GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο θύμα ο Μάριος…

Από τον Στάθη Διομήδη Η δοτή κυβέρνηση των αγορών, ξεκίνησε την επίθεση στο ΛΑΟ με βία και τρομοκρατία. Νέο θύμα ο Μάριος … Για άλλη μια...

Από τον Στάθη Διομήδη

Η δοτή κυβέρνηση των αγορών, ξεκίνησε την επίθεση στο ΛΑΟ με βία και τρομοκρατία. Νέο θύμα ο Μάριος
Για άλλη μια φορά το μακρύ χέρι των υπογείων του Μαξίμου έδρασε. Οι δυνάμεις καταστολής της φασιστικής κυβέρνησης προσπαθούν να επιβάλλουν την απόλυτη τρομοκρατία με τη γνωστή μέθοδο των κλομπς.
Καταλαβαίνω την πρεμούρα του Πρωθυπουργού να προσφέρει την Ελλάδα στο πιάτο της συμμορίας των χρηματαγορών ως καλός εντολοδόχος τους. Γνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι...
για να τα καταφέρει πρέπει να υποτάξει τον Ελληνικό ΛΑΟ.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν προσπαθεί να τρομοκρατήσει, ακόμη και να δολοφονήσει εάν χρειαστεί πολίτες ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να υποταχθούν. Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να αγνοεί την ιστορία του Έθνους το οποίο ποτέ δεν υποτάχθηκε πλήρως σε κανέναν κατακτητή. Πολύ περισσότερο σε χαρτογιακάδες και συμμορίες.
Μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και των διαμαρτυριών, ο δοτός Πρωθυπουργός απαγορεύει στον Ελληνικό ΛΑΟ να κλάψει και τους νεκρούς του.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα δύο τελευταία βράδια εκτός από τους απλούς πολίτες έχει δοθεί εντολή να γίνεται επίθεση στους δημοσιογράφους, και πολύ περισσότερο στους φωτορεπόρτερς οι οποίοι σε κάθε προσπάθεια καταστολής του ΛΑΟΥ αποδυκνύουν με τις φωτογραφίες του την κρατική καταστολή.
Με εντολή από την ηγεσία «Σχεδιάστε να φύγουν και από την πλατεία» όπως ακούγεται από τον ασύρματο στο παρακάτω βίντεο του Ζαφείρη Χαϊτίδη , στο 1:12, οι δυνάμεις καταστολής μετατρέπονται μεμιάς σε τάγματα ασφαλείας και ξεκινούν την επίθεση προς το ΛΑΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=i8CelMMocfA&feature=bf_prev&list=UUf3dPyECRrxnv0NdA8SkBbw&lf=plcp
Αποτέλεσμα των δολοφονικών επιθέσεων των ταγμάτων ασφαλείας της κατοχικής κυβέρνησης είναι ο τραυματισμός μια δημοσιογράφου προχθές και δεκάδων πολιτών, και ο βαρύτατος τραυματισμός εχθές του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου. Ο Μάριος διακομίστηκε εχθές αργά το βράδυ στο νοσοκομείο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Το έγκλημα που έκανε ήταν ότι έκανε καλά τη δουλειά του και στο παρελθόν μέσα από τις φωτογραφίες του έχει γκρεμίσει πολλές φορές «τα άλλοθι» των κρατικών τραμπούκων.
Ο Μάριος, έχει καλύψει, αναταραχές, βίαιες καταστάσεις, εμφυλίους και πολέμους σε άλλες χώρες και έβγαινε πάντα όρθιος. Τα κλομπς όμως της δοτής κυβέρνησης τον γονάτισαν και τον έστειλαν στο χειρουργείο.
«Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας», αναφέρει σε μήνυμά της στο διαδύκτιο η σύντροφος του Μάριου…
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για την επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση σε ένα φίλο που αν μη τι άλλο όσες φορές είχαμε βρεθεί, το πάθος του για ζωή ήταν εμφανέστατο, το πάθος του για κοινωνική δικαιοσύνη το ίδιο, αλλά και η διάθεσή του με τις φωτογραφίες του να αποκαλύπτει και να ξεγυμνώνει τις κρατικές ατασθαλίες, και η αποτύπωση της κοινωνικής αδικίας και της βοήθειας στο συνάνθρωπο ήταν τρόπος ζωής.
Μάριε κράτα γερά…

8 σχόλια

  1. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχετε πρήξει με τον Μάριο. Γιατί έχετε κάνει γαργάρα την βία των ηλιθίων που έδειραν έναν απλό σκηνοθέτη επειδή έμοιαζε απλά με κάποιο δημοσιογράφο που δεν τους άρεσε? Ο Μάριος σας μάρανε, επειδή ανήκει στην γνωστή αριστεράντζα(ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    κατοχική κυβέρνηση
    συμμορία των χρηματαγορών

    ΥΠΟΓΕΙΑ του ... Μαξίμου

    χααχαααααααααααααααααααααααα

    στην ελλάδα της αναρχίας!!!!
    όπου όλα είναι ασύδοτα και όλα γράφονται καθ΄υπερβολή!!!!

    χοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    Μάριε, ψιτ, συριζιωτοαριστεροανάρχα Μάριε, ψιτ, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες

    Θυμάμαι και κάτι ΚΝΙτάκια στο ΠΑνεπιστήμιο που ορμούασν στα ΜΑΤ μπας και φάνε καμία και πηδήξουν καμία γκόμενα αγωνιστική αδεία

    ΤΟ πιο καλό είναι η ανακοίνωση της ένωσής του:

    Την επίθεση των ΜΑΤ κατήγγειλε η ΕΦΕ, τονίζοντας ότι «οι συστηματικές και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις ενάντια στους λειτουργούς του Τύπου, την ώρα της δουλειάς τους, που καταπατούν ακόμη και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορούν να θεωρηθούν. Ασκούνται συνειδητά από διάφορα κέντρα για τη φίμωση της ελευθεροτυπίας, και σε μια επίσης συνειδητή προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι λειτουργοί της». Για «φίμωση της ελευθεροτυπίας» έκανε λόγο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

    πολύ "συστηματικούρα", πολύ "επαναλαμβανόμενο", πολύ "θεμελιώδη"
    πολύ "ελευθεροτυπία"

    Όλο η ίδια κασέτα που όταν θα είναι πραγματικά ανάγκη να παιχτεί (ο βοσκός και οι λύκοι...) δεν θα συγκινεί πλέον κανέναν

    Δηλαδή έχουμε λογοκρισία και οι έλληνες δεν πληροφορούνται τι γίνεται και αυτό το επιτυγχάνει η κατοχική κυβέρνηση με επιθέσεις στον Τύπο

    Έτσι θα είναι αφού το λένε οι συνδικαλιστικές ενώσεις, δεν μπορεί, σοβαροί άνθρωποι είναι

    Εγώ να δώσω συγχαρητήρια στα ΜΑΤ γιατί με την ποσότητα και το είδος των εμπλοκών που έχουν η στατιστική λέει θα έπρεπε να έχουμε καμιά 25αριά νεκρούς αλλά δεν έχουμε γιατί εδώ είναι ανθρώπινη ΕΛλάδα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, και μπράβο στο ΠΑΣΟΚ που διαχρονικά έχει εμπεδώσει μια κουλτούρα δημοκρατίας και σεβασμού στον άνθρωπο ασχέτως αν αυτό χρησιμοποιείται στρεβλά ως όπλο εναντίον του. Φιλολογικό όπλο που θα αποτύχει αλλά προς το παρόν τραυματίζει τη δημοκρατική παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας έχετε πρήξει με τον Μάριο.

    Γιατί; Έχεις αρχίδια μωρή φλάντζα και σου πρηστήκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας έχετε πρήξει με τον Μάριο.

    Γιατί; Έχεις αρχίδια μωρή φλάντζα και σου πρηστήκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση