GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αφίσα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και θα ...κρίνει τις εκλογές‏

kafeneio

kafeneio

19 σχόλια

  1. ΞΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 55 ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ)..ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ...ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ..ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟ 1821 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ -ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ..ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 12-13 Τ0 40 ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ-ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΕΞ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν και τους έρχονται μειωμένοι οι μισθοί και από Μάιο ακόμα χειρότερα. Πληρώνονται στις 20 Απριλίου και μετά...Οπότε θα έχουν φρέσκο το αγγούρι στη τσέπη. Να δω πως θα πάνε να ξαναψηφίσουν το επιτελείο του Βενιζέλου και το χαρατσοΠΑΣΟΚ. Μαυρίστε τους. Στείλτε το ΠΑΣΟΚ 4ο ή 5ο κόμμα, κάτω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Στείλτε τους σπίτια τους, πριν μας πάρουν τα σπίτια και τη γη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΑΚΑ 11:43μμ, ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.ΚΡΕΤΙΝΕ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑΧΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 55ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΑΧΑ ΠΩΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε βλαμμενε
    σε ολους τους χωρους
    πρωτες ειναι οι νεολαιες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,τα τελευταια 30 χρονια..
    μαλλον εσυ εισαι γεροξεκουτης προβοκατορας νουδουπασοκος..
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ.
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΤΕΛΟΣ...
    ΤΕΡΜΑ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..
    ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωπω καφριλα...αξιοι της μοιρας τους ορισμενοι..Η αναρτηση της φωτο οσο και τα σχολια περι παππουδων εχουν καθαρα ειρωνικο χαρακτηρα...πωπω η καφριλα και το αλτσχαιμερ πολλων ειναι ακατανικητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους δεινόσαυρους που ψηφίζουν και
    ηγούνται του ΚΚΕ,
    ποιός θα τους κλειδώσει εκεί βόρεια
    στο Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατά την εκλογή του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ πληρώνωντας και 2 ευρω για να ψηφίσουν οι περισσότεροι που δώσαν το παρόν ήταν ασπρομάληδες. συνταξιούχοι, και υπερήλικες.
    Οταν κάποιος πολιτικός αρχηγός ή υπουργός, βουλευτής ή άλλο κομματικό κέρατο των δύο ληστρικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κάνει κάποια περιοδία ή εκδήλωση εκείνοι που χύνονται στην κυριολεξία επάνω τους να τους αγγαλιάσουν,να τους χαιρετίσουν, να τους φιλίσουν είναι γέροι, συνταξιούχοι προφανώς που τους περικόψαν τις πενιχρές τους συντάξεις, που τα παιδιά τους είναι ανεργα και τα βοηθάνε με την κουτσουρεμένη τους σύνταξη, που δεν έχουν, γιατί δεν φτάνει να δώσουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους, γέροι και γριές που το στόμα τους βρωμάει για ψωμί, που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια και τους φόρους, αλλά αυτοί εκεί τρέχουν παθιάζονται, χειροκροτάνε και ψηφίζουν τους ίδίους κλέφτες και ψεύτες που είναι υπεύθηνοι για την κατάντια τους.
    Τι άλλο δηλαδή πρέπει να πάθουν για να αλλάξουν τα κολλημμένα μυαλά τους, τι περιμένουν και τι ελπίζουν με τα σκουριασμένα άρρωστα κεφάλια τους από τους εθνοσωτήρες αυτούς που τους εμπαίζουν και τους εξαπατούν τόσα μα τόσα χρόνια;
    Με όλο τον σεβασμό στα λευκή τους κόμη και την ηλικία τους:
    Είναι να απορεί κανείς και συνάμα να απελπίζεται 'οτι κάτι θα αλλάξει
    Με τα μυαλά που κουβαλάει το 18% που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και το 23% ΝΔ
    οι ίδιοι κλέφτες και ληστές τα ίδια λαμόγια θα λημένονται τον τόπο για πολλές δεκαετίες ακόμα.
    Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, τίποτε δεν θα βελτιωθεί και καλά να πάθουμε.
    Τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε πατριωτη παππου-Ανασταση καντην εσυ την δουλιτσα ..ασε το ΝΕΤ...ισως σου κοψουν στο τελος και καμμια εθνικη συνταξουλα..μη ξεχασεις και Ανταρσυα-Συριζα- Αναρχικους-ΚΚΕ Μ-Λ-τρομοκρατες-Τροτσκιστες-ΟΑΚΚΕ-Οικολογους Εναλλακτικους(κομμουνιστικη Συνιστωσα)-Τον Αλαβανο κλπ...αντε κυρ Ανασταση να κανουμε Ανασταση ..σεναν τοπο πλεον.. Καθαρο..απο μιασματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:16,
    ΕΘΝΙΚΉ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΓΑΓΑΒ..
    εγω δεν σχετιζομαι.Εσύ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σημερα το πρωι ημουν καπου και δυο γεροι νοσταλγουσαν καραμανλή
    κλείστε τα γερόντια μεσα πηγαμε χαμενοι εμείς και τα παιδια μας
    θα πανε και τα τρισεγγονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχως βλεπω μεγαλη ανωριμοτητα για μια φορα ακομη. Απο ολες τις πλευρες πολιτικοποιημενων και μη, και ολες τις ηλικιες. Για μια φορα ακομη αντιμαχομαστε μεταχυ μας αντι να συμμαχουμε.
    Ολοι εχετε αδικο! Και ολοι εχετε δικιο, ταυτοχρονα. Αλλα ολοι χανετε το παιχνιδι γιατι επειμενετε πως μονο η δικια σας προσωπικη αποψη ειναι η σωστη.
    Η παλαια γενια ειναι η μονη που εχει παλεψει πραγματικα για αυτον τον τοπο που αποκαλουμε πατριδα. Ομως, αλλο μαχομαι για την ελευθερια μου και αλλο γνωριζω τι ειναι πολιτικα το καλυτερο για την χωρα μου! Μεγαλη διαφορα! π.χ.: Οι καλυτεροι μαχητες ειναι συνηθως οι αποκαλουμενοι "εθνικιστες" ή ακομα και "φασιστες".(οι καημενοι οι αντιστασιακοι ειναι εθνικιστες χωρις να το γνωριζουν!) Αλλα εν καιρο ειρηνης, κανεις δεν τους θελει να συμμετεχουν ενεργα στην πολιτικη ζωη του τοπου. Και το αναστροφο, ποιος δημοκρατικοτατος πολιτικος εχει καταφερει να ηγηθει πετυχημενης εξεγερσης/αντιστασης σε εθνικο επιπεδο?
    Απο την αλλη, οι νεοτερες γενεες δεν εχουν την παραμικρη ιδεα τι σημαινει αλη8ινη πεινα, εισβολη, κατοχη, πολεμος, αντισταση, υπερτατη θυσια, κλπ. Ομως αναμφιβολα ειναι σε καλυτερη θεση να κρινουν τα πολιτικα του τοπου. Οι πολεμοι και οι σκληρες κακουχιες αφηνουν ανεξιτιλα σημαδια στις καρδιες των ανθρωπων. Σημαδια ικανα να διεστραβλωσουν τις σκεψεις και κρισεις τους, αμετακλητα.
    Το κριμα ειναι πως ολες οι πλευρες φαινεται να διασκεδαζουν με τις μεταξυ τους αψιμαχιες τους και κανεις δεν ασχολειτε με κατι εποικοδομητικο! Αυτη ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα! Για αυτο ειμαστε αξιοι της μιζερης τυχης μας, κατα καποιον τροπο! Οπως λεει η παροιμια, "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι, αργει να ξημερωσει".
    Η δικια μου αποψη ειναι πως πρεπει ολοι να σεβαστουμε τις αποψεις των συμπολιτων μας γιατι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποτελουμε τον πληθυσμο αυτης της χωρας! Αυτο ειναι και το νοημα της δημοκρατιας. Και αφου, καλος ή κακος, ολοι εχουμε το δικαιωμα ψηφου, αρα ολες οι αποψεις μετρανε και πρεπει να λαμβανονται υπ' οψιν.
    Οσο ο κα8ενας μας επιμενει να προσκολαται στα δικα του προσωπικα πιστευω, τοσο 8α αργησουμε να ανελθουμε απο την κριση, οικονομικη και πολιτικη. Και ναι, οι νεοτεροι εχουμε κληρονομησει μια "μαδημενη" πατριδα απο τους προγενεστερους αλλα εμεις ειμαστε υπευθυνοι για την συνεχιση ή διακοπη της ασυδωσιας αυτης! Το να κατηγορουμε ΜΟΝΟ, δεν φερνει κανενα θετικο αποτελεσμα! Δεν χρειαζομαστε υπακοη, αλλα σεβασμο και κατανοηση!
    Με μια λεξη:
    ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πρωτα απο ολα "γεροντια" δεν ειναι οι ανω των 55 αλλα των 70, εκτος κιαν το ορο ζωης εχει κατεβει στη χωρα μας τοσο πολυ.Δευτερον, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ψηφιζουν μονο οι ηλικιωμενοι αλλα και οι νεοτεροι και αφηστε τις σαχλαμαρες, απο οτι φαινεται κοντα 1 στους 2 ψηφοφορους παει για ΠΑΣΟΚ ΝΔ, και δεν ειναι ολοι αυτοι ανω των 70, αντε των 60.Τριτον, δυστυχως πολυς κοσμος και νεοτερος εχει ακομη αυταπατες για το τι θα γινει μετα τις εκλογες και δυστυχως δεν εχει παρει χαμπαρι οτι αν προκυψει κυβερνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τοτε θα μας τελειωσουν οριστικα εκτος κιαν γινει λαικη εξεγερση,αφηστε λοιπον τα χαζα περι "κλειδωμενων" γεροντων και "ξεκλειδωστε" καλυτερα τα επιχειρηματα που θα σας επιτρεψουν να πεισετε οσο γινεται περισσοτερους να μην ψηφισουν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.Οσο για το που να παει η ψηφος, εγω λεω ΚΚΕ, ειναι το μονο κομμα με ξεκαθαρες αποψεις, που παλεψε με συνεπεια ολα τα τελευται χρονια εναντια σε καθε αντιλαικο σχεδιο και δικαιουται την ψηφο μας εστω και αν δεν συμφωνουμε σε ολα μαζι του.ολοι οι αλλοι "οψιμοι αντιμνημονιακοι" που ηταν?ποτε αντισταθηκαν κατι Καμμενοι, Κουβεληδες κλπ, τωρα λιγο πριν τις εκλογες το παιζουν "αντισταση" για να εξασφαλισουν εδρες.καλα δεν τους καταλαβαινετε?τοσο δυσκολο ειναι?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση