GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και φόρο ιδιοκατοίκησης θέλει τώρα η Κομισιόν...

Από το  hassapis-peter.blogspot.com Σοκ για την ελληνική κυβέρνηση , πρωτίστως όμως για τους Έλληνες πολίτες από τα συμπεράσματα της έκθεση...


Σοκ για την ελληνική κυβέρνηση, πρωτίστως όμως για τους Έλληνες πολίτες από τα συμπεράσματα της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομία της Ευρωζώνης!
Σοκ γιατί σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν στην ταλανισμένη ελληνική οικονομία και κοινωνία υπάρχει – λένε – ακόμα περιθώριο για περαιτέρω αύξηση του....
επιπέδου φορολογίας έστω με «έμμεσα» μέτρα όπως η κατάργηση φοροαπαλλαγών και η επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος ιδιοκατοίκησης!
Μάλιστα οι «ειδικοί» της Κομισιόν φρόντισαν να προχωρήσουν σε μια σύγκριση των επιπέδων φορολογίας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης από την οποία προκύπτει ότι το συνολικό επίπεδο φορολογίας στην Ελλάδα ήταν το 2011 32,5% του ΑΕΠ έναντι 39,5% που είναι ο μέσος όρος στις 17 χώρες της Ευρωζώνης.
Κι ως εκ τούτου η Κομισιόν θεωρεί πως μπορούν να γίνουν αναπροσαρμογές σε φόρους, προτείνοντας τους εξής:
-Επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος στην ιδιοκατοίκηση.
-Την κατάργηση των φοροαπαλλαγών.
-Αύξηση φόρων κατοχής ακίνητης περιουσίας.

12 σχόλια

  1. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΡΧΕΤΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο πληρωσα το χαρατσι της ΔΕΗ
    του βουβαλονελου
    ετσι θα πληρωσω και τυχον νεους φορους

    δεν μπηκε αδικα στην ΔΟΥ αγιας παρασκευης ο πολιτης με την καραμπινα,
    τωρα ποιος αλλος εχει σειρα
    θα το δουμε



    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μὰ καλὸ ναὶ πλούσιος νἆσαι,
    καὶ ποτὲ νὰ μὴ θυμᾶσαι,
    πὼς στοὺς δρόμους ἀϊλογᾶνε
    κάποιοι μαῦροι ποὺ πεινᾶνε;
    Ὅταν ἔπλασαν τὰ χέρια,
    ποὺ σκορπήσανε τ᾿ ἀστέρια,
    τοῦ θνητοῦ τὰ σωθικά,
    καὶ τὰ πλάσανε καλά,
    πρῶτ᾿ ἀπ᾿ ὅλα τ᾿ ἄλλα πάθια
    τσοὺ ἔχουν βάλει τὴ Συμπάθεια.
    Καὶ τὴν ἔδιωξες ἐσύ,
    σὰν τὴν χήρα τὴ φτωχή,
    ἀπ᾿ τὴ νιότη σου τὴν πρώτη,
    γιὰ νὰ βάλεις τὴ Σκληρότη.
    Αὐτὴ σὤλεε νὰ ζητᾶς
    τὸ ψωμὶ τῆς φτωχουλιᾶς,
    καὶ τὸ διάφορο νὰ θὲς
    τρεῖς καὶ τέσσερις φορές.
    Κι ὁ φτωχός, ἀπορημένος,
    σ᾿ ἐσ᾿ ἐρχότουν τρομαγμένος,
    γιὰ νὰ πεῖ μὲ τὸ θλιμμένο
    χεῖλο: τὤχω πλερωμένο!
    καὶ στὰ πόδια σου νὰ ρίξει
    κλάψες μύριες, καὶ νὰ δείξει
    τ᾿ ἀχαμνὰ τὰ γερατειά του,
    τὴ γυναίκα, τὰ παιδιά του,
    καὶ τοῦ ρούχου τὰ ξεσκλίδια.
    Καὶ τοῦ ἀμόλαες κερατίδια!
    Κι ἔτσι δά, μὲ τέτοιους φόνους,
    γιὰ σαράντα πέντε χρόνους,
    παντελῶς δὲν εἶναι θάμα,
    μήτε ἀλλόκοτο τὸ πράμα,
    ἂν ἐσὺ φθάσεις νὰ κρύψεις,
    ἀπ᾿ τοὺς φόβους γιὰ νὰ λείψεις,
    τὸ σωρὸ τοῦ χρυσαφιοῦ σου
    καὶ στὲς τράβες τοῦ σπιτιοῦ σου.
    Μὰ τῆς φτώχειας ἡ κατάρα,
    δυστυχόταατη τρομάρα,
    θὰ πλακώσει τὴν ψυχή σου
    σὰν ἡ πλάκα τὸ κορμί σου.
    Κοίτα ἂν εἶναι Δικαιοσύνη
    ἐκεῖ πάνου, γιὰ νὰ κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος στην ιδιοκατοίκηση.

    Η μεγαλύτερη πουστιά σε συνάρτηση με ιδιοκατοίκηση εικονικής μίσθωσης η χρήσης των ακινητων απο Α.Ε. και Offshore.

    Στο χαράτσι εξαιρούνται ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ.

    Αν εφαρμοστεί φόρος ιδιοκατοίκησης τι φόρο θα πληρώνει ο μεγιστάνας που ζεί σε ξενοδοχεία η ακίνητα πολυτελείας που δεν ειναι εικονικά στην ιδιοκτησία του.

    Αν για παράδειγμα πληρώνει το διαράκι 60 τ.μ 400 500 ευρώ. Τι θα πρέπει να πληρώσει ένας που διαμένει σε βίλλα 500 τ.μ. 4.000.
    Η πολυτέλεια και οι καταναλώσεις δεν μετράνε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, από απλό υπάλληλο μέχρι πρόεδρο δημοκρατίας μέχρι να εξοφλήσουμε τα χρέη μας να παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν είχατε κάνει αυτό που σας γράφω από την αρχή, και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοπρόσκυλα... θα περάσετε πάνω από τα πτώματα των Ελλήνων, για να πάρετε τα εδάφη μας. Μαύρο στο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.01 ΣΑ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑ.ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση