GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θανάσης Σίσσης πέτυχε δεύτερο χρόνο στην Jerez...

  Κάτω από πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες έγινε το πρωί η τρίτη σειρά ελεύθερων δοκιμών και στην μικρή κατηγορία, την νεοσύστατη Moto3. ...

 Κάτω από πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες έγινε το πρωί η τρίτη σειρά ελεύθερων δοκιμών και στην μικρή κατηγορία, την νεοσύστατη Moto3. Κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή ο Πορτογάλος Miguel Oliveira ήταν ο ταχύτερος και μάλιστα με την χαώδη διαφορά του ενός δευτερολέπτου.
Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο μεταξύ των 34 οδηγών της κατηγορίας έκανε ο 16χρονος ομογενής από την Αυστραλία Arthur Sissis, Θανάσης Σίσσης κατά το Ελληνικότερο.Ο νεαρός οδηγός της Red Bull KTM Ajo που συνεχίζει να εντυπωσιάζει (στο Qatar ήταν 7ος στον πρώτο του αγώνα) ήταν προφανώς και ο ταχύτερος μεταξύ των rookie (νεοεισαχθέντων) της κατηγορίας.
Στην πρώτη σειρά ελεύθερων δοκιμών την Παρασκευή, ο Σίσσης ήταν 7ος ενώ στην δεύτερη που η βροχή ήταν πολύ περισσότερη, ήταν μόλις 25ος. Όμως στην τρίτη και τελευταία σειρά των 'ελεύθερων' και με τις συνθήκες εξίσου 'δραματικές' έδειξε τις δυνατότητες προσαρμογής και ήταν πειστικά 2ος.
Τα καταφέρνει καλά στις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί η βροχή, αυτό λένε οι χρόνοι. Αν ισχύσουν οι προβλέψεις που προμηνύουν βροχή για όλη την Κυριακή, είναι πιθανό να δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία έναν Έλληνα (έστω και μόνο στην καταγωγή) να ανεβαίνει στο βάθρο μιας κατηγορίας Grand Prix.

5 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Χαμος εγινε στην Βενετια Μυκονου οπου επινε τον καφε του ο δρ Κουτσουκος με την Μπριζιτ την σοσιαλιστρια

    C'est sûr maintenant, on va gagner !

    ειπε η σοσιαλιστρια με τα πλουσια στηθη και τα πρασινα ματια
    και να οι φωτογραφιες απο διαφορους που ηταν εκει για το ηλιοβασιλεμα....

    και την ανασταση του ΠΑΣΟΚ!

    Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ κουτσούκου και επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται γιατι τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!

    Απο την δεξια, να ζητησετε τον...λογαριασμο ειπε στην γκαρσονα ο δρ Kουτσουκος και της εκλεισε φιλικα το ματι!

    Καλη Πρωτομαγια....

    Τακης Μυκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταγγελία πασόκων

    Καταγγέλουμε τον δόκτορα του γέλιου και της χλιδής, ότι την ώρα
    που ο αρχηγός του κόμματος
    αγωνιζόταν για να γεμίσει μια αίθουσα του εργ. κέντρου κομοτηνής
    με 200 άτομα ( πάλι έβγαλαν το χαρτζιλίκι τους τα γύρω ΚΑΠΗ )

    κάποιοι μεγαλόσχημοι ηγέτες του κινήματος, δελφίνοι, έκαναν
    ηλιοθεραπεία και έπιναν φραπεδιές
    στη Μύκονο. Έκαναν κακόγουστο καμάκι σε ανίδεες ολλανδέζες,στην όψη μάλλον σαν την βασιλειάδου, την κυρά μου τη μαμή, και υπονομεύουν το κίνημα, τη στιγμή που προηγείται καθαρά 2,5 μονάδες από το κόμμα Βεργή-Τζούλιας και Μάνου-Βαλλιανάτου !

    την ώρα που κάποιοι μάχονται, άλλοι κάνουν μεγάλη ζωή και φωτογραφίζονται μαζί με τον πελεκάνο της Μυκόνου και ξοδεύουν τα πολύτιμα φράγκα σε ουισκάκια και αστακομακαρονάδες !

    καλούμε τον αρχηγό μας
    να διαγράψει οριστικά από το κίνημα τους ριψάσπιδες, που έχουν σηκώσει λευκή σημαία, και άρχισαν
    από τώρα τα μπάνια, το μαύρισμα, και τις διακοπές !

    πασοκοι αμαλιάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    το γυρο του διαδικτυου κανουν:

    α) οι προβλεψεις του δρ κουτσουκου για νικη του Πασοκ με τουλάχιστον 2,5% έως 7% !

    β) οτι ο δηθεν εν δυναμει Πρωθυπουργος Σαμαρας, δεν παει σε τηλεοπτικη μονομαχια - καταργώνας ο δηθεν αμερικανοεκλεκτος - την πιο σοβαρη αμερικανικη συνηθεια και

    γ) οτι τα Μνημονια τα επεβαλαν ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!



    1. Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ Κουτσούκου και σοβαρων επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται !

    2. Εκπληξη γιατι το "αυτσαιντερ τους βγαινει "κουτσαλογο" βλεπουν οι δεξιοι και οι αμεριακανοι αναλυτες!
    Η φοβια Σαμαρα να αναμετρηθει τηλεοπτικα με τον δηθεν δευτερο κ. Βενιζελο του αφαιρει το φωτοστεφανο της νικης! Προβληματισμοι και κατηφεια των δεξιων για τις πραγματικες ικανοτητες Σαμαρα, που με αυτην την τακτικη χανει μονος του!

    3. Τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα! Αισθηση σε ολη την Ελλαδα εκαναν οι δηλωσεις του δρ Κουτσουκου οτι οι Σαρκοζι Μερκελ μας εβαλαν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Το Πασοκ δεν ειχε αυτην την πολιτική. Μας εκβιασαν οι φιλοι του Σαμαρα!

    Το Πασοκ μετα την Πρωτομαγια θα συσπειρωθεί ταχυτατα!. Το 35% που ειναι ολοι αναποφασιστοι ειναι ολοι Πασοκ και θα πανε -ολοι- τελευταια στιγμη και θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ, ειπε απο τις Κυκλαδες ο δρ Κουτσουκος!

    Ερχεται πασοκικο τσουναμι....
    σεισμος σοσιαλιστικος στην Γαλλία, με τον Ολανατ...
    τσουνάμι πρασινο στις καλπες στην Ελλάδα με τον Βενιζελο!

    Μην λιγοψυχατε, ωρε θα νικησουμε!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση