GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ: Τον Μάη θα σημάνουν οι καμπάνες…

Από τον Θύμιο Παπανικολάου   «Σώπα το Μάη θα σημάνουν οι καμπάνες»! Τους παραφρασμένους αυτούς στίχους από τραγούδι του Μίκη τους τραγουδ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου

 «Σώπα το Μάη θα σημάνουν οι καμπάνες»!Τους παραφρασμένους αυτούς στίχους από τραγούδι του Μίκη τους τραγουδούσαμε οι Λαμπράκηδες τον Απρίλιο του 1967.
Μετά από μια δίχρονη αλυσίδα ανακτορικών πραξικοπημάτων, είχαν προκηρυχτεί εκλογές για...
τις 28 Μαΐου του 1967.
Οι εκλογές δεν έγιναν ποτέ: Τις πρόλαβε το ανοικτό δικτατορικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ηςΑπριλίου!!!
Σήμερα, πάλι μήνα Απρίλιο,αναμένουμε, από μέρα σε μέρα, την ανακήρυξη των εκλογών για το Μάιο.
Οι ημερομηνίες μπορεί να είναι συμπτωματικές και οι εποχές πολύ διαφορετικές, αλλά οι συνειρμοί ΟΧΙ αδικαιολόγητοι.
Όταν ακούς το «λαγό» των «νταβάδων»τον Καρατζαφέρη να λέει «υπάρχει περίπτωση στην προεκλογική περίοδο να έχουμε αιματοκύλισμα. Εύχομαι να διαψευστώ»,τότε μια παγερή ανατριχίλα διαπερνάει το σώμα σου.
Ο Καρατζαφέρης, ως γνωστόν, είναι ο«δοκιμαστής» μακάβριων καθεστωτικών σεναρίων. Διαρρέει κάποιες «σκέψεις» που υπάρχουν, γονιμοποιούνται και κυκλοφορούν στο εσωτερικό των «επιτελαρχών» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας…
Αλλά και η Παπαρήγα υπαινίχτηκε μεγάλες προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου…
Πριν από λίγες μέρες είχαμε υπογραμμίσει στο άρθρο μας: «Ετοιμάζουν νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;»:
«Αυτός ο πανικός από τη δυναμική της ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ λαϊκής οργής που θα καταγραφεί στις κάλπες, ΕΙΝΑΙ που εμποδίζει τα αφεντικά των ανδρεικέλων να καθορίσουν, ΑΚΟΜΑ, την ημερομηνία των εκλογών και τους εξαναγκάζει να σχεδιάζουν πυρετωδώς σενάρια παράτασης του χρόνου των εκλογών ή ακόμα και αναβολής τους στο αόριστο μέλλον.
ΟΤΑΝ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς η ημερομηνία των εκλογών, αυτό σημαίνει ότι η αναβολή τους βρίσκεται προ ημερησίας διατάξεως, ότι αναζητούνται «δικαιολογητικά» νέων ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ και σχεδιάζονται νέα κοινοβουλευτικά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ».
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6387
 Οι μηχανισμοί της ευρω-χούντας και τα εδώ ιερατεία των ανδρεικέλων τους, διακρίνουν καθαρά ότι με τις εκλογές διαγράφεται ο μέγας κίνδυνος της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του κυβερνητικού και κομματικού τους οικοδομήματος.
Γνωρίζουν,επίσης, ότι οποιαδήποτε παράταση των εκλογών ΟΧΙ μόνο δεν θα φέρει μια κάποια καλυτέρευση των συνθηκών, αλλά απεναντίας θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο την ήδη οικτρά κατάσταση της καθεστωτικής κατάρρευσης και τα κοινοβουλευτικά αδιέξοδά της…
Μέσα σε αυτά τα δραματικά καθεστωτικά αδιέξοδα είναι σίγουρο ότι τα ισχυρά κέντρα εξουσίας (ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά, αλλά και εγχώρια) απεργάζονται, δουλεύουν και σκηνοθετούν στρατηγικές ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ και κοινοβουλευτικών ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ.
Ήδη και αυτή η παπαδήμια κυβέρνηση είναι κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Ήδη έχουν συντελεστεί ποικίλα Συνταγματικά πραξικοπήματα.
ΗΔΗ η αλυσίδα των κοινοβουλευτικών και συνταγματικών πραξικοπημάτων έχει «ανοίξει»διάπλατα με την ΑΝΟΧΗ και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Κανένα δεν εγκατέλειψε τη Βουλή και δεν κατέβηκε στο δρόμο να ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ τη λαϊκή ΟΡΓΗ…
Και είναι ιστορικά γνωστό και επαληθευμένο ότι η «πραξικοπηματική αλυσίδα» οδηγεί σε ΑΝΟΙΚΤΑ δικτατορικά πραξικοπήματα.
Στην προκειμένη περίπτωση θα οδηγήσει, αν δεν ανακοπεί, σε ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ πραξικόπημα κοινοβουλευτικής μορφής…
Να,γιατί μας ήρθαν οι συνειρμοί του Απρίλη του 1967…
Μπορεί αύριο ή μεθαύριο να προσδιοριστεί και η ημερομηνία των εκλογών, αλλά τίποτα δεν εγγυάται ότι αυτές θα γίνουν…
Αιματηρές προεκλογικές προβοκάτσιες, σύμφωνα με το «χρησμό» του Καρατζαφέρη, δίνουν το«άλλοθι» της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και του ΑΝΟΙΚΤΟΥ πραξικοπηματικού κοινοβουλευτικού Βοναπαρτισμού…
ΠΡΕΠΕΙ να βρισκόμαστε σε επιφυλακή και έτοιμοι να αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ σε μια τέτοια μακάβρια προοπτική.
ΠΡΕΠΕΙ,αν αποτολμήσουν ανοικτό δικτατορικό πραξικόπημα, αυτή να είναι και η τελευταία τους πράξη: Η πράξη της ταφής τους…
ΠΗΓΗ:http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6405

14 σχόλια

  1. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε βδελυγμα..
    θα πεσει και πολυ ξυλο αν χρειαστει..

    αλλα εσεις οι αριστεροι εισαστε κοτες
    και θα καθησετε να σας σφαξουν
    σαν τα ξαδερφακια σας τους εβραιους

    εσεις οι ιδιοι
    θα μας πουλατε τα κοριτσια σας
    και θα λετε και
    ευχαριστω ΚΥΡΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παπανικολάου, το άρθρο σας είναι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ και ΣΟΦΟΤΑΤΟ!!
    ΟΜΩΣ!!! Δεν χρειάζονται ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, για έχουμε επεισόδια και ΟΧΙ ΑΠΛΑ γιαουρτόματα!!
    ΠΟΙΟΣ πολιντικάντης ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ;;;!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙς ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ;;;!!! ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;;;;!!
    ΗΔΗ ΚΛΑΙΝΕ (παπακωνσταντίνου) ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!!
    ΠΟΙΟ κόμμα ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ;;;!!!
    Από την άλλη μεριά ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ και οι ψηφοφόροι ΕΙΔΙΚΑ των μεγάλων!!! κομμάτων, που AN ψηφίσουν τα λαμόγια ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 400-600Ε ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 170Ε..ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013...ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι και να λετε εσεις
    χαζοχαρουμενα προβατακια
    σας δεσανε για τα επομενα 100 χρονια..

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ..ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ...ΜΠΕΕΕΕ ..ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΝΤ..ΟΧΙ ΕΓΩ ..ΜΠΕΕΕ..ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΣΘΑ 170Ε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 200Ε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45 ΣΩΡΗΔΟΝ ΜΕ ΤΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΜΠΕΕΕΕ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΜΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΜΠΕΕΕ..ΟΠΩΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΣΟΜΠΑΝΗΔΩΝ Ε.Ε Δ.Ν.Τ ΑΓΟΡΩΝ...ΜΠΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ...ΜΠΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαρακι εισαι ολα τα λεφτα..ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεβρωμίζει η ΝΔ από τους ΑΝΤΙκαραμανλικούς: Μετά τον Κουίκ ξεφορτωθήκαμε και τον Κύρτσο.

    Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος θα τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη. Επίσης, ο κ. Κύρτσος...
    θα αναλάβει την εκπροσώπηση Τύπου του κόμματος, μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές..............ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ

    Επιτέλους, γιατί μας το πλάσσαραν
    τα ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ των ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ..και για Νεοδημοκράτη!!!

    Η μεταγραφή Κύρτσου στο ΛΑΟΣ δείχνει ότι οι μνημονιακές δυνάμεις ανησυχούν σφόδρα για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ανησυχούν τόσο που δεν αρκούνται πια σε φραστικές διατυπώσεις αλλά επιχειρούν και κινήσεις στρατηγικής, όπως η ενίσχυση του κόμματος Καρατζαφέρη. Όσο μάλιστα η προεκλογική ρητορική του Αντ. Σαμαρά θα είναι ρητορική ρήξης περισσότερο παρά συμβιβασμού με την πολιτική της τρόικα, τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ θα δημιουργεί ανασφάλειες στους ξένους για τις μετεκλογικές εξελίξεις.

    Προσανατολισμένη σ’ αυτό το στόχο και η μεταγραφή της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, η οποία φυσικά πέραν από τις όποιες ρηχές προσεγγίσεις, θα προσθέσει ληγουριασμένο (ΜΑΛΑΚΑ) λαό στο ΛΑγΟΣ.

    Χαχαχαχαχα...
    ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΠΟΤΕ το ενοικιασμένο απο τον Φύρερ...σκυλί.

    ///////////////////////////////////

    'Κνίτη" Κύρτσο σου εύχομαι και χρυσαύγουλο! Ξευτίλαααααα άντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΛΤΜΠΑΓΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΟΣΟ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΩΡΑ . ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΙ ΟΠΟΥ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΑ.ΞΕΔΙΑΝΤΡΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξεβρωμισε η ΝΔ απο τους αντικαραμανληκους και βρώμισε το Πασοκ με Καραμανληκούς ..ξεβρώμισε το Πασοκ απο τους Αντιπαπανδρεικούς και βρώμισε η ΝΔ με Παπανδρεικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αλλα εσεις οι αριστεροι εισαστε κοτες
    και θα καθησετε να σας σφαξουν
    σαν τα ξαδερφακια σας τους εβραιους

    ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΒΕΣΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αλλα εσεις οι αριστεροι εισαστε κοτες
    και θα καθησετε να σας σφαξουν
    σαν τα ξαδερφακια σας τους εβραιους

    ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΒΕΣΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση