GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουν τον Πούτιν στο Αγιο Όρος...

Γιορτή στο Περιβόλι της Παναγίας Η Αθωνική Πολιτεία υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε πείσμα όλων. Πολλά ακούστηκαν αυτές τις μέρες για τ...

Γιορτή στο Περιβόλι της Παναγίας
Η Αθωνική Πολιτεία υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε πείσμα όλων.

Πολλά ακούστηκαν αυτές τις μέρες για την ακύρωση της επίσκεψης του προέδρου της Ρώσικης Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ευθύνες έγιναν μπαλάκι μεταξύ Υπ.Εξωτερικών και ΕΛ.ΑΣ. εκδίδοντας ανακοινώσεις περι ανικανότητας παροχής ασφάλειας αμφότεροι. Η αλήθεια όμως είναι πως αν ο Πούτιν θέλει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος θα...
το κάνει, θα έχει τη δική του ασφάλεια και δεν θα ζητήσει και την άδεια. Εκεί δεν υπάρχουν κόκκινα χαλιά, τυμπανοκρουσίες και επίσημοι άχρηστοι και άσχετοι. Η ιστορία αυτή κρατάει απο χρόνια και δεν είναι αυτό που φαίνεται και που θέλουν να νομίζουμε... Ξεκίνησε όταν ανέλαβε για πρώτη φορά ο Πούτιν την προεδρία, έδωσε τότε πολλά χρήματα και υλικό έμψυχο και άψυχο για να αποκατασταθούν οι Ρώσικες μονές του Αγίου Όρους και σκοπός του είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου κρατιδίου -έχοντας ως πρότυπο το Βατικανό- που θα λειτουργεί σαν κέντρο εξουσίας και καθοδήγησης ενός Ορθόδοξου συνασπισμού. Κάτι τέτοιο οι Δυτικοί ασφαλώς και δεν το θέλουν, εξ'ου και το σκάνδαλο με το Βατοπέδι (η αρχηγός Μονή του Αγίου Όρους), η πτώση του Σινούκ που είχε προγραμματιστεί να μεταφέρει τον Πούτιν στο Άγιο Όρος -και όχι τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας- και η τόση στήριξη στον Εφραίμ που είναι εκείνος ή ένας απο εκείνους που υλοποιούν το σχέδιο. Εκτός αυτών όμως, ο Πούτιν θέλει συμβολικά να είναι είναι η πρώτη του επίσκεψη σαν νεοεκλεγείς πρόεδρος το Άγιο Όρος για να σηματοδοτήσει την υλοποίηση του προαναφερθέντος σχεδίου, το Πάσχα εκεί θα συναντηθεί με επιχειρηματίες, με παράγοντες, Έλληνες του εξωτερικού και δεν έχει σκοπό να κάτσει παραπάνω απο μιάμιση μέρα. Τονίζουμε οτι πάνω απ'ολα είναι συμβολική η επίσκεψη αυτή και καθόλου τυχαία και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι παρόλες τις προδοτικές κινήσεις της κυβέρνησης των νεο-Τσολάκογλου απέναντι στη Ρωσία, ο Πούτιν έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπερ της Ελλάδας, και στο θέμα της Κύπρου αλλά και της Μακεδονίας. Αναμένοντας λοιπόν την άφιξή του την Παρασκευή θα σας ενημερώνουμε ανα πάσα στιγμή για όσα εξελιχθούν απο εκείνη την ώρα μέχρι και το Σάββατο που θα αποχωρήσει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

17 σχόλια

  1. Με τους παπάδες δεν ξεμπλέκουμε εύκολα.. Είναι πολλά τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PROEDRE!!POUTIN!!!NA PAS STO AGIO OROS!!KAI META DIAKOPES STA NISIA!!KAI DEN EXEIS ANAGI ASFALIAS APO TIN KATOXIKH KIVERNISI!!!EXEIS TOUS DIKOUSOU!!!KAI ASETOUS NA TREXOUN GIA ALLI MIA FORA ΞOPISO SOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΑΚΕΜΠΕ ΔΗΛ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΚΚΣΕ Ο ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΘΕΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΦΙΛΟΣ...ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ(ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΝΟ 2) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ..ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ?100Ε ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα για τον ελληνισμό είναι ότι οι σχέσεις του με την Ρωσσία άρχιζαν με ρόδινα πρωϊνά και τελείωναν με αιματοβαμμένα απογεύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μη γελιόμαστε! δεν τον πήρε ο πόνος τον Πούτιν για την Ελλάδα και έρχεται να δώσει το στίγμα του από το Άγιο Όρος!!!
    Τα πράγματα γύρω μας τρέχουν με ταχύτητες πέραν του φωτός!
    Η Μέση Ανατολή αυτη τη φορά καταρρέει!! Η Συρία μετά τη Λιβύη και την Αίγυπτο ΧΑΝΕΤΑΙ και η Ρωσία θέλει εναλλακτική κάθοδο στη Μεσόγειο! Ποιά χώρα είναι με οικονομικά και άλλα προβλήματα;;;και μπορούν να την εκμεταλλευτούν και ίσως να βοηθήσουν και λίγο για το δικό τους συμφέρον ΠΑΝΤΑ;;;!!
    Η Ελλάδα! γιατί οι Αμερικάνοι είπαν στο σαχλαμάρα τον αβραμόπουλο: ζητήστε ό,τι θέλετε;;;!!!τώρα μας θυμήθηκαν;;;!!!όχι βέβαια!! αλλά βλέπουν ότι ο Πούτιν σαν καλός πράκτορας ξέρει από που να ξεκινήσει την κάθοδό του και μιάς και δεν το περίμεναν ότι θα επανεκλεγεί, τρέχουν και δεν φτανουν!!
    Άλλωστε είναι τυχαίο, που οι δικοί μας πολιντικάντηδες "κατουρήθηκαν πάνω τους" μόλις τους είπε ο Πούτιν για επισκέψεις, έστω και στο Άγιο Όρος;;;;!!!
    Μακάρι να υπήρχε ακόμη ένας Ελευθέριος Βενιζέλος, να μπορούσε να εκμεταλλευττεί όλες αυτές τις καταστάσεις!!δυστυχώς όμως για μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! βέβαια για το Μπένυ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!Μπρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως η Ορθοδοξία κινδυνεύει. Και αν σκεφτείτε όλα τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που περιμένουνε να μπούνε στην Ευρώπη, οθωμανοί, ισλαμιστές, μουσουλμάνοι κλπ. θέτουνε σε κίνδυνο την Πίστη και τη Θρησκεία μας. Αν κοιτάξουμε πέρα από προστάτες και πρακτόρους, ο Πούτιν είναι ο μόνος Ηγέτης αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη εν ζωή Ορθόδοξος! Μπορεί να ξαναχτίσει όλες τις παλιές ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες που κινδυνεύουνε άμεσα με κατάρρευση! Μπορεί βέβαια να μας βοηθήσει και οικονομικά ή ενεργειακά, έτσι ώστε να βγούμε επιτέλους από το μνημόνιο της συμφοράς και της εξαθλίωσης! Εμείς φοβόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ιστορικά τόσο πολύ σίγουρος είσαι οτι η Ρωσία θέλει το δικό σου καλό κι όχι διεισδύσεις όπως στο Αγιο Ορος που θα κουβαλήσει 500 νέους μοναχούς . Κούνια που σαςε κούναγε... Δεν έβγαλε ούτε ψίθυρο συγγνώμης οφοβερός πρόεδρος για τα εκατομμύρια άδικα φυλακισμένα και μαρτυρικά εξαθλιωμένα πατριωτάκια του. Μήπως τον νοιάζουν τα εκατομμύρια αλκοολικοί που έχει ή πορνεία που μαστίζει τη χώρα των "πλουσίων" σαν κι αυτόν στα πτώματα άδικα βασανισμένων και σκοτωμένων Ρώσων... Συνέλθετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POYTANAS PAIDAKI EFRAIM THA PETHANEIS RE ADERFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατι ήξερε αυτός που έγραψε προ αιώνων ότι τα χριστιανάκια είναι προβατάκια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν απέναντι σου έχεις δύο θηρία που θέλουν να σε φάνε, τα βάζεις να μαλώνουνε μεταξύ τους και δεν παίρνεις το μέρος του ενός ή του άλλου.
    Η μικρή αλλά ευλογημένη λόγω γεωγραφικής θέσης Ελλάδα αν μπορέσει να βρει, να στηρίξει και να προστατεύσει έναν αδιάφθορο πατριώτη για το πηδάλιο που καθορίζει την πορεία της ανάμεσα στα αντικρουόμενα κύματα, θα καταστεί ανεξάρτητη και αυτάρκης με εξασφαλισμένη την πορεία της προς το μέλλον. Ξεκινώντας με την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρία των υπεύθυνων που ΠΡΌΔΩΣΑΝ τον όρκο που δώσανε στην Πατρίδα και το Σύνταγμα της, και σήμερα ζητούν την εξιλεωτική ψήφο του Έλληνα ψηφοφόρου, και συνεχίζοντας με θαρραλέα και ώριμη εξωτερική πολιτική η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει την χαμένη της αξιοπρέπεια και για άλλη μια φορά να καταστεί ο φάρος που φέγγει για να προστατεύει την πορεία του ανθρώπινου πολιτισμού. Βέβαια, η εξεύρεση ενός άξιου πηδαλιούχου μέσα από ένα εξ ολοκλήρου σάπιο πολιτικό σύστημα μοιάζει ουτοπική, αλλά αυτή είναι η υπέρβαση που καλούμαστε να κάνουμε, έχοντες κατά νου ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος (απλή συνωνυμία) που έκανε την προσπάθεια στο παρελθόν, εκτός από τις τρεις (3) απόπειρες δολοφονίας είχε να αντιμετωπίσει και τις πισώπλατες μαχαιριές των πολιτικών του αντιπάλων και...φίλων.
    Σε αυτές τις εκλογές το καλό είναι ότι ξέρουμε ποιούς ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ και το κακό ότι δεν βρίσκουμε κάποιον που να μας εκφράζει για ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την υπερδύναμη πρέπει να την σεβόμαστε.
    Οχι να την φοβόμαστε.
    Στην προκειμένη ο κ. Πούτιν είναι Αρχηγός μιας υπερδύναμης.
    Η Αμερικανοί μέχρι τώρα μας ρίχνουν μόνιμα σφαλιάρες.
    ΓΙΑΤΙ????.
    Γιατί κανένας,και μάλιστα υπερδύναμη,δεν έχει σε καμιά υπόληψη,ανθρώπους που ,αυτοί οι ίδιοι δεν σέβονται τον εαυτό τους.
    Δηλαδή του Έλληνες πολίτες.
    Δηλαδή τι να σεβαστεί η Αμερικάνικη διοίκηση,τους Κουραδάδες που προσκυνάνε!!!.
    Της Ελληνίδες Σριγκοφορούσες.
    Που στην χώρα τους το παίζουν λιοντάρια.
    Και απέναντι στους Τούρκους Στρατηγούς κλάνουν πατάτες.
    Και στο μόνο που τα καταφέρνουν επιτυχώς,αλλά και υπερηφανεύονται.
    Να βάζουν ληστρικούς φόρους,και μεθοδικά να μεταφέρουν τα [λάφυρα]φόρους, σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
    Και όπου φύγει φύγει μετά της εκλογές.
    Και μην τον είδατε τον Παναγή, πρόβατα.
    Ακόμα Έλληνα έχεις εμπιστοσύνη στους προδότες-Στριγκοφορούσες,Έλληνες πολιτικούς.
    Που η δουλειά τους είναι να φέρουν σε πέρας την αποστολή που διατάχθηκαν να φέρουν.
    Και όλως περιέργως τα κατάφεραν θαυμάσια μέχρι τώρα, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
    Είμαι απόλυτα πεισμένος,ότι.
    Η κόπρος του Αυγεία,θα καθαρίσει μόνο με τους Άξιους,έντιμους,ικανούς.
    Που μπορούν και θέλουν.
    Αν θέλεις κάθαρση,στο χέρι σου είναι.
    Όλοι οι λωποδύτες στη φυλακή,δήμευση περιουσιών,δίκες καταδίκες,όπου δει η Ελληνική δικαιοσύνη,κατασχέσεις,επαναφορά στην έννομη τάξη, ευημερία για όλους τους Έλληνες.
    Αυτό μόνο ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μπορεί να το κάνει.
    Εσύ Έλληνα θέλεις??? ιδού.
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητε κυριε προεδρε Πουτιν
    σας ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ στην Ελλαδα μας
    οποτε θελετε
    για οσο θελετε
    τιμη μας και καμαρι μας
    ΔΕΝ χρειαζεστε αδεια απο ΚΑΝΕΝΑ τομαρι κυβερνητικο
    μην τους κανετε την ΤΙΜΗ να ζητησετε την..αδεια!
    ειμαστε ΕΜΕΙΣ εδω να σας σφιξουμε το χερι
    οι απλοι ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΝΤΡΟΠΗ σε οποιον κυβερνητικο ειπε -αν ειπε- οτι δεν δινει αδεια

    για τα εκατομμυρια ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ δινουνε αδεια;

    κ. Πουτιν
    δεν υπαρχει ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβερνηση και επομενως οι καραγκιοζηδες που ειναι επανω για την ωρα ΔΕΝ με αντιπροσωπευουν
    γι αυτο
    ΕΛΑ στην αθανατη χωρα μας
    να αναπνευσεις τον ελευθερο αερα της
    και να μεθυσεις με την μυρωδια του θυμαριου
    και την αλμυρα της θαλασσας και με το αθανατο ελληνικο πνευμα
    σε περιμενουμε

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Putin Greeks love you!
    We want business with Russians! Christ is risen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση