GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση φέρνει τρίτη την Ντόρα στην Κρήτη...

Από τον Νίκο Αρμένη http://briefingnews.gr Πλώρη για δεύτερο κόμμα στην Κρήτη έχει βάλει για τα καλά η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας ...

Από τον Νίκο Αρμένη
http://briefingnews.gr

Πλώρη για δεύτερο κόμμα στην Κρήτη έχει βάλει για τα καλά η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews εντός της ημέρας θα δημοσιοποιηθεί από τηλεοπτικό κανάλι έρευνα που έγινε στην Μεγαλόνησο και κατέγραψε τα εξής ποσοστά για...
τα τρία πρώτα κόμματα:
ΠΑΣΟΚ 14%
ΝΔ 12,6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 11,8%
Με δεδομένο ότι στην ίδια έρευνα οι αναποφάσιστοι καταγράφονται στο 16%, στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη εκτιμούν ότι τελικά στην κάλπη η Δημοκρατική Συμμαχία θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στην Κρήτη όπως συνέβη και με το συνδυασμό που στήριξε στις περιφερειακές εκλογές του 2010.
Στη ΔΗ.ΣΥ όμως είναι ικανοποιημένοι και με τα αποτελέσματα άλλης δημοσκόπησης που κατέγραψε τα ποσοστά των κομμάτων στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για μέτρηση της vpoint η οποία μέτρησε το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο 2,1% ενώ πριν τρεις μήνες η ίδια εταιρεία είχε καταγράψει στην Α’Θεσσαλονίκης το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στο 0,8%.
Με δεδομένο ότι πρόκειται για εκλογική περιφέρεια από την οποία τα μηνύματα που έφταναν μέχρι πρότινος στη ΔΗ.ΣΥ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με αυτά τα τελευταία αποτελέσματα στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη «χαμογελούν».

18 σχόλια

  1. οτι πληρωνεις παιρνεις,
    ακομα και στις δημοσκοπησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΜΑΙΟ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους και χαράτσια )
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)αύξηση τεκμηρίων , άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενισμός επιστροφής φόρων
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) βενζίνη στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) φόρο ιδιοκατοίκησης
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα και της ανάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπό ΤΑ ΝΕΑ
    Μειωμένη μέχρι και κατά 40% - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - ήταν η επιβατική κίνηση στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά το φετινό Πάσχα, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Ακόμη και στις γραμμές της Κρήτης η πτώση...
    προσέγγισε το 30% έως 35%.
    Αντίστοιχα, «δραματικό» και για τους επαγγελματίες του τουρισμού χαρακτηρίζεται το φετινό Πάσχα. «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν το χειρότερο Πάσχα εδώ και δεκαετίες», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Ρέτσος, επισημαίνοντας ότι σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως η Κέρκυρα, η Αχαΐα, η Ρόδος και η Μαγνησία, το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο. Η μείωση του αριθμού των επισκεπτών στη Ρόδο και τις άλλες περιοχές ξεπέρασε το 30%, ενώ και τα έσοδα ήταν μειωμένα κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, λέει ο κ. Ρέτσος, αποδίδοντας την όλη κατάσταση αφενός στην οικονομική κρίση και αφετέρου στη 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).
    «Η απώλεια της ελληνικής αγοράς είναι βαρύ πλήγμα για παραδοσιακούς πασχαλινούς προορισμούς, καθώς θα μεσολαβήσει άλλος ένας μήνας πριν από το ξεκίνημα της θερινής περιόδου, δεδομένου ότι η κίνηση από το εξωτερικό θα αρχίσει στα μέσα Μαΐου», λέει ο κ. Ρέτσος.

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Πήλιο και τους υπόλοιπους παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς της Μαγνησίας η πληρότητα δεν ξεπέρασε το 50%, ενώ σε ορισμένα παραλιακά μέρη του νομού δεν ξεπέρασε ούτε το 30%. Μόνο μερικά μεγάλα ξενοδοχεία του Βόλου εμφάνισαν πληρότητα της τάξης του 70% - 75%.
    Στην Κέρκυρα, η μείωση των αφίξεων άγγιξε το 30%. Φέτος δεν λειτούργησαν περίπου 5.000 κλίνες, καθώς 10 μεγάλα ξενοδοχεία παρέμειναν κλειστά τις μέρες του Πάσχα, ενώ στα παράλια της Δυτικής Πελοποννήσου και κυρίως στην Αχαΐα και την Ηλεία, μόλις το 30% των ξενοδοχείων κατάφερε να ανοίξει αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Νίκο Παπαλέξη, εδώ και δύο χρόνια όλο και λιγότερα ξενοδοχεία ανοίγουν για τις γιορτές του Πάσχα. Η κρίση άγγιξε φέτος και την άλλοτε «κραταιά» Μύκονο, όπου πολλά ξενοδοχεία παρέμειναν κλειστά. Μόνο τα ξενοδοχεία της Χώρας και περίπου 25 άλλα γύρω από την πόλη λειτούργησαν, προχωρώντας σε γενναίες μειώσεις τιμών (30% - 35%).

    Και το καλοκαίρι δεν θα έρθει κανένας τουρίστας στη Κρήτη, γιατί δεν θα μπορεί, και τα κρητικά προϊόντα θα μένουν απούλητα, αφού δεν θα μπορούν να τα αγοράσουν ούτε οι ντόπιοι ούτε οι υπόλοιποι Έλληνες. Άντε και με τη Ντόρα, άλλες 200.000 άνεργοι και βάλε. Μαυρίστε τους και τους 3, αλλιώς ετοιμαστείτε για τα μεγάλα αγγούρια του καλοκαιριού, όχι μόνο στη Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, σε όλα τα νησιά και την Αχαία, αλλά σε όλη την Ελλάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχως ο 7.45 εχει δικιο..
    εγω θα προσθετα οτι θα γινουν και αλαγες νομοθεσιας για καθε κλαδο ξεχωριστα,για να καταργηθουν οτι προστασιες υπαρχουν..
    κανενας δεν ειναι ασφαλης..
    ακομα και στρατος/αστυνομια/δικαστες
    που τους χρειαζονται για να δερνουν και να φυλακιζουν..
    οι πολιτευτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
    εχουν τρελαθει να λενε ψεμματα
    στον καθε κλαδο ξεχωριστα
    οτι δεν θα θιγουν..
    μετα τις εκλογες τα κλαμματα θα ειναι πολλα και αχρηστα..
    οι αυτοκινητιστες να περιμενουν τα χειροτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ
    α
    τ
    α
    ν
    τ
    ι
    α..να πληρώνεις για δημο-ανασκολοπήσεις
    υποτίθται ευνοϊκές στο νησί
    των Λαμογιών Καθαρμάτων του Πασοκ
    λέγεται αυτό..
    ληγμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακυβέρνηση με 1% και ...ούτε !!!


    Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης και όχι κόμμα διαμαρτυρίας, ενώ για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών διεμήνυσε ότι «για να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, θέτουμε καθαρές προϋποθέσεις»...

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διακυβέρνηση με 1% και ...ούτε !!!


    Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης και όχι κόμμα διαμαρτυρίας, ενώ για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών διεμήνυσε ότι «για να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, θέτουμε καθαρές προϋποθέσεις»...

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΕΠΙΤΙΜΕ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ,TA ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η οσία οικογένεια του Μητσοτάκουλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης Ντορούλας.. .

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγία και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.

    Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους….Μιζοφορακους κτλ οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία,τα τηλέφωνα κτλ κουζινικα της Μαρίκας ...

    Ντόρα-κούλα Μπακογιάννη
    (η πορφυρογέννητη κόρη του δράκουλα… δήλωσε… χαζογελούσα !!!)

    ¨Διανύοντας τη μεγάλη κρίση θα δούμε αν η χωρά θα εισέρθει σε φάση αυτογνωσίας και αν ο λαός θα ζητήσει τον λογαριασμό, για τριάντα χρόνια λανθασμένων επίλογων. ¨

    Άπληστη Ντορούλα ο λογαριασμός να πάει σε αυτούς που κυβέρνησαν, διόριζαν και εισέπρατταν ανεξέλεγκτα από το δημόσιο κορβανά…

    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμόγιο, υπηρέτησε ξένα συμφέροντα, και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια και στον διεθνή ξεφτίλισμα.

    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα τι λες ρε μαλακα;
    Στα Ζωνιανα ερχεται τριτη και πατο στα υπολοιπα!
    Δεν βγαινει ουτε με ρεφουλιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μπακογιάννη για όσους δε θυμάστε συγκέντρωσε περίπου 17% στις περιφερειακές εκλογές...Συνεπώς το 11,8% δε φαίνεται ψευδές...Και για να προλάβω σχόλια του τύπου Ντορικός,Μητσοτακικός κλπ δηλώνω ότι δε θα ψηφίσω ΔΗ.ΣΥ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ...ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ! Τρίτη θα έρθει στην κατανάλωση γιαουρτιού και θα φύγει με πολυ ανανεωμένη επιδερμίδα. Πρώτος ο Βενιζέλος Πήρε βέβαια τα μέτρα του ο δειλός και θα κλειστεί για να μιλήσει σαν το ποντίκι στο κλειστό γυμναστήριο στο Λίντο - ενα παρκέ για μπάσκετ με κερκίδα στη μια πλευρά μόνο. Δεν τον πάνε στο κλειστό Αλικαρνασσού που είναι τετραπλάσιο γιατί αυτός ο ποντικός θα χαθεί εκεί παρέα με τους 500 μισθοφόρους του (ενώ ο ο Μίκης το γέμισε με 6000 άτομα σε συναυλία) Μετά ακολουθούν για γιαουρτάκι στη δεύτερη θέση ο αντώνης με τον μπουμπούκο χέρι χέρι αχτύπητο δίδυμο...
    καλά τα λέει το γκάλοπ, απο τον πάτο ξεκινάει μετράει.

    Εφοδιαστείτε με -απαχο μαξιμουμ 2% - γιαουρτάκι, για τον βρομοχαράτσα μέγα εγκέφαλο της διπλής φορολογίας στη μπουγάτσα, να του δείξουμε πόσο τον αγαπάμε, στην πορεία για την κλειστή πριβέ ομιλία του στο Ηράκλειο...

    LiMuBai

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Ντόρα πλάκα κάνεις; η είσαι ΚΡΥΦΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΟΥ;; ΆΚΟΥ ΌΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΎΣΑΤΕ ΣΑΝ ΚΌΜΜΑ; ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΎΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΊΔΙΌ ΣΟΥ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ

    Συνηθίζετε από πολλούς πολιτικούς που κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο πασοκισμός, να συμπεριφέρονται ως αμόλυντοι και καθαροί, εβρισκόμενοι και συχνωτιζόμενοι όμως σε όλη τους την πολιτική καριέρα ως συνδαιτυμόνες ή θεατές σε ένα απέραντο πολιτικό ιδεολογικό και οικονομικό πλιάτσικο το οποίο διέλυσε την Ελλάδα.

    Σου λέει ο Πάγκαλος: Όλοι μαζί τα φάγαμε.

    Αλλά εσύ ρε κουφιοκέφαλε ψηφοφόρε γιατί δεν τον ρωτάς: Και καλά εσένα ποιός ήταν ο ρόλος σου, σε αυτό το φαγοπότι; Εσύ τα μοίραζες; Έβλεπες άλλους να τα μοιράζουν; Εσύ πόσα έφαγες; Έφαγε η δεν έφαγε και η οικογένεια σου; Οι σύντροφοι σου. Αυτοί τι έκαναν, μόνο μοίραζαν; έτρωγαν κιόλας, πόσα έδιναν στον κάθε ένα από όσους τα μοίραζαν.
    Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει ο κύριος Πάγκαλος, γιατί είναι άλλο να αρπάξει ένα κουλούρι ο πεινασμένος από τον πάγκο του κουλουρά, και είναι εντελώς διαφορετικό αν ο αντιπρόεδρος ενός κράτους να τρώει μαζί με κάποιους η τους μοιράζει την περιουσία του Κράτους.

    Αυτή είναι η πρακτική του ανεμιστήρα, ένας ανεμιστήρας ο οποίος είναι πολύ οικείος και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής κύριο Απόστολο Κακλαμάνη.

    Αυτός αρέσκεται να κάνει τον δάσκαλο του έθνους, τον κύριο φορέα της αγνότητας, και την παντογνωσίας.

    Ξέρει για πουλημένα ΜΜΕ. Ξέρει για πολιτικούς που τα έχουν κάνει πλιάτσικο με εργολάβους. Γνωρίζει ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι Πολιτικοί. Γενικώς αντιλαμβάνεται, κάτι ακούει, κάτι δείχνει να κατανοεί ή τουλάχιστον προσπαθεί να δείχνει ότι κατανοεί όταν βγαίνει στην τηλεόραση. Άλλες φορές δείχνει εκνευρισμένος εντός της Βουλής, προσπαθώντας άλλους να συνετίσει και άλλους να δασκαλέψει.
    Δεν ξεχνά βέβαια τον ανένδοτο, της επάρατη δεξιά, κάπου κάπου είναι σαν να βλέπει δύο τρεις χούντες να έρχονται ταυτόχρονα, και πάει λέγοντας.

    Με αυτά και με αυτά, με της γενικότητες της γενικεύσεις, ούτε αυτός ο καλοκάγαθος γέροντας κατάλαβε ποιός τα έφαγε, ποιός τα μοίρασε, ποιοί πήραν την μεγάλη μερίδα, ποιοί τα ψίχουλα, ποιοί τσαλαπατήθηκαν από όσους έτρεχαν να αρπάξουν.
    Και έτσι, έχοντας και Απόστολος Κακλαμάνης τον ανεμιστήρα συνεχώς στο φουλ, κατάφερε να είναι 50 χρόνια στην πολιτική, χωρίς όμως ούτε και αυτός να έχει εντοπίσει ή αναφέρει κάτι χειροπιαστό.
    Βέβαια, μπορεί και έχουν και οι δύο δίκιο, και ο Πάγκαλος και Κακλαμάνης, γιατί εμείς δεν εκλέγομαι βουλευτές ιδικών προσόντων, αλλά εκλέγομαι βουλευτές γενικώς προσόντων.
    Τώρα, άντε να ψάξεις να βρεις σε τι είδους προσόντα είναι ο κάθε ένας καλός.


    Τουλάχιστον, ας μας γίνει το πάθημα μάθημα, και να μπορέσουμε στο μέλλον να ξεχωρίσομε τα προσόντα ενός κλέφτη και ψεύτη, από τα προσόντα ενός πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Συμπιλίδης...!!! χαχαχαχαχαχα

    Ο Συμπιλίδης!!!χαχαχαχαχα...χαχαχα

    Με τον Συμπιλίδη, τον Μπουμπούκο, τον "δημοκράτη" Τσεκουροβγάλτη και... με το Βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον!!! Χαχαχαχαχαχα...

    Γελοίοι κακομοίρηδες της ΠΟΛ.ΑΝ.!!!

    χαχαχαχα....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 19 Απρ 2012 11:59:00 π.μ.

    ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ , ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση