GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τάσος Μητρόπουλος υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Πειραιά...

Από το http://www.redplanet.gr Ο Τάσος Μητρόπουλος είπε το "ναι" στον Αντώνη Σαμαρά και θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά ...

Από το http://www.redplanet.gr

Ο Τάσος Μητρόπουλος είπε το "ναι" στον Αντώνη Σαμαρά και θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου.
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τάσου Μητρόπουλου με τον Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, όπου...
επισημοποιήθηκε η κάθοδος του παλιού "άσου" του Θρύλου στη Β' Πειραιά.
Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Τάσος Μητρόπουλος έφτασε στα γραφεία του κόμματος, ο Μεσσήνιος αρχηγός βγήκε απο το γραφείο του στον τρίτο όροφο και τον υποδέχθηκε με μία ενθουσιώδη χειραψία. "Όταν ερχόμουν στο Καραϊσκάκης για να δω τον Ολυμπιακό και έμπαινες μέσα στον αγώνα με αλλαγή ήξερα ότι θα γυρίσεις υπέρ του Θρύλου το παιχνίδι. Έτσι και τώρα σε υποδέχομαι στη Νέα Δημοκρατία, ξέροντας ότι μπορείς να γυρίσεις τον αγώνα υπέρ μας και να κερδίσουμε την αυτοδυναμία", είπε συγκεκριμένα στον Μητρόπουλο ο Σαμαράς, γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του.
O αγαπημένος "Ράμπο" των φιλάθλων του Ολυμπιακού πήρε τη μεγάλη απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Πειραιά, αποδεχόμενος την σχετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται πως ο Μητρόπουλος έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος

25 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΚΑΡΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΗΤΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!

    «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!

    «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ
    του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει».

    Επισυνάπτονται οι σελίδες 233, 303 & 305 του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερεύνησε τα θέματα εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005.

    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI στις 10:26 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα έλεγα ότι έχει μυαλό αμοιβάδας, αλλά εδώ θα μου πεις βγήκε ο Ανατολάκης βουλευτής.......

    Ρε μου φαίνεται ότι δεν έπρεπε νάχουμε απελευθερωθεί, όχι ότι έπρεπε νάχουμε χρεωκοπήσει προ πολλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβοκάτσιες από πικραμένους ...

    Έχει σκυλιάσει ο "αληθινός" δημοσιογράφος που ο Α. Σαμαράς προτίμησε τον Γ. Πρετεντέρη για να δώσει συνέντευξη και σνομπάρει τα μέσα που διαχειρίζεται...

    Αφού καθημερινά καλεί από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο , τον Σαμαρά για διαδικτυακή "εκπομπή" (αυτό το μαϊμού show που πουλάει για TV) και αυτός δεν δίνει σημασία φρόντισε να παράξει ΜΟΝΟΣ του "ειδήσεις" ...

    Από το Site/Blog/Portal (και δεν ξέρει ούτε αυτός τι του έφτιαξαν) επικαλείται το "αξιόπιστο" καρφί για να προβοκάρει την ΝΔ...

    Απελπισμένοι δημοσιογράφοι σε απελπισμένες κινήσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γίνε τώρα κι εσύ βουλευτής. Μπορείς !

    Ντουγάνια, αγράμματοι, στόκοι, υπόκοσμε, βλαχαδερά, τούβλα, άχρηστοι κλπ κλπ του κόσμου, ενωθείτε και "τακτοποιήστε"| την Ελλάδα μας.

    Μέχρι να έρθει κανείς σοβαρός και να σας βάλει όλους στη θέση σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ

    Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα και δε βγάζεις και νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλιστα ο Μητρόπουλος στην ΝΔ!!!

    θα πετά παπούτσια στους αντιπάλους οπαδούς; θα βρίζει διαιτητές; κ.τ.λ..

    Βλέπετε το ποδόσφαιρο μας είναι ότι το καλύτερο υπάρχει!!! ΌΤΙ ΣΚΑΤΆ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ. ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ... ΙΘΑΓΕΝΉ ΤΡΈΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΦΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΩΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ!!!ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!
    Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα εκανα τοσα χρονια και δεν μου αρεσε αυτο το ατομο παρ' ολο που ειμαι Ολυμπιακος σαν να το' ξερα οτι ειναι δεξιοφατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλος ενας αποτυχημενος στη σαμαρικη στρουγκα ωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μονο που εχει απομεινει για να δουμε ειναι τον ΜΗΤΣΑΡΑ (ξερετε αυτον που παει πισω απο αθλητες για να βγει στην τηλεοραση) βουλευτη σε κανενα κομμα.
    Τελικα μπορει να ειμαστε τοσο αστειοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσους ακόμη μαλακες σαν τον Μητρόπουλο θα κατεβάσεις Αντωνη?Φτάνει υπάρχει ανθρωπος σήμερα να ψηφίζει τετοιους τενεκέδες επειδη ειναι προσωπα γνωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενας ακόμη λόγος να το ρίξουμε στην Χρυσή Αυγή. Αυτή ξέρει πώς να κοπανάει τους τραμπούκους τύπου τάσου

    Παλιός Ολυμπιακός, αλλά πρώτα απ' όλα ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να τους ψηφίστε
    ΜΟΝΌ ΑΥΤΟΊ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΆΣΤΑΣΗ


    http://blackmailmagazine.blogspot.com/2012/04/blog-post_5951.html

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ ,, ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΆΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο παράς να πέφτει μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΑΖΕΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.ΕΔΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ??
    ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ GAY-ROS ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..(ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ?) ΙΣΩΣ-?ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΗΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτελους ... Να ένας πολιτικός με ήθος και μορφωση που μπορει να χειριστεί τα σύνθετα οικονομικά και πολιτικα θέματα της εποχής ... Τρέμε μερκελ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση