GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμείς ή το ...Χάος! Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές!

Από τον Μακρυγιάννη Χρήστο Ανώτερο Αξιωματικο ε.α Τούτες τις ώρες που η Πατρίδα θρηνεί διπλά για την χαμένη της αξιοπρέπεια και το χαμό τ...

Από τον Μακρυγιάννη Χρήστο
Ανώτερο Αξιωματικο ε.α

Τούτες τις ώρες που η Πατρίδα θρηνεί διπλά για την χαμένη της αξιοπρέπεια και το χαμό του Χριστού μας ,σκύβω και ζητώ ταπεινά συγγνώμη Πατριώτες που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι παραπάνω για τα αδέρφια μου τους Έλληνες!
 Τούτη την ώρα που ακόμη και ο Χριστός μας λύγισε και ζητά συγχώρεση .από...
το Πατέρα του για τους δήμιούς του, αυτοί οι βολεμένοι αδιαφορούμε για τον Έλληνα που γονατίζει κάτω από την αβάσταχτη φτώχια και την περιφρόνηση του κράτους των κρατούντων !
 Μεγάλη βδομάδα και έβγαλαν διάγγελμα να πληρώσουμε λέει τα έξοδα τους για να κάνουν την μοιρασιά ως άλλοι δήμοι για να μας κυβερνήσουν, ποιοι ; αυτοί που δεν ένιωσαν ποτέ το σφίξιμο στο στομάχι και το σκύψιμο μπροστά στην φτώχια !
Πέρα και πάνω από όλα είναι το χάσιμο της αξιοπρέπειας, αλλά για την χάσεις πρέπει να την έχεις ,να μην έχεις μεγαλώσει προετοιμαζόμενος ντε και καλά να κυβερνήσεις πράγμα λίγο δύσκολο για τα σημερινά αφεντικά μας !
 Δείτε Πατριώτες ,ποιοι από αυτούς που οραματίζονται μόνο αυτούς ή το Χάος .Έχουν πονέσει ποτέ στην Ζωή τους ;
Υποκριτές και Φαρισαίοι που δήθεν μας συμπονούν !
Πάνε ιδεολογίες ,πάνε ιδανικά και κουραφέξαλα, εμείς στα πράγματα και τίποτε άλλο λένε , γυρνάνε οι τελάληδες και διαλαλούν την πραμάτεια τους εμείς ή το. Χάος !
 Ποτέ κανένας λαός δεν έζησε περιμένοντας να τον σώσουν !
 Τώρα όμως Πατριώτες ,τώρα είναι η ώρα να οργιστείτε ,σηκώστε το κεφάλι ψηλά και πείτε ως εδώ , είμαστε και εμείς εδώ, εμείς που ως δίκαιοι ,έντιμοι και φορολογούμενοι πολίτες παλέψαμε για μια καλύτερη μέρα για εμάς και τα παιδιάς μας !
 Είμαστε εμείς που δεν προσκυνήσαμε ποτέ και δεν θέλουμε να ζήσουμε προσκυνημένοι
 Μην περιμένετε τίποτε από αυτούς που δημιούργησαν το Χάος !Μια ακόμη ευκαιρία περιμένουν να βολέψουν μερικούς ακόμη δικούς τους ! Ποτέ μια κρίση δεν τελείωσε από αυτούς που την δημιούργησαν .
 Ρίξτε μια ματιά γύρω σας γιοί ,γαμβροί και θυγατέρες βουλευτών διεκδικούν ξανά την ψήφο σας ,είναι οι ίδιοι που μας έφεραν στα αυτά τα χάλια ,είναι ίδιοι που περνάνε νύχτα σαν τους λωποδύτες τις τροπολογίες για τα δικά τους τα προνόμια και για τα δικά τους κομματικά παιδιά .
Έλληνα εσύ που δεν σήκωσες ποτέ το κεφάλι ,εσύ που ποτέ δεν έκλεψες ,εσύ που ποτέ δεν αδίκησες, εσύ που πάντα πλήρωνες τους φόρους σου , τώρα είναι η ώρα σου .
 Θα έρθουν λαοπλάνοι να σου χτυπήσουν την πλάτη αλλά εσύ περιφρόνησέ τους ,δείξε την ορμή σου ,είσαι Έλληνας μην το ξεχνάς Ποτέ !
 Συνάδελφοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας
Δείτε ποιοι μας έφεραν στην σημερινή οικονομική κατάσταση κανένας δεν νοιάστηκε για εμάς, μόνοι μας προσπαθήσαμε εμείς και μόνο εμείς να ορθώσουμε το ανάστημα μας ακόμη και όταν οι Αρχηγοί μας είχαν συνθηκολογήσει !
 Δείτε τα χάλια των Μετοχικών μας Ταμείων όταν οι πολιτικοί μας υποχρέωναν να έχουμε τα αποθεματικά μας στην Τράπεζα της Ελλάδος άτοκα και έβαζαν χέρι στα Ταμεία μας για να κάνουν δήθεν κοινωνική πολιτική στα δικά τους κομματόσκυλα !
 Τώρα εμείς και μόνο εμείς πληρώνουμε το κούρεμα των ομολόγων τους ,που κανείς ποτέ δεν μας ρώτησε αλλά υπουργός μας είπε να .φύγουμε αν δεν μας αρέσει ,από πού μωρέ ; Από το σπίτι μας την Πατρίδα μας ;
Είναι καιρός Συνάδελφοι να μην είμαστε πια τα καλά παιδιά αλλά να αγριέψουμε ,δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν πολιτικοί και να λοιδορούν Αξιωματικούς και να μην αντιδρούμε !
 Συνάδελφοι κανένας μας να μην δώσει ούτε μια ψήφο στα δύο κόμματα εξουσίας ,είναι αυτά υπεύθυνα για τα την κατάντια την δική μας και της Πατρίδος !
 Κανείς Συνάδελφος να μην δώσει συγχωροχάρτι στους ερασιτέχνες αλλά κουτοπόνηρους πολιτικάντηδες ! που δεν πειράζουν ποτέ τις συντεχνίες που αυτοί δημιούργησαν !
 Μαύρο και δαγκωτό Συνάδελφε , έχεις το όπλο σου γεμάτο σήμερα ,σκέψου τα παιδιά σου ,σκέψου την κατάντια σου να μην μπορείς να βγάζεις πέρα το μήνα και να ζητάς την βοήθεια των γερόντων γονιών σου!
 Έλληνα Υπερήφανε Αξιωματικέ σήκωσε το βλέμμα και κάρφωσε το στον Πολιτικό που σου ζητά την ψήφο σου και ρώτα τον στα ίσα γιατί εγώ ρε που έφταιξα ; δεν θα βρεθεί κανείς να σου απαντήσει .
 Καλή Ανάσταση Πατριώτες ,του Χριστού και της.Πατρίδος !

7 σχόλια

  1. Ελλάς το μεγαλείο σου ( πέθαναν μεταξύ 500 π. Χ. και 2000 μ. Χ. )
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
    Πυθαγόρας: 80 χρονών, στην εξορία από πείνα.
    Μιλτιάδης: 65 χρονών, στη φυλακή.
    Αριστείδης: 72 χρονών, στην εξορία από πείνα.
    Θεμιστοκλής: 66 χρονών, στην εξορία.
    Αισχύλος: 69 χρονών, στην εξορία.
    Περικλής: 66 χρονών, κατηγορήθηκε.
    Φειδίας: 66 χρονών, στη φυλακή.
    Αναξαγόρας: 72 χρονών, στην εξορία.
    Ηρόδοτος: 59 χρονών, στην εξορία.
    Ικτίνος: 58 χρονών, στην εξορία.
    Σοφοκλής: 90 χρονών, στην εξορία από πείνα.
    Ευριπίδης: 74 χρονών, στην εξορία.
    Αλκιβιάδης: 48 χρονών, στην εξορία.
    Σωκράτης: 71 χρονών, ήπιε το κώνειο.
    Θουκυδίδης: 64 χρονών, στην εξορία.
    Αριστοφάνης: 61 χρονών, στην εξορία από πείνα.
    Πλάτων: 80 χρονών, στην εξορία.
    Ισοκράτης: 99 χρονών, στην εξορία.
    Δημοσθένης: 62 χρονών, πήρε δηλητήριο.
    (Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε για εσχάτη προδοσία, 1833)
    Γεώργιος Παπαδόπουλος (1919 – 1999)
    Στρατιωτικός και ιθύνων νους του Εθνοσωτήριου Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967, που οδήγησε στην επιβολή της επτάχρονης Ευημερίας του Ελληνικού Λαου και Έθνους!!!!……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ.

    ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον θεό τι τον ανακατεύεις; Αυτός είναι στη κοσμάρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του: Ο Άκης έπαιρνε προκαταβολικά τις μίζες
    Τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στο φως για το φαγοπότι του Άκη Τσοχατζόπουλου, πραγματικά σοκάρουν!

    Ούτε μιά προμήθεια οπλικού συστήματος δεν γινόταν επί των ημερών του στο υπουργείο Άμυνας, αν προηγουμένως δεν είχε πάρει μίζα!
    Είναι χαρακτηριστικό ότι εννέα ολόκληρους μήνες πριν βάλει την υπογραφή του στην αγορά των ρωσικών πυραύλων TOR M1, είχε «λαδωθεί» με ένα εκατομύριο επτακόσιες σαρανταοκτώ χιλιάδες δολάρια.

    Είχε πάρει, δηλαδή, προκαταβολή της μίζας.
    Στο εισαγγελικό πόρισμα φαίνεται να παίρνει τη μίζα τον Ιούνιο του 1998, ενώ υπογράφει τη σύμβαση τον Μάρτιο του 1999!

    Σκεφτείτε ότι η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών του Πενταγώνου του έλεγε να μην προχωρήσει η αγορά των ρωσικών πυραύλων, διότι ήταν ασύμβατοι με τα υπόλοιπα συστήματα αεράμυνας της χώρας.

    Φυσικά, τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, πήρε την προκαταβολή της μίζας του, και ξεκίνησε τη συλλογή ακινήτων!
    __________________________________________________
    Αναφέρεται απο τον Ακη Τσοχατζόπουλο: παρολίγον ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΣΟΚ.

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."
    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".
    _______________________________________
    Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει..
    ΕΤΣΙ !
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.
    Eμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ ,για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο...
    ____________________________________
    [ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]..


    ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΙΞΕ τα άλλα λαμόγια ΠΑ$ΟΚ...
    ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.pare-dose.net/?p=3631

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κομουνια την πουτσα θα την φατε μαζι τα αραπακια και λοιπα αλβανα η ωρα της απελευθερωσης ερχεται και τα ξερονησια θα γεμησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση