GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο στην Ανάσταση...


12 σχόλια

  1. Συνεχίζονται (για 11η και 9η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ.
    Σε μια περίοδο όξυνσης του κοινωνικού/ταξικού πολέμου, σε μια περίοδο που το καθεστώς χορεύει σε προεκλογικούς ρυθμούς θέλοντας να παραπλανήσει τους υπηκόους με δημοκρατικά άλλοθι, στις φυλακές-κάτεργα του ελληνικού κράτους, οι πολιτικοί κρατούμενοι μάχονται για την ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.
    Από τις 6/4 οι Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γιώργος Καραγιαννίδης και Κώστας Σακκάς έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την άρση των νέων προφυλακίσεων και την άμεση απελευθέρωση της συντρόφισσάς τους, της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που χρήζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση της από τη συνθήκη του εγκλεισμού.

    Ακόμα, τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες του Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω
    της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο.
    Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους.
    Ήδη με σημερινή (15-4-12) ανακοίνωσή τους οι: Χάρης Χατζημιχελάκης , Δαμιανός Μπολάνο και Γιώργος Πολύδωρος ανήγγειλαν την έναρξη απεργίας πείνας απο τη Τρίτη 17-4-12 δίπλα στους συντρόφους τους.

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Στ' άρματα, στ' άρματα" έπρεπε να πουν σ' όλους εκεί τους πούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσαυγήτες ήταν, δούλοι του ΓΧΒ και χιτλεροελληναράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Χρυσαυγήτες ήταν, δούλοι του ΓΧΒ και χιτλεροελληναράδες...

    16 Απρ 2012 8:20:00 μ.μ.

    Σοβαρα ρε φιλε? Πω πω τι μας ειπες...
    Πες ομως ρε αδερφαρα ποσο πουστης εισαι? Ποσοι γαμαν την μανα σου? Πες μας ρε μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ φίλε 16 Απρ 2012 10:53:00 μ.μ. που με βρίζεις μήπως είσαι Χρυσαυγήτης? Αν ναι, μαγκιά σου, παλικάρι μου. Αλλά πριν με βρίσεις αναρωτήσου:

    1) Υπηρετείς μια ιδεολογία ξενόφερτη (του 3ου ράιχ) που δίδασκε, μεταξύ άλλων, ότι τα πολιτισμικά θαύματα των αρχαίων Ελλήνων τα έκαναν κάτι ξανθοί, γαλανομάτηδες υπεραρίοι που με την άνοδο των χριστιανών αυτοκρατόρων την έκαναν πίσω για το βορρά ξαναλατρεύοντας τοτέμ και καταργώντας την γραφή (!)? Αν νομίζεις πως όχι, μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά την προπαγάνδα του θείου Αδόλφου (εισβολέα και σφαγέα της χώρας σου, εκτός άλλων).

    2)Επειδή στους βυζαντινούς χρόνους μίλαγαν και έγραφαν Ελληνικά ήταν και στην συνείδηση Έλληνες? ποιοί...οι ιουδαιοχριστιανοί ρωμαίοι?

    3) Όσο για τον φασιστικό ΄΄ελληνικό χαιρετισμό΄΄ σας, δες το παρακάτω link...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_salute

    τα amerikanakia στο σχολείο τον έκαναν το 1800... ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΣΕΝΑ ΡΕ ΤΡΑΒΕΛΙ 16 Απρ 2012 10:53:00 μ.μ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ..... ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ..
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ... ΣΑΠΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΨΩΝΙΣΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ..
    ΒΡΩΜΟΤΡΑΒΕΛΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο τζον, ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ο παοκ..

    ΑΡΗΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπα Αριαναρα ολε..και ψηφο ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "αριστεροί" και ακροδεξιοί βρίσκουν έδαφος και ολοκληρώνουν τον κύκλο του φιδιού.

    Η ουρά του φιδιού είναι στη μούρη του

    βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ

    ΧΑστήκαμε ρε αν 15-20 γραφικοί παρέσυραν 30 στημένους και μετέδωσαν το ανατριχιαστικό αυτό φαινόμενο σε 500 αμήχανους ταλαιπωρημένους πολίτες... Από κει και πέρα λειτουργούν τα αντανακλαστικά της αγέλης και όλοι μα όλοι συμμορφώνονται

    Καλά όλα αυτά για τόνωση ηθικού σε μάχες με σπαθιά και τόξα πίσω από τείχη (π.χ. της Πόλης) εναντίον των βαρβάρων (π.χ. Ρώσων, αβάρων ή περσών) αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε κι άλλες πτυχές της λειτουργίας, της προκοπής και της επιβίωσης των κρατών και των λαών.

    Το πολύ "υπερμάχω" και ο πολύς "εθνικός ύμνος" αδικούν και το υπερμάχω και τον εθνικό ύμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε τους....φασιστες που τολμησαν να ψαλουν τον εθνικο υμνο!!!
    ρε τους ....αμτιδημοκρατες!!!
    τιμη και δοξα στους αριστερους....!!
    που δεν ψαλουν ποτε μα ποτε τον εθνικο υμνο!!!!
    μπραβο "αδερφια" αριστεροι...αν γινει κανα μπραφ με τους τουρκους εσας θα βαλουμε να φυλασετε τη πατριδα!!!!! εσας μαζι με τους φιλους σας τους πακιστανους!!!
    βρωμοσκυλα ε βρωμοσκυλα...που μονο στο ακουσμα του εθνικου μας υμνου ενω ολοι μας πιανει εν ριγος, το αυτονοητο δηλαδη, εσεις αρρωστενεται σε οτιδηποτε ελληνικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9,49 Σωστα εγραψες ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ .σε αδικει και σενα αυτος ο συμψηφισμος..ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Η ισοπεδωση αυτη.Τουλαχιστον εδειξες σημαδια ανοιχτου μυαλου..μην αυτοαναιρησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επανασταση πρεπει να αρχισει εκ των εσω, οπως ακριβως εκανε και ο Κολοκοτρονης, πρωτα καθαρισε το τοπο απο τους νενεκους και μετα πηρε τα κεφαλια των τουρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση