GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Kαμαρώστε τον μισθό μου»: Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook...

Εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις για την εικόνα που με λεπτομέρειες αναφέρει το πού πηγαίνει ένας μισθός 820 ευρώ τον μήνα στην Ελλάδα. ...

Εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις για την εικόνα που με λεπτομέρειες αναφέρει το πού πηγαίνει ένας μισθός 820 ευρώ τον μήνα στην Ελλάδα.
Πολλά σχόλια οργής συνοδεύουν την εικόνα που δείχνει το πόσο υψηλό είναι...
το κόστος ζωής στην Ελλάδα, αλλά και το ότι οι περικοπές οδηγούν ξεκάθαρα τους Έλληνες πλέον στην εξαθλίωση.
Το πορτοφόλι του Έλληνα έχει ''αδυνατίσει'' επικίνδυνα και όσο ακούει κανείς για μισθούς Βουλγαρίας, τόσο περισσότερο απορεί με τη ''λογική'' που έχουν υιοθετήσει οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι ηγέτες...
Πηγή: mediagate.gr

20 σχόλια

  1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ –ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΚΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
    Πρέπει να υπάρχει ένα αντιμνημονικό κόμμα και όχι πολλά αντιμνημονιακά κόμματα γιατί έτσι διασπώνται οι ψήφοι και είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εκλογές οι μνημονικοί .
    Επίσης θα ελληνοποιήσουν 3.000.000 μετανάστες για να ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει ποτέ από την εξουσία .
    Άμεση πατριωτική –εθνική ανάγκη να ιδρυθεί μια Ελληνική ΕΟΚΑ για να διώξουμε τους Γερμανούς και τους τροίκανούς κατακτητές μας και τους έλληνες συνεργάτες τους , δηλαδή τους προδότες που μας κατέλαβαν χωρίς πόλεμο . (όπως έκαναν οι Κύπριοι αδελφοί μας και απελευθερώθηκαν από τους Άγγλους και τώρα μεγαλουργούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ακόμα και με το μισό νησί που κατέχουν, το άλλο όπως γνωρίζετε είναι κατεχόμενο από την Τουρκία .
    Σημείωσης :Τώρα στην Κύπρο δεν έχει μένει ούτε ένας προδότης …………)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψης
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΝΟΜΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 9/27.ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΤΗ.
    ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ.
    ΦΤΥΣΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ.ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΣΑΝΕ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 200 Φραπέδες είναι στον φοροκλέφτη
    καταστηματάρχη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΥΤΟΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΙΜΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΥ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γειά σου ΦΩΦΩ....
    ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΖΕΙ ΡΕ ΒΡΩΜΑ ?


    Α..ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΑΝΩΘΕΝ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1
    Ειναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν σε αυτο τον τόπο ακόμα ανθρωποι που ψελλιζουν τα κόμματα της καταστροφής της υποδούλωσης και εξαθλίωσης.
    Μην πλανιέσθε εχουν υπογράψει και τον επίκηδειο μας περα απο την σε βαθος ταφή μας.
    Είναι ψευτες απατεώνες κλέφτες και κομπιναδοροι με ψευτικα λόγια και ηλίθιες δικαιολογίες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και πάλι τον λαό στην ψηφιση τους για να ολοκληρώσουν όλα αυτα που εχουν υπογράψει.
    Οι επερχόμενες εκλογές δεν εχουν να κανουν με αντιπαραθεση πολιτικών ιδεολογιών έχουν ήδη ισοπεδωθει, το δίλλημα είναι υποδούλωση ελεγχος σκλαβια ή απεξαρτηση και ελευθερία.
    Η ελευθερία όμως όπως όλοι γνωρίζουμε ιστορικά έχει κόστος το θεμα είναι ποσοι από όλους εμάς εχουμε την δυναμη και το κουράγιο να ξεφύγουμε από αυτη την μεγγενη που μαθηματικά μας οδηγεί στον όλεθρο και τον θανατο πριν της ωρας μας.
    Βεβαια αυτό συνεπαγεται ότι ο δρόμος της ελευθερίας έχει και ξεκαθαρίσματα με τους πρωταίτιους αυτης της καταστασης. Συνηθως είναι οι διαπομπευσεις οι απομυθοποιήσεις και οι παραδειγματικές εκτελέσεις όλων αυτων που συνεβαλλαν στο να βρεθεί η χώρα σε αυτή την κατάντια.
    Αντιλαμβανεστε λοιπόν γιατι τα μεγάλα κομματα δεν επιθυμουν την όποια απεξαρτηση μας γιατι μεσα απο αυτή επιβιώνουν εις βαρος όλων μας.
    Τα περί σωτηρίας μας και επαναφοράς σε ενα επίπεδο αξιοπρεπειας της ανθρωπινης υπόστασης με δικαιωματα στην υγεια την μόρφωση την εργασία είναι επεα πτερόεντα ή πιο απλά μαλακίες, την στιγμή που οι ιδιοι οι δανειστές μας δεν πιστεύουν στο όποιο έγχείρημα διασωσης μας και εμμέσως μας προτρέπουν να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια από την ΕΕ.
    Το ότι μας δανείζουν δεν το κανουν για μας αλλα για τον κωλο τους να διασωσουν όσα μπορούν ασφαλώς όμως με το αζημίωτο παίρνωντας ότιδηποτε ακόμα έχει αξία από τον τοπο και την όποια οικονομική δραστηριότητα είναι ακόμα ενεργή με τους τόκους των δανεικών.
    Ασφαλώς έχουν ξεφορτωθεί πολλα βάρη με την ετικέττα Ελλάς αλλα ακόμα εχουν αρκετα που πρεπει να πάρουν για να διασφαλιστούν πλήρως.
    Αυτό έχει σαν συνέπεια στην Ελλάδα να αυτοκτονούν να λιμοκτονούν να καταστρέφονται άνθρωποι χωρίς δουλεια και ελπίδα μεσα στην καταθλιψη και την μελαγχολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2
    Ο χρονικός ορίζοντας αναπνοής για την χωρα μας είναι είναι 30 - 40 χρόνια αυτό προβλέπεται μεσα από τα επαχθή μνημόνια που με θερμη υποστηρίζουν τα ντόπια καθαρματα, που σημαίνει θανατος στην προηγούμενη γενιά και ξευτίλα αφομοίωση της παρούσας στην φτωχεια χωρίς ελπίδα και της μελλοντικής χωρις προοπτικη, εκκίνηση πανω στα ερείπα και τα αποκαιδια που θα αφήσουν τα μνημόνια, όταν οι άλλες χώρες θα είναι χρόνια μπροστα και όπως πάντα εμείς ουραγοί και καταιδρωμενοι ξανα να τρέξουμε να προλάβουμε δανειζόμενοι ξανα από τους ιδιους και ξανα να βρεθουμε κάποτε στο μέλλον στην ίδια κατασταση. Χιλιοπαιγμένο έργο, ιστορικά αποδεδειγμένο που επαναλαμβανεται.
    Οχι ο λαός πρεπει να βαλει ενα τέλος σε αυτή την απαίσια ιστορικά πολιτική διαδρομή που συντηρει την οικογενειοκρατία των καθαρματων που ειναι οι εντεταλμενοι των ξενων σε αυτό τον τόπο κρατωντας τον παντοτε υπόδουλο και εξαρτημένο. Κάποτε φωναζανε "ανήκομεν εις την δύσιν" τωρα φωνάζουν ανηκομεν στον κλαμπ των τοκογλύφων της ΕΕ όχι σαν ισοτιμο μέλος αλλα σαν αποδιοπομπαίος τραγος πειραματόζωο και παραδειγμα προς αποφυγή. Καποιος παντοτε στις "συντροφιές" πρεπει να παίζει τον ρόλο του μουτζούρη γιαυτο εχουμε επιλεχθεί εδω και δεκαδες χρόνια για πολλους λόγους. Για την γεωγραφική μας θέση, τον ορυκτο πλούτο μας, την πληθωρα παραγωγικής αγροτικής εκμεταλλευσης λόγω κλιματος, την καπατσοσύνη του Ελληνα μα πάνω από ολα πάνω από ολα να εκμηνδενιστει ο παγκόσμιος πολιτισμός που αποπνέει και υπάρχει εδω και χιλιάδες χρόνια σε αυτο τον τόπο σε συνδυασμό με την απαραμιλλη γλώσσα που ειναι εργαλείο φιλοσοφίας επικοινωνιας και παγκόσμιας επιμόρφωσης.
    Μικρος τόπος με πολύ μεγάλη εμβέλεια επιρροής στα περατα του σύμπαντος. Αυτο ενοχλεί όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους συμπαντιστές και παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιώντας την βία και το καλπικο χρήμα ως μεσο επιβολής των βρώμικων σχεδιων τους.
    Η μερα προς τις εκλογες πλησιάζει θα βρεθούμε μπροστα στην καλπη αυτην την φορά ας αποφασίσουμε με βαση την ιστορία μας και ας ανατρέψουμε τα σχεδια όλων αυτων που εχουν ηδη εκπονήσει εναντίον μας. Ας αλλαξουμε την ιστορία μπορούμε να το κανουμε και το φοβούνται ας ψηφισουμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ στηριζοντας το δημοκρατικό πολίτευμα και εκδιωχνωντας όλα αυτα τα παρασιτα που θεωρούν τους εαυτούς τους σωτήρες ενω είναι αυτοί που θα εκτελεστούν πρωτοι.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς τροϊκα ψοφατε Αγαπητοί φίλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χωρις τροικα ψοφας εσυ 12.25..
    εμεις φτωχα ζησαμε,
    δεν τη φοβομαστε τη φτωχεια..
    και αν χρειαστει,
    θα πεθανουμε ορθιοι,
    με τη χειροβομβιδα στο χερι,
    και θα παρουμε προδοτες μαζι μας

    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στην αμερικη
    οπου η εξουσια των πλουσιων
    ειναι τρομακτικη και απολυτη,
    καθε τοσο καποιος απελπισμενος
    παιρνει το αυτοματο και θεριζει δεκαδες..
    να προσεχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατοΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;

    ---------------------------------------
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ... (3,1 Δις ),
    ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!! )ΝΟΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)
    ----------------------------------------

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν
    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε;;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των (3,1 Δις )...!!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την γυναίκα θυμάμαι...Κτηματολόγιο...

    ΕΣΕΙΣ ;;;;

    α,,,,δεν σας πειράζει εε...... !!!!
    και ετοιμάζεστε
    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ....απο ΠΑΣΟΚ ΕΥΤΥΧΙΑ..

    συγγνώμη ρε...... ζώωωωωωωωωωαααααααααααααααα
    αυτοκτονήστε ελεύθερα
    για του ΠΑΣΟΚ την χάρη την ΦΩΦΩ-αγία
    και της ΠΑΡΤΙΔΑΣ $$$$$$$$$$$ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    _________________________________________
    ΓΑΠ - Ξεφτιλισμένος μέχρι τελικής πτώσης:
    Κατηγορεί την ΕΕ για τη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ!!

    Όταν ο πατέρας του μοίραζε τα πακέτα ήταν ωραία...!!!!!!!!!!!!!

    Ούτε μια κουβέντα αυτοκριτικής δεν είπε ο ξεφτιλισμένος άντρας στη χθεσινή επίσκεψή του στα γραφεία της Huffingtonpost

    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ...

    ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓIΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ..

    ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.40 ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ..ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 90% ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...ΔΗΛ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12,25

    Το ευτύχημα είναι ότι ειστε λιγοι οι μυαλοχυμένοι σε αυτη την χώρα και θα το καταλάβεις πολύ συντομα και εσυ και οι ομοιδεάτες σου στόκοι.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΤΑ ΓΥΨΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΚΟ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΘΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ.

    Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΚΕ δαγκωτο τώρα ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζητω ο ΚΚΕ να δοσι λιεφτα στον κοσμακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση