GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαλό Πάσχα σε όλους...

12 σχόλια

  1. Πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης
    να μας φέρουν την ισότης

    Κι η Παναγιά που στέκει στο πλευρό μας
    δείχνει το δρόμο στο νέο αρχηγό μας
    τον ήρωα της Εθνικής ΕΥΘΥΝΗΣ
    που πολεμάει και διώχνει τους εχθρούς

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΙΑ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΓΑΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ... ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ..ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ,Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ..ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ..Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ..ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ..ΣΩΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ...ΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 13 Απρ 2012 4:43:00 μ.μ.

    καυστική σάτιρα;;;
    ειρωνεία;;;;
    Μα τι λες ρε;;;;

    ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ τα γράφω αυτά.
    Για σάτιρα στο Λαζόπουλο

    Τα πράγματα είναι σοβαρά

    πασοκ και πάλι και μόνο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ..ΕΥΓΕ.. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΛΟΦΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΑΤΥΡΑΣ.. Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΝ !!!

    Ωχ......... Αχ.........Βαχ..........

    Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Ακη και της συμμορίας..της μικρής - όχι βέβαια της μεγάλης, του ΠΑΣΟΚ ..$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει,

    ΕΤΣΙ!
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.........

    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;
    Για θυμήσου!

    Δεσμεύονται όλοι οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος κρατείται στη γενική ασφάλεια και θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Η εντολή δόθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου και αφορά ακόμα τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί με εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή.

    Πόρισμα ΣΟΚ για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ: Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ______________________________
    [Για τις μίζες που διαβάσετε ο Βενιζέλος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ έλεγε το 2005
    ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]. !!

    Τα πλοκάμια μιας "εγκληματικής οργάνωσης" (αδίκημα που δεν απαγγέλλεται πάντως) με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, off shore εταιρείες , παρένθετα πρόσωπα από τον πυρήνα της οικογένειας του και των φίλων του, μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπέγραφε, αγοραπωλησίες ακινήτων που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι μεσίτες του κόσμου, και ένα "καρουζέλ" παραφουσκωμένων λογαριασμών περιγράφει το πόρισμα - καταπέλτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους υπόλοιπους 14 κατηγορούμενους στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

    Τα όσα αναφέρουν οι εισαγγελείς Κυβέλου και Σίσκου αποτελούν ουσιαστικά μια χαρτογράφηση μιας ομάδας που δρούσε με αποκλειστικό γνώμονα τον πλουτισμό. Με την απαραίτητη βέβαια επιφύλαξη της απόδειξης όσων αναφέρονται και του αντίλογου περί αθωότητας των εμπλεκομένων, η παράθεση των στοιχείων για έναν παρολίγον πρωθυπουργό, ακόμα και σήμερα στα χρόνια της πλήρους απαξίωσης των πάντων γύρω μας, σοκάρε._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ? ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αγαπημένος των Καμμένων ...πατριωτών του κώλου >>>>>>>>> στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Όταν διάβασα την είδηση για την υποψηφιότητα με το ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ, δέν μπόρεσα να συγκρατήσω τα γέλια μου!!!

    Όχι γιατί ο κ. Δελαστίκ θα είναι υποψήφιος βουλευτής (εδώ είναι ο κ. Λιάρος...) αλλά γιατί είναι αμέτρητα τα άρθρα του που έχουν φιλοξενηθεί σε "κεντροδεξιά" Blogs με σκοπό να ... πλήξουν την ΝΔ και τον Α. Σαμαρά που συμμετείχε στην κυβ. Παπαδήμου ...

    Γέλασα γιατί φανταζόμουν ότι έβλεπα τα μούτρα των διαχειριστών αυτών των "Δεξιών" blogs όταν μάθαιναν ότι τόσο καιρό, διαφήμιζαν τον υποψήφιο βουλευτή του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος της Άκρας Αριστεράς Σύμφωνοι, ο κ. Δελαστίκ έχει πολύ περισσότερες εμφανίσεις σε αυτά που το κόμμα του έχει καταχωρήσει σε "καθεστωτικά" ΜΜΕ, και σύμφωνοι περισσότερα είναι τα άρθρα του που βασίζονται στην φαντασία του συγγραφέα παρά σε "αποδείξεις"...

    Πιθανότατα γιαυτό θα έχει καλή επιτυχία ο κ. Δελαστίκ.
    Οι χειριστές τωνανθελληνικών σεναρίων, των ιστοριών τρόμου και διαπλοκής , πάντα είχαν το δικό τους κοινό στην χώρα μας.

    Όποιος κατηγορεί χωρίς αποδείξεις μπορεί να κάνει μέχρι και κόμμα στην χώρα αυτή.
    ΑΡΚΕΙ να προβληθεί καταλλήλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ

    Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα και δε βγάζεις και νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση