GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συζητείται ο Β. Μαρκεζίνης για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ...

Από την Γαλάζια Σκουριά Έντονη είναι η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Το θέμα συζήτηση...

Από την Γαλάζια Σκουριά

Έντονη είναι η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Το θέμα συζήτησης είναι ο«Βασίλης Μαρκεζίνης», ο γιος του πολιτικού, που υπηρέτησε τη Χούντα των Συνταγματαρχών να φέρεται να επιθυμεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Μαρκεζίνης το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μία έντονη παραπολιτική δραστηριότητα. Αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, του ζητήθηκε να είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, αφού και μόνο...
με το όνομά του, το οποίο ξυπνά μνήμες του παρελθόντος του θα συσπείρωνε ένα σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων και θα έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσει ο κ. Καρατζαφέρης τη δυναμική που θα χρειαζόταν για να μπει στη Βουλή.Ο κ. Μαρκεζίνης αρνήθηκε και τώρα ψάχνει στέγη στη Νέα Δημοκρατία. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Λονδίνου έχει ακόμη επιδοθεί σε μία σειρά συνεντεύξεων,όπου αφού «θάβει» την κυβέρνηση Καραμανλή εξυμνεί τον Αντώνη Σαμαρά ως τον αυριανό πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του σε συνέντευξη για την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε όλα τα πολιτικά,οικονομικά, εξωτερικά, αλλά και ηθικά ζητήματα, τα τελευταία χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή χαρακτηρίστηκαν από υπεκφυγές, αναποφασιστικότητα,εσωτερικές τριβές και έλλειψη ηγεσίας».Η αναφορά και μόνο του ονόματος του κ.Μαρκεζίνη, ως πιθανού προσώπου για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ. έχει ήδη προβληματίσει αρνητικά, αφού ήδη έχουν αρχίσει τα σχόλια περί «Χουντάρας»,«21ης Απριλίου» και «φαυλότητας».

16 σχόλια

  1. Έλα ....να πέφτουν οι μάσκες.

    Π. Καμμένος:
    Συνεργασία μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ..
    OΛΕ !..ΟΛΕ !! ΟΛΕ !!!

    Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος.

    Ο κ. Καμένος είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

    Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού.
    «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.

    «Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο κ. Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.


    χαχαχα...
    θα του δωσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε αυτόν τον Χοντρομαλάκα . η Ρωσια 100 δις !

    χιχιχι..
    θΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ 5

    ....δις εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ....ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ "ΧΑΡΤΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΛ.ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ ΛΑΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ...ΚΡΥΦΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

    Κείμενο του Καλλίμαχου, αφιερωμένο στους υποστηρικτές του πρώην (;) βουλευτή της Νδ:

    Δεν είναι μυστικό ότι το σύστημα στηρίζει τον Καμμένο ως υποκατάστατο του φθαρμένου Καρατζαφέρη, που έπαιξε τον "λειτουργικό ρόλο" του και τείνει προς απόσυρση, ώστε να υφαρπάξει και να διαχειριστεί μερίδα της αντιμνημονιακής πατριωτικής ψήφου. Πολλοί συμπολίτες μας είτε από αφέλεια είτε από άγνοια για τα έργα και τις ημέρες του ανδρός ετοιμάζονται να ενισχύσουν το νεοϊδρυθέν κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές, μη δυνάμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι αποτελεί ένα ακόμα δεκανίκι όσων προσπαθούν να μαντρώσουν και τελικά να κατευνάσουν την γνήσια λαϊκή αγανάκτηση.
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του:
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτωντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη. Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει. Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε. Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

    2002: Επικρίνεται για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.

    2007: Διορίζεται Υφυπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Καραμανλή. Σεμνά και ταπεινά κλείνει 500 ώρες πτήσης-περιοδείας πάνω από τα ελληνικά νησιά σε ελικόπτερο αξίας 500.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα άνηκε σε κυπριακή offshore εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ME TA KONSERBOKOUTIA 8A SAS KOBOUNE TA LARIGIA OI ROSOI PALIOMALAKES. DEN MPORIETE NA TO KATALABETE AYTO TO PRAGMA; H ISTORIA, DEN SAS EXEI DIDAKSEI TIPOTE;

    DIMITRIS
    ENAS ELLHN EK THS AMERIKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ... ΜΑΖΙ ΤΟΥ...!!!
    ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ "ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ" Η...ΕΝ-ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!


    "Δεν είναι έτοιμος γιά την... πολιτική ο Τράγκας", είπε ο Καρατζαφέρης στον φιλικό του Ρ/Σ Real fm, ιδιοκτησίας Χατζηνικολάου...
    Προηγουμένως ο Τράγκας στον ίδιο Ρ/Σ, είπε:
    Πράγματι μού έκανε μιά..."έν-τιμη" πρόταση ο Καρατζαφέρης

    να είμαι Υπ. Βουλευτής με το ΛΑΟΣ, όταν ήρθε και με βρήκε με τον αδελφό του τον Σπύρο
    (Είναι ο ατρόμητος ρεπόρτερ πού έκανε την "απόβαση" στα ΙΜΙΑ, μεταξύ... Βουλιαγμένης και Καβουριού, καί γέλασε κάθε πικραμένος), αλλά δεν ξεκαθάρισε άν τού έδωσε θετική ή όχι απάντηση...
    Δεν το ξεκαθάρισε διότι και του αρέσει να συζητούν το ονομά του αλλά κυρίως αφήνει παράθυρα ανοικτα σε άλλους κομματικούς χώρους πού έχουν δυνατότητα να μπούν στη Βουλή, μπάς και τον... προτιμήσουν...!!!
    Ο Καρατζαφέρης όμως ό οποίος τον ήθελε οπωσδήποτε διότι "ποντάριζε" ότι ενδεχόμενα με την βοήθεια Τράγκα θα μπορούσε να μπεί στην Βουλή και μάλιστα του πρότεινε αν θέλει να μη ενταχθεί στο ΛΑΟΣ, αλλά απλά να συνεργασθεί μαζί του μόνο εκλογικά και όταν εκλεγεί Βουλευτής να... ανεξαρτοποιηθεί ( φαντασθείτε συνεργασία ξευτίλα και πόσο ανάγκη έχει τις προσωρινές ψήφους), ερωτώμενος ανγκάσθηκε περίλυπος και με συντριβή ψυχής, να ομολογήσει ότι:
    "Δεν είναι έτοιμος γιά την πολιτική ο Τράγκας"...
    Άς έπαιρνε 3% το ΛΑΟΣ γιά να μπεί στην Βουλή και θα βλέπατε πως θα έμπαινε και στο ψηφοδέλτιο...Επικαρπίας τού ΛΑΟΣ ο Τράγκας...!!!
    Αλλά με ποσοστά 2% σε ποιό... Επικαρπίας του ΛΑΟΣ να πάει.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ.
    ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΔ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ.
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω παρακολουθήσει όλες τις ομιλίες του Βασ. Μαρκεζίνη, τόσο στο ξενοδοχείο της Μεγ.Βρεταννίας, όσο και του Χίλτον.
    Είναι υπέροχος και πειστικός ομιλητής. Έχει διαψεύσει, πολλές φορές και έντονα, ότι ενδιαφέρεται για την πολιτική.
    Εάν δεν τηρήσει το λόγο του, θα μας απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΒΛΑΚΑ 2.22!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2.21 ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μαρκεζινης είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και δεν θα τον ""κάψει"" ο Κωλοτούμπας της ΠΟΛΑΝ!!!!!! Ο ΣΕΡ είναι η εφεδρεία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ για την μετά την συντριβή των μνημονιακών μιασμάτων στις εκλογές!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Μ΄ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΙΚΗΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ, ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ.
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΟΔΙΑ έ ΒΟΔΙΑ της ΝΕΑΣ ΠΟΛΑΝ διαβάσατε την δημοσκόπηση της Μετρον αναλυσης ,σήμερα??Την τύχη Καρατζαφέρει θα έχει ο Σα(χλα)μαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση