GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

Τι έχω βάλει στόχο; Να μην πάρει αυτοδυναμία κανείς και να γίνω εγώ πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Σωστός;; Δια ...

Τι έχω βάλει στόχο; Να μην πάρει αυτοδυναμία κανείς και να γίνω εγώ πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Σωστός;;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

14 σχόλια

  1. Ε΅ρωτηση

    Στην Β Αθηνας ειναι υποψηφιοι 36 ενω το 2009 ηταν 46

    Θα ανακοινωθουν και αλλοι?

    Εχει αλλαξει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικα αγαπητοι μου συνανθρωποι,δευτερη μερα του Πασχα σημερα και φυσικα καποιοι φαγαν και θα φανε αρνι...
    αλλα εκατομμυρια αλλοι φιλοι μου ,
    ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε..

    Και αυτο ειναι εργο ("επιτυχια" το λενε οι μπασταρδοιιιι),της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

    Για τουτους τους δυστυχισμενους δεν υπηρξε καμμια Ανασταση..

    Ισως απαλυνε λιγο το πονο τους αν βλεπαν σημερα πρωι πρωι καμμια κατοστη σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ στο Συνταγμα...
    Ισως θα νοιωθαν καποια ικανοποιηση και καπου καποια δικαιωση..
    Θα ξεχναγανε και λιγο την πεινα τους ,αγαπητοι συνανθρωποι..

    Αλλα κατι τετοιο δεν ειδαν..
    Φανταστειτε σε τι απογνωση βρισκονται...

    Αντ αυτου να βλεπουν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ να κραταει ..λαμπαδα καπου .."στην ορεινη Αρκαδια" οπως μας ειπαν τα τζογλανια των ΜΜΕ!!!
    Χωρις να δεχτει καμμια αποδοκιασια,καμμια επιθεση με αυγα και τετοια!!! Ετσι μας ειπαν τα τζογλανια!!!

    Ομως δεν .."ειδαν" την διμοιρια των καθικιων σωματοφυλακων που ειχαν αποκλεισει την Εκκλησια...
    Ειναι "κουφοι" ειναι "γκαβοι" κατα περιπτωση,και στα σιγουρα τζογλανια εις το τετραγωνο...
    Καθικια ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. |0|+|0|=NULL (ακόμα και με τζάκετ James Bond...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Η ΑΒΡΑΜΟ- Η MR ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ...
    ΛΑΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ;;;;
    ΝΔ,
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΝΤΑ

    ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΤΣΙΠΡΑ !!!!
    ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ..
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΤΣΙΠΡΑ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΡΥΓΥΡΩ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να τους σουβλίσουμε, ΝΔ-Πασόκ, τους έχουμε υποψήφιους. Αρχίδια έλληνες, χαλασμένη ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μπουφάν ΑΡΜΑΝΙ είναι ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα..ααχχ....
    Μεσ΄ στην ευγένεια ο Άκης... έτσι είναι οι χορτάτοι $$$$$$$$$$$$$$

    Tις ευχές του για το Πάσχα και... την συγνώμη του που τους έφερε στα δικαστήρια χρονιάρα μέρα εξέφρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος προς τους δημοσιογράφους.
    «Λυπάμαι που σας φέρνω τέτοια ημέρα στα δικαστήρια», είπε την στιγμή που περνούσε το κατώφλι του ανακριτή, αφού ευχήθηκε τα τυπικά χρόνια πολλά.

    εξάλλου..........
    Τρελό πάρτυ μπορεί να κάνει (άμα θέλει) ο Άκης: Να κληθούν να καταθέσουν ΓΑΠ, Σημίτης.
    Την κλήση όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ ,τα οποία είχαν λάβει αποφάσεις για την αγορά των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω του δικηγόρου του. Δηλαδή ο πρώην ΥΕΘΑ και κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος επιχειρεί να βάλει (και δικαίως μιας και όλοι μαζί αποφάσισαν) στο κάδρο όλο το ΚΥΣΕΑ ,αλλά κυρίως δύο:τους πρώην πρωθυπουργούς Σημίτη και
    Παπανδρέου !

    Έχει και χοντρή υπεράσπιση..............
    Βενιζέλος: Εγώ έγραψα το πόρισμα που αθώώνει τον Άκη για τους TOR-M1.

    Στο άκουσμα της σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο μυαλό των παροικούντων τη Βουλή ήρθαν δύο ονόματα. Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Αμφότεροι, ως απλοί βουλευτές τότε, είχαν ξεχωρίσει ως συνήγοροι υπερασπίσεως του παρ’ ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, στην Εξεταστική της Βουλής για τους TOR M1.

    Ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στριμωγμένος από την πίεση που ασκούσε η Νέα Δημοκρατία, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο ίδιος ήταν αυτός που συνέταξε το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έβγαζε τότε πεντακάθαρους τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου.

    Τότε, για τον Ευ. Βενιζέλο οι κατηγορίες κατά του Ακη Τσοχατζόπουλου για μίζες από τα εξοπλιστικά ήταν «πλεκτάνη». Εφτασε μάλιστα στο σημείο να καλεί από το βήμα της Βουλής να ζητήσει η Ν.Δ. συγγνώμη από τον κ. Τσοχατζόπουλο διότι τον «ταλαιπωρεί».
    Δυστυχώς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τα γραπτά μένουν, με αποτέλεσμα τα αρχεία της Βουλής που φέρνει σήμερα στο φως η «δημοκρατία» να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Ακη και της συμμορίας... της μικρής, όχι της μεγάλης
    του ΠΑΣΟΚ !
    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ έρετε για πια οργάνωση μιλάει,

    ΕΤΣΙ!
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο .........

    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου!
    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:...Πάνω από 58 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα τα ακίνητα της ...Τσοχατζούπολης!

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ

    Πόρισμα ΣΟΚ για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ: Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    Στο μεταξύ, παραστατικά off shore εταιρειών, έγγραφα πολιτικής σημασίας, αποδείξεις, τιμολόγια, συμφωνητικά αγοραπωλησιών ακινήτων, εικονικών ή μη, βρέθηκαν στο προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, δείχνοντας το δρόμο στις εισαγγελικές αρχές για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού.

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες τα στοιχεία που «καίνε» τον Άκη Τσοχατζόπουλο προέρχονται από τις έρευνες της Εισαγγελίας Αθηνών, τις έρευνες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος, τις δικογραφίες για τους ρωσικούς πυραύλους και τα γερμανικά υποβρύχια ενώ υπήρχε και δικαστική συνδρομή από την Κύπρο και τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής.

    Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι πραγματικός ιδιοκτήτης των Nobilis, Bluebell και Torcaso είναι ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώ ξετυλίγουν το κουβάρι των οικονομικών συναλλαγών μεταξύ των πέντε συλληφθέντων και των εταιρειών.

    Η αρχή έγινε με το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33, έκτασης 517 τετραγωνικών μέτρων. Αρχικός ιδιοκτήτης φέρεται η off shore Torcaso που μαζί με τη Nobilis φέρονται και στα τιμολόγια της ανακαίνισης που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα η σύζυγος του πρώην υπουργού αποκτά το ακίνητο γνωρίζοντας ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.

    Σε ό,τι αφορά το ακίνητο στη Δεινοκράτους 60, έκτασης 402 τετραγωνικών μέτρων, αγοράστηκε από το 1998 έναντι 98 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το πόρισμα πάντως, αγνοείται οικονομική συναλλαγή ύψους 450.000 ευρώ μεταξύ της κόρης του πρώην υπουργού και του Αστέριου Οικονομίδη, ποσό που δεν κατατέθηκε ποτέ και σε κανένα λογαριασμό.

    Η Torcaso πρωταγωνιστεί στις αγοραπωλησίες και του ακινήτου 2000 τετραγωνικών μέτρων στον κόμβο των Αμπελοκήπων που μαζί με τις 22 θέσεις πάρκινγκ φτάνει τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη περιουσία πωλείται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που καταλήγουν στο συλληφθέντα επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδης.

    Παρόμοια διαδρομή φαίνεται να έχει και το ακίνητο στην Κομνά Τράκα, σπίτι 142 τετραγωνικών μέτρων. Το 2000 αγοράζεται από τη Torasco έναντι 240 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ο,τι αφορά το ακίνητο αυτό, οι εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια του έγγραφα και των τριών off shore, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Το 2004 το ακίνητο πωλείται και αυτό στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου και τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν σε λογαριασμούς των Σαχπατζίδη και Ζήγρα.

    Τα ακίνητα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών πάντως είναι περισσότερα από 20 και η συνολική τους έκταση αγγίζει τις 58.000 τετραγωνικά μέτρα.
    ________________________________
    [Για τις μίζες που ο Βενιζέλος
    έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.53 Συμφωνω κατο το μισο μαζι σου...Νομιζω εισαι λιγο ΛΑΙΤ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΚΕ-ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ...ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,,..ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ..ΑΣ ΔΩΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.. ΔΙΩΞΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΕΞ ..ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,,,ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγουρα λεει..Οπα τον εφαγα τον ΣΑΜΑΡΑ..μετα τις εκλογες αφεντικο και κουμαντο εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ταχυδρόμεεε
    Θα μπορούσε να λέει...


    Τωρα μιας και βάλανε τον Ακη στο σκαμνί,
    γιατι δεν βάζουν και τον Τρεπεκλή, που θα κάψει τον Γαπ,
    που με τη σειρά του θα λυώσει την ΠασοΓιάφκα μιά για πάντα
    κι ετσι η Ελλάδα μας θα αναστηθεί μια και καλή απ' άκρη σ' άκρη;


    Δια την αντιγραφήν
    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

    ... Συνέχεια Υπογραφών της υπ΄αριθμόν 1 Απόφασης 11ης/1996
    Συνεδρίασης ΚΥΣΕΑ.

    ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομία και Οικονομικών
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υπουργός Ανάπτυξης
    ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΑΙΩΤΗΣ Υπουργός Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ Υπουργός Δημοσίας Τάξης
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
    Πτέραρχος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Πρωθυπουργός
    _______________________________________


    Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης ;
    Βρε τα καημένα…

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 16, 2012

    Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν.
    Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής.
    Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Δείτε αυτό που δεν θα σας δείξει κανένα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής.


    - άσχετον:
    Εκείνη η τεράστια παραθαλάσσια έκταση με την βιλάρα στην Σύρο ιδιοκτησίας Παπαντωνίου υποθετω οτι αγοραστηκε με το υστέρημά του
    ή τα κερδη απο Χρηματιστήριο, ισως.
    Λέμε τώρα……
    Αυτοι ρε παιδί μου οι του ΣΔΟΕ αλοιθωρίζουν κατα πως τους σφυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση