GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο φασισμός που τους βολεύει..."

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com. Κυριε Ευθυμιου μηπως οι φασιστες που σας επιτεθηκαν εμοιαζαν με αυτον με το κρανος; Δεν ακουσα ν...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com.
Κυριε Ευθυμιου μηπως οι φασιστες που σας επιτεθηκαν εμοιαζαν με αυτον με το κρανος;
Δεν ακουσα να διαμαρτυρεστε τοτε, και ποτε δεν διαμαρτυρηθηκατε για την φασιστικη βια των Ματ εναντιον αοπλων πολιτων.
Και πολυ περισσοτερο δεν κανατε κατι σαν.... ταχα...εκπροσωπος του λαου.
Φαινεται ο φασισμος σας βολευει οταν σας εξυπηρετει.

7 σχόλια

  1. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι χρυσαυγιτες που στελεχωνουν τα ΜΑΤ και την αστυνομια δεν ειναι προβλημα για τους "δημοκρατες" του μπατσοκ; Τωρα οι "δημοκρατες" θυμηθηκαν οτι κινδυευει η δημοκρατια τους; ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ , ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένοπλος αγώνας τώρα. Οι εκλογές είναι στημένες και η νοθεία είτε με τις 4,000 ελληνοποιήσεις τους τελευταίους 3 μήνες είτε με νεκρούς που ψηφίζουν κυρίως στην επαρχία (ας δει κάποιους μερικούς εκλογικούς καταλόγους που έχουν εκδοθεί). Καμία επανάσταση δεν κερδήθηκε χωρίς θυσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ.Ε ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΑΜΌΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ.Ε ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΑΜΌΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση