GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Τσιλιβή στην Αρκαδία...

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλειδώσει και θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Παντελή Τσιλιβή. Πρόκειται για μία υποψηφιότητα, ισχυρή που θα...

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλειδώσει και θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Παντελή Τσιλιβή. Πρόκειται για μία υποψηφιότητα, ισχυρή που θα δώσει την μέγιστη βαρύτητα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Αρκαδίας.Ο Τσιλιβής είναι ένα πρόσωπο το οποίο...
δεν είναι φθαρμένο πολιτικά καθώς δεν διαχειρίστηκε ποτέ εξουσία στον κρατικό μηχανισμό αν και ως υποψήφιος Νομάρχης έφθασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό με ποσοστό 49,8%
Είναι ένας καταξιωμένος δικηγόρος, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια από το επάγγελμά του. Είναι αυτό που έλεγε ένας απλός πολίτης, ότι «η Αρκαδία κάτι χρωστάει στον Παντελή». Έχασε και απομακρύνθηκε απο την αίγλη της εξουσίας.Ούτε θέλησε, ούτε προσπάθησε ποτέ, να εκμεταλλευτεί το όνομά του, τις γνωριμίες του, την κομματική του διαδρομή, για να πάρει μία θέση. Επέλεξε να συνεχίσει να ασκεί δικηγορία και να ζει από το επάγγελμά του και μόνο.
Αναγνώστης

25 σχόλια

  1. Καλη επιτυχια στον Παντελη γιατι το αξιζει...Δημητρης Λεκκος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν θα 'πρεπε να κατέβει στις εκλογές
    Ή 20 λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές...
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Γιατί μιλούσαν ανοιχτά για ΔΝΤ από το 2008.
    Γιατί είχαν το θράσος να κοροϊδέψουν τον λαό πριν τις εκλογές του 2009 και τώρα θα κάνουν το ίδιο.
    Γιατί ο κ. Βενιζέλος μετά από 20 χρόνια αποφάσισε να μιλήσει "τη γλώσσα της αλήθειας". Άρα 20 χρόνια ψευδόταν συνειδητά.
    Γιατί αν θέλαμε να συνεχιστεί η ίδια πολιτική θα είχαμε αφήσει τον ΓΑΠ στη θέση του.
    Γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η εξουσία, ενώ χρειαζόμαστε ανθρώπους να τους ενδιαφέρει μόνο η Ελλάδα.
    Γιατί το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως κόμμα με τη διαχείριση του Δημοσίου που μας οδήγησε μακροχρόνια στο Μνημόνιο. Δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.
    Γιατί είναι κόμμα συμφερόντων: ρουσφέτια και διορισμοί για την βάση του, εξουσία για τους πολιτικούς του, συμφέροντα τρίτων στην κορυφή...
    Γιατί και μόνο που ο κ. Βενιζέλος μας απευθύνεται στην τηλεόραση είναι θράσος.
    Γιατί, τόσα και τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι υποψήφια επειδή θα τους μαυρίσουν. Γιατί να μην το κάνει αυτό το κόμμα ως σύνολο;
    Γιατί πρέπει σαν κοινωνία να τελειώσουμε με το κόμμα τους και μετά να καθαρίσουμε την κοινωνία από το σύστημα τους. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ελλάδα να βρει το δρόμο της.
    Γιατί ο κ. Βενιζέλος είναι καθαρή περίπτωση Gordon Brown... πολύ κακό για το τίποτα...
    Γιατί αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται ειλικρινείς, προσιτοί ηγέτες που να αισθάνονται τι περνάει ο λαός, όχι αυταρχικοί ηγεμόνες.
    Για να πάρουν παράδειγμα και τα υπόλοιπα λαμόγια της πολιτικής, εκτός ΠΑΣΟΚ και να μας αφήσουν ήσυχους, έστω για λίγο.
    Για το "Τσοβόλα δωσ' τα όλα", "το δάνειο", "λεφτά υπάρχουν", "ο Τιτανικός", "δεν υπάρχει σάλιο", κλπ. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι.
    Για όλες τις εθνικές τραγωδίες που προκάλεσαν ακόμη κι όταν δεν ήταν στην εξουσία.
    Γιατί είναι επαγγελματίες στην εξαπάτηση, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, επειδή ξέρουν τι θέλεις ν' ακούσεις. Τώρα ο Βενιζέλος τάζει αναμόρφωση του ΠΑΣΟΚ... είναι όμως βαθύ...
    Γιατί αν ο κ. Βενιζέλος θέλει να αναμορφώσει το κίνημα του και να το κάνει κόμμα όπως λέει, ας αποδεχτεί την αποτυχία του κινήματος και ας ξανακατεβάσει το κόμμα του σε εκλογές μετά το "Συντακτικό Συνέδριο" του Σεπτεμβρίου.
    Γιατί μετά από μία τόσο καθαρή εντολή όπως του 2009, το ΠΑΣΟΚ απέτυχε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στην κοινωνία σαν κυβέρνηση. Δεν έχουμε χρόνο να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία.
    Γιατί και μόνο η υποψηφιότητα του κόμματος στις εκλογές είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι εμπαίζει τον ελληνικό λαό και είναι από μόνη της μία προσβολή προς όλους μας.
    Γιατί κάποιος που άλλαξε το όνομα του μπορεί να κάνει πολλά για να καταλάβει την εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και μένω χρόνια στην Αθήνα πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση καταρχήν ανθρώπου και μετα πολιτικού. Το ρεπορτάζ αναφέρει την αλήθεια ως προς την μη συμμετοχή του σε γραναζια εξουσίας. Δεν διαχειρίστηκε ποτε δημόσιο χρήμα ουτε κατέλαβε κρατική θέση. Όντος η Αρκαδία του χρωστάει γιατι σε δύσκολες στιγμές ήταν υποψήφιος αλλα λόγοι κυρίως εσωκομματικοι στέρησαν και σε αυτόν αλλά κυρίως στην Αρκαδία μια αλλαγή σελίδας στην νέα εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΛΙΒΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μαλάκας ο Πρασινοφρουρός

    ας απαυτωθεί ιδιαιτέρως

    παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μειωμένη μέχρι και κατά 40% - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - ήταν η επιβατική κίνηση στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά το φετινό Πάσχα, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Ακόμη και στις γραμμές της Κρήτης η πτώση...
    προσέγγισε το 30% έως 35%.
    Αντίστοιχα, «δραματικό» και για τους επαγγελματίες του τουρισμού χαρακτηρίζεται το φετινό Πάσχα. «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν το χειρότερο Πάσχα εδώ και δεκαετίες», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Ρέτσος, επισημαίνοντας ότι σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως η Κέρκυρα, η Αχαΐα, η Ρόδος και η Μαγνησία, το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο. Η μείωση του αριθμού των επισκεπτών στη Ρόδο και τις άλλες περιοχές ξεπέρασε το 30%, ενώ και τα έσοδα ήταν μειωμένα κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, λέει ο κ. Ρέτσος, αποδίδοντας την όλη κατάσταση αφενός στην οικονομική κρίση.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΕΣ 100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Βροχή» από φοροραβασάκια έρχεται για τους φορολογουμένους έπειτα από τις εκλογές, καθώς μετά τον Μάιο θα αρχίσουν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο τα ειδοποιητήρια των έκτακτων εισφορών, των φόρων ακινήτων, αλλά και ο φόρος εισοδήματος, ο οποίος μετά τη μείωση του αφορολογήτου σε 5.000 ευρώ και τη συρρίκνωση των φοροαπαλλαγών, θα είναι υψηλότερος.

    Σύμφωνα με Τα Νέα, η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων, η οποία αγγίζει εφέτος υποχρεωτικά και τους μισθωτούς με ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, στις 9 Μαΐου.

    Επίσης, τα σημειώματα ΕΤΑΚ είναι εδώ και μήνες έτοιμα αλλά η εντολή αποστολής τους δεν έχει δοθεί ακόμη στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και τα ραβασάκια αναμένεται να ταχυδρομηθούν μετά τις εκλογές.

    Αναλυτικά, μετά τις εκλογές παίρνουν σειρά για αποστολή τα παρακάτω εκκαθαριστικά:

    1) Φόρος εισοδήματος. Η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου. Οι φόροι που θα προκύψουν θα είναι αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι καθώς το αφορολόγητο μειώθηκε στις 5.000 ευρώ ενώ έχουν περικοπεί φοροαπαλλαγές.

    2) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Εφέτος η έκτακτη εισφορά θα είναι διπλή: μία για τα εισοδήματα του 2012, η οποία παρακρατείται σε μηνιαία βάση από τον μισθό από τις αρχές του έτους, και μία για τα εισοδήματα του 2011, η οποία θα έρθει με το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης.

    Η εξόφληση της έκτακτης εισφοράς θα γίνει μαζί με τον φόρο εισοδήματος σε έως τρεις δόσεις.

    3) Τέλος επιτηδεύματος. Περίπου ένα εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα πληρώσουν εφέτος 500 ευρώ, από 300 πέρυσι. Το τέλος θα έρθει με το εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

    4) ΕΤΑΚ 2009. Περισσότεροι από 270.000 φορολογούμενοι θα παραλάβουν τα «ξεχασμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ 2009, με τον συνολικό φόρο στα 100 εκατ. ευρώ. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

    5) Έκτακτη εισφορά ακινήτων. Όσοι είχαν στην κατοχή τους την 1η Ιανουαρίου 2009 ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΤΑΚ του 2009 θα πληρώσουν και έκτακτη εισφορά μεγάλης ακίνητης περιουσίας (κλιμακωτά, με συντελεστές από 0,1% έως 0,9%).

    6) ΦΑΠ 2010. Περισσότεροι από 100.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, θα λάβουν τον λογαριασμό του φόρου ακίνητης περιουσίας του έτους 2010.

    7) ΦΑΠ 2011. Περισσότεροι από 600.000 φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ θα παραλάβουν και άλλα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ΦΑΠ του 2011.

    8) Ειδικό τέλος ακινήτων για το 2012. Θα αρχίσει να ενσωματώνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και η εξόφλησή του θα γίνει σε έως πέντε διμηνιαίες δόσεις.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μειωμένες συντάξεις θα εισπράξουν στις 22 Απριλίου, περισσότεροι από 500 χιλιάδες συνταξιούχοι, καθώς από την 1η Μαΐου τίθενται σε εφαρμογή οι μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων που περιλαμβάνονται στις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου.

    Μειωμένες κατά 12% θα είναι οι συντάξεις των 451.000 συνταξιούχων που λαμβάνουν σύνταξη μεγαλύτερη από 1.300 ευρώ, ενώ μειωμένη σύνταξη κατά 7%, θα πάρουν και οι 71.538 συνταξιούχοι του ΝΑΤ.

    Οι περικοπές, θα έχουν αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2012, και θα παρακρατηθούν σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, δηλαδή μία δόση για κάθε μήνα του υπολοίπου του 2012.

    Η παρακράτηση σε συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ θα υπολογιστεί αφού πρώτα αφαιρεθούν οι προηγούμενες περικοπές της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) και της επιπλέον εισφοράς.

    Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, το ποσό της σύνταξης, μετά τη μείωση, δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.300 ευρώ, ενώ αν καταβάλλονται στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες από μία κύριες συντάξεις ως ποσό σύνταξης νοείται το άθροισμα αυτών των συντάξεων. Η μείωση γίνεται από τον φορέα (Δημόσιο ή ασφαλιστικό ταμείο) που χορηγεί το μεγαλύτερο ποσό κύριας σύνταξης.

    Οι περικοπές στις επικουρικές, αφορούν έναν στους δυο συνταξιούχους που λαμβάνουν ποσά μεγαλύτερα των 200 ευρώ, ενώ το ποσοστό της μείωσης κυμαίνεται από 10% έως 20%, ανάλογα με το ύψος της καταβαλλόμενης σύνταξης.

    Πηγή: ΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τις εκλογές, όσοι του εύχονται, θα τρέχουν να του ζητούν να γλιτώσει τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς ! Και θα του ζητούν να τους πληρώσει τους νέους φόρους ! Ρε πόσα χαχόλια κρύβει η Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Βενιζέλος εκτόξευσε τη βενζίνη στα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης από Οκτώβριο πάει στο 1,5 ευρώ. Να δω ποιοι θα κάνουν ταξίδι για Αρκαδία ή πως θα ζεσταίνονται οι κάτοικοι της ορεινής Αρκαδίας και Πελοππονήσου. Αλλά μάλλον θα έχουν λεφτά για να μην τους νοιάζει η ακρίβεια και μπορούν να ζήσουν χωρίς τουρισμό και επισκέπτες, γι' αυτό και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ! Και το χειμώνα που θα κρυώνουν και θα πεθαίνουν, ε δεν πειράζει, το κόμμα να είναι καλα και οι υποψήφιοι του ! Και όταν δεν θα πουλούνται τα προϊόντα τους θα κλαίνε, αλλά ας πρόσεχαν τι ψηφίζουν. Μετά τις 6ης Μαίου κανένας να μην διαμαρτυρηθεί για ότι του συμβεί. Και όταν θα έρθουν οι μειωμένες συντάξεις από 22 Απριλίου, να δω τι θα ψηφίζουν οι συνταξιούχοι της Αρκαδίας και όλης της Ελλάδας ! Πάρτα όλα, Βενιζέλο. Γίνεται ; Πως δεν γίνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολοι εγιναν καλοί τώρα !!!
    Τόσα χρονα, που συνεργαζόσουν με το ΠΑΣΟΚ κ.Παντελή μου, ποτέ δεν διαμαρτυρίθηκες.. όλα καλά σού φαίνονταν !
    ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕ,
    ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...
    Αυτο, το " Η αρκαδία χρωστάει στον Παντελή " δεν μπορώ να το καταλάβω !!! Μπορεί να μην έκλεψε ο άνθρωπος, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !!! ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ______________________________
    Είναι τρέλα ο Πάνος κάτω απ' το εικόνισμα του Αντρέα.

    Καμαρωτός καμαρωτός ποζάρει ο Π. Καμμένος μπροστά στα εικονίσματα του Αντρέα που έχει ο Γ. Δημαράς... Κ
    ατά τ' άλλα οι Α.Ε. δηλ. οι ΑΕροψεκασμένοι...
    θα κρεμάσουν το Γιωργάκη... άμα τους επιτρέψει ο Πάνος.

    Δεξιά βλέπετε και τον Νοριέγκα ... αλλά είπαμε δεν υπάρχουν ιδεολογίες... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη κι αυτός λέει ότι δεν χρωστάμε πουθενά και τίποτα...
    _____________
    Διαβάστε κι αυτό: Ε όχι κι έτσι Πάνο Καμμένε !

    Ο Πάνος Καμμένος επικέφθηκε τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά και νυν πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, με τον οποίο έκαναν μαζί Πάσχα στο Γαλαξίδι, στο γραφείο του στην οδό Φιλελλήνων και συμφώνησαν σε εκλογική συνεργασία.
    Ο Γιάννης Δημαράς, λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου, έβαλε τον Πάνο Καμμένο να φωτογραφηθεί με φόντο τα ...εικονίσματα του Ανδρέα.

    Κακή επικοινωνιακή πολιτική, αφού..υποτίθεται ότι ο κύριος όγκος των οπαδών των Α.Ε. έφυγε από τη ΝΔ, επειδή ο Σαμαράς είναι "προδότης που χαρίζεται στους Παπανδρέου", ενώ ο Καμμένος, ο "ασυμβίβαστος μαχητής, που θα τους βάλει όλους φυλακή".
    Τι να πείς ;
    Χάσαμε τη μπάλα...

    Είναι ευχάριστο πάντως, το γεγονός ότι οι οπαδοί του Καμμένου, αρχίζουν να ψυλλιάζονται σιγά-σιγά, ότι είναι μια απ΄τα ίδια.
    Και πού είστε ακόμη...
    Όχι, ότι είναι χειρότερος απ΄τους άλλους, αλλά η κωμωδία των φασιστοειδών που έγιναν ξαφνικά οπαδοί του, πρέπει να τελειώνει.

    Κούρασαν και απωθούν με τον εμετικά ακραίο λόγο τους, βαφτίζοντας τις δικές τους ακρότητες ως πατριωτισμό, λες και το υπόλοιπο 93% που δεν ψηφίζει Καμμένο, είμαστε προδότες, ανθέλληνς και δοσίλογοι.

    Α, μια και είπα δοσίλογοι,
    γιατί δεν κατέβηκε αυτό το παπάρι ο Τράγκας με τον Καμμένο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλη επιτυχία στον φίλο Παντελή
    να μείνεις όπως σε ξέρουμε
    έντιμος και ειλικρινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ..ΛΙΓΟ.
    ______________________
    Ο Καμμένος ήταν στη ΝΔ
    Ο Δημαράς ήταν στο Πασοκ
    Η Μπακογιάννη ήταν στην ΝΔ
    Ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ
    Η Λούκα και ο Καστανίδης ήταν στο Πασοκ
    Ο Κουβέλης στον Σύριζα

    Αρα ό,τι και να ψηφίσεις, ψηφίζεις ΝΔ ή Πασοκ.

    Λέγε εσύ τώρα ότι ποίημα θες με το Γιατί....Και μετά ξύπνα και πάρε κι ένα άλλο Καστελλόριζο και ένα λεφτά υπάρχουν.
    __________________
    Αγαπητέ, το ΔΝΤ και τα δυσβάσταχτα μέτρα για τον ελληνικό λαό τα έφερε το Πασοκ (μέσα και ο Βενιζέλος), ο ΛΑΟΣ και η Μπακογιάννη.

    Δυστυχώς για σένα και για μας.
    Γιαυτό κοίταξε να μην ξανακάνεις λάθος αυτή τη φορά και μας φέρεις κανένα νέο ανίκανο για πρωθυπουργό.

    Πρόσεξε και άσε τα χαζά και εσύ είσαι Ελληνας -κι εμείς ρε φίλε τί είμαστε ;
    Πακιστανοί;
    Ισως πιο Ελληνες κι αποσένα αφού δεν κλέψαμε ούτε την εφορία, ούτε το κράτος ουτε λαδωθήκαμε, ούτε δωροδοκηθήκαμε ούτε τίποτα.

    Και τώρα επιλέγουμε Σαμαρά γιατί αυτός έχει τη λύση την εφικτή
    για την επομένη μέρα. ///////////////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. simfititi efxomai ya kalitera.kali epitixia ston agona sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. simfititi efxomai ya kalitera.kali epitixia ston agona sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και τώρα επιλέγουμε Σαμαρά γιατί αυτός έχει τη λύση την εφικτή
    για την επομένη μέρα.

    Ναι ε;
    Πες τη μας και μας τη λύση του μαλάκα κωλοτούμπα, να τον ψηφίσουμε τον καραγκιόζη να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και τώρα επιλέγουμε Σαμαρά γιατί αυτός έχει τη λύση την εφικτή
    για την επομένη μέρα.

    Ναι ε;
    Πες τη μας και μας τη λύση του μαλάκα κωλοτούμπα, να τον ψηφίσουμε τον καραγκιόζη να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και τώρα επιλέγουμε Σαμαρά γιατί αυτός έχει τη λύση την εφικτή
    για την επομένη μέρα.

    Ναι ε;
    Πες τη μας και μας τη λύση του μαλάκα κωλοτούμπα, να τον ψηφίσουμε τον καραγκιόζη να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. - Θα γνωρίζουν μέχρι και τα κυβικά νερού που καταναλώνει ένα νοικοκυριό
    - Στο TAXIS αναλυτικά στοιχεία για δάνεια, πιστωτικές κάρτες, καταθέσεις, μετοχές κτλ.
    - Τα στοιχεία θα ζητηθούν αναδρομικά από το 2010

    Μόνο τι χρώμα εσώρουχο φοράμε δεν θα ρωτάει το υπουργείο Οικονομικων το οποίο αποφάσισε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία να μπει στα πιο προσωπικά μας δεδομένα για να πατάξει την φοροδιαφυγή!

    Με τις διασταυρώσεις που θα γίνονται για όλα όσα ξοδεύει ένας πολίτης αλλά δεν τα δηλώνει θα καλείται μετά να πληρώσει επιπλέον φόρο.

    Το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί από:

    τράπεζες, κλινικές, το χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αναλυτικά στοιχεία για όλους τους πελάτες τους προκειμένου αυτά να διασταυρωθούν με τις δαπάνες και τα εισοδήματα που αναγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις κάθε χρόνο και όπου υπάρχουν διαφορές να επιβάλλονται φόροι και αυστηρά πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρόσθετα μέτρα συνολικού ύψους 24 δισ. ευρώ (10,7% του ΑΕΠ) υπολογίζει το ΔΝΤ ότι θα χρειαστεί η Ελλάδα μέχρι και το 2030, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τη βιωσιμότητα των δημοσίων οικονομικών της.

    ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ Ή ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τι έχει ετοιμάσει το οικονομικό επιτελείο του Βενιζέλου για το καλοκαίρι.
    Μήπως θα τα πληρώσουν οι διαπλεκόμενοι εκδότες και οι υποψήφιοι βουλευτές του ; Οι απλοί ψηφοφόροι θα τα υποστούν, όπως και όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους και χαράτσια )
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)αύξηση τεκμηρίων , άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενισμός επιστροφής φόρων
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) βενζίνη στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) φόρο ιδιοκατοίκησης
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση