία με αντιμνημονιακές δυνάμεις. Ο Π. Καμμένος είχε προτείνει στον Γ. Δημαρά τη θέση του αντιπροέδρου των»Ανεξάρτητων Ελλήνων», αλλά αυτό είχε γίνει πριν από την συγκρότησή τους σε αναγνωρισμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα.


    http://www.prionokordela.gr/politikh/kleidwse-h-sunergasia-kammenou-dhmara/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΅ΠΑΤΡΙΩΤΗ του ΚΩΛΟΥ΅..

    Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
    Τους παίρνει μέσα από τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ…
    ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕΙ
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !

    Μπορεί να γίνει εθνικός αγώνας με «προοδευτικούς» αντιρατσιστές και υπέρμαχους της Ελληνοτουρκικής «φιλίας»;

    Μπορεί να έφαγε… πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο… αριστεροδεξιοκεντρώος «προεδρεύων» Πάνος (Καμμένος), αλλά τώρα φαίνεται πως παίρνει την… εκδίκησή του, από τους… άσπονδους «αντιμνημονιακούς συντρόφους» του τσιπρέικου.
    Πως ;
    Παίρνοντας με… μεταγραφή διάφορους αριστερούς μέσα από τα χέρια του Τσίπρα!

    Πρόσφατο παράδειγμα ο Νότης Μαριάς. Ο οποίος ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ (του «λεφτά υπάρχουν»…), όπου έλαβε γερή θέση («επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»), λάκισε μετά την ψήφιση του Μνημονίου Νο1, κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιφερειακές εκλογές του 2010 (Αττικής), στελέχωσε την «Ενωτική Κίνηση» του διαγραμμένου από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Κουρουμπλή (που ήδη έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ), φλέρταρε με τη «Σπίθα» των Μίκη και Γλέζου και φερόταν ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών:

    («Ετοιμάζει μεταγραφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν μπει στο ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη της Κουμουνδούρου αναζητούν ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, ενώ στοχεύουν παράλληλα να εντάξουν στις τάξεις τους τα «δυσαρεστημένα» στελέχη από το κυβερνών κόμμα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, στο «μεταγραφικό» στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει η Σοφία Σακοράφα η οποία αν τελικά συμφωνήσει θα κατέβει ως υποψήφια στη Β’ Αθηνών.
    Στην ίδια περιφέρεια αναμένεται να κατέβει και ο συνταγματολόγος Νότης Μαριάς»). ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο Δημαράς έχει τελείως ξεφτιλιστεί.
    Πριν δέκα μέρες, δεν απέκλειε τη συνεργασία με τον Καμμένο;
    Πόσο αναξιόπιστος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Ο ίδιος δεν είχε δηλώσει, ξεδηλώσει, ξαναδηλώσει ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου 2011 και ΔΕΝ το τήρησε;
    Ποιος σοβαρός άνθρωπος, μετά από αυτά, μπορεί να τον εμπιστευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΕΧΕΙ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ... ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ , ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛIΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!
    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε Τσελεντη μπορει να σε δουμε και τιποτε υπουργο παιδειας σε συγκυβερνηση ΝΔ_ΠΑΣΟΚ_ΚΑΜΜΕΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση