GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πρώτη κατάληψη των χρηματιστηρίων τοκογλύφων…

9 σχόλια

  1. ευχομαι ο μεγαλοδυναμος
    να εχει χιουμορ
    και να χωσει τους νουδουπασοκους
    στα κελια διπλα στον κουφοντινα.


    θα χρειαστουν βεβαια
    πολλες νεες φυλακες
    για να χωρεσουν ολοι

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπνευσμένο μοντάζ και επίκαιρο λόγω Πάσχα. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ..ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ
    Σοκάρουν τα χρήματα

    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:
    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί..
    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ: χρόνια σας πολλά !

    (αν και αμφιβάλουμε.. χεχεχεχε )
    Μπένυ του Όλον μιζομένου παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.. ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ(ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΝΤΕ) ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΠΑΝΤΑ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποταμι δεν γυριζει πισω!!!!
    Ολη αυτη η γελοιοτητα με την ημερομηνια των εκλογων ηταν για να κανουν τα μαγειρεματα του εκλογικου αποτελεσματος και πως θα στησουν προβοκατσιες στη χρυση αυγη!!
    Το ποσοστο που θα μπει μεσα η χρυση αυγη θα ξεπερναει και τον χειροτερο εφιαλτη του συστηματος (πασοκ, νδ, συριζα κκε, κουβελης καρατζαφερης κτλ)
    Το ποταμι ξεχειλισε και οσι εχουν σκοπο να κανουν τις ιδιες βρωμιες οπως στις εκλογες του 2000 που ειχε βγει ο καραμανλης, πανηγυριζαν οι μεν και τα μεσανυχτα .....τελικα βγηκε ο σημιτης και πανηγυριζαν οι δε (τρομαρα τους) να τα ξεχασουν!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ....ΣΥΡΙΖΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ....ΣΥΡΙΖΑ..!!!


    Ρε μαλάκα χρυσαυγίτη, τσίσα έκανες σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση