GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ηθοποιός απο τη Λακωνία υποψήφια με τη ΝΔ...

Η Νικολέτα Καρυτσιώτη στις γαλάζιες λίστες της Πελοποννήσου Η νεαρή ηθοποιός Νικολέτα Καρυτσιώτη είναι το 5ο πρόσωπο που συμπληρώνει το ψη...

Η Νικολέτα Καρυτσιώτη στις γαλάζιες λίστες της Πελοποννήσου Μια ηθοποιός απο τη Λακωνία υποψήφια με τη ΝΔ
Η νεαρή ηθοποιός Νικολέτα Καρυτσιώτη είναι το 5ο πρόσωπο που συμπληρώνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Λακωνίας. Δίπλα στους δύο βουλευτές Αποστολάκο και δαβάκη και στις δύο συνυποψήφιές της Πατριανάκου και Στέρπη η 26χρονη πτυχιούχος φιλοσοφικής και σχολής θεάτρου Νικολέτα Καρυτσιώτη πιστεύει ότι θα...
συμβάλει ώστε οι νέοι άνθρωποι να μην μείνουν αμέτοχοι στις εκλογές. Συμφωνεί ότι οι πολίτες δίκαια νιώθουν προδομένοι από την πολιτική.
Σαν φοιτήτρια ήταν οργανωμένη στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Αποφάσισε να είναι υποψήφια μετα από προσωπική πρόταση που δέχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά. Γνωρίζει τα κύρια προβλήματα του τόπου και πιστεύει ότι στον ελάχιστο χρόνο μέχρι τις εκλογές, μέσα από συλλογική δουλειά, θα αναδειχθούν οι προτεραιότητες που θέτουν οι Λάκωνες προς τους υποψήφιους.
Στην αποκλειστική και πρώτη συνέντευξή της στο notospress.gr αναφέρει ότι υπήρξε και αυτή κάποια στιγμή αποστασιοποιημένη. Σήμερα όμως θεωρεί, ότι η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που κανείς δεν δικαιούται να μένει απαθής. Η Νικολέτα Καρυτσιώτη είναι κόρη του Γιώργου και της Φανής Καρυτσιώτη, ζεί κι εργάζεται στους Μολάους και σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική όχι συγκυριακά αλλά με συνέπεια και εκφέροντας πάντα άποψη.
Πηγή:parapolitika.gr