GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλω να δώ αν έχουν τα κότσια...

Από το  antilogos-gr.blogspot.com Να βγούν προεκλογικά (αλλά και μετεκλογικά...) να προαναγγείλουν ΝΕΕΣ περικοπές μισθών και συντάξεων .....

Από το antilogos-gr.blogspot.com

Να βγούν προεκλογικά (αλλά και μετεκλογικά...) να προαναγγείλουν ΝΕΕΣ περικοπές μισθών και συντάξεων...
Να κάνουν Debate οι πολιτικοί και να κοντράρονται για το "ποιος φταίει" ...
Να ξανακούσω κάποιον υπουργό του ΠΑ-ΣΟΚ να..
λέει πώς έσωσε την Ελλάδα...
Να συνεχίσει να ανεβάζει φόρους το Υπ. Οικονομικών για να θεωρηθεί ισοδύναμο της μείωσης εξόδων του δημοσίου αποφεύγοντας  την απόλυση των διορισθέντων κομματικών...
Να ζητήσει αύξηση η ΔΕΗ...
Να μας πουν τα life style περιοδικά και εκπομπές για τα "τρομερά προβλήματα" (δεν βρήκαν στην πρώτη θέση εισιτήριο ...)  που έχουν με τους ... καλούς τους η Μενεγάκη και η  Μακρυπούλια ...
Θέλω να δώ ΑΝ κατάλαβαν ότι η αυτοκτονία του 77χρονου ήταν το ΤΕΛΟΣ τους;;; 

13 σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε καθάρματα αριστεροφασίστες που μουρλάνατε τον γέρο και τον αυτοκτονήσατε πριν της ώρας του πότε θα σταματήσετε να τρομοκρατείτε τον κόσμο. Φασίστες και τραμπούκοι είστε σαν τους Χρυσαυγίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπρα τραμπούκε θα σου γυρίσει μπούμεραγκ η τρομοκρατία και η προπαγάνδα που χρησιμοποιείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ; 'Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, από απλό υπάλληλο μέχρι πρόεδρο δημοκρατίας μέχρι να εξοφλήσουμε τα χρέη μας να παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν είχατε κάνει αυτό που σας γράφω από την αρχή, και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να κανουν κατι τετοιο χρειαζετε αδριλικι και κατι τετοιο που να το βρουν ειναι ευκολο?.αυτοι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να πιανουν το σαπουνι απο κατω και να γεμιζουν την τσεπη τους.Θαψιμο πολυ βαθεια για να μη βγενει η βρωμα τους .Φτωχευσαν τον λαο πλουτιζοντας αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τέλος μας ήταν η 6ετία Καραμανλή. Ευτυχώς που β΄ρέθηκε ο άγιος ΠΑπανδρέου και το ηρωικό ΠΑΣΟΚ και υπάρχει ελάχιστη ελπίδα. την οποία οι επαναστάτες πάνε αν τη διαψεύσουν αλλά στο τέλος η κοινή λογική θα υπερισχύσει.

    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7 Απρ 2012 10:36:00 μ.μ.

    Κι' άλλος βαλτός μαλάκας.
    Μωρή βέσπα είναι καλό το μεροκάματο στα σχόλια; Βγαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι' άλλος βαλτός μαλάκας.
    Μωρή βέσπα είναι καλό το μεροκάματο στα σχόλια; Βγαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΕ Ε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση