GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για «επίθεση από τα δύο μεγάλα κόμματα» θα μιλήσει ο Τσοχατζόπουλος...

Πολύωρη επαφή με τους συνηγόρους του, προκειμένου να χαράξει την υπερασπιστική του γραμμή είχε το απόγευμα (της Κυριακής του Πάσχα) ο Άκης...

Πολύωρη επαφή με τους συνηγόρους του, προκειμένου να χαράξει την υπερασπιστική του γραμμή είχε το απόγευμα (της Κυριακής του Πάσχα) ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αύριο Δευτέρα 16 Απριλίου πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή. Από την Μεγάλη Τετάρτη, που....
ο πρώην υπουργός κρατείται, τον επισκέπτεται η σύζυγος του.
Ο κ Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες κατά την υπερασπιστική του γραμμή θα προτάξει ότι πρόκειται για σκευωρία, αλλά και «επίθεση από τα δύο μεγάλα κόμματα», όπως έχει δηλώσει με σκοπό τη διάσωση των δικών τους υπουργών και των άλλων δικών τους ανθρώπων.
Πηγή: http://www.imerisia.gr

9 σχόλια

  1. Πάνω από 58 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα τα ακίνητα της ...Τσοχατζούπολης!
    -----------------------------------------------------------------------
    Ο πρώην υπουργός που θα καταθέσει τη Δευτέρα, ακούστηκε μάλιστα να λέει πως είναι "πολιτικός κρατούμενος"!!!.

    Απορρίπτει σύμφωνα με πληροφορίες, όλες τις εις βάρος του κατηγορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστηρίζοντας ότι δεν ευσταθούν τα όσα του καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές. Ο πρώην υπουργός που θα καταθέσει τη Δευτέρα, ακούστηκε μάλιστα να λέει πως είναι "πολιτικός κρατούμενος"!!!.

    Στο μεταξύ, παραστατικά off shore εταιρειών, έγγραφα πολιτικής σημασίας, αποδείξεις, τιμολόγια, συμφωνητικά αγοραπωλησιών ακινήτων, εικονικών ή μη, βρέθηκαν στο προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, δείχνοντας το δρόμο στις εισαγγελικές αρχές για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού.

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες τα στοιχεία που «καίνε» τον Άκη Τσοχατζόπουλο προέρχονται από τις έρευνες της Εισαγγελίας Αθηνών, τις έρευνες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος, τις δικογραφίες για τους ρωσικούς πυραύλους και τα γερμανικά υποβρύχια ενώ υπήρχε και δικαστική συνδρομή από την Κύπρο και τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής.

    Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι πραγματικός ιδιοκτήτης των Nobilis, Bluebell και Torcaso είναι ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώ ξετυλίγουν το κουβάρι των οικονομικών συναλλαγών μεταξύ των πέντε συλληφθέντων και των εταιρειών.

    Η αρχή έγινε με το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33, έκτασης 517 τετραγωνικών μέτρων. Αρχικός ιδιοκτήτης φέρεται η off shore Torcaso που μαζί με τη Nobilis φέρονται και στα τιμολόγια της ανακαίνισης που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα η σύζυγος του πρώην υπουργού αποκτά το ακίνητο γνωρίζοντας ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.

    Σε ό,τι αφορά το ακίνητο στη Δεινοκράτους 60, έκτασης 402 τετραγωνικών μέτρων, αγοράστηκε από το 1998 έναντι 98 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το πόρισμα πάντως, αγνοείται οικονομική συναλλαγή ύψους 450.000 ευρώ μεταξύ της κόρης του πρώην υπουργού και του Αστέριου Οικονομίδη, ποσό που δεν κατατέθηκε ποτέ και σε κανένα λογαριασμό.

    Η Torcaso πρωταγωνιστεί στις αγοραπωλησίες και του ακινήτου 2000 τετραγωνικών μέτρων στον κόμβο των Αμπελοκήπων που μαζί με τις 22 θέσεις πάρκινγκ φτάνει τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη περιουσία πωλείται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που καταλήγουν στο συλληφθέντα επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδης.

    Παρόμοια διαδρομή φαίνεται να έχει και το ακίνητο στην Κομνά Τράκα, σπίτι 142 τετραγωνικών μέτρων. Το 2000 αγοράζεται από τη Torasco έναντι 240 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ο,τι αφορά το ακίνητο αυτό, οι εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια του έγγραφα και των τριών off shore, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Το 2004 το ακίνητο πωλείται και αυτό στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου και τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν σε λογαριασμούς των Σαχπατζίδη και Ζήγρα.

    Τα ακίνητα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών πάντως είναι περισσότερα από 20 και η συνολική τους έκταση αγγίζει τις 58.000 τετραγωνικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ UPARXEI SE AUTI TI XORA ESTO KAI LIGI TSIPA KAI DIKEOSINI AUTO TO ANΘΡΟΠΑΚΙ!!!OXI MONO NA PAEI MESA!!ALLA KAI OLO TO SOI KAI OI PARATREXAMENOI!!TO ΘILIKO POU EXEI GIA NA VGEI STO DROMO IΘΕLE 500EURO!!SE KOMOTIRIA MANIKIOYR!KAITA LIPA!!!TI LETE TORA MESA !!!!TO LAMOGIO!!KAIEPETE SINEXIA!!!MIN KOLOSETE K!!TIS DIKEOSINIS!!!MEXRI EDO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ..ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,
    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ,
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει όμως κάτι που όλοι πρέπει να παραδεχτούμε…….. Απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του: Ο Άκης έπαιρνε προκαταβολικά τις μίζες
    Τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στο φως για το φαγοπότι του Άκη Τσοχατζόπουλου, πραγματικά σοκάρουν!

    Ούτε μιά προμήθεια οπλικού συστήματος δεν γινόταν επί των ημερών του στο υπουργείο Άμυνας, αν προηγουμένως δεν είχε πάρει μίζα!
    Είναι χαρακτηριστικό ότι εννέα ολόκληρους μήνες πριν βάλει την υπογραφή του στην αγορά των ρωσικών πυραύλων TOR M1, είχε «λαδωθεί» με ένα εκατομύριο επτακόσιες σαρανταοκτώ χιλιάδες δολάρια.

    Είχε πάρει, δηλαδή, προκαταβολή της μίζας.
    Στο εισαγγελικό πόρισμα φαίνεται να παίρνει τη μίζα τον Ιούνιο του 1998, ενώ υπογράφει τη σύμβαση τον Μάρτιο του 1999!

    Σκεφτείτε ότι η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών του Πενταγώνου του έλεγε να μην προχωρήσει η αγορά των ρωσικών πυραύλων, διότι ήταν ασύμβατοι με τα υπόλοιπα συστήματα αεράμυνας της χώρας.

    Φυσικά, τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, πήρε την προκαταβολή της μίζας του, και ξεκίνησε τη συλλογή ακινήτων!
    __________________________________________________
    Αναφέρεται απο τον Ακη Τσοχατζόπουλο: παρολίγον ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΣΟΚ.

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."
    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".
    _______________________________________
    Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει..
    ΕΤΣΙ !
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.
    Eμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ ,για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο...
    ____________________________________
    [ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]..


    ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΙΞΕ τα άλλα λαμόγια ΠΑ$ΟΚ...
    ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει..

    ΕΤΣΙ !
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Eμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ ,για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο...
    ____________________________________
    [ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]..


    ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΙΞΕ τα άλλα λαμόγια ΠΑ$ΟΚ...
    ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ
    ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
    ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ»
    ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!

    «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία”
    (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης
    ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”.
    (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.

    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ
    του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη,
    του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει».

    Επισυνάπτονται οι σελίδες 233, 303 & 305 του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερεύνησε τα θέματα εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005.

    EINAI ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ...
    ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η βρώμα που κυκλοφορεί στη πιάτσα για τον ένστολο(;) διαρρήκτη του Άκη και τη ζηλιάρα ερωμένη!
    Από τον Κύπριο επιχειρηματία -αναγνώστη μας κ. Θωμά Ιγνατίου πήραμε τη παρακάτω επιστολή>





    Μια καψούρα ερωμένη που μεγαλοπιάνεται, ένας ένστολος(;) άνδρας (που έλυσε το πρόβλημα της ζωής του με τη διάρρηξη), μια έξυπνη ιδέα, κλεμμένη από τα αμερικανικά δικαστικά χρονικά κι ένας πάμπλουτος πρώην υπουργός που έπεσε θύμα κλοπής, σε μια συγκυρία που το ΣΔΟΕ δηλώνει ότι ασχολείται μαζί του.

    Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο πολιτικό αστυνομικό θρίλερ, που γίνεται όλο και πιο περίπλοκο σαν καλογραμμένο σενάριο για τον Τζάκ Μπάουερ.

    Η υπόθεση της διάρρηξης του γραφείου του Άκη Τσοχατζόπουλου που ξεκίνησε τη πολιτική του καριέρα μ ένα Opel της πρώην γυναίκας του (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το "Βήμα" στην αρχική δήλωση πόθεν έσχες ήταν ένα αυτοκίνητο Opel Ascona που ανήκε μάλιστα στη σύζυγό του, ενώ τα εισοδήματα που ανέφερε στη φορολογική του δήλωση για το 1980 ήταν 565.590 δραχμές και προέρχονταν από την κατά 10% συμμετοχή του στην κατασκευαστική Κ.Αρβανίτης και Σια ΟΕ. Παράλληλα, οι τραπεζικές του καταθέσεις δεν ξεπερνούσαν τις 200.000 δραχμές για την Ελλάδα και τα 20.000 μάρκα σε τράπεζα του Μονάχου.) αφήνει πίσω της πολλά ερωτηματικά.

    Τόση ομίχλη που ούτε η Αγγελική Νικολούλη, δεν θα μπορούσε να διαλύσει δίχως τη βοήθεια του υπαστυνόμου Θοδωρή Διαμάντη.

    Ο Άκης έπεσε θύμα κλοπής. Αυτό είναι δεδομένο.

    Όπως επίσης και το γεγονός ότι, σημαντικά έγγραφα βρίσκονται πλέον στα χέρια του διαρρήκτη, ο οποίος πρέπει να είναι ψαγμένο παλληκάρι και γνώστης πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών για το περιεχόμενό τους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑτος", οι δράστες άνοιξαν χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και πήραν 15 ντοσιέ και άλλα 16 ντοσιέ από τη βιβλιοθήκη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

    Οι φάκελοι περιείχαν οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία δικαστικών του αντιπαραθέσεων (αφορούν και τις πρόσφατες για τα περίφημα ακίνητά του;) και ενημερωτικά σημειώματα που είχε λάβει για κυβερνητικά θέματα που είχε χειριστεί κατά τη διάρκεια υπουργικών θητειών του.

    Σε δηλώσεις του ο κ.Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «όχι πολιτικά ανεκτή την εγκληματική ενέργεια» σε βάρος του που είχε στόχο την κλοπή προσωπικών του δεδομένων «για μικροπολιτική εκμετάλλευση».

    Είπε επίσης ότι η διάρρηξη είχε «επαγγελματικό χαρακτήρα» και αποτελεί συνέχεια της «στοχοποίησης» του και «των προσωπικών επιθέσων που έχουν αναβαθμιστεί σε εγκληματικές ενέργειες».

    Επειδή κυκλοφορώ πολλά χρόνια στη πιάτσα της νύχτας, σε Αθήνα, Λευκωσία, Λονδίνο, Βερολίνο, σας μεταφέρω ότι κυκλοφορεί μια βρώμα που θέλει τον διαρρήκτη των γραφείων του πρώην υπουργού, «ένστολο» ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας την επικίνδυνη αποστολή.

    Μόνο που τον δράστη φαίνεται να κάρφωσε καψούρα ερωμένη, η οποία πάνω στη συνήθειά της να κρυφακούει –εξαιτίας της ανυπόφορης ζήλιας της-τις συνομιλίες του, τον άκουσε να παίρνει οδηγίες από τον εγκέφαλο η τους εγκεφάλους της διάρρηξης.

    Μάλιστα τον παρακολούθησε ως τη Κυψέλη για να διαπιστώσει ότι δεν την απατά.

    Στη συνέχεια και σαν σήριαλ του Mega, θ ανακάλυπτε ότι ο καλός της δεν πήγε στη πολυκατοικία της Κόμνα Τράκα για να την κερατώσει αλλά για να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του Άκη!..Μετά από αυτό είναι θέμα χρόνου οι εντολείς του, που επιχειρούν να φέρουν σε δεινή θέση τον πρώην υπουργό σε μια δύσκολη για τον ίδιο συγκυρία, να εντοπιστούν.

    -Έτσι δεν είναι κε Παπουτσή;



    Mε εκτίμηση

    Θωμάς Ιγνατίου

    Επιχειρηματίας-αναγνώστης σας

    Λευκωσία-Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε΅ρωτηση

    Στην Β Αθηνας ειναι υποψηφιοι 36 ενω το 2009 ηταν 46

    Θα ανακοινωθουν και αλλοι?

    Εχει αλλαξει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση