GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουδείς πήγε στα στρατόπεδα...

Από το  http://syndesmos71.blogspot.com/ Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη! Όπως είναι γνωστό , ο καθιερωμένο...

Από το  http://syndesmos71.blogspot.com/

Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη!
Όπως είναι γνωστό, ο καθιερωμένος εορτασμός του Πάσχα στις Ένοπλες Δυνάμεις αποτελεί στοιχείο δεσμού άρρηκτου και βιωματικά σφυρηλατημένου, από τους αγώνες των Ελλήνων για την Ελευθερία με την γενναία προσφορά αίματος, μέχρι τις ημέρες μας, μεταξύ του λαού και του προσωπικού που απαρτίζει τις Ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες...
δεν είναι τίποτε άλλο παρά κομμάτι του λαού.
Η πολιτική ηγεσία και ο λαός εύρισκαν την ημέρα του Πάσχα,ως την καθιερωμένη, να τιμήσουν δια της παρουσίας τους τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και να παγιώσουν την σύσφιξη της κοινής αποστολής. Και ενώ ο λαός παρέμεινε σταθερά εκφράζοντας την συμπαράστασή του, οι πολιτικοί μας ταγοί, αφού πλήγωσαν ποικιλοτρόπως με τις ανόητες και διασπαστικές πολιτικές τους, τις οποίες δεν δίστασαν να τις εφαρμόσουν ανηλεώς επί του προσωπικού των στρατευμένων, σήμερα επέδωσαν και τα διαπιστευτήρια της αποστροφής τους από αυτές.
Ουδείς εξ αυτών παρέστη για να χαιρετίσει την ημέρα του Πάσχα, τα στρατευμένα παιδιά του λαού. Ακόμη και αυτός ο υπουργός τους, ο ατσαλάκωτος περιπατητής των βορείων προαστίων, δεν δέχθηκε να πάει στα ταπεινά και ένδοξα στρατόπεδα για να χαιρετίσει αυτούς επί των οποίων υπουργεύει.
Αυτά καταγράφονται για τους περιφρονητές της ιστορίας και των αγώνων του Έθνους και η επίδειξη μιάς ταύτης αποστροφής θα αποτελέσει ηχηρό χαστούκι σ’ αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμά τους την κοροϊδία του λαού.
Έδωσαν και άλλοθι για την βλεδυρή πράξη τους αυτή, την οποία αναπαρήγαγαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ σθεναρώς και με έπαρση, ότι δήθεν κάνουν κάτι σωστό σκεπτόμενοι το κοινωνικό σύνολο.
Οι λόγοι είναι οικονομικοί είπαν και καθάρισαν. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Αλλού σκορπάνε ασύδοτα, εδώ τους βόλεψε η «οικονομία».
Φαρισαϊσμός χειρίστου είδους άνευ συστολής και ντροπής.
Έμετος μου ήλθε…..

10 σχόλια

  1. Δικαιολογιες παντα βρισκονται
    το ΓΕΓΟΝΟΣ μετραει που ΔΕΝ πηγαν!

    Φτου τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια οικονομία ρε γελοία άτομα.
    Δηλαδή ο Πρόεδρος Παπούλιας που πήγε σε στρατόπεδο, τσουγτκρίζοντας μερικά αβγά, έκανε σπατάλη;
    Μου κάνει εντύπωση, όμως, ότι δεν πήγε ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Τσίπρας.
    Τόοοοση οικονομία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοιοι ξεφτιλες ειναι ολοι τους!!!
    Εμεις αργησαμε να το καταλαβουμε !!
    Φτου σας Πασχαλιατικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ.ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ,ΤΡΑΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poios toys xezei toys gyftokarabanades? H xeiroterh merida toy dhmosioy einai aytoi oi agrammatoi emmis8oi tempelxanades. Mono gia na pshfizoyn einai kai gia na trwne tzampa stis karabanolesxes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΒΟΥΝΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΛΕΨΑΤΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πειραζει και να πηγαιναν καλα εκαναν.
    Οσο για τα εξοδα αυτα ειναι της πλακας λογια..
    Καλο θα ηταν να μειωσουν και αλλα πολλα εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η φωτογραφία είναι από στρατόπεδο τεθωρακισμένων , ίσως από ΚΕΤΘ. Αν η φωτογραφία δεν είναι παλιά , εκπλήσομαι όταν βλέπω τα φανταράκια να γυρνούν τις σούβλες με τα χέρια . Αυτά συνέβαιναν πριν αρκετά χρόνια , που δεν υπήρχαν τα ηλεκτρικά μοτέρ , είτε από γυαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων ή τα ετοιματζίδικα του εμπορίου.
    Πάσχα έκανα και εγώ στην Αυλώνα , το 1986 σαν νεοσύλεκτος , μας είχε επισκευτεί ο πατέρας του ΓΑΠ και ο Μητσοτάκης. (Το 1987 ήμουν σε μονάδα προκαλύψεως στον Εβρο , είχαμε τα γνωστά με την επιφυλακή που ήλθαμε στο παρα 5 να εμπλακούμε με τους Τούρκους και απλώς είχαμε γυρίσει στη μονάδα λίγες μέρες πριν και το Πάσχα είχε απλώς φαγητό πασχαλιάτικο ) Τους υποδεχόταν ο Ταξίαρχος με μερικούς αξιωματικούς , δεν υπήρχε τιμητικό άγημα. Υπήρχε ζωντανή ορχήστρα ,χόρευε όποιος ήθελε ,από νησιώτικα , τσάμικα μέχρι ποντιακά, είχαν βάλει ~ 6 ψητά στη σούβλα που τα γύριζαν οι φαντάροι και για τους υπόλοιπους είχε αρνί και πατάτες , ψημένες στο φούρνο. Υπήρχε κρασί και τα σχετικά σαλατικά. Οσοι φαντάροι ήθελαν , έφερναν τους συγγενείς τους ή τη φίλη τους. Το είχαν δηλώσει βεβαίως αρκετές ημέρες πριν. Ειχαν φέρει παπά και μας έκανε ανάσταση μπροστά στο διοικητήριο του ΚΕΤΘ και μετά πήγαμε στα εστιατόρια και φάγαμε μαγειρίτσα. Και μετά ο καθένας πήγε στην υπηρεσία του. Παραμονή του Πάσχα είχα σκοπιά , αλλά το Πάσχα ήμουν εξοδούχος.
    Καλά περάσαμε όλοι γενικώς όλοι . Εγώ σαν νεοσύλεκτος έκανα αγγαρεία στο ξεστήσιμο των στεγάστρων που είχαν γίνει για τη γιορτή. Υπηρέτησα 21 μήνες . Είναι μια ωραία ανάμνηση το Πάσχα στο ΚΕΤΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΧΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟΛΗ

    ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

    ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΑΜΑΚΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση