GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Αυγή και τα πραγματικά άκρα...

Από το http://gnathion.blogspot.com .   Όποιος επιχειρεί να ξορκίσει τη Χρυσή Αυγή στο όνομα του αντι-φασισμού και του αντι-νεοναζισμού ε...

Από το http://gnathion.blogspot.com.

 Όποιος επιχειρεί να ξορκίσει τη Χρυσή Αυγή στο όνομα του αντι-φασισμού και του αντι-νεοναζισμού είναι σα να γρονθοκοπεί τον αέρα. Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή δεν τίθεται ούτε αντιμετωπίζεται σε στενή ιδεολογική βάση. Πόσο μάλλον όταν αυτοί που το επιχειρούν προέρχονται από την πρόσφατη κυβέρνηση, χρεωμένοι ήδη με πολλαπλή φασίζουσα συμπεριφορά στη συνείδηση των πολιτών. Αλλά παρότι η Χρυσή Αυγή δεν κρύβεται όπως κρυβόταν ο ΛΑΟΣ και χρησιμοποιεί λάβαρα, λόγους και πράξεις που παραπέμπουν ευθέως στον Χίτλερ και τον Παπαδόπουλο, δεν είναι η ιδεολογία αυτή που θα την βάλει στη Βουλή, αλλά οι ορθάνοιχτες πόρτες που άφησε το πολιτικό σύστημα στη διαφθορά, την ατιμωρησία και την οικονομική εξαθλίωση...
 Είναι κοινό ιστορικό μυστικό ότι η ύφεση φέρνει την ακροδεξιά. Αλλά δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες. Η σύγκρουση των ιδεολογιών δεν είναι σήμερα αυτή που ήταν πριν την πτώση του τείχους και το τέλος του ψυχρού πολέμου. Ούτε είναι σήμερα στη χώρα μας ο άξονας αντιπαράθεσης ανάμεσα στους πολίτες, νόμιμους και παράνομους. Άλλα κριτήρια κυρίως οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και πολιτισμικά είναι αυτά που αναδείχτηκαν και οξύνθηκαν με την κρίση. Άλλα είναι αυτά που μας χωρίζουν ή μας ενώνουν στην καθημερινότητά μας και επηρεάζουν τις αποφάσεις μας. Δεν είναι η «δεξιά», δεν είναι η «αριστερά». Είναι περισσότερο η νοοτροπία, η σκέψη, ο χαρακτήρας, η στάση προσωπικής ζωής. Κριτήρια, που οι πολίτες αξιολογούν αν μπορούν να τους βοηθήσουν, έστω να τους συνδράμουν στον φόβο και την ανασφάλειά τους απέναντι στη βαρβαρότητα της λιτότητας και των όρων της που ισοπεδώνουν την ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια.
Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν η Χρυσή Αυγή είναι στα άκρα. Το θέμα είναι αν η κοινωνία είναι στα άκρα. Οι απολύσεις, τα λουκέτα, οι αυτοκτονίες που ωθούν την κοινωνία στα άκρα. Οι δρόμοι που σταδιακά ερημώνουν. Η αγορά που σέρνεται πνιγμένη στα φέσια.Το νέο πογκρόμ μέτρων του Ιουνίου που θα τη σπρώξει ακόμη περισσότερο πέρα κι από αυτά τα άκρα, που θα διευρύνει τη χρεοκοπημένη της βάση και θα βαθύνει την ανθρωπιστική κρίση. Αυτά είναι τα άκρα τα οποία οφείλουμε σαν κοινωνία και δημοκρατία να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε και όχι τις κομματικές τους χρήσεις. Η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν κινδύνεψε από λαϊκιστικά ακροδεξιά κόμματα με αυξημένα ή και διψήφια ποσοστά. Αυτές δεν ήταν παρά οι εκδηλώσεις του πραγματικού κινδύνου που πηγάζει από την αναποτελεσματική πολιτική για την ύφεση και το μεταναστευτικό πρόβλημα. Εκδηλώσεις που μπορούν να εξελιχθούν και σε πραγματικά τραγικές και ακραίες.
Η Suzanne Moore, με αφορφή τη δίκη του ακροδεξιού Νορβηγού τρομοκράτη Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ, γράφει στον Gaurdian: «Ότι ακροδεξιοί εξτρεμιστές βλαστάνουν τις περιόδους της ύφεσης δεν είναι κάτι το νέο. Το ότι αυτή η τραγωδία ξέσπασε στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου είναι το σοκ. Καταλαβαίνω τι τροφοδότησε τη σταυροφορική φαντασίωση του Μπρέϊβικ, ο απόλυτος φόβος για τη διαφορετικότητα». Η Moore υποστηρίζει ότι η αμφισβήτηση της πολυπολιτισμικότητας είναι ένα θέμα «κλειστό», ταμπού για την προοδευτική σκέψη, ενώ παραμένει ανοικτό στην κοινωνία στην οποία οι «αμφισβητίες» θεωρούνται φασίστες.
Ας αναλογιστούμε τη σημασία της εύστοχης επισήμανσης της Moore «ξέσπασε στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου» για μας, που προσπαθούμε να αναγεννηθούμε μέσα από τις ωδίνες μιας απάνθρωπης λιτότητας κι ενός λαθρομεταναστευτικού οργίου.
Δ. Τρικεριώτης (Follow on Twitter)

18 σχόλια

  1. με αυτες τις γελοιοτητες που γραφετε θα αναγκασετε ολο το κοσμο να ψηφισει χρυση αυγη!!
    δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι δεν σας πιστευει κανενας πλεον???
    οσο πιο πολλα ψεματα λετε εναντιον της χρυσης αυγης τοσο πιο πολυ την ενισχυεται!!!!
    ειναι δυνατον βρε γελοιοι να ειναι ναζιστες οι χρυσαυγιτες εφοσον ο ιδρυτης της ανηκε στο κινημα της 4ης αυγουστου???
    το κινημα του Εθναρχη Ιωαννη Μεταξα, που σταματησε το φασισμο, που πολεμησε τον ναζισμο με τοση λυσα??
    ειναι δυνατον να ειναι ναζιστες αυτοι που ειπαν ΟΧΙ στο ναζισμο???
    αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια!!!!
    μπροστα στη κονομα του κατεστημενου, φοβουμενοι οτι θα σας χαλασει τη μαγια η χρυση αυγη, τη πολεματε με τρπους που δεν αντεχουν σοβαρξς απαντησης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ; ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φασισμό και το ναζισμό τον σταμάτησε ο ελληνικός λαός σε συνεργασία με τους αγγλοσάξονες (Άγγλους, Νεοζηλανδούς, Αυστραλούς και αργότερα Αμερικανούς).

    Στα στενά περιθώρια να ελιχθεί που είχε ο Μεταξάς όντως έπραξε το καθήκον του τη στιγμή που έπρεπε. Όπως άλλωστε προσφέρθηκαν τη δύσκολη στιγμή να πράξουν και οι κομμουνιστές που είχε εξορίσει. Η εθνική ενότητα σταμάτησε τους Ιταλούς.

    Σε επίπεδο κοινωνικό και ιδεολογικό ήταν τάλε κουάλε με το Μουσολίνι ο .... Εθνάρχης, απομιμούμενος την ... ένδοξη ιστορία μας αντιστοίχως με το Μπενίτο που ονειρευόταν και έκανε αρχαιοπρεπείς τελετές για τη ... νέα Ρώμη.

    Οι Χρυσαυγίτες είναι στερημένοι, παραπλανημένοι, κολλημένοι. Ένα χέρι ξύλο θα τους είχε συνεφέρει αλλά φρόντισαν οι αριστεροί να ευνουχίσουν το κράτος και μέσα στην αριστερή ασυδοσία βλασταίνουν και αναπτύσσονται και οι ... δυναμικοί Χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KTHNH ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΞΩΘΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΘΌΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ .ΕΣΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΕΙΚΙΑ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ .ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΤΡΑΚΛΕ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΗΜΘΕΙΤΕ.ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ?ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι σωστα.....Ο ναζιστης ιταλος πρεσβης τα ξεμερωματα στη γλυφαδα, στο σπιτι του Εθναρχη, ρωτησε τον Ελληνικο λαο.....
    Τωρα οσων αφορα τους αριστερους στην εθνικη αντισταση, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πουμε το παραμικρο....τα Καλαβρυτα, το Διστομο και αλλες πολεις και χωρια εχουν μιλησει στην ιστορια (και οχι στο μεγκα και στο σκαι ασφαλως) οι μανες που τους πηρε τα παιδια ο μπελογιαννης στο περιφημο παιδομαζωμα, ακομα κλαινε και καταριονται......οι βιασμοι και οι λεηλασιες δεν εχουν ξαχαστει ακομα.....ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι γερονται που τα λενε στα εγγονια τους μεχρι σημερα.....

    Οπως ακριβως εκανε μεχρι το Μεγαλο Σαββατο ο δικος μου ο παππους ετων 92 που μας αφησε τη μερα των αγγελων (το Μ. Σαββατο)
    Οταν μιλησει λοιπον καποιος με κεινους τους γεροντους ειδικα στη δικη μας περιοχη, στα μαρτυρικα Καλαβρυτα ισως να μαθει την αληθεια, τι εγινε, ποιοι το εκαναν, πως το εκαναν και προπαντως τι εκαναν οι αριστεροι του εμα την ωρα της εκτελεσης λιγα μετρα πανω απο το σημειο εκτελεσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ τραμπουκων της ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ________
    ______________________ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.


    Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ
    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

    Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

    Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    Ε
    ΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΑΤΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΩΣ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να σας δώσω να καταλάβετε όλοι, και ο αρθρογράφος, πόσο μακριά νυχτωμένοι είστε:
    Σημασία δεν έχουν οι τίτλοι, αλλά η ουσία.
    Ο φασισμός, δηλαδή η απολυταρχική εξουσία είναι κάτι κακό, σε αυτό πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι.
    Αυτό που βιώνουμε τα τελευταία τρία χρόνια, τι είναι; Δεν ξέρω πως θα το βάφτιζε ο καθένας, αλλά δεν εχει καμμία σχέση ούτε με δικαιοσύνη, ούτε με ισονομία.
    Για να μην αναφέρουμε ότι το σύνταγμα το έχουν ξεφτιλίσει κυριολεκτικά.
    Και βγαίνει ο κάθε "κύριος" βουλευτής και υπουργός και λέει για φασισμό και ναζισμό. Τώρα τον αντιληφθήκατε κύριε Ευθυμίου, επειδή τον εφαρμόσαν σε εσάς;
    Τόσα χρόνια που τον εφαρμόζετε εσείς στους άλλους, ηταν καλά, τώρα είδατε το φως;
    Καταλάβετε ότι ο καμμένος Έλληνας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με λεπτομέρειες αυτού του τύπου. Ο στόχος του είναι ένας: η εκδίκηση, να κάψει αυτούς που τον έκαψαν, ακόμα και αν καεί ο ίδιος.
    Όπως είπε και ο Σαμψών "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων".
    Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα είναι διψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ τραμπουκων της ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ________
    ______________________ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.


    Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ
    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

    Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

    Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    Ε
    ΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    ο Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    Δεν ειναι ακριβως ετσι ο δρ λεει το 30%του μισθου του για το "πακετο - συνολο των δανειων- αν εχει πολλά σε ενα πακετο", τα οποία θαμαζευτούν σε ενα !

    δηλ. αν περνει 1.000 ευρω να δινει μονο τα 300 για το πακετο συνολο των δανειων και οχι 300 για το δανειο στην Αλφα 300 για την Εμπορικη κλπ....

    Καταλαβατε την δαφορα?

    Ο Σαμαρας εμφανιστηκε σχετικα καλος γιατι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

    Ομως δεν θα γινει ετσι
    στις 6 Μαιου οι πολιτες μετα την σημερινη νικη Ολαντ θα δώσει την νικη στο Πασοκ

    Βαγγελη
    προσεχε τα στελεχη σου,,, ειναι "λιγοι"!

    Δεν μπορει ο Σαμαρας να βγαινει απο "αριστερα"!

    Να συλληφθουν και δεξιοι και αριστεροι που ειναι μπλεγμενοι σε σκάναλα!

    φιλικα
    Μπαμπης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σηκωθείτε,

    από καρεκλες, πολυθρονες, καναπεδες, ντιβάνια, μνήματα, φέρετρα και,

    όλοι την Κυριακή 6 Μαϊού 2012,

    να ΚΑΤΑ-ψηφίσουμε

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΑ

    για να μείνουν,

    βενιζέλος, χρυσοχοίδης, λοβέρδος, παπουτσής

    και τα άλλα χρυσά παιδιά του πασοκ

    ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

    και όποιος ξανα-ψηφίσει αυτούς που κυβερνάνε την Ελλάδα από το 1981,

    να μή σταυρώσει γκόμενα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ? ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-ΜΕ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(ΧΙΤΛΕΡ), ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!! ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!!
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΩ : ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δρ. Μπάμπη ; μήπως είσαι ο νίκος πασοκ ; ή η μαρία από τα πετράλωνα ; ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση