GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

I 'M FREAK (Νέο video clip)...

I 'M FREAK (Νέο video clip) To νέο Τραγούδι “ I ‘ M FREAK ”!του Christou Alexandrou και της Christianas   Tzinioli που έγινε επ...

I 'M FREAK (Νέο video clip)

To νέο Τραγούδι “I M FREAK ”!του Christou Alexandrou και της Christianas  Tzinioli που έγινε επιτυχία με το κυκλοφόρησε ,ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία του video clip που το συνοδεύει. Η Σκηνοθεσία του video clip  είναι του Μιχάλη Μαυρομούστακου ,ενώ η μουσική είναι του Dj x one & των Jun Areia και στίχους Dj x one . Να σημειώσουμε εδώ τα εντυπωσιακά special fx-make up artist είναι της Popi Kappa ,η ...
φωτογραφία  Kris Tsiakiris και Assistant director o Aris Lechouritis

 Το "Im freak "   συμπεριλαμβάνεται στο Digital  CD single με 5 τραγούδια του DJ Χ ΟΝΕ   με τίτλο SHUT UP AND DANCE  από την WARNER MUSIC - DIGITAL DISTRIBUTOR.
Ο DJ X ONE   αποτελεί πλέον ένα από τους πιο ανατρεπτικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες των experimental house , pop instrumental ,House ,Dance hip-hop music , ήρθε για να μείνει! (για να γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής)
Απολαύστε το νέο video clip του τραγουδιού “I M FREAK ”!

VIDEO CLIP

3 σχόλια

  1. dr koutsouko

    giati den vazete?

    8elete samara?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι για οσους το ξεχνουν αυριο ξημερωνει η ιστορικη ημερα 21 Απριλιου..
    Θα θυμαστε ,θαχετε διαβασει,θα ξερετε τελος παντων ,οτι την 21 Απριλου 1967 μια ομαδα τιμιων αξιωματικων εκανε επανασταση και εσωσε τη Ελλαδα κυριολεκτικα..

    Ανασανε ολος ο κοσμος!!
    Οι Αθηναιοι πρωτα πρωτα.. Μπορουσαν αφοβα να περπατησουν στην Πανεπιστημιου,στη Σταδιου στο Συνταγμα να κανουν την βολτα τους βρε αδελφε!!
    Μεχρι τοτε αυτο αποκλειοταν !
    Οι εν λογων δρομοι ειχαν καταληφθει απο τους .."δημοκρατικους" αλητες υποστηρικτες του σιχαμενου γερου παπατζη!!! παπου του σημερινου ηλιθιου βλακογιοργο,οπως λενε ..

    Την ημερα διαδηλωναν "πιστευουμε στη λαοκρατια και στη δημοκρατια" και το βραδυ επιδιδονταν στο πλιατσικο!!
    Φρικη!! Γεμισε η Αθηνα αλητες .."δημοκρατικους"!!

    Ξηερωνοντας ομως η 21 Απριλιου 1967 χαθηκανε σαν τα ποντικια..
    Ησυχασε η Αθηνα απο τους αλητες φιλοι μου..
    Χωθηκανε στις τρυπες τους οι αθλιοι!!!

    Και φυσικα ανασανε και η υπαιθρος.
    Λαγοποδαρο στα αγροτικα χρεη,σβηστηκανε!!
    Αρχισε η ηλεκτροδοτηση των χωριων..
    Η ΜΟΜΑ αρχισε να φτιαχνει δρομους ...

    Φυσικα εκανε ενα λαθος. Επιασε κατι "δημοκρατικους αλητες" (που λεγαμε??) και τους εστειλε δωρεαν διακοπες στα εξωτικα νησια του Αιγιου!!!
    Οποια γελοιοτης!!
    Ξαχασανε το Γουδι προφανως!
    Ω! μεγα σφαλμα αγαπητοι μου ανθρωποι!!!

    Ευελπιστουμε οτι θα ξαναζησουμε και αυριο τις ιδιες συγκινητικες στιγμες αγαπητοι μου φιλοι!!!
    Πως θαθελα να ειμαι εθελοντης στο Γουδι φιλοι μου!!
    Αφιλοκερδως φιλοι μου..
    Τα ιδια δεν ζουμε και σημερα??
    Αλητες "δημοκρατικοι και προοδευτικοι" δεν μας κατεστρεψαν και σημερα??
    Γιατι να πανε δωρεαν διακοπες??
    Χαθηκε το Γουδι φιλοι μου????

    Ε? Γιατι?? Γιατι ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση