GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε άλλες δουλειές...

Από το aftodioikisi.gr Έτοιμοι να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν ενημερώθηκαν από το προεδρείο της ΚΕΔΕ για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ...

Από το aftodioikisi.gr

Έτοιμοι να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν ενημερώθηκαν από το προεδρείο της ΚΕΔΕ για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Γερμανίας (Task Force), ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για την παροχή τεχνογνωσίας από τη Γερμανία σε ελληνικούς δήμους και περιφέρειες, ήταν την περασμένη Τετάρτη οι νεοδημοκράτες-μέλη του δ.σ. στην Κεντρική Ένωση Δήμων.
Ωστόσο, δεν πρόλαβαν... Η ενημέρωση είχε γίνει αλλά στον...
επικεφαλής τους, δήμαρχο Λάρισας Κώστα Τζανακούλη.
Μόνο που ο Κώστας (ο φίλος του Νικήτα-ένας είναι ο Νικήτας), είχε άλλες δουλειές και είχε ξεχάσει να τους ενημερώσει...

5 σχόλια

  1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ –ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΚΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
    Πρέπει να υπάρχει ένα αντιμνημονικό κόμμα και όχι πολλά αντιμνημονιακά κόμματα γιατί έτσι διασπώνται οι ψήφοι και είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εκλογές οι μνημονικοί .
    Επίσης θα ελληνοποιήσουν 3.000.000 μετανάστες για να ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει ποτέ από την εξουσία .
    Άμεση πατριωτική –εθνική ανάγκη να ιδρυθεί μια Ελληνική ΕΟΚΑ για να διώξουμε τους Γερμανούς και τους τροίκανούς κατακτητές μας και τους έλληνες συνεργάτες τους , δηλαδή τους προδότες που μας κατέλαβαν χωρίς πόλεμο . (όπως έκαναν οι Κύπριοι αδελφοί μας και απελευθερώθηκαν από τους Άγγλους και τώρα μεγαλουργούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ακόμα και με το μισό νησί που κατέχουν, το άλλο όπως γνωρίζετε είναι κατεχόμενο από την Τουρκία .
    Σημείωσης :Τώρα στην Κύπρο δεν έχει μένει ούτε ένας προδότης …………)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψης
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε λαμογια οι Γερμανοι σας δινουν τα λεφτα και διοριζετε υπαλληλους αοριστου στους δημους σας; (βλεπε Κερκυρα και τα λοιπα Ιονια νησια) Με το προσχημα δηθεν υπαλληλων καθαριοτητας και ολοι τους ειναι μεσα στα γραφεια οι δρομοι βρωμανε και οι διορισμενοι γελανε με τα κοροϊδα που τρεχουν στα γραφεια ανεργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 6.32 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ "ΜΕΤΕΦΕΡΕ" Ο ΑΤΜ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ; ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ......ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....... ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση