GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύλληψη του Αιμ. Λιάτσου...

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο δημοσιογράφος (και εκδότης της εφημερίδας   «Παρασκευή και 13») Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνε...

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο δημοσιογράφος (και εκδότης της εφημερίδας   «Παρασκευή και 13») Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.
Η κ. Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.
Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος και από εκεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι "ούτε επί Γεωργαλά δεν είχαν τέτοια μεταχείριση οι δημοσιογράφοι", παραπέμποντας στην υπόθεση Π. Καμμένου με τον υφυπουργό επί Χούντας. Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο κ. Λιάτσος δεν ανέφερε το όνομα της Έλενας Τζούλη, όπως απαγόρευαν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά απλώς έκανε λόγο για τη "δεύτερη σύζυγο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

44 σχόλια

  1. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ.
    Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%
    ΚΚΕ 15%
    ΝΔ 15%
    ΠΑΣΟΚ 15%

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ,ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ, ΣΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ 1985 ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΓΑΠ, ΤΟΥ ΕΛ.ΤΥΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΔΗΜΑΡΑ-ΜΑΡΙΆ.

    ΓΙΑΤΙ ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ! ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15% ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΨΙΛΟΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%

    ΚΚΕ 15%

    ΝΔ 15%

    ΠΑΣΟΚ 15%

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
    ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ" ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ "ΝΑ....ΖΗΣΕΤΕ"!!!!!(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙ!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15+15=30% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΗΛ 2100000 ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ......!!!!!!!!!.Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ,
    ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΧΟΥΝΤΙΝΙΑ ΚΑΙ
    ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΟΧΟΥΝΤΙΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε με χοντρό λιγνό
    βλέπαμε κωμωδία,
    μ’ αυτούς τους δυο στη πλάτη μας
    ζούμε μια τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξιοί και κτήνη του πασόκ
    Και όσοι τα συμφώνησαν
    Το αίμα στα κεφάλια σας
    Αυτών που αυτοκτόνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ “ΒΡΩΜΑΝΕ” ΝΟΘΕΙΑ!!!

    1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.

    2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…

    3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).

    4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).

    5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους).Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.

    6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση=7-9 το απόγευμα… και τέλος και σημαντικότερο

    7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    skandalistis.blogspot.com

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλάμε βεβαίως για εκτεταμένη νοθεία χωρίς … εμφανή βία. Το ότι μπορούσε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις να υπάρξει «μικρονοθεία» σε κάποια εκλογικά τμήματα που έλλειπαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της αντιπολίτευσης με παρουσία «συμβατού» δικαστικού εκπροσώπου το γνωρίζουμε από εμπειρία.

    Κατά κανόνα αυτές δεν έκριναν εκλογικές αναμετρήσεις, εκτός ίσως αυτής του 2000 όπου τα exit polls είχαν βγάλει ΝΔ (Κ. Καραμανλής) και προέκυψε ΠΑΣΟΚ (Κ. Σημίτης) με μερικές χιλιάδες ψήφους επί πλέον… Αποτέλεσμα που είχε καταγγελθεί και αμφισβητηθεί πλαγίως από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή..

    Όλοι γνωρίζουμε τι διακυβεύεται τόσο για τις δυνάμεις της εργασίας, για το πραγματικό συμφέρον της χώρας, αλλά και για τις διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις του κεφαλαίου, τους διεθνείς τοκογλύφους (κράτη, τράπεζες, λόμπυ κλπ). Γι’ αυτό και με νόθα κοινοβουλευτική πλειοψηφία μέσα σε 2,5 χρόνια με κεντρικό πυλώνα το νεοφιλελεύθερο πλέον ΠΑΣΟΚ αποδόμησαν τα πάντα και σχεδιάζουν την πλήρη ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση όλων των δημόσιων αγαθών, την πλήρη νέα πολιτική και οικονομική κατοχή της χώρας (με έμμεσες απειλές), την αυξανόμενη ντόπια επιτροπεία, την διευρυμένη κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας μέσω του ειδικού μηχανισμού – λογαριασμού, των τραπεζών, της βαλκανοποίησης των μισθών και της ληστρικής φορολόγησης και χαρατσιών.

    Γιατί διακινδυνεύουν να κάνουν νωρίτερα από το 2013 τις εκλογές; Μόνο επειδή ο λαός τους έχει απονομιμοποιήσει; Μόνο επειδή είναι βέβαιοι ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρα-ΔΗΣΥ, Μάνος-Βαλιανάτος-ΔΡΑΣΗ κλπ και ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρης έτσι ή αλλιώς μπορούν κάνουν οποιαδήποτε κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου;

    Και αν τα κουκιά δεν βγαίνουν; Ναι είναι αλήθεια ότι το σύστημα είναι καλπονοθευτικό, όπου όχι μόνο το λευκό δεν είναι έγκυρο, αλλά και τα έγκυρα σε κόμματα κάτω του 3% μετατρέπονται σε … λευκά, όσον αφορά το μοίρασμα των εδρών, αλλά έχουν επί πλέον και το bonus – αρπαγή των 50 εδρών του 1ου σε ψήφους απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα…

    Θα πει κάποιος ότι μπορούν ακόμα με το συνδυασμό ψηφοφόρων που έχουν μεγάλα ή μικρότερα συμφέροντα από μια τέτοια πολιτική, από την ιδεολογική και ψυχολογική τρομοκρατία που εξασκούν στο λαό ότι ο άλλος δρόμος οδηγεί στην .. απότομη πτώχευση (αλλά δεν λένε ποιών…) από την σταδιακή…, από τα μικρορουσφέτια που τάζουν στο κομματικά τους μαγαζιά (π. χ. γραφειοκρατικές παρατάξεις, γραφεία υποψηφίων βουλευτών) είτε για μικροπροσλήψεις, είτε για μη απολύσεις, είτε …. Δεν λογαριάζω τους «χρήσιμους βλάκες» που ψηφίζουν δήθεν «παραδοσιακά», είτε τους πληρωμένους βλάκες (συνήθως πάμφτωχους χαμηλής νόησης, τσιγγάνους, μετανάστες, ..).

    Εάν όλα αυτά πιθανά να φτάνουν για μια απολύτως δική τους κυβέρνηση των 151-160 βουλευτών, δεν τους αρκεί για αντιδραστική αλλαγή του συντάγματος (180+) για το ξεπούλημα της χώρας, το ξεπουπούλισμα των δημοσίων υπαλλήλων και φυσικά τον ακραίο αυταρχισμό, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα «κέντρα φιλοξενίας»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.05 Σωστός,είναι ακόμα πολλοί,
    αλλά σκέψου ότι πριν 2 χρόνια ήταν συνολικά 5 εκατομμύρια και τώρα μετά βίας 2 εκατομμύρια (15+15%).
    Θέλει κι άλλη προσπάθεια βέβαια.
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ).
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ.
    ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΕΔΡΕΣ.
    ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που αποχωρούσαν από το χώρο ενώ ένας πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον Ε.Βενιζέλο. Μεγάλη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή!

    Μεγάλη ένταση επικράτησε για αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο της Ε.Α.Π. καθώς πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του ίδιου.

    Στην περιοχή υπήρχε πρωτοφανή αστυνομική παρουσία για ομιλία αρχηγού κόμματος.

    Φωνές και έντονες διαμαρτυρίες από τους συγκεντρωμένους έξω από το χώρο που αποδοκίμασαν και φωνάζαν κλέφτες όσους αποχωρούσαν από την ομιλία. Παράλληλα φώναζαν συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73", "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" και άλλα παρόμοια.

    Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".

    Γύρω στις 20:20 έφτασε στο γήπεδο της ΕΑΠ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον τέως Πρωθυπουργό και υποψήφιο στην Αχαϊα Γιώργο Παπανδρέου. Ένταση επικράτησε καθώς ομάδα περίπου 60 ατόμων είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο και γιουχάραν φωνάζοντας "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές".

    Οι συγκεντρωμένοι που ήταν άτομα όλων των ηλικιών, φώναζαν ότι έχουν αναγκαστεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση από την πολιτική του μνημονίου. Η αστυνομία τους απώθησε σε μια γωνία κοντά στο γήπεδο της ΕΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ!

    Αυτή τη στιγμή έχουμε

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%

    ΚΚΕ 15%

    ΝΔ 15%

    ΠΑΣΟΚ 15%

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!!

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALA ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΛΙΑΤΣΟ. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ? ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΧΩΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ? ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΠΟΥΣΤΡΑ?
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντε μαστα ρε δημοσιογραφε της δεκαρας. Αλητη. Οταν κανετε μυνησεις εσεις καλα ειναι ε? Παλιοτομαρα που εξαιτιας της προπαγανδας που κανετε συντηρουντε τοσα χρονια τα κοπροσκυλα της νδ πασοκ.
    Ευτυχως που το θεμα πηρε τοσο δημοσιοτητα για να συνχαρουμε επιτελους καποιον που τολμησε να βαλει αλυσιδες σε αλητη δημοσιογραφο.
    Ολοι τους γλυφουν τους αλητες δημοσιογραφους της δεκαρας. Επιτελους να μπουνε μεσα τα μουνοπανα.
    Πουτανα πρετεντερη ερχεται η ωρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ετσι ρε πουστη δημοσιογραφακο. Ετσι για να δειτε τι σας περιμενει ρε λαμογια της δημοσιογραφιας. Στις 7 Μαιου στηνονται κρεμαλες ρε μπασταρδοι. Γαμω την δημοσιογραφια σας γαμω. Μας καταστρεψατε ΑΛΛΑ θα σας καταστρεψουμε πλεον αλητες δημοσιογραφοι. Ετσι μεσα την φυλακη και να σας πεφτει το σαπουνι παλιολουγκρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΕΡΕ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΛΙΑΤΣΟ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ψηφιστε συριζα....πατριτικη ψηφος στο συριζα!!!!!! αλλο τουτο παναγια μου!!!!
    ακου πατριωτες τα βρωμοσκυλα οι ανθελληνες...
    αι στα τσκιαδια απο δω χαμω που θα φηφισουμε εσας παλιοτομαρα ε παλιοτομαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παραλος

    στην Δηλο εχει καταφυγει ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    δρ κουτσουκος\

    να ζητησει τους χρησμους του Δηλιου Απόλλωνα\για τις εκλογες

    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ....

    λενε οι χρησμοι

    και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


    Δηλ. Ολα παιζονται ολα μπορει να συμβουν και οποιος τολμα νιακει

    Αυτα ειπε η ιερεια ....

    αρα το ΠΑΣΟΚ μπορει να κερδισει!

    η συνεχεια στο πρεσσ....


    Κωπηλατης Παραλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NAI ALLA POTE DEN EPAIJE

    KAMIA FVTOGRAFIA

    H DIVJH TVN MPLOGERS

    KAI TOY DR KOYTSOYKOY

    TOTE EPI DEJIAS

    AYTEW TVRA EINAI SYLLHJEIS GIA DIAFHMMISH

    NA EGV O GABALOS TON PERNV TON KAFE MOPY STON KORYDALOO
    LA ALLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παραλος

    στην Δηλο εχει καταφυγει ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    δρ κουτσουκος\

    να ζητησει τους χρησμους του Δηλιου Απόλλωνα\για τις εκλογες

    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ....

    λενε οι χρησμοι

    και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


    Δηλ. Ολα παιζονται ολα μπορει να συμβουν και οποιος τολμα νιακει

    Αυτα ειπε η ιερεια ....

    αρα το ΠΑΣΟΚ μπορει να κερδισει!

    η συνεχεια στο πρεσσ....


    Κωπηλατης Παραλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΥΓ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΔΟΛ.ΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?????

    ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ????

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ????

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μετά την 6 Μαίου θα ζήσουμε κοσμοιστορικά πράγματα. Μια φώτο χίλιες λέξεις. 'Ενας του συστήματος με χειροπέδες. 'Ενας που έτρωγε τόσα χρόνια απο το σύστημα με σίδερα στα χέρια του. 'Ενας δημοσιογράφος δεμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί πρώτα πρέπει να εκτελεστούν αυτοί οι αλήτες δημοσιογράφοι και μετά οι πολιτικοί. Είναι οτι χειρότερο έχει περάσει απο την ιστορία. Λιάτσο εγω άμα δεν πληρώσω μια κλήση στην τροχαία παω μέσα ρε λαμόγιο. Εσυ? Έτσι ρε βρωμιάρη. Έτσι με σίδερα στα χέρια σου. Και μην μας πεις οτι η κολοφυλάδα σου πουλάει. Ποιος στα χώνει ρε αλήτη? Ποιος στα χώνει και την κρατάς? Που είσαι ρε λαμόγιο , στείλε μας καμιά φώτο απο την super βίλα που μένεις .
    Δημοσιογράφοι της αλητείας τελειώσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΣΑ ΡΕ ΛΙΑΤΣΟ . ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΣΙΜΕΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΔΕΣ, ΤΡΕΜΕΣ ΚΤΛ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΥΓ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΔΟΛ.ΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?????

    ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ????

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ????

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,

    ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 28 Απρ 2012 12:41:00 π.μ Σωστος ο φιλος. Λιατσο μπινε πουτανας γιε. Ποσα εχει αρπαξει ρε αρχιρεμαλι απο τα νδ πασοκ? να τα βαλεις στην κωλαρ σου ρε πουστη. Ετσι ρε γαμημενε αντρα. Μην στεναχωριεσαι. Ερχονται και αλλα πουστρακια της συμμοριας σου στην στενη. Θα περασετε καλα. Μονο μην ριξετε το σαπουνι. Αλλα πιστευω εσυ θα εισαι ο πρωτος πουστης που θα το ριξεις επιτιδες, ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΕΛΑ ΜΠΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ. ΘΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΛΙΑΤΣΕ. ΤΙ ΛΙΑΤΣΕ , ΤΙ ΠΙΑΣΕ? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ετσι να δω την πρετεντερου και την τσιμα. τι αλλο να θελω? Μπραβο σε αυτον που τολμησε.
    Αλλα μην μασατε , ερχονται και αλλοι .
    Οι μονοι που δεν θα ερθουν ειναι οι αντωνιο κομανετσι και ο χοντροβενιζελος. ΑΑΑΑ ξεχασα και τον καρατζαφυρερ. Καρατζαφυρερ δωσε και εσυ κανεναν δημοσιογραφο στην φορα μπας και βγεις ρε μαλακα!!!!
    Ειναι αργα για δακρυα, Μεταπολιτευση ΤΕΛΟΣ. ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΕΛΟΣ.
    Τον μαλακα τον καψξ να τον αφησουμε να παιζει στο mega? Γιατι παντα ενας βλακας ειναι χρησιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ετσι να δω την πρετεντερου και την τσιμα. τι αλλο να θελω? Μπραβο σε αυτον που τολμησε.
    Αλλα μην μασατε , ερχονται και αλλοι .
    Οι μονοι που δεν θα ερθουν ειναι οι αντωνιο κομανετσι και ο χοντροβενιζελος. ΑΑΑΑ ξεχασα και τον καρατζαφυρερ. Καρατζαφυρερ δωσε και εσυ κανεναν δημοσιογραφο στην φορα μπας και βγεις ρε μαλακα!!!!
    Ειναι αργα για δακρυα, Μεταπολιτευση ΤΕΛΟΣ. ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΕΛΟΣ.
    Τον μαλακα τον καψξ να τον αφησουμε να παιζει στο mega? Γιατι παντα ενας βλακας ειναι χρησιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣΟΧΗ!!

    Αυτή τη στιγμή έχουμε

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!

    5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ 15%!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ 15%!!

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 15%!!

    ΚΚΕ 15%!!

    ΝΔ 15%!!

    ΠΑΣΟΚ 15%!!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.
    ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!!

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ.ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ξαναγράφω!
    Οι κομμουνιστές είναι άνθρωποι που θυμούνται ότι είχαν μια δυστυχισμένη παιδική ηλικία.
    Σαν τι να θυμηθούν απο τις ζωές τους και τα ημερολόγιά τους που ήταν γεμάτα πορείες, διαδηλώσεις και απεργίες;
    Ακόμη και την ημέρα της πρωτομαγιάς που οι άνθρωποι σ' όλο τον κόσμο γιορτάζουν, αυτοί απο την προηγούμενη έπρεπε να μαθαίνουν συνθήματα λύπης και κακομοιριάς.
    Τι να σου κάνουν κι αυτοί . . . ο θεός να φυλάει . . . ού μπλέξεις . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 4.13

    ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΗΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΩΝ 80'S ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ.
    ΚΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΔΝΤΔΟΥΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ.ΣΩΣΤΑ;
    ΣΩΣΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΗΓΚΑΝ.
    ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ "ΜΙΣΘΟ" ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παραλος

    Χρησμοί:

    Το Πασοκ προηγειται με 2% !!!

    Στην Δηλο εχει καταφυγει ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    δρ Κουτσουκος

    να ζητησει τους χρησμους του Δηλιου Απόλλωνα για τις εκλογες

    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ....

    λενε οι χρησμοι

    και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


    Δηλ. Ολα παιζονται ολα μπορει να συμβουν και οποιος τολμα νικαει

    Αυτα ειπε η ιερεια ....

    αρα το ΠΑΣΟΚ μπορει να κερδισει!
    Το Πασοκ προηγειται με 2% !!!

    η συνεχεια στο πρεσσ....

    Χαμός εγινε στην προβλητα της Μυκονου οταν πασοκζτηδες αναγνωρισαν τον δοκτωρα
    επιτελους που ηρθες να μας εμψυχωσεις του ειπαν.... "μας τη λενε οι δεξιοι οι φιλοι του Σαρκοζι και Μερκελ"...

    Μην φοβαστε ειπε ο δοκτωρ της δημοκρατιας η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ>>>>


    και εφυγε με την Μπριζιτ που γνωρισε εξω απο τον ναο του Απόλλωνα...πολυ κομματος σοσιαλιστικος, βερα ολανδικη!



    Κωπηλατης Παραλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 28 Απρ 2012 12:12:00 μ.μ.

    Ο ΔΟΚΤΩΡ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΙΤ

    ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ


    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΦΛΩΡΙΑ


    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑς ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΦΛΩΡΙ

    ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 4.43 ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ -ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ.. ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΕΞ ΠΟΣΗ ΑΝΑΣΦΛΕΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ? ΜΙΚΡΟΝΟΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ..ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 4.13 ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ 4.43....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση