GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάνος διαψεύδει για τον Σαμαρά...

Από την Δράση Από τη στιγμή που η Δράση άρχισε να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις και άρα να απειλεί όσους θεωρούν αναφαίρετο προνόμιο τους...

Από την Δράση

Από τη στιγμή που η Δράση άρχισε να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις και άρα να απειλεί όσους θεωρούν αναφαίρετο προνόμιο τους το να κυβερνάνε την Ελλάδα, άρχισε ο πόλεμος της λάσπης. Στο πλαίσιο αυτού του ποταπού πολέμου κυκλοφορεί και η ανυπόστατη είδηση συμφωνά με την οποία ο Σ. Μάνος παρακαλούσε τον Σαμαρά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.
Διαψεύδουμε αυτές τις πληροφορίες και τις περιφρονούμε εντελώς, από όπου και αν προέρχονται. Από πλευράς Σ. Μάνου και Δράσης ουδέποτε ετέθη θέμα προεκλογικής συνεργασίας με κάποιο από τα κόμματα εξουσίας.
Η νοοτροπία της Δράσης απέχει παρασάγγας από αυτήν της Ν.Δ, και η διασπορά τέτοιων φημών ενισχύει την πεποίθηση μας αυτή. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Ξεκάθαρη και η άποψη μας για την Ν.Δ και την άθλια πολιτική της που ακόμα και τώρα εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο με παροχολογίες και διασπορά ψευδών.

6 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΕΡΟΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΠΛΗΓΩΣΕΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ,ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ.ΑΨΥΧΕ ΠΟΘ ΔΕΝ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεσαλλωσαν τα νουδου τώρα που βλέπουν ότι δε γεμίζουνε ταξί ούτε με τον κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΝ ΝΑ... «ΠΡΩΤΟ-ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ» ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:
    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ή ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.;;;

    ΜΕΓΑΛΑ «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ καί ΤΗΣ... ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ..!!!

    Μετά την συγκέντρωση «πολιτικών αναστημάτων» από το χώρο τού lifestyle στο κόμμα του Καρατζαφέρη, έντονοι προβληματισμοί στούς ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ ποιόν να πρωτοεπιλέξουν...!!!

    Βλέπετε είναι και οι συνθήκες δύσκολες και οι διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ πολύ σκληρές, πού η παρουσία και των δύο θεωρείται άκρως απαραίτητη και καθοριστική για την ζωή μας...

    Το δίλημμα υπάρχει γιατί άν μπεί το ΛΑΟΣ στη Βουλή μόνο ένα Βουλευτή θα εκλέξει από την Β! Αθηνών.
    Άν δε ληφθεί υπ' όψιν ότι εκείνος ο «περίεργος» Βουλευτής του ΛΑΟΣ,
    ο «διαβόητος» Κ.Αϊβαλιώτης αυτές τις ημέρες θα πάει από την αρχή στο Στρατό πού επί μία δεκαετία εξαπατούσε με πλαστά έγγραφα να αποφύγει
    ( εμείς ξέρουμε τι γράφουμε και θα το δείτε καί άν προλάβει να εκλεγεί, πάλι δεν θα το χαρεί παραπάνω απο 10 ημέρες), θα φτωχεύσει το.... πολιτικοεπιστημονικό δυναμικό του κόμματος και τότε τα διλήμματα θα ενταθούν έτι περαιτέρω...!!!


    Κρίμα πού καλογέρεψε καί η Έφη Σαρρή και στενεύουν τα περιθώρια επιλογής σωτηρίας της Πατρίδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση