GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να αποσυρθεί αμέσως ο Συμπιλίδης...

Από τον Γιώργο Ιωαννίδη Με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα και το σάλο που έχει ξεσπάσει, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα να αποσυρ...

Από τον Γιώργο Ιωαννίδη

Με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα και το σάλο που έχει ξεσπάσει, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα να αποσυρθεί άμεσα και με δική του πρωτοβουλία από τις λίστες της ΝΔ στο νομό Κιλκίς ο Γιώργος Συμπιλίδης. Ακόμη και πιστοί νεοδημοκράτες δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έγινε αυτό, το οποίο σε τελική ανάλυση βοηθά πολύ την  Ντόρα Μπακογιάννη αφού φέρνει στη μνήμη τα οδυνηρά γεγονότα του 1993. Κι αν δεν θέλει ο κ. Συμπιλίδης να αποσυρθεί μόνος του, καλό είναι να του το υποδείξει η λεωφόρος Συγγρού. Ας μην χάσει κι άλλο ποσοστό η ΝΔ.

23 σχόλια

  1. Φιλοι για οσους το ξεχνουν αυριο ξημερωνει η ιστορικη ημερα 21 Απριλιου..
    Θα θυμαστε ,θαχετε διαβασει,θα ξερετε τελος παντων ,οτι την 21 Απριλου 1967 μια ομαδα τιμιων αξιωματικων εκανε επανασταση και εσωσε τη Ελλαδα κυριολεκτικα..

    Ανασανε ολος ο κοσμος!!
    Οι Αθηναιοι πρωτα πρωτα.. Μπορουσαν αφοβα να περπατησουν στην Πανεπιστημιου,στη Σταδιου στο Συνταγμα να κανουν την βολτα τους βρε αδελφε!!
    Μεχρι τοτε αυτο αποκλειοταν !
    Οι εν λογων δρομοι ειχαν καταληφθει απο τους .."δημοκρατικους" αλητες υποστηρικτες του σιχαμενου γερου παπατζη!!! παπου του σημερινου ηλιθιου βλακογιοργο,οπως λενε ..

    Την ημερα διαδηλωναν "πιστευουμε στη λαοκρατια και στη δημοκρατια" και το βραδυ επιδιδονταν στο πλιατσικο!!
    Φρικη!! Γεμισε η Αθηνα αλητες .."δημοκρατικους"!!

    Ξηερωνοντας ομως η 21 Απριλιου 1967 χαθηκανε σαν τα ποντικια..
    Ησυχασε η Αθηνα απο τους αλητες φιλοι μου..
    Χωθηκανε στις τρυπες τους οι αθλιοι!!!

    Και φυσικα ανασανε και η υπαιθρος.
    Λαγοποδαρο στα αγροτικα χρεη,σβηστηκανε!!
    Αρχισε η ηλεκτροδοτηση των χωριων..
    Η ΜΟΜΑ αρχισε να φτιαχνει δρομους ...

    Φυσικα εκανε ενα λαθος. Επιασε κατι "δημοκρατικους αλητες" (που λεγαμε??) και τους εστειλε δωρεαν διακοπες στα εξωτικα νησια του Αιγιου!!!
    Οποια γελοιοτης!!
    Ξαχασανε το Γουδι προφανως!
    Ω! μεγα σφαλμα αγαπητοι μου ανθρωποι!!!

    Ευελπιστουμε οτι θα ξαναζησουμε και αυριο τις ιδιες συγκινητικες στιγμες αγαπητοι μου φιλοι!!!
    Πως θαθελα να ειμαι εθελοντης στο Γουδι φιλοι μου!!
    Αφιλοκερδως φιλοι μου..
    Τα ιδια δεν ζουμε και σημερα??
    Αλητες "δημοκρατικοι και προοδευτικοι" δεν μας κατεστρεψαν και σημερα??
    Γιατι να πανε δωρεαν διακοπες??
    Χαθηκε το Γουδι φιλοι μου????

    Ε? Γιατι?? Γιατι ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ .

    ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ "ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ" .

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ βγάλατε αρχηγό της ΝΔ έναν άνθρωπο χωρίς κανένα προσόν, χωρίς καμιά ικανότητα, έναν άνθρωπο που για 15 χρόνια είχε ξεχάσει πού πέφτει η βουλή μόνο για να επιβραβεύσετε την πράξη του το 1993 να ρίξει την κυβέρνηση του 47% της ΝΔ του Μητσοτάκη τώρα μας λέτε όχι τον Συμπιλίδη κινδυνεύουμε γιατί ξυπνάει μνήμες? Θα μας τρελάνετε, είστε όλοι για το ψυχιατρείο εκεί στην Συγγρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ "ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ" .

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.20 Απρ 2012 8:06:00 π.μ...
    ..................................
    Τι λες βρε άνθρωπε!!!!
    Ο Συμπιλίδης παλικάρι; πόσα πήραν ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο Συμπιλίδης πάρεα για να ρίξουν με ποσοστό 47% τον Μητσοτάκη!!!! Όταν έκανε αυτά που σήμερα ΘΈΛΕΙ να κάνει ο αρχηγός σου με το ΠΑΣΟΚ!!!!Για τον ΟΤΕ , για τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ όταν άρχισε την αποκρατικοποίηση η για την Μακεδονία τα έκανε το παλικάρι;;;

    Σαχλαμάρες, προδότες, της πολιτικής άνοιξης ,βάζει κανείς σας στοίχημα ότι δεν θα πάρετε πάνω από 25%; ΗΛΊΘΙΟΙ ,τι λύσατε το Μακεδονικό; τώρα γίνατε υπερασπιστές του ελεύθερου Κράτους; ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ; ΈΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΑΚΑ ΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ... ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΆΝΟΙΞΗ , ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΑΛΑΚΑ....

    Όπως τα πήρανε ΤΟΤΕ , έτσι τα πήρανε και ΣΗΜΕΡΑ από αντιεπιστημονικος έγινε υπέρ μνημονικός ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ .. ΟΥΣΤ ΜΑ ΛΙΓΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εχω σε καμμια υποληψη το σαμαρα αλλα οχι και να του χρεωνουν οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια και την αρση του εμπολεμου με τη αλμπανια !!!

    Οχι ρε πουστηδες ρε τζογλανια ρε καθικια ρε τουρκοσποροι ρε πουτανας γυιοι!!!!!

    Το εμπολεμο με την αλβανια το ηρε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Ηταν το 1984 .. 21 Φεβρουαριου 1984γιορτη της απελευθερωσης των Ιωαννινων απο τους τουρκους μεμετηδες της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια αδελφια αλα ζεμπεκικο...

    Ο σιχαμενος ελληνοπολωνος σκατοψυχος αντρει μινεικο παπανδρεου πηγε στα Γιαννενα μαζι με τον τοτε Υπεξ παπουλιας (τον γνωστο αντιστασιακο!!!! καινυν προεδρας της δαιμονοκρατιας)..πατριδα του εν λογω παπουλια του αντιστασιακου απο τα 10 του!!!

    Ο σιχαμερος μεθυστακας ελεεινος ελληνοπολωνος αντρει μινεικο παπανδρεου αρχισε να πινει "τσιπουρο Γιαννιωτικο"..
    Σιγα σιγα κ προεδρε του λεγαν ειναι βαρυ ποτο το τσιπουρο.
    Μπα ελεγε το σιχαμενο σκατοπραμμα δεν με πιανει εμενα το ποτο..

    Και πιες πιες λοιπον εγινε φεσι .Τυφλα στο μεθυσι φιλοι μου..

    Και βγαινει μετα στην τηλεοραση και αρχισε να λεει μαλακιες και οτι του ερχοτανε στο θολωμενο του μυαλο..

    Και οτι θα παρουμε την Β.Ηπειρο και οτι εμεις ειμαστε εθνικοι ανεξαρτητοι και θα παρουμε και την αλβανια και θα ενωθουμε με τα αδελφια μας και ενα σωρο αλλα τετοια..

    Τσινισανε ομως οι αλβανοι του χοτζα τοτε..
    Φασαριες κακο,διωξεις των ελληνοφωνων αλβανων και μαλιστα απειλησανε οτι θα εισβαλλουν στην Ελλαδα..

    Και εκει χεστηκε το σιχαμενο σκυλι ο ελληνοπολωνος και η συμμορια την οποια δημιουργησε (η αλητοσυμμορια πασοκ) και για να καλοπιασουν τους αλβανους ηραν την εμπολεμη κατασταση..

    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και το ιδιο το αντιστασιακο απο τα 10 του χρονια "κ.παπουλιας".. φιλοι μου..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ σκυλια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ μεχρις ενος για τα εγκληματα εσχατης προδοσιας που διεπραξε εις βαρος της Ελλαδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΜΠΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΜΑΝΟ-ΛΑΟΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΜΦΥΤΑ...ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΟΓΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 20 Απρ 2012 8:37:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ , ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειτε αποσυρθει ειτε όχι θα τη μαυρισουμε τη ΝΔ που στηριξε τον Γιωργάκη παρα τις διαβεβαιωσεις του Κολοτουμπα Σαμαρα (δεν υπογραφω, υπογραφω- διαπραγματευομαι- δεν διαπραγματευομαι). Ο ανθρωπος ειναι ελεεινος ψευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποιο 47% ρε φιλε? ο Μητσοτακης με τις μαλακίες που εκανε πήγε στο 39% και ανεστησε τον πεθαμένο αντρεα που πήγε στο 46% το 1993. Και αν δεν υπηρχε η ΠΟΛ.ΑΝ με 5% θα πηγαινε ο πεθαμενος αντρεας στο 50% γιατι ειχε υποσχεθει εμπαργκο στα σκοπια και ο λαός διαφωνούσε με τους ετσιθελικους χειρισμους μητσοτακη στα εθνικα θεματα. Εχετε μνημη χρυσοψαρου οι Μητσοτακικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καπου διαβασα οτι εστειλε επιστολη και απεχωρησε απο τις λιστες. Ομως η εντυπωση εμεινε, οι προθεσεις της ΝΔ-ΠΟΛΑΝ κατεγραφησαν και κυριως η ζημια εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:00 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ 47% (Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 77 ΠΗΡΕ 42%)ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!!!ΕΒΑΛΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ!ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΑΝ!!!!ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ENA ...Quiz για Καμμένους.

    Ποιος είναι ο υποψήφιος του Π. Καμμένου στη Θεσσαλονίκη
    (Α' ή Β' θα το βρείτε εσείς ;))
    που είναι από τους φανατικότερους...
    Μάρτυρες του Ιεχωβά ;
    οοεεοο;

    Αφού έφτιαξε μερικά δικά του κινήματα τελικά αντιλήφθηκε ότι είναι ΑΕροψεκασμένος... αλλά είπαμε:
    .......Πάνω από όλα ο Γιαχβέ

    _________________________
    Η βοήθεια του κοινού είπε...
    Ο Εβραίος Γαβριήλ Αβραμ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 20 Απρ 2012 11:11:00 π.μ.
    ==
    Ωπα!
    Ο Μητσοτακης το 1989 πηρε 47,1% αλλα δεν μπορουσε να σχηματισει κυβερνηση λογω ενος πουστικου και εγκληματικου "εκλογικου νομου" της αλητοσυμμοριας πασοκ και του σιχαμενου ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου συν σκατοψυχου κουτσογιωργα μανδαμ!!!

    Ενω με 46,6 ποσοστο ο ελεεινος ελληνοπολωνος αντρει μινεικο παπανδρεου και η συμμορια του πηρε 170 εδρες το 1981!!

    Διακρινω αφελεια ...αν υποπτευομουν σκοπιμοτητα θα σου ερριχνα πολλα μπινελικα τωρα μανδαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σειρά τώρα έχει ο ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ από την Β΄Θεσσαλονίκης.
    ΣΑΜΑΡΑ όσο είναι νωρίς δείξτου τον δρόμο..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ KARA AMAN ALH,
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡ....ΔΙΑ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΤΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟ 1994,ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ..

    ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
    ο σαμαρακοσ απαντα.

    Ο Χ Ι Ο Υ Τ Ε Σ Α Ν Α Ρ ΧΗ Γ Ο ΣΨΑΞΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
    και «ΧΡΗΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ... 500 ΕΥΡΩ...!!!

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΣΤΟ... ΛΑΟΣ...!!!

    «Καλώς ήλθατε» από την μιά...πόρτα στη άλλη, λέει ο Καρατζαφέρης στούς υπαλλήλους του, πού χρησιμοποιεί ως δημοσιογράφους στο Τηλεαστυ και στον εκλογικό επιθανάτιο σπασμό του, τούς υποχρεώνει με το ζόρι, να μπούν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ γιά να συμπληρώσουν τα κενά, αφού γενική είναι η απροθυμία συμμετοχής σε αυτά...!!!

    Παιδιά πού δεν έχουν σχέση -και δεν θέλουν να έχουν- με την πολιτική, υποχρεώνονται να συμμετάσχουν στην γλοιώδη καρατζαφέρεια αθλιότητα.
    Μαθαίνουμε ότι ακόμη και ηλεκτρολόγοι όπως και υδραυλικοί πού εργάζονται στο τηλεάστυ θα μπούν στα ψηφοδέλτια σε... ακριτικές περιοχές για να καταρτισθούν ή συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ...!!!

    Άλλωστε αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι ενώ όλα τα κόμματα ανακοινώνουν τα ψηφοδελτιά τους ό Καρατζαφέρης δεν ανακοινώνει και περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον οποιοδήποτε «κομμένο», από τα άλλα κόμματα να... καλωσορίσει στο δικό του, μαζεύοντας όλα τα πολιτικά βυθοκορήματα και σκουπίδια των άλλων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 20 Απρ 2012 11:11:00 π.μ.

    Να σαι σίγουρος οτι τον Σαμαρά δεξιοί Νεοδημοκράτες τον ψήφισαν το 93 θυμάμαι πάρα πολλούς εκείνη την εποχή σοσιαλιστής ή αριστερός δέν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει κανένα δεξιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΝ.


    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ ..ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ
    ΤΟΥ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.

    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 20 Απρ 2012 8:44:00 π.μ.

    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση