GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ελλάδα αντέχει...

Γράφει ο Δευκαλίωνας. http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ . Ερώτηση: Κύριοι, τι σκοπεύετε να κάνετε για να ξεφύγει η χώρα μία ώρα αρχύτε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας.
Ερώτηση: Κύριοι, τι σκοπεύετε να κάνετε για να ξεφύγει η χώρα μία ώρα αρχύτερα από το Μνημόνιο;
Του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου… σήμερα. Φθάσαμε στις 23 Απριλίου 2012 και σε 14 ημέρες έχουμε εκλογές. Έχουν περάσει ακριβώς 2 χρόνια από εκείνη την ημέρα. Ήταν 23 Απριλίου 2010, ημέρα Παρασκευή, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο Καστελόριζο και μέσα στο μεσημέρι μας απεύθυνε διάγγελμα με το οποίο μας ενημέρωσε ότι...
αποφάσισε να θέσει την χώρα υπό τον κοινό μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.
Έχουν περάσει λοιπόν 2 ολόκληρα χρόνια…
Τι έγινε σε αυτά τα 2 χρόνια; Τι πήγε καλύτερα και τι χειρότερα; Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ύφεση, Ανεργία, Φτώχεια, Εξαθλίωση, Φτώχεια, Λιμός, Κοινωνικός Αποκλεισμός κ.λπ. Και όλα αυτά προκειμένου η χώρα να μην οδηγηθεί στην χρεοκοπία και εξαναγκαστεί να αποχωρίσει από το ευρώ…
Η χώρα όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, οδηγήθηκε στην χρεοκοπία αφού εξαναγκάστηκε να «κουρέψει» ένα μέρος του χρέους. Μπορεί το «κούρεμα» να έγινε σε λάθος χρόνο, με λάθος τρόπο και σε ένα μικρό ποσοστό του χρέους, με αποτέλεσμα το χρέος να συνεχίζει να είναι μη βιώσιμο, αλλά ήταν «κούρεμα» οπότε de facto η χώρα έχει χρεοκοπήσει.
Άρα προκειμένου να δικαιωθούν όλες οι θυσίες των Ελλήνων αυτά τα 2 χρόνια θα πρέπει η χώρα, σύμφωνα με τους σχεδιαστές και προπαγανδιστές της μνημονιακής πολιτικής, να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ.
Όμως τα νέα από την Ευρώπη δεν είναι καλά.
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) δανείζει από εδώ και πέρα τις Ελληνικές επιχειρήσεις με ρήτρα δραχμής.
Τι σημαίνει αυτό;
Στην σχετική δανειακή σύμβαση μεταξύ ΕΤΕπ και Ελληνικής Επιχείρησης, προβλέπεται σε τι νόμισμα θα γίνει η εξόφληση του δανείου εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ ή διαλυθεί το ευρώ. Ταυτόχρονα και η ΕΤΕπ θέτει στις νέες δανεικές συμβάσεις με Ελληνικές Επιχειρήσεις ως εφαρμοστέο δίκαιο το Αγγλικό. Πρώτη Ελληνική Επιχείρηση που αντιμετωπίζει αυτούς τους όρους της ΕΤΕπ είναι η ΔΕΗ, που ζήτησε από την ΕΤΕπ ένα μικρό δάνειο 70 εκατ. Ευρώ.
Γιατί όμως η ΕΤΕπ προχωρά στην εφαρμογή αυτού του δυσβάστακτου και αντί-επικοινωνιακού μέτρου (ρήτρα δραχμής);
Τώρα που το σύνολο του Ελληνικού Χρέους έχει μετατραπεί σε ενυπόθηκο και το σύνολο των δανειστών προστατεύεται από το Αγγλικό Δίκαιο, είναι απόλυτα κατανοητό ότι τα πολιτικά μέσα έχουν σχεδόν εξαντληθεί και μόνο η πιστή εφαρμογή του δανειακού προγράμματος πιθανόν να διατηρήσει την χώρα εντός της ζώνης του ευρώ. Όμως το δανειακό πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται πιστά διότι σχεδόν όλοι οι στόχοι δεν εκπληρώνονται, κραυγαλέο παράδειγμα η ύφεση.
Την ίδια ώρα όμως που η ΕΤΕπ θέτει για πρώτη φορά δημόσια και επί της ουσίας το ζήτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, έρχονται και καλά νέα για την Ελλάδα από τον διεθνή οικονομικό περίγυρο.
Το οικονομικό περιοδικό Forbes δημοσίευσε λίστα με τις 2.000 ισχυρότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Σε αυτήν την λίστα του περιοδικού Forbes συμπεριλαμβάνονται και 11 Ελληνικές επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνονται οι εξής Ελληνικές Επιχειρήσεις 1) Εθνική Τράπεζα (788η Θέση) 2) ΔΕΗ (1000η Θέση) 3) Coca-Cola HBC (1223Η Θέση) 4) Eurobank (1257η Θέση) 5) Alpha Bank (1354η Θέση) 6) Τράπεζα της Ελλάδας (1500η Θέση) 7) Τράπεζα Πειραιώς (1514η Θέση) 8) ΟΠΑΠ (1574η Θέση) 9) Ελληνικά Πετρέλαια (1669η Θέση) 10) ΑΤΕ Bank (1740η Θέση) 11) ΟΤΕ (1892η Θέση).
Ας αναλογιστούμε καλύτερα τι διαβάσαμε στην προηγούμενη παράγραφο. Μετά από 2 χρόνια μνημονιακής πολιτικής που έριξαν την χώρα σε πρωτοφανή ύφεση, γιγάντωσαν την ανεργία, εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, η παραγωγική οικονομική Ελλάδα αντέχει.
Σκεφθείτε πόσες Ελληνικές εταιρείες θα βρίσκονταν στην συγκεκριμένη λίστα του Forbes εάν ο Γιώργος Παπανδρέου και η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν παρά μία παρέα δογματικών Libertarian που άφησαν την Ελληνική Οικονομία και την περιουσία του Ελληνικού Λαού απροστάτευτες στις ορέξεις τις διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.
Σκεφθείτε ποια θα ήταν η κατάταξη των κρατικής υπόστασης ελληνικών επιχειρήσεων (Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΑΤΕ Bank), εάν στην θέση των διοικήσεων-κηπουρών που διόρισε ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονταν στοιχειωδώς ικανές διοικήσεις.
Σκεφθείτε ποια θα ήταν τα οφέλη της Ελληνικής Οικονομίας αν στην λίστα του Forbes συμπεριλαμβάνονταν σε καλύτερη κατάταξη περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις.
Η παραπάνω λίστα αποδεικνύει και κάτι άλλο. Η Ελλάδα είχε την παραγωγική βάση να αντέξει. Απλά ο Γιώργος Παπανδρέου και η περί αυτόν ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει να παραμένει η ίδια και αμετανόητα νεοφιλελεύθερη, δεν ήθελε να πολεμήσει. Εκλέχθηκαν με αυτοσκοπό να απεμπολήσουν τις πάγιες ιδεολογικές τους θέσεις και τις προεκλογικές τους διακηρύξεις.
Συμπερασματικά... Μπορεί το νεοφιλελεύθερο τραπεζικό ευρωπαϊκό διευθυντήριο να προετοιμάζει την απομάκρυνση της χώρας από το ευρώ, αλλά ταυτόχρονα την ίδια ώρα η Ελλάδα αντέχει!

9 σχόλια

  1. Άλλοι είναι Μεγαλομάρτυρες και Τροπαιοφόροι..

    Στον δημοδιδάσκαλο Σάββα Μετοικίδη
    που δολοφόνησαν τα κτήνη που μας κυβερνάνε.

    Τίποτα το πιο εύκολο
    από το να πεθάνεις,
    μα έλα και πες μου δάσκαλε
    μέχρι εκεί πώς φθάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα:η Ελλάδα μπαίνει στο ΔΝΤ
    _____________________+ _____________

    34: Ο Ιησούς Χριστός σταυρώνεται, σύμφωνα με το Νεύτωνα.

    971: Οι Βυζαντινοί υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή νικούν τους Ρώσους.

    1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της ....
    Αλαμάνας τις οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.

    1920: Το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας, στο οποίο κυριαρχούν οι Νεότουρκοι του Μουσταφά Κεμάλ, αποκηρύσσει την κυβέρνηση του Σουλτάνου Μεχμέτ Δ' και συντάσσει προσωρινό Σύνταγμα.

    1941: Αεροπλάνο της RAF μεταφέρει τον βασιλιά Γεώργιο και την ελληνική κυβέρνηση στο Κάιρο.

    1944: H φιλοεαμική ανταρσία πληρωμάτων του ελληνικού στόλου που ναυλοχεί στο Κάιρο, καταστέλλεται με αιματηρό τρόπο.

    2010: Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.



    - απο την φανταστική απεικόνιση του ΕΦΙΑΛΤΗ.

    - απο τις γκραβούρες του Πήλιου Γούση

    - απο τις γελοιογρφίες των Νενέκων

    - απο τις φωτο των Τσολάκογλου της Κατοχής...

    ..ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ....ΤΟΥ Διεθνή και πρώτου ΜΑΛΑΚΑ.
    + ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σάπιου Ανδρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTA TA ΓΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗ ΧΑΡΑΤΣΑ ,ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ .ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΝ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.Ο ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΗ ΜΠΙΣΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ.ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν σήμερα ο Ιησούς Χριστός γαμιέται σύμφωνα με τον.. Αϊνστάιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχουν ευθυνες;ποιος ειναι αρμοδιος αν υπαρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.52 ποτε εφυγες απο το ψυχιατρειο.παντως ο εισαγγελεας θα σε βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΗ 10/52 ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.ΕΑΝ ΕΘΙΓΕΣ ΜΟΥΣΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΑΝΕ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί είναι ΕΝΑΣ απο ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    Συνελήφθη για διπλή δολοφονία υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.
    ____________________________________
    Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων
    κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις...26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.

    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ως δράστης συνελήφθη 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος είχε βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος με το συνδυασμό «Εθνική Συσπείρωση» της Χρυσής Αυγής.
    Τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ενώ εξετάζεται η εκδοχή «συμβολαίου θανάτου».
    Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.


    Χ.Α. = ZΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    & ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ του ΠΑΣΟΚράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tου Χρηστου Γιανναρα :
    Aν από τις επερχόμενες εκλογές προκύψει πρωθυπουργός ο κ. Aντώνης Σαμαράς, θα είναι ο τέταρτος, σε συνεχή διαδοχή, κυβερνήτης της χώρας (μετά από τους K. Σημίτη, K. Kαραμανλή και Γ. A. Παπανδρέου) δίχως κοινωνική σταδιοδρομία άλλη έξω από την επαγγελματική πολιτική.
    Mπορεί κάποιοι από τους τέσσερις να εργάστηκαν για μικρό διάστημα σε διαφορετικές βιοποριστικές απασχολήσεις, αλλά δεν σταδιοδρόμησαν εκεί, οι ικανότητες και τα προσόντα τους δεν δοκιμάστηκαν στον κοινωνικό στίβο, δεν ήταν αυτός που τους ανέδειξε ικανούς για μπροστάρηδες στο πολιτικό πεδίο…
    …Aυτό το τρομακτικό (στην κυριολεξία) δεδομένο ισχύει, με ασήμαντες παραλλαγές, και για τους τρεις προηγηθέντες πρωθυπουργούς, όπως και για τον τώρα προαλειφόμενο: Γεννήθηκαν, περίπου προορισμένοι να γίνουν πρωθυπουργοί. Kαι μάλιστα συγκεκριμένου τύπου ή υποδείγματος: «μπαλκονάτοι». Iσως ο K. Σημίτης να έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει από το μπαλκόνι και προτιμάει την επιτελική δουλειά με σοβαρούς και ικανούς συνεργάτες. Σύντομα όμως αποδείχτηκε αυτή η αρχική του εικόνα συμπτωματική…
    …Tον τύπο του μπαλκονάτου αρχηγού ζήλωσε εξαρχής ολοφάνερα και ο A. Σαμαράς. Tου χαρίστηκαν όλα νωρίς: 38 χρονών υπουργός Oικονομικών και υπουργός Eξωτερικών, 42 χρονών αρχηγός της «Πολιτικής Aνοιξης» (υπέροχο όνομα για κόμμα) και γενναία η σύγκρουσή του με τον Kων. Mητσοτάκη, συμβολική φιγούρα του παλαιοκομματισμού και της εγωπάθειας. Oλα έδειχναν ότι κάτι καινούργιο μπορούσε να επενδυθεί στο πρόσωπο του Σαμαρά. Mα η διάψευση ήταν άμεση και παταγώδης: Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξάγγειλε την ίδρυση της «Aνοιξης», όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο. Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει. Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται.
    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο: Ποια γοητεία ακαταμάχητη θα ασκούσε ένα ριζικά διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Γυμνού από κάθε στόμφο, παραιτημένου από την ένταση του δήθεν πάθους. Πολιτικός λόγος δημόσιος, με την απλότητα και προσήνεια του ιδιωτικού. Oπως κουβεντιάζουν οι άνθρωποι όταν τους ενδιαφέρει αυτό που έχουν να πουν και όχι οι εντυπώσεις που θα προκαλέσουν. Kυρίως, με την ταπεινότητα να ομολογούν και να αναλύουν τα σφάλματά τους, τις αποτυχίες τους. Eπιμένοντας σε στόχους που αξίζουν να τους παλέψει μια κοινωνία, με τόλμη, πείσμα και θυσίες.
    Mπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού. Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Oικονομικών, Eξωτερικών, Πολιτισμού) ήταν τόσο κοινότοπος όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του. Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Eζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί: Oι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Tοπικής Aυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων. Iδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση