GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και ο Ντίνος Ρόβλιας...

Σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητάς το υ ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας δήλωσε τα εξή...

Σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητάς του ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας δήλωσε τα εξής:
Έχω διανύσει περισσότερα από 12 χρόνια πολιτικής διαδρομής .Τα 8 ήμουν Βουλευτής. Λειτούργησα σύμφωνα με τις επιταγές της συνείδησής μου και μόνο. Υπηρέτησα αυτό που πίστευα δίκαιο, έντιμο και ηθικό. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω. Πίστευα πραγματικά και βαθιά τα όσα μοιραζόμουνα με τους πολίτες: τις ιδέες μας, το πρόγραμμά μας, το όραμα για τη χώρα και την κοινωνία. Ο δημόσιος λόγος μου δεν περιείχε υπερβολές, ούτε ανέξοδες υποσχέσεις.
Μπήκα στην πολιτική μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, με την απλή επιθυμία να είμαι ένας ενεργός πολίτης. Το ΠΑΣΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την Καρδίτσα στη Βουλή και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Είχα πάντοτε στο μυαλό μου ότι η εξουσία είναι πρόσκαιρη. Μετά το 2009, αντί να υλοποιήσουμε αυτά που σχεδιάζαμε, αφιερώσαμε όλο τον εαυτό μας στην προσπάθεια διάσωσης της πατρίδας. Εφαρμόστηκε μια οδυνηρή πολιτική, για να αποτραπεί η ολική κατάρρευση της χώρας. Ήταν μια αναγκαστική επιλογή, που προέκυψε ως αποτέλεσμα τραγικών πολιτικών του πρόσφατου παρελθόντος. Όταν λειτουργούμε μέσα σε τέτοιες καταστάσεις γίνονται και λάθη. Είναι αναπόφευκτο. Όμως οι επιλογές ήταν μοναδιαίες και δεδομένες. Ήταν οι σωστές επιλογές για τη χώρα και τη δημοκρατία. Η ιστορία θα το επιβεβαιώσει.
Τον τελευταίο καιρό το πολιτικό σύστημα έχει περιέλθει σε καθεστώς ιδιόμορφης ομηρίας. Ένας πρωτόγνωρος λαϊκισμός και μια θλιβερή δημαγωγία απαξιώνουν τα πάντα. Και τα απαξιώνουν συστηματικά και επικίνδυνα. Η ριζική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού είναι σήμερα η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική απάντηση του δημοκρατικού συστήματος στο σύστημα του μηδενισμού και του παραλογισμού. Είναι η καλύτερη απάντηση στα άκρα που απειλούν την ίδια τη δημοκρατία. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες αυτής της εκλογικής αναμέτρησης επιλέγω να μην είμαι υποψήφιος Βουλευτής. Πιστεύω ότι με την απόφασή μου αυτή υπηρετώ την προσπάθεια στήριξης των θεσμών και ενίσχυσης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, μέσω της ανανέωσης. Παραμένω ενεργός και μάχιμος στη δύσκολη πορεία ανάκαμψης της χώρας μέσα πάντοτε στην Ευρώπη, καθώς και στην προσπάθεια ανάκαμψης του πολιτικού μας χώρου.
Ο νέος Πρόεδρός μας, Βαγγέλης Βενιζέλος, έχει δύσκολο έργο μπροστά του και έχει την ικανότητα να πετύχει ξανά. Κλείνοντας προς το παρόν αυτό το κεφάλαιο της πολιτικής μου παρουσίας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια: από τους πιο στενούς συνεργάτες μου έως τον κάθε πολίτη του Νομού Καρδίτσας, που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με την ψήφο του. Πορευτήκαμε μαζί με ειλικρίνεια, με ήθος, με δυσκολίες και με επιτυχίες. Ήταν μια συναρπαστική πορεία και ευχαριστώ ξανά όσους “ταξίδεψαν” μαζί μου. Η ώρα του απολογισμού δεν ήρθε ακόμα. Τώρα είναι ώρα προσπάθειας και αγώνα για τις εκλογές που φτάνουν.

10 σχόλια

  1. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕ ΤΗΝ ΟΡΣΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ .ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΕΔΩ ΤΡΩΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΑΥΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΑ ΣΑΣ ΓΑΠ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΓΑΠ ΟΧΙ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI NA ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.Ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ,ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΛΗΚΡΕΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ..ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την αναγκη ποιείς φιλοτιμίαν.......Βρε ούφο κι αν δεν έφευγες θα σε φεύγαμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σώζων εαυτόν......!!!!!Θα πας Ειδικό Δικαστήριο ,λίγα τα ψωμιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες από το ΠΑΣΟΚ.

    Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα..

    Ο πανικός εξ αιτίας της οργής που θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων Πασόκων εξαπλώνεται δραματικά.
    Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.
    Τελευταίο κρούσμα η “ανεξαρτητοποίηση” της Άριας Αγάτσα, βουλευτού Βοιωτίας
    (τί πίνουν εκεί στη Βοιωτία ;).

    Η κα Αγάτσα γίνεται έτσι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην μακρά αλυσίδα των δοσίλογων της συμμορίας ΓΑΠ που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,
    αλλά πιστεύουν (ματαίως) οτι θα σώσουν το τομάρι τους ζητώντας πολιτικό άσυλο σε δοχεία Πασοκικών αποβλήτων, σαν τα κόμματα του Φώτη του Κουβέλη και του Χαρούλη του Καστανίδη.

    ____________________________________________
    Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».
    1)ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    2)ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    3)ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    4)ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΛΛΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    5)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    6)ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    7)ΔΗΜΟΣ ΞΙΝΤΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    8)ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    9)ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    10)ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΤΣΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
    11)ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    12)ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    13)ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    14)ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    15)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΗΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    - Χεστήκαμε....βεβαίως-βεβαιως

    KAI....
    ___________________________
    Τα παπάρια μας κουνιούνται:
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...

    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...
    θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]

    Δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας, o οποίος εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Καρδίτσας από το 2004.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Πολύ πλάκα η φώτο του Γιωργάκη στο Facebook!
    Δείτε τη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?...ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση