GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικός...

8 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΒΟΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΒΕΣΤΙ....Πρασινοφρουρε,
    το ΠΑΣΟΚ
    σου είναι ΕΔΩ.

    Το μεγάλο φαγοπότι της ΓΕΝΟΠ-ΠΑ$$ΟΚ - 2 εκατ. ευρώ στους συνδικαλιστές για... διακοπές!

    - Πληρώναμε... διακοπές χλιδής στην Ιταλία και αποστολές που δεν έγιναν ποτέ!
    - Αναθέσεις μελετών «μαϊμού» σε συγγενείς των συνδικαλιστών
    - Ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ οι υπερτιμολογήσεις
    - Στα χέρια του υπουργού Περιβάλλοντος και του εισαγγελέα το πόρισμα κόλαφος του ΣΔΟΕ

    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η ΔΕΗ συνεχώς αυξάνει τα τιμολόγια... Μια ματιά στα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Το Έθνος για το πόρισμα του ΣΔΟΕ σχετικά με τη ΓΕΝΟΠ και το μεγάλο φαγοπότι, εκατομμυρίων ευρώ, εις βάρος της ΔΕΗ ίσως να οδηγήσει σε ένα πρώτο συμπέρασμα.

    Την ώρα που μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και τους λογαριασμούς να αυξάνονται, το πόρισμα του ΣΔΟΕ έρχεται να φουντώσει το αίσθημα της αδικίας.

    Φαίνεται ότι η ΓΕΝΟΠ άλλαξε για τα καλά τα... φώτα της ΔΕΗ! Υπερτιμολογήσεις και τριγωνικές τιμολογήσεις έφεραν στα ταμεία της 2.080.209 εκατομμύρια ευρώ. Που σπαταλήθηκαν αυτά τα χρήματα;
    ________________________________
    Σε πολυτελή ταξίδια στην Ευρώπη,
    σε συνδικαλιστικές αποστολές που δεν έγιναν ποτέ, για να γνωρίσουν ξένοι υπάλληλοι την ελληνική φιλοξενία, για να αναλάβουν συγγενείς των συνδικαλιστών μελέτες, τις οποίες δεν παρέδωσαν ποτέ.

    Την τριετία 2008-2010, η ΓΕΝΟΠ και ο Οργανισμός Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ) διοργάνωσαν 29 εκδηλώσεις και χρέωσαν τη ΔΕΗ 1.194.497€ «καπέλο», αφού οι πραγματικές δαπάνες ήταν 885.711€!

    Πήγαν οι υπερτιμολογήσεις... σύννεφο!

    Τον Αύγουστο του 2009, ένα επταήμερο ταξίδι 46 ατόμων στην Ιταλία, κόστισε πραγματικά 50.098€. Άλλη τουριστική επιχείρηση, όμως, εξέδωσε δυο τιμολόγια από 54.500€ για δαπάνες 23 ατόμων, αντίστοιχα.
    Ο λογαριασμός που έφτασε στη ΔΕΗ ήταν 109.000 ευρώ, αλλά η εταιρία αρνήθηκε να τα πληρώσει, γιατί σε σύμβαση αναφερόταν η λέξη εκδρομή. Έτσι, οι συνδικαλιστές άλλαξαν την... επίμαχη λέξη και η εκδρομή βαφτίστηκε ταξίδι για εκπαιδευτικούς λόγους.
    Έτσι, τα 109.000€ πληρώθηκαν κανονικά.

    Πόσο κάνει μια ημερίδα;
    Άλλη μια κραυγαλέα περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος είναι αυτή με την ημερίδα που διοργανώθηκε στις 15 και 16 Ιουλίου του 2010.
    Θέμα της η ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Κόστος: 94.800€. Μέσα στις δαπάνες ήταν και η παρουσίαση της νομοτεχνικής μελέτης.
    Έγιναν τρεις αναθέσεις...

    Οι δυο δόθηκαν σε κόρες πρώην συνδικαλιστή.
    Η μια από τις εταιρίες έκοψε τιμολόγιο 31.400€ αλλά ουδέποτε παρέδωσε τη μελέτη.
    Η δεύτερη κόρη του συνδικαλιστή, εξέδωσε τιμολόγιο ύψους 8.000€. Παρέδωσε το κείμενο της οδηγίας και 16 σελίδες φωτοτυπίες διαφανειών.
    Η τρίτη ανάθεση έγινε σε εταιρία δικηγόρων, που παρέδωσε κείμενο 26 σελίδων.

    Ελληνική φιλοξενία και χλιδάτες διακοπές.
    Οι λεγόμενες τριγωνικές τιμολογήσεις χρησιμοποιήθηκαν για να «φουσκώσουν» τις δαπάνες για τη φιλοξενία ξένων συνδικαλιστών.
    Από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου του 2008, η ΓΕΝΟΠ φιλοξένησε 37 Μαροκινούς συνδικαλιστές στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα παραστατικά, τα έξοδα για γεύματα, διαμονή και μεταφορές ήταν 29.755,60€.
    Ο τουριστικός πράκτορας όμως, έκοψε τιμολόγιο ύψους 73.440.
    Λήπτρια του τιμολογίου ήταν άλλη τουριστική επιχείρηση που... όλως τυχαίως ανήκε στη σύζυγό του! Από εκείνη εκδόθηκε το τελικό τιμολόγιο, ύψους 101.121€...

    Με τον ίδιο τρόπο, οι δαπάνες των 19.206,44€ για τη διαμονή 36 Τυνήσιων στην Ελλάδα κόστισαν στη ΔΕΗ 85.320€. 37 Καναδοί γνώρισαν την ελληνική φιλοξενία και αυτό κανονικά κόστισε 37.307.84€ αλλά η ΔΕΗ πλήρωσε 115.440€...
    Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις συνολικά 17 περιπτώσεις που υπάρχουν στο πόρισμα του ΣΔΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάγκαλος: "Ο σταυρός πωλείται για μια θέση στο δημόσιο".....
    Διαβάστε γιατί ο Θεόδωρος Πάγκαλος αυτοχαρακτηρίστηκε ως "παράξενο ζώο" περιγράφοντας το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα......

    Μπορεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος να αποχωρεί από την πολιτική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και να μιλάει.
    Το αντίθετο μάλιστα.

    Σε συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι "Arte", δήλωσε ευθαρσώς ότι "στην Ελλάδα, η ψήφος πωλείται", περιγράφοντας τον τρόπο που λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα. Ο αντιπρόεδρος τη κυβέρνησης σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει ένα πολιτικό σύστημα που κανείς δεν τολμά να αλλάξει, λέγοντας πως ο σταυρός που μπαίνει στα ψηφοδέλτια "πωλείται".

    Όταν ο έκπληκτος Γάλλος δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς γίνεται αυτό, ο κ. Πάγκαλος απάντησε ότι οι ψηφοφόροι ανταλλάσσουν την ψήφο τους για μια θέση στο δημόσιο.
    Στην προφανή ερώτηση αν και ο ίδιος ακολούθησε την παραπάνω πρακτική, ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως "παράξενο ζώο", σημειώνοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έκανε ρουσφέτι και ποτέ δεν είχε πελατεία.

    Ακριβώς και σε ταΐζουν η έλληνες 30 χρόνια στη βουλη με έργο μηδέν.

    AKΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ
    Η ΑΛΗΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ
    ...ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ....ΑΚΟΜΑ !



    Προσλήψεις απ' τους ΠΑΣΟΚους,
    στο παρά πέντε των εκλογών,
    σε Δήμους και υπουργείο Πολιτισμού.

    Νέες προσλήψεις στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών έρχονται σήμερα στο φως μετά και τις αποκαλύψεις την περασμένη εβδομάδα για το θέμα των ΕΛΤΑ και της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν σε σφοδρή επίθεση από τη μεριά της ΝΔ.

    Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για 6.000 νέες προσλήψεις άνοιξε με εγκύκλιο της...λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Εσωτερικών η κα. Φώφη Γεννηματά.
    Προσλήψεις που αφορούν σε προσωπικό καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης στους Δήμους της χώρας.

    Η εν λόγω απόφαση έχει μάλιστα ήδη περάσει σε ΦΕΚ άρα μέσα στην προεκλογική περίοδο θα γίνουν οι τοποθετήσεις και σαφώς δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τη χρονική της συγκυρία και δεδομένου του ρόλου της Γεννηματά στο ΠΑΣΟΚ και την προεκλογική του καμπάνια.

    Την ίδια ώρα, σε προσλήψεις 680 εποχικών υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (όπου ενδεχομένως θα πολιτευτεί) πηγαίνει ο Γιώργος Γερουλάνος.
    Από αυτούς 450 θα είναι φύλακες, 140 νυχτοφύλακες και 90 καθαριστές. πρόκειται για προσλήψεις που αφορούν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (που βρίσκεται στην Α΄Αθήνας παρεμπιπτόντως),
    το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (επίσης στην ίδια εκλογική περιοχή),
    το Νομισματικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας κ.ά.

    Δλδ....η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΝΔ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ,,ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΗΛ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΙΑ..........ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΣΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ________________________
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ

    Ποινικές διώξεις σε βάρος διοικήσεων της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ για τις υπερτιμολογήσεις.
    Βαρύτατες κατηγορίες, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απήγγειλαν οι εισαγγελείς κατά των υπευθύνων των διοικήσεων της ΔΕΗ την περίοδο 1999-2010, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Οργανισμού Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ), για την υπόθεση των υπερτιμολογήσεων σε δραστηριότητες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.

    Η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς, βάσει των στοιχείων του πορίσματος, προϊόν ενδελεχούς μελέτης συμβάσεων, αλλά και εξέτασης μαρτύρων εκ των οποίων κάποιοι με την ιδιότητα του υπόπτου τόσο από την ΔΕΗ όσο και από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αφορά τα εξής αδικήματα:

    - Απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και μη και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου. Η κατηγορία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ, της δεκαετίας 1999- 2010).

    - Άμεση συνέργεια στην απιστία, κατηγορία που στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του ΟΚΔΕ της ΔΕΗ.

    - Απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, που αφορά τους αρμοδίους υπαλλήλους, στελέχη και μη, που έλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση επίμαχων ποσών την τριετία 2008- 2010. Στρέφεται επίσης και σε βάρος εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και κάθε άλλου υπευθύνου που συμμετείχε στην όλη παράνομη δραστηριότητα.

    Το πρώτο πόρισμα του κ. Ρακιντζή διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία τον Απρίλιο του 2011 και αφορούσε μεγάλες δαπάνες της ΔΕΗ για επιχορηγήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, παροχές που κρίθηκαν παράνομες, καθώς ο νόμος απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από τους εργοδότες. Με αφετηρία εκείνα τα στοιχεία, ακολούθησε φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ επί των τιμολογίων, που είχαν εκδοθεί για διάφορες δραστηριότητες ο οποίος ανέδειξε υπερκοστολογήσεις σε δαπάνες για ταξίδια κ.α. Εντοπίστηκαν επίσης ποσά ως έξοδα για μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών και τα οποία καταβλήθηκαν χωρίς να έχουν παραδοθεί ποτέ οι φάκελοι των μελετητών.

    Στο πόρισμα, που διαπίστωνε έλλειψη ουσιαστικού διαχειριστικού ελέγχου από τη ΔΕΗ των δαπανών που κάλυπτε, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το 2005 και το 2006 καταβλήθηκε ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ταξίδια, πολυτελή δώρα και γεύματα, χωρίς να αναγράφεται στα σχετικά παραστατικά ούτε ο σκοπός της δραστηριότητας, ούτε, όπου απαιτείτο, τα ονόματα των συμμετεχόντων.

    Η δικογραφία για την υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα εντοπίσει τα πρόσωπα που θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν για την υπόθεση.

    ============================
    ZHTΩ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑ.$$$$$$$$.ΟΚ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση