GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΑΠ: «Πιο έτοιμος από την Ελλάδα όποιος θέλει να μπει στην ΕΕ»!

Ο τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας , κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, βρέθηκε στα γραφεία της Huffington Post και μίλησε σε δημοσιογράφους της ...

Ο τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, βρέθηκε στα γραφεία της Huffington Post και μίλησε σε δημοσιογράφους της εφημερίδας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θέλει την παραμονή της στην ευρωζώνη, την ώρα που οι ηγεσίες εφαρμόζουν ένα δόγμα «σφικτό».
«Η ΕΕ είναι πολύ συντηρητική» επισήμανε, αφήνοντας...
αιχμές για το δόγμα λιτότητας που ακολουθείται στην επίλυση της κρίσης χρέους.
«Σύμφωνα με τη δογματική στάση της ΕΕ, αν τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου και εξαλείψεις χρέη και ελλείμματα, οι αγορές θα είναι ευτυχισμένες» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας όμως ότι κάτι τέτοιο δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο περαιτέρω ύφεσης με λιγότερα έσοδα, αργή ανάπτυξη και περικοπές.
Ο κ. Παπανδρέου δεν θέλησε να προχωρήσει το ζήτημα και να πει ότι μετάνιωσε που η Ελλάδα μπήκε στην ΕΕ. «Κάθε χώρα, θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη από την Ελλάδα, πριν προσχωρήσει», ανέφερε στη Huffington.
Επίσης, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν καλύτερα «εργαλεία», αν και τώρα, κάποια από αυτά είναι διαθέσιμα, ενώ επανέλαβε ότι θα πρέπει να εκδοθεί ευρωομόλογο.

18 σχόλια

  1. Γυρναει ο προδοτης με τα λεφτα του ελληνικου λαου και κανει συνεδρια ενω θα επρεπε να περιμενει την κρεμαλα,τετοιοι ειμαστε,καλα μας κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ –ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΚΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
    Πρέπει να υπάρχει ένα αντιμνημονικό κόμμα και όχι πολλά αντιμνημονιακά κόμματα γιατί έτσι διασπώνται οι ψήφοι και είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εκλογές οι μνημονικοί .
    Επίσης θα ελληνοποιήσουν 3.000.000 μετανάστες για να ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει ποτέ από την εξουσία .
    Άμεση πατριωτική –εθνική ανάγκη να ιδρυθεί μια Ελληνική ΕΟΚΑ για να διώξουμε τους Γερμανούς και τους τροίκανούς κατακτητές μας και τους έλληνες συνεργάτες τους , δηλαδή τους προδότες που μας κατέλαβαν χωρίς πόλεμο . (όπως έκαναν οι Κύπριοι αδελφοί μας και απελευθερώθηκαν από τους Άγγλους και τώρα μεγαλουργούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ακόμα και με το μισό νησί που κατέχουν, το άλλο όπως γνωρίζετε είναι κατεχόμενο από την Τουρκία .
    Σημείωσης :Τώρα στην Κύπρο δεν έχει μένει ούτε ένας προδότης …………)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκάλυψης
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνος ο ποδηλάτης δεν είναι αφελής, θα λογοδοτήσει κάποτε στην δικαιοσύνη. Θα παραθέσω την δήλωση του 90 χρονού διανοούμενο οικονομολόγου κ. Πεπελάση :
    Μπορούσαμε να αποφύγουμε το Μνημόνιο;
    Ναι, ναι, ναι…Το πιστεύω αν και δεν έχω τρόπο να το αποδείξω. Μπορώ όμως να καταθέσω τη διαίσθησή μου από την εξέταση του θέματος. Ό,τι λέω είναι προσωπικές εντυπώσεις. Ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε χίλια δυο δείγματα της ανεπάρκειάς του να κυβερνά μια χώρα, για κάποιους λόγους που υποπτευόμαστε μερικοί από μας, έπρεπε να προσφέρει όσα του ζήτησαν ως αντάλλαγμα για αυτά που έλαβε στη δωροθήκη του προτού καν γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν μπορώ να το τεκμηριώσω πλήρως, αλλά εν μέρει το τεκμηριώνω. Πώς αλλιώς ερμηνεύεται π πολιτική συμπεριφορά του; Εμένα δεν με καλύπτει η ερμηνεία ότι ήταν μόνο ανοησία και απερισκεψία. Μπορεί να ήταν και ανοησία, αλλά δεν ήταν μόνο. Υποψιάζομαι ότι έγιναν ανταλλαγές. Ο Γ. Παπανδρέου είπε πολλά ψέματα. Ο πατέρας του που ήταν μάστορας στο ψέμα αλλά ήξερε πώς να δουλέψει το μαστοριλίκι του, δεν άφησε τέτοια ίχνη να τον ακολουθούν. Και ρωτώ και απαιτώ μια πολιτική απάντηση: Γιατί τέτοιο τρέμουλο να αποκοπούμε από τη ρωσική ενεργειακή πολιτική; Ήταν ανάγκη να τορπιλίσουμε τα δυο σημεία της ρωσικής πολιτικής που ήταν γι’ αυτούς σημαντικά; Ύστερα, η πρεμούρα με το Ισραήλ. Γιατί τέτοια επιμονή; Πως ερμηνεύεται το γεγονός ότι η πρώτη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είχε για υπουργό εξωτερικών έναν άγνωστο και ανόητο Έλληνα της Αυστρίας που έλεγε ψέματα ότι έχει πάρει το ντοκτορά του; Την ώρα του Μνημονίου, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την κακή πολιτική που ακολουθούσαμε δεκαετίες, χωρίς να περάσουμε στο ΔΝΤ. Δηλαδή, φέρε τώρα το δάνειο, κάλυψε τις ανάγκες σου και άσε τους άλλους να χτυπιούνται. Τα επιτόκια στην αγορά ήταν ακόμη ευνοϊκά. Προσπαθήσαμε να δανειστούμε από αλλού; Ή μήπως με δηλώσεις περί διεφθαρμένου λαού στρώναμε τον δρόμο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα βγΕι απΌ το μπλογκ για κάποιους μήνες επειδή δεν άντεχα να διαβάζω υβριστικούς και χυδαίους λόγους σε πολιτικά θέματα. Τώρα με το πρώτο σχόλιο βρίσκω κάποιον να ονομάζει τον ΓΑΠ προδότη και κυκλοφορούτα με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Αυτά τα άκουγα στον εμφύλιο και στα μετεμφυλιακά χρόνια από τους εμπόρους του εθνικισμού που με αδιαφάνεια και μέσα στον τρόμο κατασπατάλησαν οι κυβενήσεις του Παπάγου, του Καραμανλή , της χούντας τις δωρεάν βοήθειες των συμμάχαν που με τη σειρά τους επεμβαίνοντας στα εσωτερικά της χώρας επέβαλλαν αυτές τις κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Όσοι είχαν άλλη άποψη απεκαλούντο από τους εγκάθετους προδότες! Περάσαμε πολλά ως να αναστήσουμε τη Δημοκρατία. Δε μετατράπηκαν οι έλληνες σε οσιοπατέρες. Πέρασαν τα χρόνια και αυτοί οι άνθρωποι-πολίτες ροκάνιζαν λίγο λίγο τους θεσμούς που οι δημοκρατικές κυβερνήσεις θέσπισαν με τόση δυσκολία και σε δύσκολους χρόνους. Φτάσαμε να μη μπορούμε να βρούμε άνθρωπο-πολίτη υπέυθυνο και συνεπή δημοκράτη! Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ξεφεύγοντας από τα παραθυράκια των νόμων νεμόντανε το δημόσιο χρήμα. Οι κυβερνήσεις δανείζονταν απερίσκεπτα ώσπου φτάσαμε εδώ! ΦΤΑΙΕΙ ο ΓΑΠ;;; Ο ΓΑΠ έχει σύγχρονες ιδέες που πίστεψε πως θα τις εφάρμοζε! Σοσιαλιστής ως το κόκκαλο και με προχωρημένες ιδέες (είχε εκλεγεί πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) βρέθηκε σε ένα χρέος χωρίς πάτο!! Ήταν ο τελευταίος εκλεκτός των χωρών του Νότου. Οι συντηρητικοί ευρωπαίοι θορυβήθηκαν. Με τη φόρα που είχαν πάρει οι εκλογείς της Ε.Ε. η πλάστιγγα θα έγερνε αριστερά! Έπρεπε να κοπούν τα φτερά των σοσιαλιστών! Και ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ το χρέος που το ήξαιραν και δεν το έλεγαν γιατί το διαχειρίζονταν δικοί τους! Καί βάλανε μπροστά το σχέδιο αποσταθεροποίησης των κυβερνήσεων των χωρών του Νότου. Σήμερα τις έχουν ανατρέψει στην Ελλάδα, Ιταλία , Ισπανία και Πορτογαλλία. Και αντί ο Ελληνικός λαός να αγκαλιάσει την κυβέρνηση Παπανδρέου και να πούνε στους Ευρωπαίους το μολών λαβέ τα βάλανε με το αδύνατο κρίκο στον οποίο είχε η Ε.Ε. μετατρέψει με τια συμπεριφορές τους τον ΓΑΠ. Και βρίσκεται η Ν.Δ., που διαχρονικά έχει καταστρέψει τη χώρα, να θέλει να τη "σώσει" !!!
    Ε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γαπ φιλε 21.00 δεν ειναι οσιος αλλα προδοτης ειναι,διοτι ηξερε για το χρεος,ηξερε τι πρεπει να κανει και δεν το εκανε,μαζι με τον επισης κατηγορουμενο στο μελλον για εθνικη προδοσια εφτιαξαν τα στοιχεια της ελστατ ωστε να μας βαλουν στο μνημονιο,πηραν χωρες και βουμα και συκοφαντησαν την Ελλαδα,μην συνεχισω αλλο,στην σοσιαληστρικη διεθνη δεν ειναι το μονο μελος και δεν σημαινει τιποτα να εισαι εκει,μην ξεχναμε μελη ηταν ο Μπεν Αλι,ο Κανταφι και ο Μουμπαρακ,αν εισαι συνδεδεμενος ψυχικα με τον προδοτη λοιπον ανοιξε τα ματια σου και δες,αν δεν θες δεν ειναι δικο μου προβλημα.Και δεν ειμαι νεοδημοκρατης η οτιδηποτε αλλο,ακομα και συριζα,μας ζαλισατε με τους συριζαιους που σας κυνηγανε ενω ο λαος σας εμπιστευεται(και αυτο το ελεγε στην ευρωπη)το βλημα που εσυ επαινεις.Και για το προδοτης δεν ειναι βρισια,ειναι αυτο που εκανε στην χωρα,την προδωσε με τον χειροτερο τροπο,εμεις δεν τον εκλεξαμε να κανει κανο και ποδηλατο η να τρεχει στο Λονδινο να τρωει σουσι ενω ο κοσμος εδω υπεφερε....ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 7 Απρ 2012 9:21:00 π.μ. Ο ΓΑΠ έχει όντως προχωρημένες ιδέες. Τόσο προχωρημένες που το ίδιο του το κόμμα δεν μπόρεσε να τις καταλάβει (πόσο μάλλον η υπόλοιπη χώρα) και τον πέταξε με τις κλωτσιές από την πρωθυπουργία και την αρχηγία του κόμματος. Εσύ, που προφανώς κάτι καταλαβαίνεις από τις ιδέες του, γιατί δεν μας εξηγείς τη διορατικότητα και την αντίληψή του, στο ανδραγάθημα να πάρει το χρέος από το 120% του ΑΕΠ και να το πάει στο 168%, να πάρει τα επιτόκια δανεισμού από το 3 με 4% στο 30%, από το να συμφωνούν καμιά δεκαπενταριά κυβερνήσεις και κοινοβούλια να μας δανείσουν χρήματα των φορολογουμένων τους και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, εμείς στους οποίους θα καταλήξουν τα χρήματα, να ζητάμε δημοψήφισμα. Αυτά δεν ονομάζονται προχωρημένες ιδέες αλλά νοητική καθυστέρηση και ψυχική αστάθεια. Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στη φωτο βλεπω δυο πουτανες που πλουτισανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΨΙΜΟ Τ'ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σώπα ρε διανοητικά ανάπηρε μαλάκα ολοκλήρωσες πρώτα όλες τις βρωμοδουλειές σου και τώρα μας το παίζεις οικονομικός προφέσορας!
    Ποιά ζώα σε ακούνε ρε χωρίς να εκσφεντονίζουν όλα τα τασάκια στο άδειο σου κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ".
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. + __________________________+

    Όλα τα προβατάκια μαζεύονται σιγά-σιγά στο μαντρί.
    Γιά να μας (ξανα)σώσουν.

    Εκείνοι που :

    "Η διετής διακυβέρνησή τους μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά εθνικά.
    Οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση.
    Που καταστρέψανε τον τόπο και πρέπει να ταπεινωθούνε".

    Ναι,ναι,ναι,
    ο μιχαλάκης (το -μ- με μικρό) χρυσοχοϊδης (το -χ- με μικρό)
    τα είπε (Mega στις 3 Δεκ 2011)

    πανεύκολο να τα ακούσετε στην Web Tv του εν λόγω καναλιού.

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

    + _____________________________ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΠ - Ξεφτιλισμένος μέχρι τελικής πτώσης:
    Κατηγορεί την ΕΕ για τη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ!!

    Όταν ο πατέρας του μοίραζε τα πακέτα ήταν ωραία...!!!!!!!!!!!!!

    Ούτε μια κουβέντα αυτοκριτικής δεν είπε ο ξεφτιλισμένος άντρας στη χθεσινή επίσκεψή του στα γραφεία της Huffingtonpost

    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ...

    ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓIΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ..

    ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση